Επιστροφή στο Forum : Κιτρινόμαυρο μονοπάτι
H Aek πάντα άδικα χάνει. Αλλά χάνει. 2ο ημίχρονο δεν κάναμε ούτε μια κλασσική φάση για γκολ με εξαίρεση την κεφαλιά του Ριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιμπο. Φτάναμε μέχρι την περιοχή. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία αλλά μέχρι εκεί. Το παιχνίδι το χάσαμε γιατί η ΑΕΚ έχει παικταράδες και τους κρατάμε στο πάγκο για να παίζει ο Ριβάλντο.
Αδικία είναι να έχουμε τον Τόζερ στον πάγκο και ο ταβερνιάρης να κρατάει τον Ριβάλντο που ξέχασε ότι άλλαξε ομάδα
αυτη ειναι ολη η αληθεια,δυστυχως.
υπαρχουν και αυτα τα βουντου του λεμονη,αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
εχουμε και τον παντο να μιμειται το καραγκουνη...
ουφ,μεγαλη πικρα παλι.
Δεν χαθηκε τιποτα κοιταμε μπροστα !! Ποιο πολυ με πειραξε η ηττα απο ον Ηρακλη παρα ο σημερινος αγωνας
τεραστια ασεβεια των γαβρων οι αποδοκιμασιες στον Ριμπο..
ειναι πιθηκια
Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.
Μαθήματα σεβασμού και ήθους απο αεκτζήδες και βάζελους... :rofl::rofl::rofl:
Στείλτε καμμιά σφαίρα σε κανένα Μπάεβιτς ή πλακώστε στο ξύλο κανένα Βαζέχα μετά απο κακό αποτέλεσμα να έρθετε στα ίσα σας, που ακόμα και σε απονομή γιουχάρατε παίκτες σας... :rofl: Κοίτα βρε ΠΟΝΟΣ για την τσέπη του Ριβάλντο απο την ώρα που έφυγε απο εμάς, ο μαξ δεν κοιμάται τα βράδια λέμε απο την λύπη. :rofl:
Αν ήθελε ο Ρίμπο χειροκρότημα, ας μην έκλανε κάτι χιλιάδες κόσμου που είχαν μαζευτεί να τον δούν στην προηγούμενη απονομή και ας μην το έπαιζε ο πορθητής του Πειραιά πριν τον αγώνα. ;)
Άντε, να δω και μάθημα σωστής διαπαιδαγώγησης απο παπά, δημοκρατίας απο μπάτσο και οικονομικής διαχείρισης απο πολιτικό και τα έχω δεί όλα. :worthy:
Η πίκρα είναι μεγάλη. Τεράστια. Αλλά δυστυχώς όλα είναι εφήμερες χαρές. Δυστυχώς ο εγωϊσμός μερικών δεν θα τους αφήσει να παραδεχθούν ότι πονάει. 4 χρόνια με τον Νικολαϊδη και δεν έχει πάρει ένα Χ στο Καραϊσκάκη. Πότε θα το πάρεις δηλαδή; Αν δε το πάρεις από αυτόν τον Ολυμπιακό πότε θα το πάρεις;
Το ματς ηταν για ισοπαλια αλλα ειναι ωραιο να σου <<βγαινουν>>στο γηπεδο τα εκατομυρια του Νταρκο....
Απο τις μοναδες της χαλαστηκε σημερα η ΑΕΚ.
Ριβαλντο, Μαντουκα ανυπαρκτοι.
Και η γιαγια μου να ηταν στον παγκο θα εβαζε τον Τοζερ στη θεση του Ριβαλντο απο το 60....
Burning Skies
16-12-07, 22:13
εχουμε και τον παντο να μιμειται το καραγκουνη...
Ναι - εξαιτίας του πεσίματος του Πάντου στο 92 (που παρεμπιπτόντως του έδωσε κάθε δικαίωμα να το κάνει ο τραμπούκος ο τερματοφύλακας σας) χάσατε....
Α ναι φταίνε και τα βουντού του Λεμονή.. :p
παντος,ατζας εχουν χαλασει ολα τα ντερμπυ
Δεν χαθηκε τιποτα κοιταμε μπροστα !! Ποιο πολυ με πειραξε η ηττα απο ον Ηρακλη παρα ο σημερινος αγωνας
Καλά, εντάξ.... Τα ίδια θα πει και ο Φερέρ με τον Νικολαϊδη. Εμένα με πείραξε πιο πολύ που χθες στο μπάσκετ οι Aekάρες ήταν στα σπιτάκια τους.
Ρε παιδιά, ποιος σας είπε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι και θέμα τύχης, η οτι αυτός που κάνει τις περισσότερες ευκαιρίες νικάει κιολας?
Ναι, η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είναι 4 χρόνια άτυχη...
enwsitis21
16-12-07, 22:16
Αδικία ξεαδικία σημασία έχει το αποτέλεσμα. Πολύ " λιβάνισμα " της μπάλας από ριβάλντο. Αδιαμφισβήτητη η αξία του ως παίκτης, αλλά πολύ κατώτερος των απαιτήσεων του σημερινού αγώνα. Δεύτερο λάθος του Φερέρ να μήν ξεκινήσει τον Μπλάνκο από την αρχή του match.
Burning Skies
16-12-07, 22:17
Αν ήθελε ο Ρίμπο χειροκρότημα, ας μην έκλανε κάτι χιλιάδες κόσμου που είχαν μαζευτεί να τον δούν στην προηγούμενη απονομή και ας μην το έπαιζε ο πορθητής του Πειραιά πριν τον αγώνα.
Αν και προσωπικά θα τον χειροκροτούσα (για την προσφορά του) λόγω των παραπάνω δικαιολογώ απόλυτα αυτούς που τον γιούχαραν. Ο τύπος δεν σεβάστηκε τον κόσμο παρόλο που πληρωνόταν, γιατί να τον σεβαστεί ο κόσμος που τα έσκαγε για να τον δει;;;; Μιλάει ο maxcp που ξέχασε την αντιμετώπιση που είχε ο Νικοπολίδης από τους βάζελους (ο οποίος δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα) μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό... Τον πληρώναν ψίχουλα-τον διώξανε και μετά τον γιούχαραν και από πάνω (όπως και όλους όσους αντιμνετώπισαν με τον ίδιο τρόπο)...
Αν και προσωπικά θα τον χειροκροτούσα (για την προσφορά του) λόγω των παραπάνω δικαιολογώ απόλυτα αυτούς που τον γιούχαραν. Ο τύπος δεν σεβάστηκε τον κόσμο παρόλο που πληρωνόταν, γιατί να τον σεβαστεί ο κόσμος που τα έσκαγε για να τον δει;;;; Μιλάει ο maxcp που ξέχασε την αντιμετώπιση που είχε ο Νικοπολίδης από τους βάζελους (ο οποίος δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα) μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό... Τον πληρώναν ψίχουλα-τον διώξανε και μετά τον γιούχαραν και από πάνω (όπως και όλους όσους αντιμνετώπισαν με τον ίδιο τρόπο)...
ποσο αμπαλος εισαι θεε μου?συγκρινεις τις 2 περιπτωσεις?επισης ο νικοπολιδης ειχε δωροδοκιθει στο ματς της ριζουπολης,αυτο θα ελειπε..επισης εφυγε μονος του,ενω τον ριμπο τον εδιωωξαν..επισης ο ριμπο σας χαρισε πρωταθληματα ενω τον νικο εμεις τον καναμε ανθρωπο
παει και φετος το πρωταθλημα. βαρεθηκα. θυμαμαι την αεκ πρωταθλητρια και καλη ομαδα.
και δε θα το παρει φετος αλλα και ποτε. οσο την ομαδα την εχουν μια παρεα αστειων τυπων ξεχαστε τα ολα που λεει και ο adrelux (πως τον λενε) και δεν εχει αδικο. και με θεωρω συνυπευθυνο που πηγαινα στο γηπεδο και στηριζα ετσι αυτο το κωλοπαιδο και την παρεα του.
φυσικα ποτε ξανα στο γηπεδο ωσπου να βρεθει καποιος σοβαρος να τη ξανακανει μεγαλη οπως τη θυμομαστε.
να βγει το σκατο αυτο και να την πουλησει ΤΩΡΑ. να θεσει μια τιμη και να εξαφανιστει.
παει και φετος το πρωταθλημα. βαρεθηκα. θυμαμαι την αεκ πρωταθλητρια και καλη ομαδα.
και δε θα το παρει φετος αλλα και ποτε. οσο την ομαδα την εχουν μια παρεα αστειων τυπων ξεχαστε τα ολα που λεει και ο adrelux (πως τον λενε) και δεν εχει αδικο. και με θεωρω συνυπευθυνο που πηγαινα στο γηπεδο και στηριζα ετσι αυτο το κωλοπαιδο και την παρεα του.
φυσικα ποτε ξανα στο γηπεδο ωσπου να βρεθει καποιος σοβαρος να τη ξανακανει μεγαλη οπως τη θυμομαστε.
να βγει το σκατο αυτο και να την πουλησει ΤΩΡΑ. να θεσει μια τιμη και να εξαφανιστει.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τέρμα τα παραμύθια. Βαρέθηκα να είμαι πελάτης του Ολυμπιακού και του φιγουρατζή πρόεδρα.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τέρμα τα παραμύθια. Βαρέθηκα να είμαι πελάτης του Ολυμπιακού και του φιγουρατζή πρόεδρα.
Επειδη εχετε τετοια μυαλα δεν θα παει μπροστα ποτε η ΑΕΚ, πριν τον Νικολαιδη πεινουσατε σαν ομαδα και τωρα εχετε μια υποσταση σαν ομαδα, αλλα σας χαλαει.
Καποτε σας χαλαγε ο Μπαγεβιτς, τωρα ο Νικολαιδης, αυριο ποιος;
Μαγκες ηρεμειστε ..η μπαλλα ετσι ειναι καλως η κακως..
Δυο πραγματακια μονο..αδικια δεν υπαρχει..τυχη ναι..κ.α ..
Ο Λυμπε χανει αστεια την μπαλλα στο κεντρο ,(οπως παρα πολλες φορες σημερα και φετος ..) και βγαινει με εξτρα παιχτη ο Οσφπ μπροστα..ο Παπασταθο χυνει την καρδαρα με το γαλα...και τελος..Ο Μορετο χυνει κι αυτος την καρδαρα του και αντε παγκο παλι..δεν ειχε καμια δουλεια να παει στον Παντο..
Παικτες τυπου Παππα ειναι για την β'ομαδα..χωρις τσαγανο δεν πας πουθενα..
Τα υπολοιπα ειναι εν βρασμω..δεν ειναι το τελος του κοσμου..εχει παραπανω απο 1 γυρο..
Κουλαρετε και υποστηριξτε την ομαδα..;)
Επειδη εχετε τετοια μυαλα δεν θα παει μπροστα ποτε η ΑΕΚ, πριν τον Νικολαιδη πεινουσατε σαν ομαδα και τωρα εχετε μια υποσταση σαν ομαδα, αλλα σας χαλαει.
Ποια είναι η υπόσταση; To ότι επί 4 γήπεδα κοροϊδεύει για δήθεν γήπεδα και τον γράφει ο Αλογοσκούφης και ο Σουφλιάς για να πάρουν μίζες και ψήφους; To ότι η ΑΕΚ δεν έχει προπονητήριο αλλά πίστα μοτο κρος; Το ότι ο μέσος όρος εισιτηρίων φέτος είναι 10000; Το ότι η ΑΕΚ είναι άτιτλη επί προεδρίας Νικολαϊδη; Το ότι αυτός ο αλητήριος μας λέει τους τίτλους εφήμερες χαρές; Το ότι η ΑΕΚ κάνει επιλογές μεταξύ Πρωταθλήματος κι Ευρώπης στα παιχνίδια; Μερικοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και τρώνε την καραμελίτσα του marketing της Aek.
Εχεις κανεναν καλυτερο για την ΑΕΚ;
nikchris οταν τα βρειτε μεταξυ σας που στην 13 ειναι 3 και ο κουκος και με τον Βαρδινογιαννη που μια ζωη φωναζετε για να πουλησει τοτε θα δικαιουσε να μιλας για μυαλα;) (που και μας δεν ειναι τα καλυτερα αλλα ο καθενας την καμπουρα του). Κατσε τριτος προς το παρον.
Για τα υπολοιπα σχολια περι "σκατου" κτλ κανενα σχολιο...
ποσο αμπαλος
επισης ο νικοπολιδης ειχε δωροδοκιθει στο ματς της ριζουπολης:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::respekt::respekt:
ΑΑΑΑχαχαχαχαχαχα δεν παίζεται ο άνθρωπας... :rofl::rofl: Κάθε πόστ είναι συλλεκτικό! :rofl::rofl::worthy:
Burning Skies
16-12-07, 22:33
ποσο αμπαλος εισαι θεε μου?συγκρινεις τις 2 περιπτωσεις?επισης ο νικοπολιδης ειχε δωροδοκιθει στο ματς της ριζουπολης,αυτο θα ελειπε..επισης εφυγε μονος του,ενω τον ριμπο τον εδιωωξαν..επισης ο ριμπο σας χαρισε πρωταθληματα ενω τον νικο εμεις τον καναμε ανθρωπο
No comment. Η εμπάθεια σου και η αχαριστία σου μιλάνε από μόνες τους...
τι μυαλα αγορακι μου
εισαι αρκετα μικροτερος σε ηλικια και δε θυμασαι αυτα που θυμαμαι εγω
εγω θυμαμαι την αεκ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ και καλη ομαδα
οσο αυτο το σκατο και η παρεα του εχουν την αεκ τα ξεχναμε αυτα
για εμενα εχει μεγαλη σημασια να βγει η ομαδα μου πρωτη. για αυτο το μ####νο (οπως το δηλωσε αλλωστε) οχι! αρα εχουμε διαφορετικο τροπο που αντιλαμβανομαστε τη ομαδα. Για εμενα λοιπον αλλα και πολλους αλλους η αεκ ειναι κατι μεγαλο για αυτους (το ντεμη και την παρεα του) κατι μετριο.
giannhs1984
16-12-07, 22:34
εναν MANAGER θελει η αεκ και οχι πρωην παικτη...
Υπάρχουν ναι. Υπάρχουν άνθρωποι να κάνουν την ΑΕΚ ομάδα με α........α και όχι α...........α ομάδα.
Τωρα μην αρχισουμε να μαλωνουμε μεταξυ μας...:evil:
@user1,
αφου εισαι μεγαλος και τα θυμασαι ολα...τοτε θυμησου και το καλοκαιρι του 2004 και τοτε θα καταλαβεις οτι δεν χρειαζεται να χαριζομαστε σε κανενα ΑΛΛΑ ουτε και να γινομαστε αχαριστοι επιτελους
Εγώ το καλοκαίρι του 2004 θυμάμαι τον κόσμο της ΑΕΚ να κατεβαίνει στο δρόμο. Τίποτε άλλο. Και οι περισσότεροι ήταν αυτοί που κάποιοι τους αποκαλούν αλήτες. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ
Εγώ το καλοκαίρι του 2004 θυμάμαι τον κόσμο της ΑΕΚ να κατεβαίνει στο δρόμο. Τίποτε άλλο.
Μαλλον εισαι σαν και τον Χριστοδουλο που στην χουντα δεν πηρε χαμπαρι γιατι "διαβαζε".
Συγχαρητηρια.
ΥΓ. Στον επομενο γυρο περιμενω να παρουμε τα δυο ντερμπι. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.
Μαλλον εισαι σαν και τον Χριστοδουλο που στην χουντα δεν πηρε χαμπαρι γιατι "διαβαζε".
Συγχαρητηρια.
Ενώ εσύ ω μεγάλε οπαδέ του Demis, τι θυμάσαι; Τον καναπέ και το air condition στο σπίτι σου; Γεμίσαμε Aekάρες.
Ενώ εσύ ω μεγάλε οπαδέ του Demis, τι θυμάσαι; Τον καναπέ και το air condition στο σπίτι σου; Γεμίσαμε Aekάρες.
Βγαλε παλι τα Αεκομετρα τρισμεγιστε οπαδε/Αεκαρα:down::down:
Ντροπη σου.
ΥΓ. Στον επομενο γυρο περιμενω να παρουμε τα δυο ντερμπι. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.
Συμφωνω κι επαυξανω..;)
Νικολα ηρεμα..:)
Βγαλε παλι τα Αεκομετρα τρισμεγιστε οπαδε/Αεκαρα:down::down:
Ντροπη σου.
Ντροπή σε εσένα. Ζήτα από κανέναν admin να σου αλλάξει το username. ΑΕΚ δεν γίνεστε με το να βάζετε το 21 στο τέλος. ΑΕΚ γίνεστε με το να πονάτε και όχι να λέτε 'ωχ αδερφέ'
Δυστυχως για την περιπτωση σου οι admins δεν μπορουν να αλλαξουν μυαλα. Δεν ξερεις και ουτε προκειται να μαθεις ποσο ποναει ο καθενας μας αυτην την ομαδα.
Οσοι βλεπουν το νημα ξερουν ποιος πρεπει να ντρεπεται με αυτα που λεει εδω και 2-3 posts.
Τωρα μην αρχισουμε να μαλωνουμε μεταξυ μας...:evil:
@user1,
αφου εισαι μεγαλος και τα θυμασαι ολα...τοτε θυμησου και το καλοκαιρι του 2004 και τοτε θα καταλαβεις οτι δεν χρειαζεται να χαριζομαστε σε κανενα ΑΛΛΑ ουτε και να γινομαστε αχαριστοι επιτελους
γιατι ανθρωπε μου ειμαι αχαριστος? η αεκ ηταν ομαδα πρωταθλητισμου , ετσι τη θυμαμαι εγω
βγηκε αυτο και δηλωσε οτι δε μας ενδιαφερει το πρωταθλημα και απ'οτι φαινεται ισχυει
εμενα λοιπον αδερφε ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, εσενα που τον στηριζεις οχι
δικαιωμά σου να θελεις μια ομαδα μετρια, χωρις πρωταθλημα (ελπιζω να καταλαβες οτι τελειωσε για φετος, και αφου το χανει και φετος που ο οσφπ στρωνει καινουργια ομαδα ,καταλαβαινεις οτι απο του χρονου θα το χανεις για πλακα).
δικαιωμα μου να θελω την αεκ πρωτη , οχι μετρια
ουτε καλη μπαλα δεν παιζει. στην αρχη ειπε το σκατο οτι θα παρει νεους παικτες , μετα το γυρισε πηρε οτι μικυ μαους αφησε ελευθερους ο οσφπ (παππας, καφες και δε ξερω τι αλλο)μπας και παρει το πρωταθλημα.
τωρα εχασε και το πρωταθλημα (και θα το χανει σερι απο δω και περα)να δουμε τη μαλακια θα πει παλι
φιλε νιμικ εχουμε διαφορετικες απαιτησεις απ'την ομαδα
καλως ή κακως εγω τη θελω ΠΡΩΤΗ εσυ συμβιβαζεσαι με το μετριο
ο καθενας οπως νομιζει
πολυ καλυτερη απο τον κολοφαρδο η αεκ στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα.
Μεγαλη αδικια αυτη η ηττα.
To μεγαλυτερο μερος του αγωνα ειναι το μισο 2ο ημιχρονο;
wi fi thief
16-12-07, 22:53
απο το 25 και μετα τους επαιζα μονοτερμα ;)
Δυστυχως για την περιπτωση σου οι admins δεν μπορουν να αλλαξουν μυαλα.
Οσοι βλεπουν το νημα ξερουν ποιος πρεπει να ντρεπεται με αυτα που λεει εδω και 2-3 posts.
Ακριβώς. Όσοι παρακολουθούν τον νήμα. Αυτό δεν σημαίνει όμως απολύτως τίποτε γιατί απλά είναι ένα νήμα σε ένα forum. Όσοι με ξέρουν προσωπικά, ξέρουν που ήμουν και το καλοκαίρι του 2004, που ήμουν όλα τα χρόνια με τους ΑΕΚτζήδες του καναπέ, που ήμουν το Σάββατο και που είμαι κάθε Κυριακή.
Με εκτίμηση
manicx21
Burning Skies
16-12-07, 22:54
:respekt::lol:
γιατι ανθρωπε μου ειμαι αχαριστος? η αεκ ηταν ομαδα πρωταθλητισμου , ετσι τη θυμαμαι εγω
βγηκε αυτο και δηλωσε οτι δε μας ενδιαφερει το πρωταθλημα και απ'οτι φαινεται ισχυει
εμενα λοιπον αδερφε ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, εσενα που τον στηριζεις οχι
δικαιωμά σου να θελεις μια ομαδα μετρια, χωρις πρωταθλημα (ελπιζω να καταλαβες οτι τελειωσε για φετος, και αφου το χανει και φετος που ο οσφπ στρωνει καινουργια ομαδα ,καταλαβαινεις οτι απο του χρονου θα το χανεις για πλακα).
δικαιωμα μου να θελω την αεκ πρωτη , οχι μετρια
ουτε καλη μπαλα δεν παιζει. στην αρχη ειπε το σκατο οτι θα παρει νεους παικτες , μετα το γυρισε πηρε οτι μικυ μαους αφησε ελευθερους ο οσφπ (παππας, καφες και δε ξερω τι αλλο)μπας και παρει το πρωταθλημα.
τωρα εχασε και το πρωταθλημα (και θα το χανει σερι απο δω και περα)να δουμε τη μαλακια θα πει παλι
φιλε νιμικ εχουμε διαφορετικες απαιτησεις απ'την ομαδα
καλως ή κακως εγω τη θελω ΠΡΩΤΗ εσυ συμβιβαζεσαι με το μετριο
ο καθενας οπως νομιζει
Εμεις οι υπολοιποι το πιστευουμε και θα το παλεψουμε ως το τελος..;)
Απο δω παν κι οι αλλοι...:cool:
Burning Skies
16-12-07, 22:55
απο το 25 και μετα τους επαιζα μονοτερμα
Τότε φίλε μου μάλλον βλέπαμε άλλον αγώνα... Σε αυτόν που είδα εγώ όμως ανεβήκατε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και χάσατε 1-0... :cool:
Όπως πάντα, χειρότερο πράγμα από την ήττα είναι η γκρίνια.
wi fi thief
16-12-07, 22:57
ΑΕΚ γίνεστε με το να πονάτε και όχι να λέτε 'ωχ αδερφέ'
συγκινηθηκα τωρα :p
Το οτι χασαμε το ξερουμε...αλλα μαλλον οντως αλλο αγωνα εβλεπες...γιατι και στο 1ο μετα το 15 παλι καλυτερα παιζαμε..
Burning Skies
16-12-07, 22:59
Το οτι χασαμε το ξερουμε...αλλα μαλλον οντως αλλο αγωνα εβλεπες...γιατι και στο 1ο μετα το 15 παλι καλυτερα παιζαμε..
Ίσως - μην σας την χαλάσω κιόλας... :rolleyes:
Ακριβώς. Όσοι παρακολουθούν τον νήμα. Αυτό δεν σημαίνει όμως απολύτως τίποτε γιατί απλά είναι ένα νήμα σε ένα forum. Όσοι με ξέρουν προσωπικά, ξέρουν που ήμουν και το καλοκαίρι του 2004, που ήμουν όλα τα χρόνια με τους ΑΕΚτζήδες του καναπέ, που ήμουν το Σάββατο και που είμαι κάθε Κυριακή.
Με εκτίμηση
manicx21
Νομιζεις οτι με νοιαζει που ησουν? Αυτο δεν σου δινει το δικαιωμα να κρινεις "ποσο ΑΕΚ" ειμαστε οι υπολοιποι. Capito?
Οτι κανει ο καθενας για την ομαδα το κραταει για την παρτη του.
Τα εχω ξαναπει αυτα αλλα τον αραπη και αν τον πλενεις...
Με εκτιμηση ardi21212121.:lol:
...αλλα τον αραπη και αν τον πλενεις...
...προσεχε να μην στην κανει..:p
wi fi thief
16-12-07, 23:03
Τότε φίλε μου μάλλον βλέπαμε άλλον αγώνα...
αυτο ειναι σιγουρο : απο τον αγωνα που εβλεπα εγω (εχω ενεργοποιημενο στην tv το "turn off petros mihos remarks" function) δεν υπαρχουν και πολλοι λογοι (πλην των βαθμων) για να ειναι ενας γαυρος ικανοποιημενος ;)
Νομιζεις οτι με νοιαζει που ησουν? Αυτο δεν σου δινει το δικαιωμα να κρινεις "ποσο ΑΕΚ" ειμαστε οι υπολοιποι. Capito?
Τα εχω ξαναπει αυτα αλλα τον αραπη και αν τον πλενεις...
Με εκτιμηση ardi21212121.:lol:
Το ότι όποιος εδώ μέσα εκφράζει την αντίθεση του στην υπάρχουσα κατάσταση στην ΑΕΚ γίνεται απόδέκτης ποικίλων σχολίων και αρκετές φορές εμετικών σχολίων δεν σε ενοχλεί; Capito? Comprede?
Όπως το λες για τον αράπη. Απλά ο άλλος ο αράπης πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη του για να δει ότι είναι σαν τον Άντονι Πελ.
@ ADSLgr.com All rights reserved.