Επιστροφή στο Forum : Vodafone: απεριόριστη χρήση Vodafone Mobile Broadband για 6 μήνες
Aπό τη Δευτέρα 21/04/2008 οι ήδη υπάρχοντες χρήστες αλλά και οι νέοι χρήστες που θα εγγραφούν στην υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband και στα προγράμματα VMC 5GB (πάγιο 29,5 Ευρώ) και VMC 5GB φοιτητικό (24,9 Ευρώ) θα απολαμβάνουν απεριόριστη χρήση της υπηρεσίας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση πέρα από το μηνιαίο πάγιο, για 6 μήνες.
Επιπλέον η Vodafone προσφέρει δωρεάν στους νέους χρήστες της υπηρεσίας ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο (Western Digital) χωρητικότητας 500GB.
34935
Η υπηρεσία Vodafone mobile broadband και το νέο USB stick (photo) απευθύνεται σε οσους χρησιμοποιούν laptop και επιθυμούν μια εύκολη και γρήγορη λύση ασύρματης σύνδεσης στο Internet και το email.
Δηλαδή καταργείται το όριο των 5GB και γίνεται απεριόριστο ε; Και όσοι έχουν ήδη δεν παίρνουν εξωτερικό σκληρό;
stavrosbalis
23-04-08, 16:23
Ειναι για τις ταινιες που θα κατεβάζουν....
Είναι πολύ θετικό το ότι η προσφορά του unlimited πιάνει και τους παλιούς. :worthy:
Δηλαδή αν πέρυσι είχα βάλει την υπηρεσία της για να έχω απεριόριστη χρήση στις διακοπές, μου το κάνει δώρο και για τις φετινές διακοπές, ενώ μπορώ το Σεπτέμβρη να το διακόψω αφού θα έχει λήξει η 12μηνη δέσμευση.
Είναι πολύ θετικό το ότι η προσφορά του unlimited πιάνει και τους παλιούς. :worthy:
Δηλαδή αν πέρυσι είχα βάλει την υπηρεσία της για να έχω απεριόριστη χρήση στις διακοπές, μου το κάνει δώρο και για τις φετινές διακοπές, ενώ μπορώ το Σεπτέμβρη να το διακόψω αφού θα έχει λήξει η 12μηνη δέσμευση.
Πραγματικά πολύ καλή προσφορά! Μετά από πολύ καιρό μια καλή κίνηση! Και πάλι μπράβο!
Η δέσμευση για τους νέους συνδρομητές είναι σίγουρα ένας χρόνος??
Πραγματικά πολύ καλή προσφορά! Μετά από πολύ καιρό μια καλή κίνηση! Και πάλι μπράβο!
Η δέσμευση για τους νέους συνδρομητές είναι σίγουρα ένας χρόνος??
Ναι, είναι ένας χρόνος.
Για να το κάνουμε λιανά, θα πληρώσεις 300 ευρώ σε διάστημα 12 μηνών και θα λάβεις:
-απεριόριστη χρήση για το πρώτο εξάμηνο και στη συνέχεια έως 5 GB
-δώρο το modem (προτείνω να επιλέξετε το USB)
-δώρο έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 500 GB.
Και πάντα υπάρχει η ελπίδα να επαναληφθεί η προσφορά του χρόνου, με αποτέλεσμα να έχεις πάλι απεριόριστη χρήση στις διακοπές χωρίς παράταση της δέσμευσης.
Που μπορούμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες?
Το unlimited είναι 30GB όπως σε Wind & Cosmote?
Εγώ πάντως που πήρα τηλ την Cosmote για το αντίστιχο On The Go μου είπαν το πολύ καλό ότι μετά το 6μηνο που ισχύει η προσφορά (παρόλο που έχεις ενα χρόνο δέσμευση) μπορείς να μειώσεις το πάγιο στο μικρότερο δυνατόν (3Ε περίπου) και να αφήσεις έτσι να τελειώσει ο χρόνος...
Xρησιμοποιεί κάποιος φίλος κάποια από τις υπηρεσίες mobile connect των voda ή cosmote? ενδιαφέρομαι για εφαρμογή σε 1 macbook...
ποιο modem χρησιμοποιείτε? ποιο/α είναι συμβατό/ά με macbook?
ποια υπηρεσία είναι πιο γρήγορη?
κοιτώντας τις προσφορές, οι τιμές είναι ίδιες... οι διαφορές είναι ότι η cosmote τρέχει και σε HSDPA (αλλά δεν λέει πού στην επικράτεια) ενώ η VODA δίνει επιπλέον δώρο 1 εξωτερικό σκληρό δίσκο...
παρακαλώ τα φώτα σας...
και μετά τους 6μήνες? :nono:
Πολύ προσοχή με αυτά τα πακέτα γιατί σε δελεάζουν στην αρχή με τα δώρα και την απεριόριστη χρήση και στη συνέχεια έρχεται η απεριόριστη χρέωση (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=188186) και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας :whistle:
Βάλτε μια κανονική σύνδεση adsl και αφήστε τις μαγκιές γιατί το έξυπνο πουλί απ' τη μύτη πιάνεται... :rolleyes:
μια χαρά, μάλλον θα την πάρω εκείνη την extra μπαταρια τελικά ;)
Που μπορούμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες?
Το unlimited είναι 30GB όπως σε Wind & Cosmote?
Εγώ πάντως που πήρα τηλ την Cosmote για το αντίστιχο On The Go μου είπαν το πολύ καλό ότι μετά το 6μηνο που ισχύει η προσφορά (παρόλο που έχεις ενα χρόνο δέσμευση) μπορείς να μειώσεις το πάγιο στο μικρότερο δυνατόν (3Ε περίπου) και να αφήσεις έτσι να τελειώσει ο χρόνος...
To unlimited της vodafone δεν έχει περιορισμό.
Xρησιμοποιεί κάποιος φίλος κάποια από τις υπηρεσίες mobile connect των voda ή cosmote? ενδιαφέρομαι για εφαρμογή σε 1 macbook...
κοιτώντας τις προσφορές, οι τιμές είναι ίδιες... οι διαφορές είναι ότι η cosmote τρέχει και σε HSDPA (αλλά δεν λέει πού στην επικράτεια) ενώ η VODA δίνει επιπλέον δώρο 1 εξωτερικό σκληρό δίσκο...
παρακαλώ τα φώτα σας...
Όταν έχουν και οι δύο σήμα 3G, κατα τη γνώμη μου συνήθως καλύτερες ταχύτητες έχεις με τη Vodafone (τώρα βέβαια που η cosmote δίνει 7,2 Mbps δεν ξέρω, θεωρώ όμως το δίκτυο της vodafone σε θέμα ταχυτήτων πιο αξιόπιστο). Aπλώς στην επαρχία η Cosmote έχει ευρύτερη κάλυψη 3G.
Ως προς τις τιμές, η Vodafone στην "απεριόριστη" προσφορά της δεν βάζει κανένα περιορισμό (π.χ 30GB όπως οι άλλες 2).
HSDPA έχουν και οι δύο, η Vodafone στα 3,6 Mbps, η Cosmote σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δίνει ονομαστική 7,2 και στην επαρχία 3,6.
Για mac άκουσα ότι δεν παίζουν τα stick. Αλλά σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά.
η χρήση που του κάνω εγώ [backup στην adsl ] και στον δρόμο όταν χρειαστεί [διακοπές - λίγη δουλεία] με έχει ικανοποιήσει η vodafone, απλά έχει μερικά θεματάκια με το λογισμικό της.
τώρα αν το θές μόνο για λαπτοπ προτείνω την card και όχι το stick, χωρίς να μπορώ να το αιτιολογήσω όμως, απλά μου φαίνεται καλύτερο.
Κι άμα πας σε περιοχή που δεν καλύπτει 3G, πως δουλεύει;
Κι άμα πας σε περιοχή που δεν καλύπτει 3G, πως δουλεύει;
Με GPRS
χμ... έχει δει κανείς πραγματικά ταχύτητες με cosmote? έχοντας το πακέτο ιντερνετ 5gb στο ΝΟΚΙΑ Ε90 communicator μου και χρησιμοποιώντας το σε Καλαμαριά, Καλαμπάκα, Θέρμη μπορώ να πώ ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από ταχύτητες. Πρέπει να έχει σήμα "καμπάνα" και πάλι σέρνεται όταν βλέπω σελίδες...
Με voda δεν έχω ιδέα... είδα κάποιο iphone ενός φίλου και το είδα να πηγαίνει πολύ γρήγορα με voda...
όσοι χρησιμοποιούν θα με ενδιέφεραν οι εμπειρίες τους για να αποφασίσω με ποια εταιρεία να πάω...
Ως προς τις τιμές, η Vodafone στην "απεριόριστη" προσφορά της δεν βάζει κανένα περιορισμό (π.χ 30GB όπως οι άλλες 2).
Θυμαμαι παλαιοτερα στον CamClone, που αποδεδειγμενα του εριχναν το QoS σε επιπεδο που ουτε ενα radio stream μπορουσε να ακουσει, επειδη το ειχε σκισει στην χρηση σε αναλογη προσφορα του παρελθοντος της βονταφον....μπορει να μην το φωναζει, αλλα δεν ειναι απεριοριστο...Ο CamClone εβγαζε την δικη του την SIM που ειχε φαει το QoS, και εβαζε αλλη σιμ της βονταφον και πηγαινε σφαιρα...:down:
Με voda δεν έχω ιδέα... είδα κάποιο iphone ενός φίλου και το είδα να πηγαίνει πολύ γρήγορα με voda...
GPRS ήταν αυτό που είδες (ταχύτητες dialup 56K maximum)
η voda εξαρτάται απο την περιοχή που την δουλεύεις και το πώς την δουλεύεις [κάρτα - στικακι]
εγώ σε 3g με κάρτα, συνήθως είναι ΟΚ, εκτός απο την ώρα γύρω στις 12 το μεσημέρι κέντρο αθήνας που σέρνεται [μιλάμε για πριν 2 μήνες], αντίθετα σε ώρες κουφές η ταχύτητα πολύ καλή
για gprs εδώ επαρχία, καλα είναι αν το θες για backup , αν έχεις μάθει σε adsl και θες κάτι ισάξιο θα απογοητευτείς λ΄γιο
..Για μια ακομα φορα θα πεσω στον πειρασμο να το παρω το πακετακι :)
EINAI MEGAAALH μαγκια να εχεις Ιντερνετ μαζι σου σε οποιο μερος και αν βρισκεσαι !
Θα δουλευω απο μακρια τα ραδιοφωνα που μανατζαρω χωρις να μαι σπιτι Η στη δουλεια!
Ειδικα τωρα που ανοιγει ο καιρος...:)
Ελπιζω να μην μου ξαναριξουν QoS στη γραμμη μου, αν και πιστευω οτι τοτε εφταιγα αρκετα ..
μερα νυχτα ετρωγα HSDPA στα 2,1 ΜΒps , ( οχι 3,6 , δεν ξερω γιατι..)
Στην Κρητη η Vodafone ειναι ΠΟΛΥ σταθερη απο αποψη ταχυτητας ομως δεν εχει HSDPA παντου
γαμωτο. :twisted:
Θα παω διακοπες και θα φταιει η Vodafone γιαυτο! Thank u voda :)
p.s. Απο την μεγαλη μου εμπειρια με τα ενσυρματα και ασυρματα εθνικα μας networks ..εχω να πω
οτι η WIND κανει το μεγαλυτερο Traffic Shaping και μετα ακολουθει η COSMOTE . ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
( Νησια....μυκροκυματικα links βλεπεις ...οι τσιφουτιδες..)
H Vodafone ΔΕΝ κανει πολυ traffic shaping (QoS) γιατι πολυ απλα ...εκει που εχει προβλημα χωριτικοτητας
...απλα ΔΕΝ εχει ανοιχτο το HSDPA....οποτε ...την βγαζει τζαμπα απο πλευρας υποδομων κορμου.
παρακαλώ τα φώτα σας...
Φίλε,
ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1964571#post1964571
(πάντως με βάση σχόλιο που είδα στο φόρουμ, μπορεί να αλλάξεις ύψος παγίου στο 6μήνο,
δηλαδή να το μειώσεις, οπότε το btw2 δεν θα είναι πάνω από 3-4 ευρώ/μήνα υποθέτω)
και εδώ:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1973170#post1973170
(πρόσεξε το σχόλιο για videoconference από κορυφή της Πάρνηθας :clap: ! )
Αυτές οι προσφορές περιορισμένου χρόνου δεν λένε και τίποτα. Καλύτερα τα 5 να τα έκαναν 10 μόνιμα παρα να σε καλομάθει για 6 μήνες και μετά τα κεφάλια μέσα.
μεγαλη απελπισια την επιασε την φουκαριαρα την Voda. Μετα απο το 7.2 χαστουκι απο την cosmo χαστουκιζει τον εαυτο της με τετοιες προσφορες απελπισιας.
Αυτο σημαινει οτι δεν εχει δυνατοτητα στο εγγυς μελλον να προσφερει και αυτη 7.2. Αλλιως ποιος ο λογος να κανει τετοιες προσφορες?:p:sorry:
μεγαλη απελπισια την επιασε την φουκαριαρα την Voda. Μετα απο το 7.2 χαστουκι απο την cosmo χαστουκιζει τον εαυτο της με τετοιες προσφορες απελπισιας.
Αυτο σημαινει οτι δεν εχει δυνατοτητα στο εγγυς μελλον να προσφερει και αυτη 7.2. Αλλιως ποιος ο λογος να κανει τετοιες προσφορες?:p:sorry:
Που το ξέρεις ???
Στη Γερμανία και στην Αγγλία πώς δίνει 7,2? Θα δώσει και εδώ, αφού γίνουν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις στο backbone του δικτύου. Είναι προγραμματισμένο (και σιγά το χαστούκι, εδώ 3,6 έδινε η Cosmote και σερνόταν...). Ήδη έγιναν αναβαθμίσεις στο radio network μετά την αλλαγή προμηθευτή (huawei). Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ προσφορά απελπισίας μια προσφορά που στόχο έχει να ξαναμπει η Vodafone δυναμικά στο χώρο του mobile internet...
Νομίζω ότι η Vodafone ως όμιλος γενικά έχει μείνει έξω από τον αγώνα δρόμου για τα πολλά μεγαμπίτια...
Νομίζω ότι η Vodafone ως όμιλος γενικά έχει μείνει έξω από τον αγώνα δρόμου για τα πολλά μεγαμπίτια...
Δεν θυμάμαι ποτέ τη Vodafone να πρωτοπόρησε σε τεχνολογικά θέματα. Πάντοτε ακολουθούσε τους άλλους που "ήταν στον αγώνα δρόμου" προσφέροντας απλώς μια καλύτερη προώθηση των υπηρεσιών (marketing) κάτι στο οποίο συνέβαλε και η εκτεταμένη της παρουσία διεθνώς. Όχι όμως ότι δεν θα δώσει 7,2 Mbit στην Ελλάδα...
Και συγκεκριμένα ως προς τη Vodafone Ελλάδας, θεωρώ πως μετά τις πρόσφατες διοικητικές αλλαγές, προσπαθεί να κάνει ένα πιο δυναμικό comeback και να βελτιώσει την εικόνα της και τη μειωμένη κερδοφορία. Δηλαδή προσφορές σαν και αυτή (ή η πρόσφατη με το CU, από την οποία πάλι προωθεί το mobile internet), νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, επενδύσεις σε ευρυζωνικές υποδομές, βελτίωση δικτύου σε συνδυασμό με προσεχτικές κινήσεις marketing.
Δεν θυμάμαι ποτέ τη Vodafone να πρωτοπόρησε σε τεχνολογικά θέματα. Πάντοτε ακολουθούσε τους άλλους που "ήταν στον αγώνα δρόμου" προσφέροντας απλώς μια καλύτερη προώθηση των υπηρεσιών (marketing) κάτι στο οποίο συνέβαλε και η εκτεταμένη της παρουσία διεθνώς. Όχι όμως ότι δεν θα δώσει 7,2 Mbit στην Ελλάδα...
Και συγκεκριμένα ως προς τη Vodafone Ελλάδας, θεωρώ πως μετά τις πρόσφατες διοικητικές αλλαγές, προσπαθεί να κάνει ένα πιο δυναμικό comeback και να βελτιώσει την εικόνα της και τη μειωμένη κερδοφορία. Δηλαδή προσφορές σαν και αυτή (ή η πρόσφατη με το CU, από την οποία πάλι προωθεί το mobile internet), νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, επενδύσεις σε ευρυζωνικές υποδομές, βελτίωση δικτύου σε συνδυασμό με προσεχτικές κινήσεις marketing.
Θα δώσει, δεν το συζητάμε αυτό, αλλά τώρα δε δίνει.
προσφορά απελπισίας για δεύτερο καλοκαιρί δωρεάν νετ και σε παλιούς; μουχαχα :rofl:
όποιος δεν έχει δοκιμάσει το κινητό νετ καλοκαίρι δεν ξέρει τι χάνει [με την προυπόθεση να του χρειάζεται, όχι να γινόμαστε δέσμιοι των μηχανημάτων ε;]
προσφορά απελπισίας για δεύτερο καλοκαιρί δωρεάν νετ και σε παλιούς; μουχαχα :rofl:
Παρεμπιπτόντως, όσοι παλιοί δεν είστε στα νέα προγράμματα πρέπει να ζητήσετε μεταφορά σε αυτά για να πάρετε το unlimited.
μιλάς για τους πολύ παλιούς [με τα πακέτα πριν το περσυνό φθινόπωρο ή για όλους; μισό να τσεκάρω again]
μιλάς για τους πολύ παλιούς [με τα πακέτα πριν το περσυνό φθινόπωρο ή για όλους; μισό να τσεκάρω again]
Για αυτούς που δεν έχουν πάγιο 29 ευρω, αλλά μεγαλύτερο.
Αν είσαι στα 29 ευρώ, σε πιάνει η προσφορά.
και έλεγα οτι δεν πρέπει να καίω τους λογαρισμούς.....:p
αντε τώρα να βρώ πόσο πάγιο είχα, εμπρός καλό μου e-bill
κοίτα τι είδα ανοίγωντας το e-bill σαν νέους όρους χρήσης χμ χμ χμ
Η VODAFONE μπορεί να διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα σε συνδεδεμένες με αυτή επιχειρήσεις, εφόσον τούτο επιβάλλεται από λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης της συναλλακτικής της σχέσης μας ή για στατιστικούς ή ιστορικούς λόγους. Η VODAFONE δικαιούται επίσης (εφόσον δεν έχει λάβει ειδική αντίθετη εντολή μου) να ανακοινώνει τα προσωπικά δεδομένα μου σε τρίτους για την διαφημιστική προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της VODAFONE ή επιχειρήσεων με τις οποιες η VODAFONE έχει συνεργασία), την έρευνα αγοράς ή άλλη παρόμοια δραστηριότητα, και την προώθηση από απόσταση προιόντων ή υπηρεσιών δικών της ή τρίτων. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρώ το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων μου βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων.
δηλαδή πρέπει να κάνω δήλωση προστασίας και για το κινητό τώρα :p
........Auto merged post: k_koulos added 8 Minutes and 22 Seconds later........
Α) Τέλη Παγίων και Επικοινωνίας Καθαρή Αξία Φ.Π.Α.
ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ 3G Broadband VMC5GB 11/04/2008 10/05/2008 24,79 19.0%
Γ) Σύνολα / Φόροι / Χρεώσεις - Πιστώσεις Που Δεν Υπόκεινται Σε Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας Καθαρή Αξία Φ.Π.Α. 24,79
ΤΕΛΟΣ ΣΥΝ/ΤΩΝ ΚΙΝ.ΤΗΛ. 2,00
ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α. 5,09
ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΠΑ: 26,79
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: 31,88
φωτίες μου άναψες χρονιάρες μέρες :lol:
Παιδιά 2 ερωτήσεις:
1. Οι παλιοί χρήστες (εγώ έχω ήδη συμβόλαιο από τον Ιανουάριο) υπάρχει τρόπος να πάρουν το δώρο σκληρό 500GB;
2. Χρησιμοποιώ το Vodafone 3G για να παίζω online παιχνίδια. Τα pings είναι όμως άσχημα (~500-600ms) με full 3G σήμα και ταχύτητες στο download πολύ καλές (1-1,5Μbps down από speedtest και 300-400kbps upload). Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω το ping;
Αν μετά το 6μήνο αλλάζεις πακέτο πραγματικά συμφέρει, η αξία ειναι ότι πρέπει να βρίσκεσαι κοντά σε δίκτυο 3ης γενιάς ώστε να έχεις ικανοποιητικές έστω ταχύτητες..
Έχω την εντύπωση ότι το πάγιο δεν μπορείς να το κατεβάσεις πριν το 12μηνο.
Ας το τσεκάρει κάποιος να μας πει γιατί έχει μεγάλη διαφορά αν πράγματι μπορείς να το κατεβάσεις.
Πάντως έτσι κι αλλιώς είναι πολύ καλή προσφορά.
Ξέρει κάποιος αν έχει διαφορές το USB stick από το προηγούμενο USB μόντεμ και αν ναι πιο θα είναι καλύτερο;
Της cosmote το δικτυο ειναι πολυ καλυτερο απο vodafone.
να ρωτησω και εγω κάτι. πως μπορούμε να μάθουμε αν εχει κάλυψη 3g στην χαλκιδική κάποια απο τις εταιρίες. μπορώ να πάρω τηλ και θα μου πουνε?
το έχει χρησιμοποιησει κανείς στο πρώτο πόδι?
να ρωτησω και εγω κάτι. πως μπορούμε να μάθουμε αν εχει κάλυψη 3g στην χαλκιδική κάποια απο τις εταιρίες. μπορώ να πάρω τηλ και θα μου πουνε?
το έχει χρησιμοποιησει κανείς στο πρώτο πόδι?
Nομίζω πως έχει σε κάποια σημεία αλλά αν πάρεις στο 13830 θα σου πούνε με σιγουριά συγκεκριμένα για τη περιοχή που θέλεις. Για Cosmote πάρε στο 13838 από σταθερό ή 1212 από κινητό.
Για wind δες εδώ. http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=26
Της cosmote το δικτυο ειναι πολυ καλυτερο απο vodafone.
Σε κάλυψη στην επαρχία ναι. Σε ταχύτητες και σταθερότητα η Cosmote με έχει απογοητεύσει ενώ η Vodafone όπου έχει κάλυψη απλά πετάει.
Ειναι εύκολο να ξεπεράσει κάποιος τα 5GB ειδικά αν δεν κατεβάζει? Σε τι αντιστοιχεί περίπου?
Ειναι εύκολο να ξεπεράσει κάποιος τα 5GB ειδικά αν δεν κατεβάζει? Σε τι αντιστοιχεί περίπου?
Αντιστοιχεί σε 170mb/μέρα, που αν δεν κατεβάζεις είναι απίθανο να καταφέρεις να τα φτάσεις με browsing.
Σε κάλυψη στην επαρχία ναι. Σε ταχύτητες και σταθερότητα η Cosmote με έχει απογοητεύσει ενώ η Vodafone όπου έχει κάλυψη απλά πετάει.
Δεν θα το ελεγα. Σε καλυψη ειναι οντως η μερα με την νυχτα, αλλα το ιδιο πιστευω οτι ισχυει και στις ταχυτητες (εχω παραδειγματα φιλων χωρις να μπορω να εκφερω απολυτη αποψη απο την στιγμη που δεν με ενδιαφερει αμεσα το θεμα). Παρολαυτα μπορω να σου πω οτι απο δικτυο κορμου (sdh) η κοσμοτε ειναι πολυ μπροστα.
Δεν θα το ελεγα. Σε καλυψη ειναι οντως η μερα με την νυχτα, αλλα το ιδιο πιστευω οτι ισχυει και στις ταχυτητες (εχω παραδειγματα φιλων χωρις να μπορω να εκφερω απολυτη αποψη απο την στιγμη που δεν με ενδιαφερει αμεσα το θεμα). Παρολαυτα μπορω να σου πω οτι απο δικτυο κορμου (sdh) η κοσμοτε ειναι πολυ μπροστα.
Kαι εγώ έχω παράδειγματα φίλων που επιβεβαιώνουν το αντίθετο. Ο αδερφός μου μάλιστα έκοψε τη Cosmote για αυτό το λόγο (με χρήση σε όλη την Αθήνα) Και ο λόγος είναι ακριβώς το ότι η Cosmote δεν έχει καλό δίκτυο κορμού. Μπορεί να χρησιμοποιεί υποδομές του ΟΤΕ αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται σε όλες τις περιοχές που έχει βάλει 3G και όταν γίνεται δεν γίνεται με το σωστό τρόπο. Είναι και ένας από τους λόγους που και η Vodafone και η WIND δεν έχουν τη κάλυψη της Cosmote στο 3G, γιατι πρώτα πέφτει χοντρή αναβάθμιση στο backbone της περιοχής, δεν βάζουν απλώς μια κεραία για να δείχνουν ότι έχουν σήμα. Αλλιώς δεν είναι δύσκολο να αναβαθμίσουν έναν ιστό σε dual mode.
Γενικότερα η Vodafone είναι πολύ μπροστά σε χωρητικότητα σε σχέση με τη Cosmote.
Αμφιβαλλω πολυ για αυτα που λες.
Αμφιβαλλω πολυ για αυτα που λες.
O.k τότε δεν μένει παρα να δοκιμάσεις ο ίδιος τις ταχύτητες τους.;)
Πες στα παιδια στο NOC της Voda οτι μπουκωσαν ΚΑΙ ΟΙ 4 ΝΑΤ servers...
38
82
97
102
Καιρος να το κανουν οπως η Wind , καθε συνδρομητης και ξεχωριστο IP address στο Ιντερνετ,
Εεεε, ντροπη δεν ειναι ?
χροοοοοοοοοοοονια πολλααααααααααααα
Πες στα παιδια στο NOC της Voda οτι μπουκωσαν ΚΑΙ ΟΙ 4 ΝΑΤ servers...
38
82
97
102
Καιρος να το κανουν οπως η Wind , καθε συνδρομητης και ξεχωριστο IP address στο Ιντερνετ,
Εεεε, ντροπη δεν ειναι ?
χροοοοοοοοοοοονια πολλααααααααααααα
δεν έχουν μπουκώσει και οι 4 NAT servers γιατί απλά δεν υπάρχουν 4 :p
το μόνο πρόβλημα που βλέπω στον ορίζοντα με αυτό το εγχείρημα είναι ότι με το πραγματικό unlimited + την δωρεάν HSDPA σύνδεση μέχρι να σου ενεργοποιήσει η Voda (μέσω HOL) την ADSL σύνδεση θα φτάσει το utilization του δικτύου στα ύψη... αλλά εκεί θέλει μαγκιά για να αποδείψουν ότι είναι καλύτεροι από τον ανταγωνισμό
Αφου ξερεις ...οτι οι Servers (gateways, nat, mliax , klak, bla bla) δεν ειναι 4, τοτε συγουρα θα ξερεις
οτι η Vodafone οπως και η Wind και η Cosmote εφαρμοζει Traffic Shaping ,,,και μαλιστα παροτι
γεμιζουν τα peerings τους με AIX και εξωτερικο ,,,κρατανε το "ping" latecy χαμηλα .
Εχει καταντησει αηδια πια το Traffic Shaping σε ολους τους παροχους.
Ειπαμε , να το ανοιγετε ρε "telcos" σε εκτακτες περιπτωσεις , ομως ΟΧΙ και να μας γινει συνηθεια!
1) Ελπιζω να δωσουν dynamic Internet level IP addressing στα Vodafone Mobile Connects.
2) Να κλεισουν το ριμαδο Traffic Shaping που στις ωρες αιχμης δεν μπορεις ουτε Remote administration
να κανεις.
Mε το Ping παιδιά που ρώτησα παραπάνω γίνεται κάτι;
Μην πάρετε vodafone. Απλά, ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Είμαι σε περιοχή με 3G σήμα καμπάνα και η ταχύτητα δεν ξεπρνά τα 10KBPS!!!!!!!!!
Ναι οντως τωρα τελευταια σερνεται πολυ. Μηπως φταιει που το κανανε απεριοριστο και δεν σηκωνει τοσους πολλους με φουλ downloading? Τελικά ξέρει κανείς πως να βελτιώσω το Ping?
@ ADSLgr.com All rights reserved.