Επιστροφή στο Forum : Στραβωμένο pin σε socket 775
Μήπως ξέρει κανείς μάστορη που να επιδιορθώνει στραβωμένα pins σε socket 775? Έχω μιά ολοκαίνουργια μητρική που κάθεται γι'αυτό το λόγο. Είναι και πολύ λεπτά τα άτιμα, θέλει εργαλεία ωρολογοποιού και σταθερό φακό για να τα δουλέψεις. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :oneup:
βγαλε μια φωτο να καταλαβουμε το μεγεθος και το ειδος της ζημιας
βγαλε μια φωτο να καταλαβουμε το μεγεθος και το ειδος της ζημιας
Ντεν έχω ψηφιακή καρντιά μου!
Δύο πινάκια είναι στραβωμένα (έχει διπλώσει το ένα πέμπτο περίπου του μήκους τους) με αποτέλεσμα να μην κάνουν επαφή με τον επεξεργαστή. Όπως τα έχω μετρήσει, το ένα πρέπει να αντιστοιχεί σε πιν γείωσης.
Θα βάλω φωτογραφία μόλις δανειστώ μιά καμερούλα...
εχω δει μητρικη με πολλα περισσοτερα πινακια στραβωμενα/πατημενα να παιζει κανονικα. εγω θα ελεγα να δοκιμασεις
Δυστυχώς, είναι δοκιμασμένη και δεν παίζει. Την αγόρασα, την κράτησα ένα μήνα στο κουτί της γιατί δεν είχα cpu. Μόλις έβαλα έναν 6400, το μηχάνημα πήρε εμπρός αλλά ούτε μπιπ, ούτε bios, μόνο τα ανεμιστήρια δουλεύανε. Την πήγα στο eshop και μου τη γυρίσανε πίσω ως χαλασμένη από εμένα. Είχε περάσει και ο μήνας και δεν έβγαλα άκρη παρ'ολο που τους τα έχωσα γερά...
Δεν είσαι ο μόνος που την παθαίνει έτσι απ' το eshop.
Aν ψάξεις εδώ μεσα λίγο θα βρεις πολλά παρόμοια περιστατικά και σ' όλους κάνουν τον κινέζο.
Δεν είσαι ο μόνος που την παθαίνει έτσι απ' το eshop.
Aν ψάξεις εδώ μεσα λίγο θα βρεις πολλά παρόμοια περιστατικά και σ' όλους κάνουν τον κινέζο.
Δηλαδη δεν τους τα αλλαζουν τα προβληματικα-DOA εξαρτηματα?:hmm:
Εγω κατι αλλα παλαβα εχω διαβασει πχ μεταχειρισμενες μνημες 2+ ετων που ειχαν την απαιτηση να καπει πιστωτικο με την αρχικη τιμη αγορας...:whistle:
Παιδιά, δεν ξεκίνησα αντι-eshop νήμα. Την πάτησα αφού δε δοκίμασα κατευθείαν τη μητρική. Ξέρω ότι δεν τα στράβωσα εγώ τα πινάκια. Κάποιος "συναρμολογητής" πρέπει να άφησε εργαλείο να του πέσει και μετά το μπάλωσε στέλνοντάς τη μητρική για πώληση. Αλλά δεν αποδεικνύεται. Τώρα πιά ότι και να πάρω το ελέγχω επιτόπου(οπτικά τουλάχιστον).
Το ζήτημα είναι, ξέρει κανείς κάποιο μάστορη?
Παιδιά, δεν ξεκίνησα αντι-eshop νήμα. Την πάτησα αφού δε δοκίμασα κατευθείαν τη μητρική. Ξέρω ότι δεν τα στράβωσα εγώ τα πινάκια. Κάποιος "συναρμολογητής" πρέπει να άφησε εργαλείο να του πέσει και μετά το μπάλωσε στέλνοντάς τη μητρική για πώληση. Αλλά δεν αποδεικνύεται. Τώρα πιά ότι και να πάρω το ελέγχω επιτόπου(οπτικά τουλάχιστον).
Το ζήτημα είναι, ξέρει κανείς κάποιο μάστορη?
Έχει ένα ηλεκτρονικάδικο στην κόκκινη βούλα! :p
Το κέρατο μου! Πως στέλνω Links απο το google maps?:wall: :p
;)
giannhs1984
16-04-08, 13:53
εαν ειναι μονο στραβωμενα με ενα στυλο τα φτιαχνεις δεν θελει τιποτα το ιδιετερο
βγαζεις το μελανι και τα φτιαχνεις γνωστα παλια κολπα
@psolord: Ευχαριστώ φίλε, θα το επισκεφτώ:oneup: Αν και σε όσους έχω πάει μου λένε πως δεν ασχολούνται.
@giannhs1984: Τα πινάκια στο socket 775 δεν είναι κάθετα "καρφάκια" όπως τα παλιότερα πιν των επεξεργαστών. Τάχω κάνει κι εγώ αυτά, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει:sorry:. Σ' ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον:)
@ ADSLgr.com All rights reserved.