Επιστροφή στο Forum : Κιτρινόμαυρο μονοπάτι
επισης θελω "καθαρα χερια"
;)
Δεν υπαρχει ανθρωπος που θα θελησει να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο και να εχει "καθαρα" χερια,σχεδον ολοι οσοι ασχολουνται εχουν "βρωμικα" τα χερια τους.:p
wi fi thief
03-12-08, 22:55
Δεν υπαρχει ανθρωπος που θα θελησει να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο και να εχει "καθαρα" χερια,σχεδον ολοι οσοι ασχολουνται εχουν "βρωμικα" τα χερια τους.:p
τουλαχιστον, ας καθαριζουνε (που και που) τα νυχια τους :p
Οπως παντα ο Φιλαθλος φυλλαδα περιοπης...αλλα λεει στο πρωτοσελιδο..αλλλα πισω..2 διαφορετικες εφημεριδες..αυτοι τα ξερουν ολα τελικα
Οπως παντα ο Φιλαθλος φυλλαδα περιοπης...αλλα λεει στο πρωτοσελιδο..αλλλα πισω..2 διαφορετικες εφημεριδες..αυτοι τα ξερουν ολα τελικα
Ξέχνα πρωτοσέλιδα στο Φίλαθλο, ή ρεπορτάζ των πιτσιρικάδων για τις ομαδάρες. Οι πέννες οι δυνατές είναι Γαλούπης (ντόπινγκ - ιατρικά), Μπαζίνας (γενικά - αθλητικά), Καραγιαννίδης (γενικά - αθλητικά), Κολοκοτρώνης (αμιγώς ποδοσφαιρικά), Βελισσάριος (αθλητιατρικά) και οι καυστικοί με χιούμορ Γεωργίου - Αποδυτηριάκιας. Καμιά ενιαία γραμμή. Πολλές φορές έχουν πλακωθεί (διαφωνήσει) μεταξύ τους. Και γι΄αυτό την πάω τη φάση.
Δλδ οχι πειτε μου,δεν εχει δικαιο ο αποδυτηριακιας οταν λεει "Γιατι κρυβονται πισω απο τον ιδιο τους τον εαυτο οι μεγαλομετοχοι της ΑΕΚ",γιατι βαζουν παλι καποιο ατομο για προεδρο που δεν εχει το ειδικο βαρος που πρεπει,φοβουνται κατι?Γιατι δεν μπηκε προεδρος ο Νοτιας η ο κανελλοπουλος?:hmm:
Δλδ σαν διοικηση ειναι ανυρπακτοι,δεν φαινονται πουθενα.
Δεν ειναι ετσι ακριβως..
Οι μετοχοι δινουν τα λεφτακια τους αλλα σκεφτονται και τις οικογενειες τους και καλα κανουν..
Παντως αυτο με τον Κιντη μου φαινεται οτι ξυπνησε παλι παλια παθη και λαθη και μακαρι να βγω ψευτης ..προβλεπω παλι αδιεξοδο..
wi fi thief
05-12-08, 19:44
Οι μετοχοι δινουν τα λεφτακια τους αλλα σκεφτονται και τις οικογενειες τους και καλα κανουν..
.
:oneup:
σιγα μην κατσει πχ ο νοτιας να του βριζει την οικογενεια ο καθε αγανακτισμενος που τον πικαρουνε οι γαυροι τη δευτερα το πρωι στη δουλεια... :twisted:
αλλωστε, αν αναλαβει προεδρος ο νοτιας ή ο κανελλο, θα εχει η ΑΕΚ προεδρο "να τη λεει στο σαββα" και να εχει ακρες στο παρασκηνιο κλπ κλπ?
αν θελουμε ατομο να "συζηταει με τον σαββα", ας παρουμε τον γεωργιου, τον λιακό ή τον μακη τον γιακουματο προεδρο :p
φιλε dou, τα προσοντα που αναφερονται απο διαφορους οτι θα πρεπει να εχει ο νεος προεδρος της ΑΕΚ φωτογραφιζουνε συνεχως τον τιγρη και μου φαινεται δυσκολο οποιος αλλος και να αναλαβει να τον εμπιστευτουνε σαν ανταξιο του.;)
Ασε που ο Νοτιας -καλα να'ναι- ζει στην Ν.Υ..Τιραμολα να γινει δεν μπορει..εκανε την εξηγα του με το προπονητικο:respekt:...εεε ειπαμε ..μην τον εξοντωσουμε κιολας...εχει να κανει σοβαροτερα πραγματα οπως κι ο Τitan junior ..
Παλι σε μεταβατικη ..:hmm:
Χρονια πολλα σε ολους τους Νικοληδες του τοπικ και μη..manicx wifi κτλ.:)
wi fi thief
06-12-08, 12:35
@ nimik, manicx (και σε ολους τους νικολαδες του νηματος):
χρονια μας πολλα μαγκες :clap:
ρε νικολα, τι συγχρονισμος ειναι αυτος ρε συντεκνε...:p
Χρόνια πολλά και από εμένα. Άντε και να δείτε την ΑΕΚΑΡΑ όπως την επιθυμείτε μάγκες. (Γιατί εμείς τον βάζελο...χλωμό το βλέπω LOL)
ρε νικολα, τι συγχρονισμος ειναι αυτος ρε συντεκνε...:p[/edit]
:):oneup:
Χρονια πολλα και σε σενα Νικαετε..:oneup:
wi fi thief
06-12-08, 12:48
Άντε και να δείτε την ΑΕΚΑΡΑ όπως την επιθυμείτε μάγκες.
:respekt:
(αν και εμεις τα ειπαμε ηδη απο εψες) και παλι χρονια πολλα Νικαετε οπως και στο φιλο μου τον nikchris και στον nnn και σε ολους τους οπαδους (αλλοθρησκους) :twisted:
ευχομαι να δειτε καποτε τις ομαδες σας οπως τις επιθυμω εγω... :rofl:
χρόνια πολλά και από μένα :)
Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους του κιτρινόμαυρου μονοπατιού, αλλά και σε όλους και όλες του adslgr.com!
ManolisGti
06-12-08, 13:56
Χρονια Πολλα κι απο εμενα σε ολους τους εορταζοντες!
Κι επισης Χρονια Πολλα σε ενα δικο μας παιδι,τον Νικο τον Κωστενογλου!
Χρονια πολλα σε ολους τους Νικους.Να σας χαιρονται οι οικογενειες σας παιδια:oneup:
Παντως οπως λεει και o nimik ουτε εγω βλεπω θετικα τα πραγματα με κιντη-ντουσκο.Μακαρι να βγω ψευτης.
επισης και μενα μου τη δινει που στην ουσια ολες οι εφημεριδες γλυφουν το Μελισσανιδη
ευχομαι να δειτε καποτε τις ομαδες σας οπως τις επιθυμω εγω...
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Burning Skies
06-12-08, 16:10
Αφού βλέπω ότι μαζεύτηκαν εδώ, χρόνια πολλά σε ολους τους εορτάζοντες και από μένα. :p
Πολλές ευχές και από μένα
Χρόνια πολλά στους Νίκους, με υγεία.
Χρόνια μας πολλά. Εγώ μία ημέρα μετά συνεχίζω με γενέθλια. Ελπίζω σήμερα σε δώρο από τον Ντούσκο και την ΑΕΚ μας.
Χρόνια πολλά και από εμένα. Άντε και να δείτε την ΑΕΚΑΡΑ όπως την επιθυμείτε μάγκες. (Γιατί εμείς τον βάζελο...χλωμό το βλέπω LOL)
Χρόνια πολλά Νικο!
........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 0 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Χρόνια πολλά σε όλους τους Νικους γενικά -έστω και τώρα!
wi fi thief
07-12-08, 09:47
Εγώ μία ημέρα μετά συνεχίζω με γενέθλια...
:band::happybday:
πολυ εξυπνος ο νονος σου (με ενα κερασμα βγαζεις δυο γιορτες) :p
χρονια πολλα νικολα, οοοο,τι επιθυμεις :)
Χρόνια μας πολλά. Εγώ μία ημέρα μετά συνεχίζω με γενέθλια. Ελπίζω σήμερα σε δώρο από τον Ντούσκο και την ΑΕΚ μας.
ετσι ετσι αυτα ειναι.Βεβαια με μονο κερασμα θα παρεις και μονο δωρο.
Χρονια σου πολλα και με τη νικη(αυριο ειναι σειρα μου οποτε καλα θα λκανουν να κερδισουν σημερα:)):happybday:
χρόνια πολλά αδελφέ :happybday:
πάντως το καλύτερο δώρο στο έκανε ο Ντέμης πριν λίγο καιρό ... δικαιούται ένα ευχαριστώ :p
ManolisGti
07-12-08, 23:03
Μας καρδιοχτυπησανε παλι!:hmm:
Ευχαριστώ για τις ευχές. Τελικά το πήρα το δωράκι σήμερα. Έστω κι 1-0. Καλό θα κάνει γιατί έρχεται δύσκολο ματς. Καλύτεροι παίκτες οι Ενσαλίβα, Καφές και Πλιάτσικας. Ειδικά ο Ενσαλίβα, τι να πω... Το τιμάει το ψωμί του και με το παραπάνω. Στο πρώτο ημίχρονο, με Μαντούκα να είναι ξεκούραστος είχαμε κίνηση. Ελπίζω με το νέο έτος να ήμαστε καλύτεροι.
ManolisGti
07-12-08, 23:44
Ευχαριστώ για τις ευχές. Τελικά το πήρα το δωράκι σήμερα. Έστω κι 1-0. Καλό θα κάνει γιατί έρχεται δύσκολο ματς. Καλύτεροι παίκτες οι Ενσαλίβα, Καφές και Πλιάτσικας. Ειδικά ο Ενσαλίβα, τι να πω... Το τιμάει το ψωμί του και με το παραπάνω. Στο πρώτο ημίχρονο, με Μαντούκα να είναι ξεκούραστος είχαμε κίνηση. Ελπίζω με το νέο έτος να ήμαστε καλύτεροι.
Μς τις απαραιτητες προσθηκες σιγουρα θα εμφανισουμε καλυτερη εικονα!;)
Αυτος ο Σκοκο σημερα μας εσπασε τα νευρα,μεχρι που ο Ντουσαν δεν αντεξε και τον εκανε αλλαγη!:hmm:
Τον Μπλανκο ξεχασατε μαγκες...mvp κατ'εμε..γυρνουσε ,αμυνοταν επαιρνε την μπαλα συνεχως...Καφες με Ενσαλιβα ειναι καλα...θεωρω οτι ο Εντινιο αξιζει παραπανω χρονο στην πορεια..
wi fi thief
08-12-08, 01:10
η ομαδα δεν ητανε καλη αλλα η νικη ητανε σημαντικοτατη για την ψυχολογια.
:oneup: στον ενσαλιβα για τις δηλωσεις του περι δωνη.
αιντε σιγα σιγα ΑΕΚαρα :respekt:
Οντως ο Ενσαλιβα εδειξε επιπεδο με τις δηλωσεις του..και με την αποδοση του ,οτι ειναι καλος παικτης..
Επιτελους ενα υπεροχο σ-κ.Μπασκετ-μπαλα-βολλευ (και γυναικειο).
Mια κι είχα μέρες να μπω,έστω και πολύ καθυστερημένα,χρόνια πολλά κι από εμένα σε όλους τους Νίκους !
Τον Μπλανκο ξεχασατε μαγκες...mvp κατ'εμε..γυρνουσε ,αμυνοταν επαιρνε την μπαλα συνεχως...Καφες με Ενσαλιβα ειναι καλα...θεωρω οτι ο Εντινιο αξιζει παραπανω χρονο στην πορεια..
Ευτυχως...νομιζα οτι ειμαι ο μονος που εβλεπα οτι ο Μπλανκο εχει βελτιωθει στην τακτικη.αλλα και ο Ταμ εκανε τρελο ματ με το Δωνη.:respekt:
"Σφιχτο" το μπατζετ για τις μεταγγραφες....:hmm:
Για να δουμε αν θα γινουν κι αλλες εκτος του Νσαλιβα και Ραμος..?:whistle::p
Θα φερουν πισω τον Τοφα:p
Σημερα εχει γεννεθλια ο Ντουσκο...Να ειναι καλα και να κανει την Αεκ παλι πρωτη!:)
Σημερα εχει γεννεθλια ο Ντουσκο...Να ειναι καλα και να κανει την Αεκ παλι πρωτη!:)
http://www.aekplanet.com/files/dusan3.jpg:p
ManolisGti
11-12-08, 09:36
http://www.aekplanet.com/files/dusan3.jpg:p
:oneup::oneup::oneup:
Ντουσαν μαζι σου,εμεις οι οπαδοι σου!:oneup:
Δεν ξέρω εάν το μάθατε αλλά πιστεύω ότι άξιζε έτσι απλά μιας αναφοράς.
Ντέμης DJ για το νέο παλατάκι που έχτισε
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&catID=3&artid=890024
Χμμ,οχι δεν το εμαθα εγω.Thx για το link:oneup:
Και μιας και τον πιασαμε,λεει σημερα στο goal οτι ζητησε εισητηρια για την παρτι του σε αλλη θυρα απο αυτη των μετοχων.
zacharis1955
12-12-08, 15:43
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/223792.html
Ευτυχώς βρέθηκε έγκαιρα ο ισάξιος αντικαταστάτης(ίσως και καλύτερος) του Γκαγκάτση...
ManolisGti
12-12-08, 19:18
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/223792.html
Ευτυχώς βρέθηκε έγκαιρα ο ισάξιος αντικαταστάτης(ίσως και καλύτερος) του Γκαγκάτση...
Εαν βγει αυτος,δεν νομιζω να εχει διαφορες απο τον προκατοχο του!:hmm:
Εαν εχουν λιγο τσιπα δεν θα το επιτρεψουν..:evil:
zacharis1955
12-12-08, 20:45
Εαν βγει αυτος,δεν νομιζω να εχει διαφορες απο τον προκατοχο του!:hmm:
Πως δεν θα έχει:Τουλάχιστον τρείς φορές χειρότερος!!! :(
........Auto merged post: zacharis1955 πρόσθεσε 2 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εαν εχουν λιγο τσιπα δεν θα το επιτρεψουν..:evil:
Εάν έχουν (που δεν έχουν)...:hmm:
ManolisGti
12-12-08, 21:34
[QUOTE=zacharis1955;2512430]Πως δεν θα έχει:Τουλάχιστον τρείς φορές χειρότερος!!! :(QUOTE]
Απο την Σκυλλα στην Χαρυβδη παμε!:down::mad:
Ολο παραπονα ειστε.Ρε σεις,θα γινει αυτο που παρακαλαει καθε νοημων και προχωρημενος φιλαθλος.Θα παρει πρωταθλημα μια μικρομεσαια ομαδα:p
Δεν ειναι αστειο δυστυχως..
Κανουμε και μια πλακα γιατι αν τους παρουμε στα σοβαρα θα παθουμε και τιποτα;)
@ ADSLgr.com All rights reserved.