Επιστροφή στο Forum : Κιτρινόμαυρο μονοπάτι
Αστο καλυτερα aragorn ..θα βολευτουμε με κανα t-shirt απο την πλουσια συλλογη τους...δεν μπορει καπου θα υπαρχει και το 3-0...:whistle:
Αμέ, είχαμε ένα για το Καραϊσκάκη και ένα για το ΟΑΚΑ, τα ξεχάσατε; :whistle:
Αμέ, είχαμε ένα για το Καραϊσκάκη και ένα για το ΟΑΚΑ, τα ξεχάσατε; :whistle:
Τωρα μιλαμε ξενες γλωσσες....τα υπολοιπα ειναι περσινα ξυνα σταφυλια...ουτως η αλλως σε 10 μερες θα τα ξαναπουμε..
wi fi thief
14-09-06, 22:03
Ξέρεις πολλές ομάδες να παίζουνε CH χωρίς να έχουνε δικό τους γήπεδο; Για πες μου μία. Δηλαδή η δύναμη της έδρας δεν σου λέει κάτι εσένα; Συγκρίνεις το ολυμπ.στάδιο με την φιλαδέλφεια; λόγω του νεαρού της ηλικίας σου δεν ξέρω αν έχεις προλάβει να το επισκεφθείς και ίσως σε δικαιολογήσω.
H Ρομα(Ολυμπικο). H Μιλαν με την Ιντερ(Σαν Σιρο).Γαλατασαραι (Ολυμπιακο Κων/λης Ατατουρκ). Ολυμπιακος (Καραισκακη: νοικιασμενο γηπεδο που σε καμποσα χρονια επιστρεφει στο δημοσιο οπου και ανηκει)
H Ρομα(Ολυμπικο). H Μιλαν με την Ιντερ(Σαν Σιρο).Γαλατασαραι (Ολυμπιακο Κων/λης Ατατουρκ). Ολυμπιακος (Καραισκακη: νοικιασμενο γηπεδο που σε καμποσα χρονια επιστρεφει στο δημοσιο οπου και ανηκει)
Ε τότε, ούτε εμείς χρειάζόμαστε δικό μας γήπεδο, μιας και είμαστε υπερομάδα όπου και να παίζουμε το ίδιο είναι....μάλλον γι'αυτό το έχουν φρενάρει....
Τωρα μιλαμε ξενες γλωσσες....τα υπολοιπα ειναι περσινα ξυνα σταφυλια...ουτως η αλλως σε 10 μερες θα τα ξαναπουμε..
Sure, we had one for Karaiskaki and one for OAKA, did you forget about them? :whistle:
Καλύτερα; :p
Sure, we had one for Karaiskaki and one for OAKA, did you forget about them? :whistle:
Καλύτερα; :p
You forgot "Pankritio" my friend. :twisted:
You forgot "Pankritio" my friend. :twisted:
Απορω ποτε τις μαθατε τις ξενες γλωσσες..εεεμμ τοσα χρονια φουρναρης εε...αποτελεσματα δεν παιρνετε που ΔΕΝ παιρνετε ας κανουμε και κατι αλλο πιο χρησιμο εεε?:clap:
Ααα μονο αγγλικα τελικα...κανονικα τα ΙΤΑΛΙΚΑ θα'πρεπε να'ταν σαν την μητρικη σας...ξερετε εσεις..και τα γαλλικα...ΚΑΙ τα ολλανδικα (φλαμανδικα..),νορβηγικα(norske..) και παει λεγοντας...χοοουυυυαααα:clap: τα ισπανικα ας τ'αφησουμε σαν προαιρετικο μαθημα μην σας πεσουν μαζεμενα...:rolleyes:
Ρε παιδιά τί κάνετε σε αυτό το θρεντ. Έχουμε πάρτι στο πράσσινο. Είσοδος ελεύθερη, διαθέτουμε και μπύρες.
υγ. τα άδεια μπουκάλια τα θέλουμε... :-k
Ρε παιδιά τί κάνετε σε αυτό το θρεντ. Έχουμε πάρτι στο πράσσινο. Είσοδος ελεύθερη, διαθέτουμε και μπύρες.
:lol::lol::lol:
ΑΑ ρε τα χαλια μας...
Να κανονίσουμε ρε να πάμε παρέα :p
3-0 εμείς, 2-4 εσείς, να μας κάνουν κι έκτπωση :twisted:
Να πάρουμε και τους βάζελους και τους ατρομητέους και τους ξανθιώτες !!!
Θα εξαντληθούν τα ευρωπαικά αποθέματα t-shirt !!!
Ε ρε γλέντια ....
τη χειρότερη της θέση στη βαθμολογία της UEFA τα τελευταία 13 χρόνια έχει πλέον η Ελλάδα.
Η σουπερ λιγκα μας μάρανε.
wi fi thief
15-09-06, 00:38
Ε τότε, ούτε εμείς χρειάζόμαστε δικό μας γήπεδο, μιας και είμαστε υπερομάδα όπου και να παίζουμε το ίδιο είναι....μάλλον γι'αυτό το έχουν φρενάρει....
Koιτα σε γενικες γραμμες δεν διαφωνουμε. Μακαρι να 'χαμε γηπεδο. Αλλα δεν πρεπει το αλλοθι να ειναι συνεχεια το μπατζετ, το γηπεδο, η βια, η διαιτησια η πολιτεια...
Δεν παιζουμε μπαλα, αυτο ειναι το θεμα.
Τις μεγαλες εποχες της ΑΕΚ τελη '70 και αρχες '90 ειχε παικταραδες που την μπαλα τη ζωγραφιζανε στο γηπεδο. Λες να φταιει η Φιλαδελφεια τωρα;
wi fi thief
15-09-06, 00:44
Κανονικα οι mods θα επρεπε να το κλεισουν σημερα και αυριο για λογους ασφαλειας!!!:twisted:
Koιτα σε γενικες γραμμες δεν διαφωνουμε. Μακαρι να 'χαμε γηπεδο. Αλλα δεν πρεπει το αλλοθι να ειναι συνεχεια το μπατζετ, το γηπεδο, η βια, η διαιτησια η πολιτεια...
Δεν παιζουμε μπαλα, αυτο ειναι το θεμα.
Τις μεγαλες εποχες της ΑΕΚ τελη '70 και αρχες '90 ειχε παικταραδες που την μπαλα τη ζωγραφιζανε στο γηπεδο. Λες να φταιει η Φιλαδελφεια τωρα;
Όταν έχεις μια καλή ομάδα σου χρειάζεται και ένα καλό γήπεδο για να την στεγάσει.
Όταν έχεις μια ομάδα υπο-κατασκευή ένα γήπεδο είναι απαραίτητο !!! Πόσο μάλλον για την ΑΕΚ που που οι καλοί της παίχτες είναι είδος προς εξαφάνιση...και όχι ένα απλό γήπεδο αλλά μια φιλαδέλφεια!
Προφέσσορας_Χάος
15-09-06, 01:27
καλοί ειμαστε θα περάσουμε φέτος...στο CL..απλά λίγο τύχη στα γκολ..
wi fi thief
15-09-06, 02:03
Όταν έχεις μια καλή ομάδα σου χρειάζεται και ένα καλό γήπεδο για να την στεγάσει.
Όταν έχεις μια ομάδα υπο-κατασκευή ένα γήπεδο είναι απαραίτητο !!! Πόσο μάλλον για την ΑΕΚ που που οι καλοί της παίχτες είναι είδος προς εξαφάνιση...και όχι ένα απλό γήπεδο αλλά μια φιλαδέλφεια!
Ποιος μπορει να διαφωνησει; Ομως μεχρι να ξαναχτισουμε το ναο να παψουμε να επικαλουμαστε την ελλειψη του ως δικαιολογια...
καλοί ειμαστε θα περάσουμε φέτος...στο CL..απλά λίγο τύχη στα γκολ..
Ναι ρε φιλε και εγω το ξερω: θα περασουμε ανετα!:oneup:
Μια ζωη ΑΕΚ .- :worthy:
το γηπεδο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο... :whistle:
η ΑΕΚ ειναι το νο1 ενδιαφερον μου κι αν χασει, ναι , κλαιω...
wi fi thief
15-09-06, 02:45
Ειπα και 'γω...
το γηπεδο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο... :whistle:
η ΑΕΚ ειναι το νο1 ενδιαφερον μου κι αν χασει, ναι , κλαιω...
Καλη μας Ναντια μην στεναχωριεσαι ...υπαρχουν και χειροτερα ..δεν βλεπεις τι γινεται στα <λιμανια >και στα <σαλονια>....;)
τι ειπες?
συντεκνε τα λιμανια τα ζω, Πειραιωτισσα γαρ :down:
wi fi thief
15-09-06, 03:05
τι ειπες?
συντεκνε τα λιμανια τα ζω, Πειραιωτισσα γαρ :down:
Να αυτο ειναι γκαντεμια! ΑΕΚτζου απ' τον Περαια!
Οταν πεφτει το "αγαπιεται ο θρυλος κι ο πειραιας" εσυ τι φωναζεις; :p
να.. αγαπανε τον Πειραια αλλα οχι το δικο μου σπιτι! ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ κι οχι γκαντεμια!
wi fi thief
15-09-06, 03:16
τι ειπες?
Ειπα: γινεται ρε μαντραχαλοι κουβεντα περι την ΑΕΚ χωρις τη Ναντια; (απο τον Πειραια);)
Ποιος μπορει να διαφωνησει; Ομως μεχρι να ξαναχτισουμε το ναο να παψουμε να επικαλουμαστε την ελλειψη του ως δικαιολογια...
Αυτή είναι η καλύτερη δικαιολογία για να μην επικαλούμαστε την έλλειψη του ως δικαιολογία.
Για να τελειώνουμε με τις δικαιολογίες και να ασχοληθούμε λίγο με την πραγματικότητα....
Ομάδα χωρίς γήπεδο δεν γίνεται....όπως δεν γίνεται ΑΕΚ χωρίς φιλαδέλφεια.
στο δημαρχο πες το που 1 ματσο καταστηματαρχες εκαναν παραπονα και ναος εν Φιλαδελφεια ΓΙΟΚ...
wi fi thief
15-09-06, 03:28
στο δημαρχο πες το που 1 ματσο καταστηματαρχες εκαναν παραπονα και ναος εν Φιλαδελφεια ΓΙΟΚ...
Εδω που τα λεμε πρεπει να το πει και στο Ντεμη...
η φιλαδέλφεια είναι κάτι συμβολικό πια δεν αντιστοιχεί σε τόπο....θα μπορούσε να βρίσκεται οπουδήποτε φτάνει να μας έκανε να νοιώθουμε σαν στο σπίτι μας.
κ εκει να τα λεγαμε....!!
το οικονομικο ειναι μεγαλο αγκαθι στην ομαδα.. πρεπει να παρουμε κ καμια κρεμαστρα για τα παλτο!
wi fi thief
15-09-06, 03:44
η φιλαδέλφεια είναι κάτι συμβολικό πια δεν αντιστοιχεί σε τόπο....θα μπορούσε να βρίσκεται οπουδήποτε φτάνει να μας έκανε να νοιώθουμε σαν στο σπίτι μας.
Thats the spirit:oneup:
Γι' αυτο ειμαι ΑΕΚ!!!
Μας ξυνεις τις πληγες εναστρε !!!
Τελικά οι ήττες της ΑΕΚ και του Ατρόμητου (http://www.sport24.gr/html/ent/536/ent.139536.asp) ήταν μάλλον τα καλύτερα αποτελέσματα που πετύχαμε αυτή τη βδομάδα στην Ευρώπη... :whistle:
EDIT:
ΛΑΘΟΣ! Ο Ηρακλής (http://www.sport24.gr/html/ent/526/ent.139526.asp) πήρε το καλύτερο!
wi fi thief
15-09-06, 16:34
Τελικά οι ήττες της ΑΕΚ και του Ατρόμητου (http://www.sport24.gr/html/ent/536/ent.139536.asp) ήταν μάλλον τα καλύτερα αποτελέσματα που πετύχαμε αυτή τη βδομάδα στην Ευρώπη... :whistle:
EDIT:
ΛΑΘΟΣ! Ο Ηρακλής (http://www.sport24.gr/html/ent/526/ent.139526.asp) πήρε το καλύτερο!
καλος ο Ατρομητος, οχι οτι θα προκρινοταν δλδ αλλα το αποτελεσμα τον αδικει...
Παμε γερα, τη Δευτερα στο ΟΑΚΑ για να στειλουμε τις -κατα τα αλλα συμπαθεις- παλιογριες στο ΚΑΠΗ....
Αντε ρε ΑΕΚαρα!!!
@Nantia
Αν ξαναρχισεις τα κλαματα, θα ξαναμπω στο φερετρο :bat:
Παμε γερα, τη Δευτερα στο ΟΑΚΑ για να στειλουμε τις -κατα τα αλλα συμπαθεις- παλιογριες στο ΚΑΠΗ....
Αντε ρε ΑΕΚαρα!!!
@Nantia
Αν ξαναρχισεις τα κλαματα, θα ξαναμπω στο φερετρο :bat:
Ρεθυμνιωτη δρακουλιαρη...ξυπνα επιτελους ..εχουμε σημαντικους αγωνες συντομα..χρειαζομαστε και τις σκοτεινες δυναμεις..
Τι με λες βρε συντεκνε... ουτε εγω δε φτουραω πια. Τραβηξα τις διακοπες και εμεινα κατω μεχρι και το παιχνιδι με τον ΟΦΗΒ και εκανα το δρομο Ηρακλειο Ρεθυμνο σκαρτα 45΄απο τα νευρα μου.
Τη Δευτερα με το που τελειωνω απο το σχολειο την κανω για γηπεδο. Και θα κραταω τη φανελα μου, μπας και χρειαστει να μπω μεσα!!!
Τι με λες βρε συντεκνε... ουτε εγω δε φτουραω πια. Τραβηξα τις διακοπες και εμεινα κατω μεχρι και το παιχνιδι με τον ΟΦΗΒ και εκανα το δρομο Ηρακλειο Ρεθυμνο σκαρτα 45΄απο τα νευρα μου.
Τη Δευτερα με το που τελειωνω απο το σχολειο την κανω για γηπεδο. Και θα κραταω τη φανελα μου, μπας και χρειαστει να μπω μεσα!!!
Kαι τι νουμερο θ'χει η φανελα σου χωριανακι...66+ η κατι αλλο...:twisted:
Μπα... 11880 για να παρουμε το νουμερακι για prive ασθενοφορο - σε περιπτωση μη εγκαιρης επιτευξης τερματος!!!
τς τς απο τοτε που το red bull δινει φτερα, ο Δρακουλας τη βγαζει σε σχολεια για να πινει αιμα! :p
Δεν αντεχω αλλο Χ θα τσιριξω :twisted:
Γ Ε Ω Ρ Γ Ε Α μπες κ σκισε τις γριες! πςςς τι ειπα παλι!!! :rofl:
wi fi thief
16-09-06, 04:21
Καλα παιδια ο καημενος ο ηρακλης θα τα πληρωσει ολα...:hammered:
Θα τους τιμησουμε. Θα προεβλεπα και σκορ αλλα το τοπικ το παρακολουθει και η πειραιωτισσα οποτε...:x
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ... Μη ξανανοιξεις τοπικ! Αν θες ανοιγε για να γκαντεμιαζεις αλλες ομαδες!
wi fi thief
16-09-06, 04:32
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ... Μη ξανανοιξεις τοπικ! Αν θες ανοιγε για να γκαντεμιαζεις αλλες ομαδες!
Να το! Τι σας ελεγα; Πως ειπατε; Ναι ναι: Moderator wannabe...
καλα, ανοιγε τοπικ εσυ να συνεχισεις να μας γκαντεμιαζεις :evil: θα πω στο Δρακουλα να σε φαει!
Δε θελω να γινω μοντερειτορ, μηπως αυτος ειναι δικος σου κρυφος ποθος? :rofl:
wi fi thief
16-09-06, 04:54
Δε θελω να γινω μοντερειτορ, μηπως αυτος ειναι δικος σου κρυφος ποθος? :rofl:
Αν γινω μοντ στο Αdslgr εγω, που εχω τζαμπα wi fi internet και δεν ξερω τι θα πει dslam, τοτε...
(αλλωστε ειμαι ηδη mod στο tom's hardware forum και στο cnn sports. Που να βρω χρονο...)
wi fi thief
16-09-06, 06:56
καλα, ανοιγε τοπικ εσυ να συνεχισεις να μας γκαντεμιαζεις :evil: θα πω στο Δρακουλα να σε φαει!
Ο δρακουλας ειναι απ' το Χαιδαρι. Εχω κανει φανταρος στο Κ.Ε.ΔΒ. δυο μηνες!!! :drunk:
Οι σωστοι δρακουλες αρεσκονται στους γυναικειους λαιμους. (...delicius!!!):twisted:
Οποτε...
Χοοουυυααα!:oneup:
Κερδισαμε τον πρωταθλητη Παο στο βολευ...;)
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=33&document_id=46993
Χοοουυυααα!:oneup:
Κερδισαμε τον πρωταθλητη Παο στο βολευ...;)
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=33&document_id=46993
Αν δεν το είδες στο sport+ έχασες
Αν δεν ήσουν μέσα, δεν φαντάζεσαι τι έχασες...
Καλα παιξαμε κ σημερα... Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ειχε παρει τα λεξοτανιλ του κι ετσι μεγαλουργησε ο εταιρος Θεος της κ...φαρδιας και γλυτωσαμε τα χειροτερα..
Καπετανο κανε μου 1 χαρη αγορι μου, εσυ, ο Ιβιτς που αν δεν ηταν ο αδερφος του θα καθαριζε παγκους κι ο Σεζαρ αναθεμα τον Σαντος που σε κρατησε ΒΙΖΟΝ.... ΑΝΤΕ στις κρεμαστρες σας ή εστω παθετε 1 ρηξη χιαστων να δουμε κ λιγο μπαλα :evil:
Βρε Λορενθο.. τι περιμενεις για να κανεις αλλαγες?
Μαυρος ψοφος στον κατα τ αλλα αδεκαστο διαιτητη, στους γιατρους να τα φας πουλημενε
Α μπα, δεν τα εχω παρει καθολου!
Καλα παιξαμε κ σημερα... Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ειχε παρει τα λεξοτανιλ του κι ετσι μεγαλουργησε ο εταιρος Θεος της κ...φαρδιας και γλυτωσαμε τα χειροτερα..
Καπετανο κανε μου 1 χαρη αγορι μου, εσυ, ο Ιβιτς που αν δεν ηταν ο αδερφος του θα καθαριζε παγκους κι ο Σεζαρ αναθεμα τον Σαντος που σε κρατησε ΒΙΖΟΝ.... ΑΝΤΕ στις κρεμαστρες σας ή εστω παθετε 1 ρηξη χιαστων να δουμε κ λιγο μπαλα :evil:
Βρε Λορενθο.. τι περιμενεις για να κανεις αλλαγες?
Μαυρος ψοφος στον κατα τ αλλα αδεκαστο διαιτητη, στους γιατρους να τα φας πουλημενε
Α μπα, δεν τα εχω παρει καθολου!
:lol::lol::lol: Χααλλλααρραα...
Νομιζω οτι με τον Παοκ και Οφη παιξαμε αρκετα καλυτερα...αλλα τι να το κανεις ..ετσι ειναι το τοπι...
@Ναντια ...προσεχε τις καταρες..δεν ειναι πλακα...σοβαρολογω...θυμαστε τον τραυματισμο του Κωστη σ'εκεινο το ματς,Ουεφα πρεπει να'ταν...τον εβριζα οπως κι εσυ σημερα τους αλλους, απ'την αρχη του αγωνα...γιατι λεει επαιζε για παρτυ του κι οχι για το συνολο...:sorry:
ρε συντεκνε, βλεπει ο θειος μου τον Αλεξοπουλο κ του λεει: ελα ρε παιδιμ να σε δουμε 11αδα μονιμο... ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ! Γαλανοματης κι αυτος γαρ!
Ελπιζω οι δικες μου καταρες να πιασουν, γιαντα δεν μας θωρω καλα!
ρε συντεκνε, βλεπει ο θειος μου τον Αλεξοπουλο κ του λεει: ελα ρε παιδιμ να σε δουμε 11αδα μονιμο... ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ! Γαλανοματης κι αυτος γαρ!
Ελπιζω οι δικες μου καταρες να πιασουν, γιαντα δεν μας θωρω καλα!
Χαααλλααρρραα πλιιιιζ,ξανασκεψου το εχουμε που εχουμε λιγους...:nono:
οι συντεκνε, ξεχασε το... αυτοι οι 3 ( οι 2 απο περσι τους ειχα στη μπουκα ) πρεπει να φυγουν asap
οι συντεκνε, ξεχασε το... αυτοι οι 3 ( οι 2 απο περσι τους ειχα στη μπουκα ) πρεπει να φυγουν asap
Δεν λεω οχι...αλλα να φυγουν περπατωντας...η τρεχοντας αν θελεις ....οχι με φορειο,κι οχι οσο ειναι στην Αεκ..:p
@ ADSLgr.com All rights reserved.