PDA

Επιστροφή στο Forum : fritz box fon annex a φιλτρα και spliter



svellinis
07-04-08, 23:11
Καλησπερα σας χρειαζομαι τα φωτα σας καθως επι ενα μηνα ψαχνω λυση χωρις αποτελεσμα.
Εχω hol double play στα 24 mbps με ενα fritz box fon 7140 annex A το προβλημα ειναι οτι τουλαχιστον τρεις φορες την μερα εχω πολυ χαμηλη ταχυτητα στα download της ταξης των 16 kb /s και παραλληλα διακοπες και θορυβο στο τηλεφωνο με αποτελεσμα να κανω restart το fritz. Κανονικα ολη την υπολοιπη ημερα κατεβαζω με 1,56 mb/s
Εχω συνδεσει στην fon 2 ενα πολυμηχανημα hp και με το extension του μηχανηματος 1 ασυρματη συσκευη general electric και στην fon 1 μια ενσυρματη general electric χωρις φιλτρα και χωρις το διχαλωτο καλωδιο με το spliter .
Απλα εχω βαλει το spliter στην μπριζα και απο την εξοδο του στο fritz ενα 10 μετρο κοινο πλακε καλωδιο. Σημειωστε οτι εχω δοκιμασει και με το spliter με το διχαλωτο και δεν ειδα καμια διαφορα.
Απο το dsl inforamtion αντιγραφω
signal /noise 11 και στα δυο
Line attenuation 21 και 7 στο sent
Οταν παρουσιαζεται το προβλημα παρατηρω αυξημενες τιμες Loss of
Signal και Loss of Frame .
Η Hol μου συνεστησε νηστεια και προσευχη (double pray)
Δεν ξερω εαν εχω καταλαβει απο αυτα που διαβαζω αλλα απο αυτα που επιασα νομιζω οτι δεν χρειαζονται φιλτρα οι συσκευες οταν συνδεονται στις FON 1 KAI 2 ειναι ετσι ?
Φιλτρα βαζω μονο οταν τις συνδεω στις μπριζες?

Minas1000
08-04-08, 00:27
Φιλτρα και splitter δεν χρειαζονται καθολου.Βαλε ενα απλο καλωδιο απο την πριζα στο fritz.Και τις συσκευες σου πανω στις fon του fritz απευθειας.Δεν πιστευω να εχεις τιποτα συσκευες πανω στην γραμμη ?

Καλη νηστεια ευχομαι και προσευχη :)

svellinis
08-04-08, 09:18
Συσκευες δεν εχω στην γραμμη μονο απο fon 1 και 2 με προβληματιζει αυτο το διχαλωτο καλωδιο με τo σπλιτερ γιατι το δινουν εαν δεν χρειαζεται ?
Στην ουσια δεν διαχωριζει τιποτα παλι στον router καταληγει και η φυσα του εχει και τα τεσσερα συρματα απο την πλυερα του router στην αλλη μερια λογικο ειναι που οι φυσες εχουν απο δυο συρματα.

HarryV
08-04-08, 09:39
...
Δεν ξερω εαν εχω καταλαβει απο αυτα που διαβαζω αλλα απο αυτα που επιασα νομιζω οτι δεν χρειαζονται φιλτρα οι συσκευες οταν συνδεονται στις FON 1 KAI 2 ειναι ετσι ?
Φιλτρα βαζω μονο οταν τις συνδεω στις μπριζες?

Δε χρειάζονται φίλτρα οι συσκευές στις 1 & 2 του fritz. Βγάλε όλες τις υπόλοιπες συσκευές από τις άλλες πρίζες και δες πως θα πάει. Πάντως αν είναι μόνο 3 φορές τη μέρα δεν είναι καθόλου άσχημα. Πες πως η γραμμή σου κάνει διάλειμμα. :)

Minas1000
08-04-08, 12:16
Το διχαλωτο καλωδιο και το σπλιτερ ειναι για την περιπτωση παραδοσιακης adsl, να διαχωριζει το τηλεφωνο απο τα data.Εσυ εχεις μονο data γιατι τα τηλεφωνα του double play ειναι voip,οποτε δεν θελει τιποτα ουτε διχαλωτο ουτε σπλιτερ.

Παντως 2-3 reset ειδικα αν δουλευεις torrentoειδη και μουλαροειδη να τα περιμενεις.Μπουκωνει το καημενο το fritzaki απο τα πολλαπλα connections που κανει με τετοια κολπα.

Περιορισε τα connections σε τετοια προγραμματα στα 100 γιατι δεν ειναι για παραπανω.

svellinis
08-04-08, 15:48
Τηλεφωνα δεν εχω στις μπριζες μονο στις fon1 & 2 . Εβγαλα και το διχαλωτο καλωδιο μαζι με το spliter .
Εβαλα φυλτρα πριν τις τηλεφωνικες συσκευες και κατεβασα και τα connections στα torrents και βλεπουμε
Ευχαριστω να στε καλα

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.