PDA

Επιστροφή στο Forum : Οχι για Gaming



Σελίδες : [1] 2

SpiritCrusher
13-04-08, 23:07
Όποιος προτίθεται να βάλει ζίστο για gaming του συνιστώ να μην βάλει για να έχει το pc και τα νεύρα του στη θεση τους!! Παραθετω ενα trace απο ping plotter, τα λογια παριττα. Παρακαλω όποιος μπορεί και θέλει να παραθέσει και δικα του traces. Ευχαριστω :)

Υ.Γ. Εχω κάνει πολλα traces σε διαφορους servers..Δεν ειναι μεμονομένο περιστατικο..

http://img168.imageshack.us/img168/5139/pingzd7.jpg

DiM
13-04-08, 23:15
Καλός ήρθες στο club :p εγώ το γύρισα σε RTS με φίλους :mad:

Mε wind έπρεπε να βγαίνουμε έξω με 40ms, ελα ομως που εμείς με τον προβληματικό BRAS3 βγαίνουμε με 80-90ms οποτε τι περιμένεις φιλε. Το ίδιο και με seabone και με alter.net διάβασε παρακάτω.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=189685

Εγώ έκανα αίτηση forthnet γιατί το ρεζιλίκι και κοροϊδιλίκι με της τελλας δε βλέπω να αλλάζει.

Πάμε μια όλοι μαζί

342883428834288

SpiritCrusher
13-04-08, 23:19
Πάμε μια όλοι μαζί

342883428834288

ahhahahah Έλα ρε DiM :D είχες επιληφθεί επι του θέματος =)) .Δε πάει άλλο σε λιγο δε θα αλλάξουμε game style αλλά και χωρα έτσι όπως παμε lol .

DiM
13-04-08, 23:30
Τι να κάνω ορε συναγωνιστή ping με forthnet χάρις την τελλας έχω 100-300ms ping ανάλογα την ώρα. Εξωτερικό βραδινές ώρες με φίλους χτυπάει πάνω από 100ms και όλα αυτά επειδή είναι ανίκανοι στην τελλας να βρούν το πρόβλημα με τον BRAS3. :angryr:

Ξέρεις πως γνωρίζω ότι είσαι στον BRAS3 ? στο δεύτερο hop έχεις 100% packet loss για κάποιο λόγο το κάνανε έτσι πλέον. Με BRAS2 παίζει κανονικά και βλέπεις την ip του.

Οποτε το γύρισα με τα φιλαράκια και παίζω supreme commander και command and conquer 3, και περιμένω να δω ποτε θα με ενεργοποιήσουν στην forthnet μπας και δω άσπρη μέρα.

Κατά αλλα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην τελλας όλα καλά όλα ανθηρά :lol: :lol: :lol:

Βρε πάμε μια ξανά

342893428934289

Το emotion τα σπάει πάντως :p :oneup:

Davout
13-04-08, 23:32
Από το Contact ε; 4 φορές είδα την ταινία αυτή στο σινεμά.

SpiritCrusher
13-04-08, 23:37
ahahhahah όντως τα σπαει!!! Σου εύχομαι το καλυτερο ρε συ αν και η forthnet δε παει πίσω... ρωτα τον lagman που ολη την ωρα γκρινίζει στο TS ;ppp .Εγω το γυρισα σε CoD 4 αλλά μαλλον λαθος επιλογή πάλι ;pp

DiM
13-04-08, 23:40
Τα διαβάζω αλλα τι να κάνω αφού όλοι οι gaming server είναι στην forthnet τουλάχιστον να παίζω Ελλαδιστάν αξιοπρεπώς. Δεν έχω και άλλη επιλογή μετά οτενετ και να πηγαίνουμε με τον λάγκμαν εναλλάξ συγγρού μην χάσουμε την γωνια του πεζοδρομίου :lol::lol:

Davout
14-04-08, 00:11
Για την υπογραφή σου έλεγα SpiritCrusher.

ermis333
14-04-08, 07:40
Βασικά η Tellas προσπαθεί να σας βάλει μυαλό....


MMORPG πρέπει να παίζετε και όχι FPS ......τα FPS έχουν να κάνουν με τα ms τα RTS έχουν να κάνουν με το πόσο καλό Zerging κάνεις και όσο πιο μικρός είσαι τόσο πιο καλά παίζεις.

Αντιθέτως τα MMORPG παίζονται πάντα και από όλους :)


ΥΓ. Πάντως πέρα από την πλάκα το BRAS3 και η διόρθωση του λογισμικού του έχει να κάνει με την κατασκευάστρια και όχι με την Tellas, η Tellas δεν μπορεί να το φτιάξει.

DiM
14-04-08, 08:27
Δε περίμενα κάτι καλύτερο από σένα ερμη, για σένα κλασικά πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτος της τελλας :whistle:

Εάν αγόρασε προβληματικό BRAS η τελλας η κατασκευάστρια εταιρία φτάει? Η τελλας δε θα έπρεπε να τον δοκιμάσει πρώτα και αφού έβλεπε πως είναι ok να τον εντάξει στο δίκτυο της ? Εάν δεν ήταν θα έπρεπε η να τους τον γυρίσει πίσω και να πάει σε άλλους η να κοιτάξει σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρία να λύσει τα προβλήματα.

Ας το πάρουμε από την πλευρά πως η τελλας είναι σοβαρή εταιρία και έκανε εκτενείς ελεγχους και δοκιμες, οι τεχνικοί τις δε το είδαν το πρόβλημα ? άρα έχουμε ανικανότητα αφού τον έδωσε σε λειτουργία. Από την άλλη πλευρά εάν λόγο πίεσης χρόνου επειδή είχε πρόβλημα και ο BRAS2 τον έδωσε γρήγορα σε λειτουργία χωρίς τις απαιτούμενες δοκιμες τότε ποιος φταίει?

Βεβαια υπάρχει και η τρίτη εκδοχή επειδή ο BRAS3 θα αποκαταστούσε το πρόβλημα όπου κατεβάζαμε με χαμηλές ταχύτητες του πιταρισμενου για άλλους του προβληματικού για σένα BRAS2 να τον έχωσαν γρήγορα γνωρίζοντας το πρόβλημα με τα pings, αλλα επειδή εμείς οι gamers είμαστε σαφώς λιγότεροι να μην μας περνούν σοβαρά υπόψη τους.

Ισως βεβαία δεν περίμεναν ένας ανώμαλος gamer σαν εμενα :p να έχει την δυνατότητα να δοκιμάζει ταυτόχρονα τα pings με BRAS2 και BRAS3 για να διαπιστώσει πως υπάρχει πρόβλημα, φωνάζοντας το από την πρώτη στιγμή ενώ κάποιοι πήγαν να τον βγάλουν τρελό και άσχετο :whistle:

Το μονο σίγουρο είναι πως στις 19 Απριλίου κλείνουμε 1 μηνα στον νέο προβληματικό BRAS3 της τελλας και δεν υπάρχει φως στο τούνελ πως θα διορθωθεί το πρόβλημα. Οποτε όπως λέει το topic τελλας OXI για gaming.

Την καλημέρα μου :)

ermis333
14-04-08, 09:50
Υπάρχουν πολλά προβλήματα τα οποία φαίνονται ΜΟΝΟ με δοκιμή αφού ρίξεις πολλύς χρήστες πάνω....και αν θυμάσαι επί 15 μέρες έκανε ελέγχους και μετά πέταξε ένα κουλό πρόβλημα που σερνόμασταν για αρκετές ώρες. Τότε ειδοποιήθηκε η εταιρία κατασκευής και λύσαν το ένα πρόβλημα και βγήκε το άλλο, το οποίο τώρα σε συνεργασία με την κατασκευάστρια πάντα προσπαθούν να επιλύσουν. Απλά αυτά δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη και διαστήματα ενός μήνα κτλ μόνο μεγάλα δεν μπορούν να θεωρηθούν για τέτοιο επίπεδο εξοπλισμού.

Από συνομωσιολογία σκίζουμε στην Ελλάδα, τα Pings δεν είναι άσχημα απλά δεν είναι τα καλύτερα δυνατά εγώ άντε μέχρι 110ms να δώ πράγμα που δεν το θεωρώ τίποτα σπουδαίο, τους σκληροπυρινικού FPS άδες όμως σας ενοχλεί. Για να περάσεις καλά παίζεις άνετα FPS, μα πολύ άνετα....πρωταθλητισμό που κάνετε εσείς ΝΑΙ δεν μπορείτε να το κάνετε με 90-110ms.


Το μονο σίγουρο είναι πως στις 19 Απριλίου κλείνουμε 1 μηνα στον νέο προβληματικό BRAS3 της τελλας και δεν υπάρχει φως στο τούνελ πως θα διορθωθεί το πρόβλημα. Οποτε όπως λέει το topic τελλας OXI για gaming.

Τellas ΟΧΙ για σκληροπυρινικό FPS gaming ναι θα συμφωνήσω.....αλλά απότι φαίνεται στην Ελλάδα κανείς ISP δεν κάνει γι αυτό το πράγμα.

OTENET:

Προβλημα pings και gaming lag με τον ΟΤΕ (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=191462)

Forthnet:

Σοβαρά Προβλήματα με online gaming και διασύνδεσης με το εξωτερικό (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=145348)

Netone:

πάλι πρόβλημα με το εξωτερικό; φτιαξτε τα pings (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=162428)

Καλή τύχη λοιπόν:oneup:

Να ξέρεις πως άμα δεν μπεί FTTH δεν πρόκειται να χαρείτε ποτέ άψογα Pings.:evil:

Spanos
14-04-08, 10:03
Καταγγέλω οτι το άνοιγμα του thread ήταν στημένο :p

SpiritCrusher
14-04-08, 10:32
Από συνομωσιολογία σκίζουμε στην Ελλάδα, τα Pings δεν είναι άσχημα απλά δεν είναι τα καλύτερα δυνατά εγώ άντε μέχρι 110ms να δώ πράγμα που δεν το θεωρώ τίποτα σπουδαίο, τους σκληροπυρινικού FPS άδες όμως σας ενοχλεί. Για να περάσεις καλά παίζεις άνετα FPS, μα πολύ άνετα....πρωταθλητισμό που κάνετε εσείς ΝΑΙ δεν μπορείτε να το κάνετε με 90-110ms.


Τellas ΟΧΙ για σκληροπυρινικό FPS gaming ναι θα συμφωνήσω.....αλλά απότι φαίνεται στην Ελλάδα κανείς ISP δεν κάνει γι αυτό το πράγμα.


Το πρόβλημα δεν ειναι μονο το ping. Που ΟΚ, πες αμα ηταν 100ms, (που δεν ειναι in-game ) ελα ομως που υπαρχει τρομερο packet loss και αναρωτιεμαι γιατι δε μπορω να κανω frag :( :(

DiM
14-04-08, 10:58
Αυτά είναι είμαι σκληροπυρινικός gamer :oops: ο άτιμος τόσο καιρό και δε το ξερα :lol: ωραία το εκθέτεις ερμη :oneup: βρε εγώ εγώ φταίω εντέλει OXI η τελλας :lol:

SpiritCrusher είσαι noobas ρε ακούς εκεί δεν μπορείς να κανεις ένα frag και σου φτάει το ping και το packet loss της τελλας, καιρός να δεις τον καθρέπτη και να το παραδεκτής. Είπαμε εμείς φταίμε η τελλας OXI. :rofl:

Πάντως βρήκα το ανέκδοτο του μηνα να λέω στα μέλη της ομάδος, είμαι σκληροπυρινικός gamer ΤEΛΟΣ :respekt:.

ΥΓ. Που είσαι φιλε ερμη, 110ms είναι εκτος game όπως είπε ο συναγωνιστής, μέσα στο game είναι παραπάνω και πάνω σε μάχες όταν πέφτει το ζόρισμα ανεβαίνει και άλλο, οποτε το 110ms απο traceroute πάει 140ms in game για πλακα. :whistle:

ΥΓ2. ΟΤΕνετ είναι παροδικο πρόβλημα έχει τα καλύτερα pings μακράν από όλους στην Ελλάδα. Forthnet έχει όντως προβλήματα ανάλογα την ημερα πάει εκεί :p . ΝΕΤone δεν είναι στον AIX με forthnet άμα είσαι gamer δεν κανεις καν αίτηση να πας εκεί. :)

ΥΓ3. Η καλύτερη λύση θα ήταν ένα πακέτο για internet ειδικά για gamers, με fast path και καλά pings πρωτίστως με Αγγλία και Γερμανία και έπειτα με τις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες. Οποιος το σκεφτεί πρώτος και το πραγματοποιήσει θα πιάσει πολλούς πελάτες, μέχρι τότε ..... πάμε πάλι μια

343093430934309

Psycho13
14-04-08, 11:03
Το πρόβλημα δεν ειναι μονο το ping. Που ΟΚ, πες αμα ηταν 100ms, (που δεν ειναι in-game ) ελα ομως που υπαρχει τρομερο packet loss και αναρωτιεμαι γιατι δε μπορω να κανω frag :( :(

Πρεπει να αλλαξεις το avatar σου!!!:p:rofl:

blackmoon
14-04-08, 11:06
Βασικά η Tellas προσπαθεί να σας βάλει μυαλό....


MMORPG πρέπει να παίζετε και όχι FPS ......τα FPS έχουν να κάνουν με τα ms τα RTS έχουν να κάνουν με το πόσο καλό Zerging κάνεις και όσο πιο μικρός είσαι τόσο πιο καλά παίζεις.

Αντιθέτως τα MMORPG παίζονται πάντα και από όλους :)


ΥΓ. Πάντως πέρα από την πλάκα το BRAS3 και η διόρθωση του λογισμικού του έχει να κάνει με την κατασκευάστρια και όχι με την Tellas, η Tellas δεν μπορεί να το φτιάξει.


Πάντως πρέπει να σου δίνει καλά ποσοστά η Tellas για να λες τις μπούρδες σου εδω μέσα.
Μήπως είσαι και διαιτητής στην Superleague?

DiM
14-04-08, 11:33
blackmoon συναγωνιστή σεμνά ορε, ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του ελευθερα και κρίνετε από αυτά που λέει. Διαφωνείς? χωστά του με κόσμιο τρόπο :)

Μην χαλιόμαστε μεταξύ μας για την τελλας, οποτε κανε μια και ρίξε ένα edit στο message σου και άλλαξε το λιγάκι :) Μην ξεχνάς οι gamers έχουμε ένα επίπεδο :p

blackmoon
14-04-08, 11:41
DiM , μια χαρά τα λέω βρε, τι είμαστε, κανακάρηδες η τιποτα μπούληδες με γυαλάκια κολλημένοι όλη μέρα πάνω απο τα Pc?

Τα πραγματα είναι απλά. Βάλαμε τελλάς, θέλουμε να παίζουμε οnline οπως ο καθένας που μπορεί, Και μέσω της Tellas δεν μπορούμε. Αυτός θα βγεί και θα μας πει να αλλάξουμε είδος παιχνιδιού για να μπορούμε να παίξουμε? Fps θέλω ρε φίλε κ αυτό γουστάρω να παίξω με 50 πινκ και οχι 200. To αν φταίει η τελλάς η οχι δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Απο τη στιγμή που βάζω εναν ISP και βλέπω οτι δε μπορώ να παίξω, τότε φταίει o ISP και όχι εγω που θέλω να παίξω.

Εχω 2 ωρες που και που ελευθερες να παίξω Fps μεσα στην εβδομάδα. Αφου η τελλας δε με αφήνει να γουστάρω τις 2 αυτές ώρες, θα πάω αλλού οπου θα μπορώ να παίξω.

Απλά δεν είναι?

Το καλοκαίρι που μετακομίζω έχει γίνει η διακοπή ουτως η άλλως. Δεν σκάω, απλά μη μας κοροιδεύει ο αλλος απο πάνω να μας λέει αλλαξε και τυπο παιχνιδιού.. Ειπαμε, ελληνες κορόϊδα είμαστε, αλλα όχι να μας τη λένε και απο πανω...

DiM
14-04-08, 12:01
Μαζί σου φιλε σε καταλαβαίνω απόλυτα, το gaming είναι ένα τρόπος εκτόνωσης από την καθημερινότητα 2-3 ώρες να αδειάσει το κεφάλι σου από το άγχος της δουλειάς, την γυναικα ... την γκόμενα :oops:

Αυτό που έγραψε ο ερμής δε κορόιδευε μωρέ πλακα μας έκανε :) και έτσι να το δεχτείς και εσύ παρότι τον θυμο σου για το γεγονός ότι μας έχει κόψει το FPS gaming η τελλας.

Ελπίζω να μετακομίζεις σε σπίτι που το χεις ψάξει και είναι κοντά στο κτίριο του ΟΤΕ που φιλοξενεί τα DSLAM. :p

Να το ξέρεις αυτά τα σπίτια θα πάρουν αξια σύντομα, μαζί με την περιγραφή αυτόνομη θέρμανση, ευήλιο, ευάερο κτλ θα γραφουν και ποσο μακριά είναι το dslam της περιοχής :lol:

ermis333
14-04-08, 12:10
DiM , μια χαρά τα λέω βρε, τι είμαστε, κανακάρηδες η τιποτα μπούληδες με γυαλάκια κολλημένοι όλη μέρα πάνω απο τα Pc?

Τα πραγματα είναι απλά. Βάλαμε τελλάς, θέλουμε να παίζουμε οnline οπως ο καθένας που μπορεί, Και μέσω της Tellas δεν μπορούμε. Αυτός θα βγεί και θα μας πει να αλλάξουμε είδος παιχνιδιού για να μπορούμε να παίξουμε? Fps θέλω ρε φίλε κ αυτό γουστάρω να παίξω με 50 πινκ και οχι 200. To αν φταίει η τελλάς η οχι δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Απο τη στιγμή που βάζω εναν ISP και βλέπω οτι δε μπορώ να παίξω, τότε φταίει o ISP και όχι εγω που θέλω να παίξω.

Εχω 2 ωρες που και που ελευθερες να παίξω Fps μεσα στην εβδομάδα. Αφου η τελλας δε με αφήνει να γουστάρω τις 2 αυτές ώρες, θα πάω αλλού οπου θα μπορώ να παίξω.

Απλά δεν είναι?

Το καλοκαίρι που μετακομίζω έχει γίνει η διακοπή ουτως η άλλως. Δεν σκάω, απλά μη μας κοροιδεύει ο αλλος απο πάνω να μας λέει αλλαξε και τυπο παιχνιδιού.. Ειπαμε, ελληνες κορόϊδα είμαστε, αλλα όχι να μας τη λένε και απο πανω...


Προφανώς πολλοί δεν ξέρετε να διαβάζετε ελληνικα....ή μάλλον δεν τα κατανοήτε.

Το γεγονός ότι σε συγκεκριμένο τύπου παιχνιδιού υπάρχει πρόβλημα με τα pings, δε σημαίνει ότι Tellas όχι για gaming.....άλλα όχι για FPS το ξαναλέω.

Εγώ είμαι σκληροπυρινικός gamer φίλε DIM που λιώνω στο wow, επίσης μίλησα για σκλυροπυρινικούς FPSάκιδες και δεν χαρακτήρισα εσένα προσωπικά.....έχει διαφορά.

Ποτέ δεν είπα κάτι κακό για τους gamers...αυτό έλειπε.


Πακέτο με pings καλά ή ειδικά για gamers είναι εξαιρετικά δύσκολα να φτιαχτούν και αυτό γιατί εκτός από τα peering agreements των ISP με τον Carrier του εξωτερικού παίζουν ρόλο και τα peering agreements μεταξύ των Carriers.

Μόνο με υλοποιήσεις τύπου FTTH κάτι γίνεται.


..............


Πάω να εισπράξω την επιταγή τώρα:rofl:

........Auto merged post: ermis333 added 3 Minutes and 52 Seconds later........




Ελπίζω να μετακομίζεις σε σπίτι που το χεις ψάξει και είναι κοντά στο κτίριο του ΟΤΕ που φιλοξενεί τα DSLAM. :p

Να το ξέρεις αυτά τα σπίτια θα πάρουν αξια σύντομα, μαζί με την περιγραφή αυτόνομη θέρμανση, ευήλιο, ευάερο κτλ θα γραφουν και ποσο μακριά είναι το dslam της περιοχής :lol:

Βασικά δεν θα έχει νόημα να μετακομίσεις δίπλα σε DSLAM αφού σύντομα θα μπούνε miniDSLAM στα ΚΑΦΑΟ και θα δοθεί και VDSL, από τον ΟΤΕ σίγουρα, για τους εναλλακτικούς δεν ξέρω.

blackmoon
14-04-08, 12:12
Προφανώς πολλοί δεν ξέρετε να διαβάζετε ελληνικα....ή μάλλον δεν τα κατανοήτε.

Το γεγονός ότι σε συγκεκριμένο τύπου παιχνιδιού υπάρχει πρόβλημα με τα pings, δε σημαίνει ότι Tellas όχι για gaming.....άλλα όχι για FPS το ξαναλέω.

Εγώ είμαι σκληροπυρινικός gamer φίλε DIM που λιώνω στο wow, επίσης μίλησα για σκλυροπυρινικούς FPSάκιδες και δεν χαρακτήρισα εσένα προσωπικά.....έχει διαφορά.

Ποτέ δεν είπα κάτι κακό για τους gamers...αυτό έλειπε.


Πακέτο με pings καλά ή ειδικά για gamers είναι εξαιρετικά δύσκολα να φτιαχτούν και αυτό γιατί εκτός από τα peering agreements των ISP με τον Carrier του εξωτερικού παίζουν ρόλο και τα peering agreements μεταξύ των Carriers.

Μόνο με υλοποιήσεις τύπου FTTH κάτι γίνεται.


..............


Πάω να εισπράξω την επιταγή τώρα:rofl:

Kαλά, καλά χριστούγεννα, δηλαδή εγω που έπαιζα 3 χρόνια Fps Με φορθνετ με 30 πινκ σε ελληνικούς σέρβερ και 80 σε γερμανία, ήταν δύσκολο να φτιαχτεί ε? Ρε παπά που πουλάνε στον κοσμάκη... Τς τς τς...

Ελα να δείς τον γείτονα που παίζει με 24αρα Otenet με 32ms στο Cod4, και μετά ελα πες μας για peering agreements των ISP...

DiM
14-04-08, 12:16
Αφού τα λες εμενα ερμη τι βάζεις παράθεση το μήνυμα του blackmoon :p

Ah μην τα αλλάζεις τώρα πάνω που με φτιαξες και είχα να το λέω ότι είμαι σκληροπυρηνικός gamer :lol:

Μωρέ πακέτο για gamers γίνετε πιο εύκολα από ότι νομίζεις, το θέμα είναι ότι Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω για να το σκεφτούν καν. Εδώ δεν δίνουν όλοι fast path που αυτόματα σημαίνει 25-30ms μικρότερο ping. Η έστω να ρυθμίσουν τα dslam για να έχουμε καλύτερο ping, γιατί και με interleave έχω πολύ καλά pings θέμα ρυθμίσεων είναι...




Βασικά δεν θα έχει νόημα να μετακομίσεις δίπλα σε DSLAM αφού σύντομα θα μπούνε miniDSLAM στα ΚΑΦΑΟ και θα δοθεί και VDSL, από τον ΟΤΕ σίγουρα, για τους εναλλακτικούς δεν ξέρω.

Θέλω να πιστεύω ότι η ΕΕΤΤ δε θα δώσει το μονοπώλιο στον ΟΤΕ γιατί με αυτό τον τρόπο άμα το κάνει αλλάζει τελείως το σκηνικό σε πολλές περιοχές και κάνει τον ΟΤΕ μοναδική επιλογή.

ermis333
14-04-08, 12:24
Kαλά, καλά χριστούγεννα, δηλαδή εγω που έπαιζα 3 χρόνια Fps Με φορθνετ με 30 πινκ σε ελληνικούς σέρβερ και 80 σε γερμανία, ήταν δύσκολο να φτιαχτεί ε? Ρε παπά που πουλάνε στον κοσμάκη... Τς τς τς...

Ελα να δείς τον γείτονα που παίζει με 24αρα Otenet με 32ms στο Cod4, και μετά ελα πες μας για peering agreements των ISP...

Άφου οι ελληνικοί servers είναι της Forthnet και έχει πρόβλημα με το ΑΙΧ είναι λογικό να μην έχετε καλά pings έχω βαρεθεί να το γράφω.

Με Γερμανία πόσο Ping έχετε;; Dim ριξε ένα ping test

Όσο για το γείτονά σου με την ΟΤΕΝΕΤ αυτά που γράφονται εδώ http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=191462&page=10 τα γράφουν χρήστες της ΟΤΕΝΕΤ :)

KAI ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

Σίγουρα τα pings της Tellas τώρα δεν είναι και τα καλύτερα, αλλα δεν είναι και μαύρο χάλι, βρήτε κάποιον ISP που να σας κάνει και πηγαίνετε εκεί, μη νομίζετε πως οι ISP καίγονται για τους gamers.

DiM
14-04-08, 12:39
Αυτές τις ώρες είναι καλά τα pings και το ξέρεις οποτε τι να κάνω. Πάντως και αυτή την ώρα με wind βγαίνει με 80ms ping, seabone 70ms alter.net 80ms. Σε ώρες αιχμής είναι το απόγευμα με βραδάκι να δεις πως τσιμπάνε προς τα πάνω :whistle:

Επειδή έγιναν μερικά posts μπας και το ξεχάσατε να το ξαναρίξω άλλη μια :p

343133431334313

SpiritCrusher
14-04-08, 15:08
Οταν εννοουμε gaming εννοουμε FPS =)) , RTS και ΜΜΟRPG επαιζα και με την 56Κ!!Btw το ξαναλεω =) ΟΚ το ping αλλα με το PL τι γινετε? :D και ΟΚ να πιανει seabone με 90ms(τωρα μολις εκανα trace) απλα τραγικο!Επίσης εχω και ΟΤΕΝΕΤ και μη μου πεις πανε παιξε με οτενετ, αυτο κανω lol (οταν μπορω) απλα εκανα αυτο το νημα για να αποτρεψω-ενημερωσω μια ομαδα χρηστων, οταν και αμα με το καλο φτιαξει το χάλι θα κανω καινουριο νημα! Περιμεναμε να την παρει ο Αιγυπτιος, την πηρε και εμεις εξακολουθουμε να τον παι_νουμε. =))

και για του λογου το αληθες

http://img233.imageshack.us/my.php?image=ping2zx1.jpg

Lagman
14-04-08, 16:53
αυτο που λεει ο ermis για το mmorg ουτε για αστειο δεν πιανει :p

να ξεκινησω και εγω την ιστορια μου...

Τον Σεπτεμβριο του 2005 το dslam Δαφνης ειχε πιταρει ασχημα... με αποτελεσμα

http://users.forthnet.gr/ath/lagman/unsorted/2005_09_11.jpg

να πιανω 12000ms στο css, αυτοματα ετρωγα Kick απο οποιο server συνδεομουνα. Αγανακτησα και παρατησα το css... μου λεγανε κατι φιλοι οτι υπαρχει ενα game "super" το οποιο εχει "0 lag" και ακομα και με 56k μπορεις να παιξεις. Ξεκιναω wow ... γινομαι rank 14 με το παλιο rank system μονο το pvp μου πηρε 9μηνες, tier 2 τοτε epic set... και τσαααααααααααακ προβλημα με seabone για τουλαχιστον 2 μηνες... αποτελεσμα ; 1200ms δεν μπορουσα να παω σε μεγαλα raid instance, δεν μπορουσα να παιξω ...

διαγραφη του χαρακτηρα μου
part 1
http://www.youtube.com/watch?v=2TcsIgkVLD8
part 2
http://www.youtube.com/watch?v=XP3s9tVoV8E

στο τελος του video κανει wave και η grlagwoman tier1 Που μετα απο λιγες ωρες εγινε διαγραφη και αυτη.

μην ακουω για Mmorg γιατι οταν τα Link με το εξωτερικο εχουν προβλημα δεν μπορεις να παιξεις τιποτα.


Το link που εκανες σχετικα με τον ΟΤΕ αναφερετε σε προβλημα με τον aix και προβληματα με το traffic shapping Και το lineage 2 που για καποιο λογο τα πακετα του l2 το ts τα περναει για P2p !!!

Τα 45ms με Οτε που εχω δει με Γερμανια δεν τα εχω δει σε κανενα παροχο...


Συμφωνω και εγω οτι η Τελλας δεν ειναι για Online gaming.

DiM
14-04-08, 18:21
Το link που εκανες σχετικα με τον ΟΤΕ αναφερετε σε προβλημα με τον aix και προβληματα με το traffic shapping Και το lineage 2 που για καποιο λογο τα πακετα του l2 το ts τα περναει για P2p !!!

Τα 45ms με Οτε που εχω δει με Γερμανια δεν τα εχω δει σε κανενα παροχο...


Συμφωνω και εγω οτι η Τελλας δεν ειναι για Online gaming.

Έλα ρε, δε το πείρα χαμπάρι ότι γίνετε αυτό το πράγμα. Ere γλέντια .... καλά 45ms έχω δει και γω με τελλας .... πριν πολλούς μήνες αλλα σε server στην Ιταλία. Τώρα βεντούζα :down:

Αγορίνα σου έρχομαι πάντως, πιάσε μου ένα δωματιάκι με θεα στην forthnet και θα τους τα χώνουμε παρεούλα :p:p

gvard
14-04-08, 19:46
Καλησπέρα,

DiM, το πρόβλημα στον BRAS3 με τα +50ms ping δεν εχει καμία σχέση με τα 100ms+ ping που βλέπεις στην FORTHnet. Το πρόβλημα είναι καθαρά της FORTHnet, το έχουν δει και περιμένουν αναβάθμιση του link του AIX (από OTEnet εχω 130ms ping με FORTHnet).

DiM
14-04-08, 20:45
Καλησπέρα,

DiM, το πρόβλημα στον BRAS3 με τα +50ms ping δεν εχει καμία σχέση με τα 100ms+ ping που βλέπεις στην FORTHnet. Το πρόβλημα είναι καθαρά της FORTHnet, το έχουν δει και περιμένουν αναβάθμιση του link του AIX (από OTEnet εχω 130ms ping με FORTHnet).

Σώπα ρε Βαρδίκο αλήθεια? τι είπες τώρα eh όχι δε το πιστεύω ότι συμβαίνει :lol::lol:

SpiritCrusher
15-04-08, 01:19
Για την υπογραφή σου έλεγα SpiritCrusher.

Πιθανοτατα Davout αλλα εγω το ακουσα απο ενα τραγουδι των infected mushroom :D

Lagman
15-04-08, 08:50
Καλησπέρα,

DiM, το πρόβλημα στον BRAS3 με τα +50ms ping δεν εχει καμία σχέση με τα 100ms+ ping που βλέπεις στην FORTHnet. Το πρόβλημα είναι καθαρά της FORTHnet, το έχουν δει και περιμένουν αναβάθμιση του link του AIX (από OTEnet εχω 130ms ping με FORTHnet).


εδω μιλαμε ο ανθρωπος(spiritcrusher) εχει 20% packet loss με www.esport-servers.de (http://www.esport-servers.de) για τους ενδιαμεσους κομβους δε το συζηταω.


απαραδεκτη η Τελλας!!

ermis333
15-04-08, 09:22
εδω μιλαμε ο ανθρωπος(spiritcrusher) εχει 20% packet loss με www.esport-servers.de (http://www.esport-servers.de) για τους ενδιαμεσους κομβους δε το συζηταω.


απαραδεκτη η Τελλας!!

Αποκλείεται να έχει συνέχεια 20% Packet loss θα έτυχε σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

SpiritCrusher
15-04-08, 10:56
http://img256.imageshack.us/my.php?image=plbv4.jpg
:(:(:(

DiM
15-04-08, 12:10
http://img256.imageshack.us/my.php?image=plbv4.jpg
:(:(:(

Έτυχε έτυχε :lol::lol:

SpiritCrusher
15-04-08, 13:53
Για να αποδειξω πως δεν ειναι τυχαιο αφησα το εργαλειο να κανει trace για κανενα 15λεπτο.Δειτε παρακαλω το γραφημα κατω κατω, οι κοκκινες μπαρες ειναι το PL.

http://img402.imageshack.us/my.php?image=pl2wn3.jpg

lx911
15-04-08, 13:58
DiM στον Gateway της Tellas τι ping εχεις.
Και αμα θες δωσε τι IP του server να δοκιμασω εγω που ειμαι στον BRAS2.
Δεν νομιζω να δουμε μεγαλη διαφορα.

DiM
15-04-08, 14:27
DiM στον Gateway της Tellas τι ping εχεις.
Και αμα θες δωσε τι IP του server να δοκιμασω εγω που ειμαι στον BRAS2.
Δεν νομιζω να δουμε μεγαλη διαφορα.

Sorry πια ip θες? δε κατάλαβα :what:

........Auto merged post: DiM added 6 Minutes and 27 Seconds later........


Για να αποδειξω πως δεν ειναι τυχαιο αφησα το εργαλειο να κανει trace για κανενα 15λεπτο.Δειτε παρακαλω το γραφημα κατω κατω, οι κοκκινες μπαρες ειναι το PL.

http://img402.imageshack.us/my.php?image=pl2wn3.jpg


Το info σου λέει ότι έχεις για router τον USR9105 αλλα από την ip του router το αποκλείω. Να υποθέσω ότι έχεις το thomson 585i που δίνει η τελλας?

SpiritCrusher
15-04-08, 14:31
Sorry πια ip θες? δε κατάλαβα :what:

........Auto merged post: DiM added 6 Minutes and 27 Seconds later........




Το info σου λέει ότι έχεις για router τον USR9105 αλλα από την ip του router το αποκλείω. Να υποθέσω ότι έχεις το thomson 585i που δίνει η τελλας?

Ναι DiM σωστος, αυτη τη στιγμη δουλευω με το SpeedTouch. Βεβαια εχω και το Usr :)

DiM
15-04-08, 15:13
Ναι DiM σωστος, αυτη τη στιγμη δουλευω με το SpeedTouch. Βεβαια εχω και το Usr :)

Ωραία βάλε πάνω το 9105 καντού flash το last filmware γιατί εμενα μονο έτσι συνδέθηκε με το zisto και ξαναδοκίμασε να κανεις trace.

SpiritCrusher
15-04-08, 15:56
omG δε θελω να το πιστεψω :D γιατι τετοια διαφορα?! Ατσα το γερικο σκυλι! Παντα το αγαπουσα αυτο το μοντεμ :D

http://img227.imageshack.us/my.php?image=pl3lt7.jpg

Τhanks DiM για την ιδεα σου :D !!!

bohemis09
15-04-08, 16:45
Εγω που κυριως παιζω μεσω xbox live να το ξεχασω καλυτερα το online gaming.

DiM
15-04-08, 21:26
omG δε θελω να το πιστεψω :D γιατι τετοια διαφορα?! Ατσα το γερικο σκυλι! Παντα το αγαπουσα αυτο το μοντεμ :D

http://img227.imageshack.us/my.php?image=pl3lt7.jpg

Τhanks DiM για την ιδεα σου :D !!!

Ναι το κάνει και ενός μέλους και επειδή το είδα και σένα μου μπήκαν ιδέες, οποτε είχα δίκιο :p , παίξε λιγάκι με τα filmware του 585i δε γνωρίζω γιατί το κάνει... ίσος να να είναι κάποια ασυμβατότητα με το pingplotter τι να πω ...

Leftos
15-04-08, 22:04
Έχω γυρίσει το Speedstream 4200 σε G.DMT και παρ'όλ'αυτά πιάνω 250-300ms ping με www.esport-servers.de. Αυτό πώς να το εξηγήσω; Τίποτα άλλο που να χρησιμοποιεί το ίντερνετ δεν τρέχει από πίσω.

Spanos
15-04-08, 22:19
@DiM

Aπλά δεν υποστηρίζει ADSL2+ και βελτιώθηκαν τα pings

DiM
16-04-08, 01:56
Έχω γυρίσει το Speedstream 4200 σε G.DMT και παρ'όλ'αυτά πιάνω 250-300ms ping με www.esport-servers.de. Αυτό πώς να το εξηγήσω; Τίποτα άλλο που να χρησιμοποιεί το ίντερνετ δεν τρέχει από πίσω.

Δείξε μας ένα trace να δούμε εάν υπάρχει και που το πρόβλημα :)


@DiM

Aπλά δεν υποστηρίζει ADSL2+ και βελτιώθηκαν τα pings

Όχι όχι με το last filmware το 9105 έχει συμβατότητα για adsl2 οποτε πιάνει τα 12/1 :p για παραπάνω δε πάει ehehe. Οποτε εάν δε το γυρίσει σε GDMT από το menu του modulation και το αφήσει στο default που είναι το AUTO τότε θα έχει ping πρώτο hop 35ms :) το ίδιο δηλαδή και εάν υποστήριζε adsl2+

Με το speedtouch 585i δεν ξέρω τι φτάει, δε το έχω κιόλας για να το ψάξω απλά τις σκέψεις μου έγραψα για το τι νομίζω ότι φταίει και βγάζει τόσο packet loss. :hmm:

Leftos
16-04-08, 03:35
Τα πράγματα ήταν έτσι τραγικά για κάποια λεπτά, μετά έφτιαχναν (80-100) και αργότερα πάλι χαλούσαν για λίγο (170-400). Τώρα που δεν είναι κανένας μέσα (4.30 π.μ.) έχω 82-84.

ermis333
16-04-08, 06:11
Δείξε μας ένα trace να δούμε εάν υπάρχει και που το πρόβλημα :)



Όχι όχι με το last filmware το 9105 έχει συμβατότητα για adsl2 οποτε πιάνει τα 12/1 :p για παραπάνω δε πάει ehehe. Οποτε εάν δε το γυρίσει σε GDMT από το menu του modulation και το αφήσει στο default που είναι το AUTO τότε θα έχει ping πρώτο hop 35ms :) το ίδιο δηλαδή και εάν υποστήριζε adsl2+

Με το speedtouch 585i δεν ξέρω τι φτάει, δε το έχω κιόλας για να το ψάξω απλά τις σκέψεις μου έγραψα για το τι νομίζω ότι φταίει και βγάζει τόσο packet loss. :hmm:

Το packet loss δεν είναι ουσιαστικό, εμφανίζεται μόνο στο ping plotter γιατί δεν έχω παρατηρήσει κάτι σπουδαίο στο online gaming, πχ μεγάλα lagspike κτλ, όπως και το bug που βγάζει στο hop του router στο tracert.

DiM
16-04-08, 10:19
Το packet loss δεν είναι ουσιαστικό, εμφανίζεται μόνο στο ping plotter γιατί δεν έχω παρατηρήσει κάτι σπουδαίο στο online gaming, πχ μεγάλα lagspike κτλ, όπως και το bug που βγάζει στο hop του router στο tracert.

Ουσιαστικότατο είναι το packet loss και στο VOIP δηλαδή στα προγράμματα επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε οι gamers και εννοείτε και στο παιχνίδι. Aμα σου κάτσει κανένα 30-40% packet loss και μπορέσεις να καταλάβεις τι λέει ο άλλος στο teampseak θα σου βγάλω το καπέλο. :p

Εάν έχει κανεις κάποια ιδέα για ανάλογο πρόγραμμα που να δείχνει το packet loss θα δούμε εάν φταίει το pingplotter η το SpeedTouch 585, ξαναλέω δεν έχω το SpeedTouch 585 δεν ξέρω δεν μπορώ να έχω άποψη για το τι φτάει.

SpiritCrusher
16-04-08, 10:22
Παντως χαρη στην ιδεα του DiM τα πραματα πανε υπερβολικα καλυτερα. Οσο ετρεξα το pingplotter δεν ειδα loss εκτος απο τον κλειστο ΒRAS, in game επισης δεν ειδα loss και το lagometer ηταν μια ευθεια γραμμη :) .

ermis333
16-04-08, 10:37
Μήπως έχει πρόβλημα το speedtouch;; Να αλλάζατε κανά Firmware; Εγώ συνέχεια με Ventrilo μιλάω στο WoW και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.