Επιστροφή στο Forum : Κιτρινόμαυρο μονοπάτι
Tommy_Angelo
22-08-05, 16:15
Για την ΑΕΚ μας...
Ωπ!! Έχουμε και από αυτούς στο φόρουμ?? :lol::lol::lol:
Καλώς ήλθατε
Είμαι ο τρίτος,.... που ψάχνατε στο άλο νήμα!
Τωρα κανετε πλακα..... :lol:
Τι θα γραφετε?
Τελικα δεν διαλεξες τιτλο απο αυτους που σου προτεινα. :twisted:
Tommy_Angelo
22-08-05, 16:29
Καλως σας βρήκαμε.
Ποιο forum ρε παιδιά είμαστε ΠΑΝΤΟΥ.
Είμαι ο τρίτος,.... που ψάχνατε στο άλο νήμα!
ο 2ος ποιός είναι και είσαι ο 3ος???
Gedo, άσε το νήμα να υπάρχει και είναι σίγουρο οτι θα χρειαστεί στην πορεία... :)
Apok έχεις δίκιο! Ίσως είναι καλύτερα να μαζευτούμε! Παύλος απο Αθήνα
χμμ 8 μηνύματα (9 μαζί με το δικό μου) σε 15 λεπτά δεν είναι και άσχημα Gedo... μάλλον και η ΑΕΚ ενδιαφέρει όπως φένεται. Καλή συνέχεια παιδιά από έναν αμετανόητο παναθηναϊκό.
Καλώς ήλθατε
Και που να δεις …
Κιτρινόμαυροι υπάρχουν κι άλλοι!
Καλά έλεγα στο Poth να μην αναφέρουμε κίτρινα κτλ στο τίτλο του νήματος, που οσονούπω θα ανοίξει!:D
Και εγώ κιτρινόμαυρο αίμα έχω, αν και δεν το ασκω πολύ (Οπαδός που δεν ασχολείται καν με τα αθλήματα ουτε με τους τσαμπουκάδες μετράει? :confused: )
Tommy_Angelo
22-08-05, 17:08
Σημασία έχει το κιτρινόμαυρο αίμα! :cool:
Και εγώ κιτρινόμαυρο αίμα έχω, αν και δεν το ασκω πολύ (Οπαδός που δεν ασχολείται καν με τα αθλήματα ουτε με τους τσαμπουκάδες μετράει? :confused: )
Ναι.. Λέγεται ΦΙΛΑΘΛΟΣ
Στην δουλειά μου σε ένα γραφείο 50 ατόμων, το 70 % είναι ΑΕΚτζήδες... μην λέτε αστεία.
ΑΕΚ ρε !
χεχε
Στην δουλειά μου σε ένα γραφείο 50 ατόμων, το 70 % είναι ΑΕΚτζήδες... μην λέτε αστεία.
ΑΕΚ ρε !
χεχε
Στο Δωματιάκι δουλεύεις??
χαχαχαχα
My respects
αι.. Λέγεται ΦΙΛΑΘΛΟΣ
Ελα μου ντε που δεν είμαι καν φίλαθλος :)
Βασικά είμαι μετριοπαθέστατος και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ (αν και ειχα πάει Γαλατσι στον αγώνα με την Εφες στο μπάσκετ.... Εκει θα πορωνόνταν και ο ...Κόκκαλης με την ομαδάρα!)
Είμαι όμως Αεκτζής απο ...κούνια
αντε και για να μπούμε στην ουσία και για να μην χαζογελάνε οι αλλόθρησκοι λέγοντας οτι δεν θα έχουμε τι να πούμε......2 αρπάξαμε χτές απο τον ΠΑΟΚ, θα είμαστε έτοιμοι σε μια εβδομάδα ή θα μείνουμε πίσω απο την αρχή αρχή;
Tommy_Angelo
22-08-05, 18:44
Οι αλλόθρησκοι να ασχοληθούνε με τα δικά τους δεν έχουν καμια δουλειά με μας!
Χθες δεν παίξαμε καλα γενικά είμαστε καλύτεροι απο πέρσι αλλα θέλει προσπάθεια γιατι γενικά το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει.
Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα και κανέναν αρκεί να πάρουμε θέση...
Αντε με το καλο το νεο τόπικ μπας και μας αφήσετε ήσυχους εμάς...
Οι αλλόθρησκοι να ασχοληθούνε με τα δικά τους δεν έχουν καμια δουλειά με μας!Εύγε, επανέλαβε το τώρα στον εαυτό σου μέχρι να το εμπαιδώσεις και έχεις κάνει το πρώτο βήμα για την αποτρολλοποίηση. Κατα τα άλλα καλορίζικο, καιρός ήταν μετά απο τόσο καιρό να βρεθεί ένας αεκακιτζής που "πήρε θέση".
Έλα, για να σου φέρω γούρι ξεκινάω εγώ, πάρε δυο θέσεις επειδή είμαι χουβαρντάς.
http://www.pkaye.co.uk/seat.jpg
Καλοριζικο το thread παιδια :thumbsup1
Ο αετός μας όμως βλέπω φέτος να είναι και με τα δυο κεφάλια μέσα. Παλιά παίζαμε ωραία μπάλα τουλάχιστον
Καλά, δεν χρειάζεται να τα βάψουμε μαύρα από ένα ματς. Χάσαμε ένα φιλικό, ας δούμε τι θα λένε στα επίσημα. Πάλι θα ακούμε για 4άρες και στο τέλος θα γελάμε.
Ρε χαλαρώστε... μια χαρά θα πάμε...
Βλέπω τους άλλους...
σήμερα έλεγαν οι εφημερίδες οτι ο ντεμης θεσπίζει πρίμ μόνο για πρώτη ή δεύτερη θέση......το ΟΥΕΦΑ δεν πληρώνει πια που σημαίνει οτι στο μυαλό του έχει υψηλούς στόχους.
Υπάρχει πριμ και για την 3η θέση, αλλά μικρό (αν μπορεί να θεωρηθεί μικρό τα 600 ευρώ για κάθε νίκη, περίπου ένας μισθός).
Καλορίζικο κι από μένα! Χαίρομαι που είμαστε περισσότεροι απ' όσους φανταζόμουν :-k
Tommy_Angelo
23-08-05, 19:38
Ρε παιδιά σιγά μην κάνουμε και θέμα τώρα για τον αν η ΑΕΚ έχει κόσμο.Τι να καθόμαστε τώρα να συζητάμε με απαταιώνιους?
Ρωτήστε κι αυτους της Ν.Δ που πέρσι 1 μήνα και κάτι πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες είδαν 8.000 άτομα στο κέντρο της Αθήνας έτοιμους για όλα απο κινητοποίηση που έγινε αυθόρμητα μόλις ακούστηκε έντονα κάτι για Δ'Εθνική και λοιπές π@π@ριές...
Λοιπόν μην λέμε ό,τι θέλουμε.
Άλλος ένας για την ΑΕΚΑΡΑ.
Επιτελους ρε συ Re-Ti-Re, εγω πρεπει να σου ανοιγω τα ματια... :p :p :p
Επιτελους ρε συ Re-Ti-Re, εγω πρεπει να σου ανοιγω τα ματια...Τι να κάνω είμαι με ένα 56k modem. Δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω όλα. :twisted:
Θέλω την DSL μου….. :cry:
Τέλος Σεπτεμβρίου και βλέπουμε……… :-k
Χε, Χε!!!
Μόλις επέστρεψα κι εγώ από τις διακοπές!
Έλα μωρή ΑΕΚΑΡΑ!
Μόλις ολοκληρώθηκε η κλήρωση του UEFA:
Παίζουμε πάλι με τη Ζενίτ, το πρώτο ματς στην Αγία Πετρούπολη στις 15/09 και το δεύτερο στην Αθήνα (29/09)
Οι υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες:
Άρης-Ρόμα
Μέταλουρχ-ΠΑΟΚ
Μίντλεσμπρο-Ξάνθη
Οι υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες:
Άρης-Πόμα
Μέταλουρχ-ΠΑΟΚ
Μίντλεσμπρο-Ξάνθη
Υπονοείς κάτι;;; :D
Σημερα η Scorelive, καπου στο πρωτοσελιδο εγραφε:
"Ξυπνησε ο εφιαλτης της πενταρας για τον ΟΣΦΠ."
Αυριο τι γραφει για εσας που κληρωθηκατε με την ΖΕΝΙΤ?
Κακή κλήρωση δεδομένου ότι 'εχουν ήδη 21 παιχνίδια στα πόδια τους και είναι δεύτερη πίσω από την Λοκομοτίβ. Επίσης το ότι παίζουμε εκεί πρώτο παιχνίδι δεν το βλέπω καλό. Θα παίξεις με μια ομάδα έτοιμη, στην έδρα της ενώ εσύ θα έχεις εκτός Τσιρίλο και θα ψάχνεσαι στην άμυνα. Εδώ θα έιχε και ζέστη (θα έλιωναν τα Ρωσάκια) και κόσμο καυ......ο να δεί την ομάδα μετά από καιρό, θα έπαιζες με 50 χιλιάδες και σίγουρα θα έπαιρνες σκορ. Μετά θα πήγαινες με Τσιρίλο έξω και σαφώς και πιο έτοιμη ομάδα για να ξεμπερδεύεις.
"ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΕΚ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟΣ"
Με πιάνεις?
Ότι θα γράφει και ο έγκυρος και ανεξάρτητος Πρωταθλητής.
Ότι θα γράφει και ο έγκυρος και ανεξάρτητος Πρωταθλητής.
Εξού και το σχόλιο μου παραπάνω. Απλά δες τον Πρωταθλητή σήμερα. :-k
Υπονοείς κάτι;;; :D
Εντάξει το διόρθωσα!
:lol:
Καλορίζικο και από εμένα το τόπικ σας , έστω και καθυστερημένα.
manicx φοβερή η ατάκα τώρα το είδα. :thumb_dup
redlemon.gr
28-08-05, 09:24
Καλώς ήλθατε
Ela δεν θέλω να ακούω "βλακείες" :D
ΜΟΝΗ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΦΗΣΩ, ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΟΡΑ, ΠΕΡΑΣΕ,
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑΞΗ!
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!
ΝΤΕΜΗ 60.000 ΘΕΣΕΙΣ... ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!
redlemon.gr
28-08-05, 09:28
ΤΟ παιχνίδι αυτό σε αντίθεση με πέρισυ, έχει επαναληπτικό, και φυσικά μέσα στην έδρα μας ;-)
EKEI μοιάζει να παίζει η ομάδα στο γήπεδο αλλά στην πραγματικότητα η κερκίδα το παίρνει
το παιχνίδι... τόσα παιχνίδια γυρίσαμε πέρισυ που πηγαίναν κατα διαόλου....
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΛΕΜΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ? :D
TA DINOYME ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ....
αρκεί να χουμε τον τσιρίλο βέβαια... αλιώς λίγο δύσκολα.
Tommy_Angelo
28-08-05, 15:32
Η σοβαρή ΑΕΚ την Ζενίτ την έχει για πλάκα δεν το συζητάμε παραπέρα.
Άντε σήμερα έχει ντέρμπι απαταιωνίων για όποιον ενδιαφέρεται να δεί τη γνωστή σούπα ακόμη μια φορά.
Η περσινη ΑΕΚ ήταν ασόβαρη δλδ. :p
Για να δούμε.. 1-1 με τον Ολυμπιακό να προηγείται, με κατα προτίμηση γκόλ κάποιου νεοαποκτηθέντα,
ή...
0-0 γιατί και οι δύο δεν θα τολμάνε,
ή...
κανα 2-2 γιατί οι άμυνες θα μπάζουν;
Πάντως μας συμφέρει ισοπαλία αν αυριο νικήσουμε ;-)
ΜΙα ομαδα ειναι σοβαρη οταν καταφερει να κανει το κοσμο της να γυρισει στο γηπεδο και να τη στηριξει, οταν καταφερει να δινει χαρα στο λαο της ανεξαρτητου αποτελεσματος, οταν μπορεσει να ευχαριστησει το φιλαθλο της μονο και μονο γιατι ειναι μαζι της. Αυτη ειναι σοβαρη ομαδα. Ως ΑΕΚτζης (που μετα απο καιρο, περισυ ξανανιωσα ετσι) εχω να πω οτι η ΑΕΚ ειναι η μονη σοβαρη ομαδα (οσον αφορα τις αξιες που πρεσβευει) στο Ελληνικο πρωταθλημα
Ειχα απαρνηθει το ποδοσφαιρο, ουτε απο τη τηλεοραση δεν εβλεπα, αλλα απο περισυ, εστω και για 2-3 ματς, ξαναπηγα στο γηπεδο για να δω επιτελους κατι διαφορετικο.- :thumbsup1
Σε αγωνιστικό επίπεδο πέρισυ η αεκ έφτασε να χτυπάει πρωτάθλημα την στιγμή που στην αρχή της σεζόν πήγαινε για διάλυση, το γεγονός αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μια σοβαρότητα που αν συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια θα χτυπάμε τα πρωταθλήματα σερι. :)
Για να δούμε.. 1-1 με τον Ολυμπιακό να προηγείται, με κατα προτίμηση γκόλ κάποιου νεοαποκτηθέντα,
ή...
0-0 γιατί και οι δύο δεν θα τολμάνε,
ή...
κανα 2-2 γιατί οι άμυνες θα μπάζουν;
Πάντως μας συμφέρει ισοπαλία αν αυριο νικήσουμε ;-)
Μπα, εγω πιστευω 0-2 με γκολ Στολτιδη, Τζορτζεβιτς.:D
@ ADSLgr.com All rights reserved.