PDA

Επιστροφή στο Forum : Jetspeed 500 HELP ME!!!



leokoudo
25-09-03, 13:21
Από χθες είμαι κι εγώ χρήστης του ADSL. Δυστυχώς το modem μου είναι το Jetspeed 500 :x . Έκανα αρκετά test για να δω την ταχύτητα μου και είδα ότι ενώ έχω 512/128 μου έβγαζαν τα τεστ το ανώτερο 342 8O !!! Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να κατεβάσω το update του Jetspeed 500 μήπως και αλλάξει τίποτα. Όμως αντί να μου βγει σε καλό μου βγήκε σε πολύ κακό. Τα τεστ μου βγάζουν ότι έχω 112kbps!!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ένα θύμα του Jetspeed παρακαλώ; :( :evil: :cry:

Και μια άλλη ερώτηση. Με 512/128 πόσο είναι το φυσιολογικό download?

Athlon_XP
25-09-03, 13:23
Φυσιολογικό είναι συνήθως από 52-57 συμπεριλαμβανόμενα και τα overheads τα οποία είναι από 10-15%.

leokoudo
25-09-03, 13:28
Χθες το ανώτερο που έπιασε ήταν περίπου 53.5.

Ξέχασα να πω ότι έχω Tellas

TiO
25-09-03, 13:51
mia xara eisai

leokoudo
25-09-03, 13:59
Nai alla simera pou ekana to update pianei to poly 40 :cry:

UGF_GreekMind
25-09-03, 14:04
Μήπως με το update άλλαξαν τα configurations του JetSki ; Τα έλεγξες ;

delto
25-09-03, 14:07
mhpws arxizoun na fortwnontai ta links ths tellas?

leokoudo
25-09-03, 14:14
Gia na kanw update elege na valw ta default configs kai etsi mou esvise ti sindesi. Ekana to update kai ksanaftiaksa ti sindesi kai paei arga twra :(
:cry:

UGF_GreekMind
25-09-03, 14:48
Μπορείς (αν σου είναι εύκολο) να γράψεις περιληπτικά τα settings ;

ibok
25-09-03, 15:07
Γιά τον leokoudo
Προσωπικά το έκανα χωρίς να σβύσω τα settings Aλλά και να μην τα πειράξεις καθόλου με το που κάνεις update χάνονται τα πάντα και πρεπει να κάνεις την σύνδεση από την αρχή.
Δηλαδή πας στα WAN connections και φτου κι' απ' την αρχή.

CRC
26-09-03, 17:19
Γιά τον leokoudo
Προσωπικά το έκανα χωρίς να σβύσω τα settings Aλλά και να μην τα πειράξεις καθόλου με το που κάνεις update χάνονται τα πάντα και πρεπει να κάνεις την σύνδεση από την αρχή.
Δηλαδή πας στα WAN connections και φτου κι' απ' την αρχή.

To default config χρειάζεται μόνο όταν αναβαθμίζεις απο μια παλιά "εργοστασιακή" έκδοση firmware στην νέα. Για την περίπτωση που είχες ήδη αναβαθμίσει δεν χρειάζεται να κάνεις default config. Τώρα ειδικά στην περίπτωση σου τα settings (WAN connection etc.) χάθηκαν διότι δεν είχες κάνει Save Config στο modem.

ibok
26-09-03, 21:47
Aν εννοεις εμένα το είχα κάνει αλλά έπρεπε να μου δώσει IP μιά και την έχασε μετά το update.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.