Επιστροφή στο Forum : Οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ…του πλανήτη γη
O Καραμπέρης άλλα είπε χτές στο Θωμαίδη, οτι τα χρέη ανέβηκαν και άλλα
1. Ο Καραμπέρης είναι κουμπάρος του Κοντομηνά, δε περίμενα να πει καλό λόγο για την τωρινή διοίκηση του Άρη.
2. Δε λέει κάτι ότι ανέβηκαν τα χρέη. Αλλά ακόμα και να το λέει, ποιος να τον πιστέψει, έχει να πατήσει στα γραφεία του Άρη επί εποχής Condom-in-A(ss).
Σπανό δε σε λένε;:whistle:Οχι δε με λένε Σπανό, ψευδώνυμο είναι
Τον πρόεδρο του Ατρομήτου εννοούσα αν και δε το βλέπω να πέσει. Απλα για το ΟΥΕΦΑ του χρόνου έχει σειρά η Ξάνθη, ο Πανιώνιος, μπορεί και ο ΠΑΟΚ;)
Εσείς που κοροϊδεύετε τους γύφτους και της γριές, ξεχνάτε μάλλον πολύ εύκολα...Πρόσφατα παίσαμε 2 φορές στη Β' Εθνική. Απολάυστε τη μπαλίτσα και έχρι εκεί. Με τον πόνο του άλλου δεν πανηγυρίζουμε.
P.S. Το μπάσκετ είναι άλλο θέμα.
Ο εν λόγω διαιτητής έχει δημιουργήσει πάμπολες φορές πρόβλημα με τη συμπεριφορά-διαιτησία του. Στοσυγκεκριμένο παιχνίδι έκοψε όλες τις ελπίδες του Αρη να ανέβει κατηγορία και ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Εδώ ο τύπος είπε το μπατσο να πάει οπαδό του Αρη στο τμήμα γιατί έβριζε!
Καταρχάς όταν αναφέρομαι στους οπαδούς σας και στην ομάδα σας δεν σας έχω αποκαλέσει σκουλήκια,εβραίους κτλ κτλ...Το γύφτος με προσβάλει,όπως και το σκουλήκι,το εβραίος,το χανούμι το θεωρώ προσβλητικό και θα ήθελα να μην αναφέρεστε έτσι.(Για να προλάβω τις αντιδράσεις,το γαύρος,Βάζελος,γριά και προπαγανδιστής δεν νομίζω ότι "χτυπάει" τόσο άσχημα)
Ευχαριστώ.
Κατά τα άλλα cacofonix συμφωνούμε στο ότι ξεχνάτε εύκολα,όπως και οι δικοί μας οπαδοί.
Είναι Ελληνικό φαινόμενο βλέπεις.
Τον εν λόγω διαιτητή δεν τον γνωρίζω,αλλά εάν σου έκανε τόσες φορές πρόβλημα όπως λες πιστεύω ότι θα μπορούσες να δηλώσεις εξαίρεση ή να τον γράψεις σε βίντεο,να τον ξεφωνίσεις στα ΜΜΕ και να του κάνεις τέτοια "ζημιά" και όχι να τον στέλνεις στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση!
Έλεος δηλαδή!Σκέψου τι λες.
...
Η περσινή ατάκα που δεν υπήρχε παοκτζης που να μην την έκανε σημαία, στα ραδιόφωνα, οι γνωστοί, φίλοι μου και εδώ στο φόρουμ. Φέτος στην χειρότερη χρονιά των τελευταίων χρόνων (πόσες χρονιές θα το λέμε; Για να δούμε!), όπως είπε κι ο πρωθυπουργός (http://www.youtube.com/watch?v=uSjPy5S_F48) του παοκ, η ασχολία και χαρά του συμπολίτη φιλοξενούμενο της πόλης, είναι η δική μας αποτυχία να κατακτήσουμε το κύπελλο και πρέπει για να ξεχνάνε την πίκρα τους, να κάνουν αναλύσεις επι αναλύσεων της δικής μας αποτυχία!
Μπράβο ρε παίδες! Τέτοιες χαρές να σας δίνουμε για να σβήνετε τις πικρές σας, που δεν βλέπω να φεύγουν γρήγορα.
Φεύγω ένα τριήμερο, αλλά περιμένω από τους αναλυτές συμπολίτες πολλές περισσότερες αναλύσεις και προβλέψεις για το μέλλον του Άρη και μην σας νοιάζει τι κάνει ο παοκ, θα σας ενημερώσω εγώ με την επιστροφή μου, μιας και δεν νομίζω να έχετε περισσότερα νέα…σε καλά νέα αναφέρομαι!
Αρειανά και μη τα λέμε σύντομα! ;)
Δηλαδή από πέρυσι μέχρι φέτος τι άλλαξε αγωνιστικά και δεν ισχύει ότι έχω τον χειρότερο ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών?Φέτος αλλάζει ο ΠΑΟΚ.
Για το φιλοξενούμενο της πόλης σε παραπέμπω στο παραπάνω μήνυμα μου.
Μπορώ και εγώ κάλλιστα να αρχίσω τα εβραίος,σκουλήκι κτλ κτλ κτλ...:twisted:
Κλασσική περίπτωση το Άρης ...παοκ,μήπως είσαι σουπεράς και πήρες γραμμή από τον σούπα 6!:rofl:
Σε χαλάει να γίνεται συζήτηση?
Υπάρχει κανένας κανόνας στο τι θα λέμε?Δεν σβήνει η πίκρα μου με τις αποτυχίες της ομάδας σου,εσείς τα κάνατε αυτά και τα ξεχάσατε μέσα σε 2 χρόνια που είσασταν και σηκώσατε κεφάλι!
Έτσι χάσατε το κύπελλο μέσα στην Θεσσαλονίκη με την υπέρ ομάδα σας και τώρα λέτε δεν τρέχει τίποτα!
Εμείς αν χάναμε το κύπελλο μέσα στην Θεσσαλονίκη με κατεβασμένα τα χέρια απέναντι στον ΟΣΦΠ,ακόμα και με αυτόν τον 9ο ΠΑΟΚ,δεν θα υπήρχε Σάντος/Καυτατζόγλειο τώρα!
Υγ1: Σύμφωνα με δήλωση του οδοντοτεχνίτη δεν είναι ηθικό να θέλει να μιλήσει ο πρόεδρος μιας ομάδας με τους προπονητές/παίκτες μιας άλλης όταν έχουν συμβόλαιο αυτοί κτλ κτλ...
Ερώτημα : Είναι ηθικό να μιλάει ο προπονητής που έχει συμβόλαιο ήδη με μια ομάδα με τον πρόεδρο μιας άλλης ομάδας?
Αλήθεια οι "κολοφυλλάδες των Αθηνών" είχαν άδικο και έλεγαν ψέμματα που μιλούσαν για συνάντηση μετά τον τελικό?:whistle:
Υγ2: Καλά εάν δεν είναι καραγκιοζλίκι/λαικισμός το σημείωμα με τον στυλό,τότε τι είναι?:rofl:
Ο Ντούσκο γιατί δεν άφησε κανένα στυλό και αυτός?:rofl:
Υγ3: Ωραίος opimis!Από τι βλέπω συγκρίνεις τον Ζουρλάρι με τον πρόεδρο σου!
Βρήκες το σωστό μέτρο σύγκρισης.:rofl:
Υγ4: Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια....
Ο Ζουρλάρις είχε άδικο?Με υπέρ ταχείες διαδικασίες θα γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ στο Βοτανικό!
Υγ5: Να θυμίσω ότι ο ΠΑΟΚ όταν έβγαινε UEFA δεν έκανε και ΤΑ μεγάλα έσοδα.(μην πω ότι "έμπαινε μέσα" κιόλας)
Τώρα εάν έφταιγαν τα λαμόγια ή οι ακριβές μεταγραφές "αεροδρομίου",δεν είμαι σε θέση να πω.
Ο Καραμπέρης εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο έτσι όπως τα λέει,οι προθέσεις του όμως ήταν υπό αμφισβήτηση και οι εποχές αλλάζουν.
Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2008-09
21/05/2008
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2008-09:
ΘΥΡΕΣ 1 – 3: 190 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
ΘΥΡΑ 2: 320 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
ΘΥΡΑ 9: 450 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
ΘΥΡΑ 7: 800 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και τα φιλικά παιχνίδια. Επίσης περιλαμβάνονται στην τιμή από τα κυλικεία σάντουιτς, καφές και αναψυκτικό.
VIPS: 2.500 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου, όλους τους αγώνες του κυπέλλου UEFA, τα φιλικά παιχνίδια και τους αγώνες των PLAY OFFS. Στην τιμή περιλαμβάνεται δωρεάν φαγητό, ποτό και καφές από το μπαρ στην κερκίδα των VIPS.
ΣΟΥΙΤΕΣ
4 ΑΤΟΜΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ
6 ΑΤΟΜΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ
8 ΑΤΟΜΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου, όλοι οι αγώνες του κυπέλλου UEFA, τα φιλικά παιχνίδια και οι αγώνες των PLAY OFFS. Στην τιμή περιλαμβάνεται κέτερινγκ (φαγητό, ποτά, καφές) με αποκλειστικό σέρβις.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Οσοι φίλαθλοι της ομάδας αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας έως και τις 10 Ιουνίου θα έχουν δωρεάν είσοδο στον 1ο εντός έδρας φιλικό αγώνα και στον 1ο αγώνα του Κυπέλου UEFA.
Οσοι φίλαθλοι της ομάδας αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στις θέσεις VIPS μέχρι τις 10 Ιουνίου θα έχουν έκπτωση 500 ευρώ.
Οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν δικαίωμα να διατηρήσουν το κάθισμα τους, αλλά και τη σουίτα τους μέχρι τις 5 Ιουνίου, ανανεώνοντας τη συνδρομή τους.
Οι φίλαθλοι του Αρη που κατοικούν εκτός του νομού Θεσσαλονίκης θα έχουν έκπτωση 20% προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
*
Η είσοδος για παιδιά έως και 12 ετών είναι ελεύθερη, εκτός των θυρών 7, 9 και VIPS. Για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται έκπτωση 50% για αγορά εισιτηρίου διαρκείας στο πρώτο παιδί και 75% στο δεύτερο. Στις Θύρες 7 και 9 θα υπάρχει μεμονωμένο παιδικό εισιτήριο που θα κοστίζει 25 και 15 ευρώ αντίστοιχα.
* Χαμηλόμισθοι συνταξιούχοι και δικαιούχοι ΕΚΑΣ δικαιούνται έκπτωσης ύψους 30%. Το δικαίωμα έκπτωσης θα το έχουν με την επίδειξη της φορολογικής τους δήλωσης κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας.
* Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν την απόλυτη προτεραιότητα στην αγορά των εισιτηρίων του Κυπέλου UEFA και επιπλέον θα μπορούν με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας να κάθονται στις ίδιες αριθμημένες θέσεις τους.
* Εχουν προβλεφθεί εταιρικά εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις Θύρες του γηπέδου με έκδοση σχετικού τιμολογίου.
* Οι άτοκες δόσεις ισχύουν με τις πιστωτικές κάρτες VISA των τραπεζων: Εθνικής, Ατε, Εγνατία, Κύπρου, Γενική, Millenium, Interamerican, Αττικής, Aspis, Abn Amro, Eυρωπαική Λαική, Ελληνικά Τράπεζα, Barclays, Hsbc, Pro bank,Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Πειραιώς, Πανελλήνια Τράπεζα, Λαική.
* Επίσης ισχύουν για τις πιστωτικές κάρτες Mastercard των τραπεζών: Εθνική, Ατε, Γενική, Εμπορική, Πειραιώς, MIllenium, Κύπρου,Hsbc.
* Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30.2310.313490
PLAY OFFS
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τα play offs θα είναι οι ακόλουθες για όσους τα αγοράσουν μέχρι τις 10 Ιουνίου:
ΘΥΡΕΣ 1 – 3: 20 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2: 55 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 9: 70 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7: 100 ΕΥΡΩ
Οσοι τα αγοράσουν έως και τρεις μέρες πριν από την έναρξη των play offs θα πληρώσουν:
ΘΥΡΕΣ 1 – 3: 35 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2: 75 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 9: 90 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7: 150 ΕΥΡΩ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - με δυνατότητα αποπληρωμής σε άτοκες δόσεις.
2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
3. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
* Τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται από το ARIS MEGASTORE (Θύρες 1,2,3) και το ARIS MOBILE (7,9,VIPS). Καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδι και Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει την Παρασκευή (23.05.2008)
http://arisfc.gr/index.php?SCREEN=page&PageID=663
Ενιαίο εισιτήριο διαρκείας!
21/05/2008
Αρης παντού!
Ο Αρης είναι ενιαίος και το αποδεικνύει. Για πρώτη φορά θα δίνεται φέτος η δυνατότητα στους φιλάθλους του συλλόγου να αγοράσουν ένα κοινό εισιτήριο διαρκείας που θα ισχύει για την ομάδα ποδοσφαίρου, την ομάδα μπάσκετ και την ομάδα βόλεϊ!
Τώρα όλοι οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν τον Αρη, να έρθουν κοντά και στις τρεις μεγάλες ομάδες του συλλόγου και ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν μία σημαντική έκπτωση της τάξης των 90 ευρώ.
Το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας θα κοστίζει 570 ευρώ και θα δίνει πρόσβαση στη Θύρα 2 του Κλεάνθης Βικελίδης και στις Θύρες 7,8,9,10 του Αλεξάνδρειου Μελάθρου.
http://arisfc.gr/index.php?SCREEN=page&PageID=664
Κοίτα κάτι αντι-αρειανοί που μπαίνουν στο τόπικ. Του χρόνου έχει σειρά λέει άλλος για ουέφα και τέτοια.
ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!
Όσο για τα του σπανού και λοιπά, απλά γελάω!
Δε λέω πουθενά ότι γίναμε υπερδύναμη ή κάτι τέτοιο, ότι κινούμε νήματα κλπ, αλλά ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, και αυτό ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ και κυρίως ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ τους ΠΟΝΑΕΙ!
Πείτε ότι θέλετε! Ακόμα και αν ο ντούσαν θέλει να φύγει, ας φύγει! Κανεις δε μένει με το ζόρι! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
Απλά ως τώρα πουθενά δεν άκουσα ή διάβασα ότι θέλει να φύγει από τον Αρη, πολύ απλά γιατί δεν έχει λόγο να το κάνει! Ο κόσμος, η διοίκηση και οι παίχτες τα πάνε καλά μαζί του!
Γι'αυτό λυσσάξτε του κόσμου οι πικραμένοι, οι κακομαθημένοι και όλοι όσοι προανέφερα!
Τόσην ώρα δικαιολογείς τον χουλιγκανισμό ή μου φαίνεται;;;; Πώς γίνεται να βαπτίζουμε την καφρίλα ως ορθή αντίδραση;;;
Δύσκολο σε βλέπω!!!!!!!!!:)
Είμαι περίεργος να μάθω πόσο καιρό έχεις να πας σε οποιοδήποτε γήπεδο.
Vamos τηλεόραση :p
Πόσο άσχετος είσαι με τον Άρη του Σκόρδα και τον Άρη της τιμιότητας και περηφάνειας. Και δε το λέω για να πέσει γέλιο, αλλά γιατί ο άνθρωπος το δείχνει προς πάσα κατεύθυνση ότι: Εδώ είμαστε, υπάρχει και ένας Άρης εκεί στη Θεσσαλονίκη ρε σεις! Δεν είμαστε μια πόρνη που εκδίδεται για να βγάλει λεφτά. Καταλάβετέ το επιτέλους.
Σε ποιο κοσμο ζεις;
Αν ερθει δηλαδη ο Παναθηναικος σου παρει τον Μπαγεβιτς και τον Κοκε η ΑΕΚ (λεμε τωρα)
θα εισαι πορνη που εκδιδεται;
Ιt happens around the glob ------> TRANSFERS
Σε ποιο κοσμο ζεις;
Αν ερθει δηλαδη ο Παναθηναικος σου παρει τον Μπαγεβιτς και τον Κοκε η ΑΕΚ (λεμε τωρα)
θα εισαι πορνη που εκδιδεται;
Ιt happens around the glob ------> TRANSFERS
Xτίζουμε ομάδα, έχουμε κορμό και θέλουμε να τον διατηρήσουμε, τόσο κακό είναι;
TRANSFERS είναι όταν μου περισσεύει κάποιος παίκτης. Από τους καλούς μου παίκτες ΔΕΝ περισσεύει κανείς. Άντε δίνω τον Πρίττα, τον Κουλοχέρη και τον Βαγκέλι. Αν θέλεις πάρτους.
Οι παιχτες δεν ειναι πιονια για να χτισεις εσυ ομαδα. Εχουν φιλοδοξιες και θελουν να πανε σε μεγαλυτερες ομαδες.
Και δε σου λεω να πανε στον Βαζελο. Αν ερθει καμια καλη προταση απο ομαδα που παιζει σε σοβαρο πρωταθλημα νομιζεις θα θελει ο Κοκε να παιζει στο Βικελιδης;
Τα ιδια ισχυουν για ολες τις ομαδες.
Υ.Γ. Τον Νεμπεγλερα τον θελεις; :p
Οι παιχτες δεν ειναι πιονια για να χτισεις εσυ ομαδα. Εχουν φιλοδοξιες και θελουν να πανε σε μεγαλυτερες ομαδες.
Και δε σου λεω να πανε στον Βαζελο. Αν ερθει καμια καλη προταση απο ομαδα που παιζει σε σοβαρο πρωταθλημα νομιζεις θα θελει ο Κοκε να παιζει στο Βικελιδης;
Τα ιδια ισχυουν για ολες τις ομαδες.
Υ.Γ. Τον Νεμπεγλερα τον θελεις; :p
Γι'αυτό έχουμε σοβαρή διοίκηση η οποία ξέρει να κρίνει πότε ένας παίκτης πρέπει να δοθεί και πότε όχι. Δεν παρακολουθείς τον Σκόρδα γι'αυτό τα λες αυτά. Δε στεκόμαστε εμπόδιο στην καριέρα κανενός παίκτη. Εφόσον έρθει καλή πρόταση από το εξωτερικό δεν θα μπλοκάρουμε την καριέρα του.
Απλά σε ομάδες της Ελλάδας που κρίνονται από τη διοίκηση ανταγωνιστές ΔΕΝ πουλάμε, πώς να το κάνουμε. Είναι θέμα αρχών και δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Σκόρδα για την αντρίκια αυτή στάση του.
Υ.Γ. Ναι τον θέλω. Σαν αυτόν δεν τρέχει κανείς άλλος στην Ελλάδα. Σπάει συνεχώς όλα τα ρεκόρ εργομετρικών εξετάσεων. Αν είχε και ένα 30% καλής πάσας θα έπαιζε σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Έλα όμως που έχει 5% μόνο σωστές προωθήσεις μπάλας...
Burning Skies
22-05-08, 05:30
Δύσκολο σε βλέπω!!!!!!!!!:)
Είμαι περίεργος να μάθω πόσο καιρό έχεις να πας σε οποιοδήποτε γήπεδο.
Vamos τηλεόραση :p
Άλλο τα μπινελίκια και άλλο ο προπηλακισμός. Πιστεύω να καταλαβαίνεις την διαφορά...
Καλά τα είπε ο πρόεδρος σήμερα.
Εγώ από αυτά που είπε ο Σκόρδας σήμερα καταλαβαίνω πως ο Μπάγεβιτς μάλλον πλησιάζει στον ΠΑΟ. Γιατί από το "δεν τον αφήνω ούτε με 100 εκ." που έλεγε χθες σήμερα το άλλαξε και λέει "Αν ο κύριος Μπάγεβιτς θέλει να πάει στον ΠΑΟ, δεν έχει παρά να το πει σε εμένα."
Μετά το προτελευταίο post του ysand είπα δεν θα ξαναγράψω γιατί μερικοί από σας έχετε μεγάλο πρόβλημα...
Αλλά επειδή τέθηκε το θέμα του πουλήματος,θυμήθηκα κάτι...
Όντως επειδή έχεις σοβαρή διοίκηση δεν πουλάς,αφήνεις ελεύθερους!
Βλέπε Γκουγκουλιά,Κυριάκο...
Αλήθεια η σοβαρή σου διοίκηση πήρε τον Αμορόζο 1,2 εκ και άφησε ελεύθερο τον Γκουγκουλιά....
Πόσα γκολ έβαλε ο Γκουγκουλιάς στον Πανσερραικό?
Πήγε τον Ιανουάριο και μέχρι στιγμής είναι 1ος σκόρερ με 11 γκολ!
Δεν σου έκανε και δεν τον έβαζες καθόλου.Τώρα κάνεις ανανέωση τον Κόκε με τα 10 γκολ στην σεζόν.
Εμένα δεν με χαλάει,για μένα καλώς πράξατε και πήγε στην Πανσερραικάρα,εσείς θα έπρεπε να αναρωτιέστε γιατί έγινε αυτό.
Ξέρω τι θα μου πείτε,Β' Εθνική κτλ κτλ...Θα τον δούμε του χρόνου στην Σούπερκλικα με τον Πανσερραικό πόσα θα βάλει και τι θα λέτε.
Προσωπικά το παλικαράκι αυτό αν και Αρειανός,τον γουστάρω σαν παίκτη.
Υγ1: Χτίζεις ομάδα με τον Χαζίτο,μπουγάτσα,Σιστόν!ΟΚ!
Μ αυτούς μέχρι 4ος και με το ζόρι.
Υγ2: Θυμήθηκα και κάτι ακόμα...
Γιατί στον τελικό κυπέλλου δεν λειτούργησε το matrix στο Βικελίδης,όπως θέλατε να λειτουργήσε στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ?:whistle:
Δεν χωρούσατε στο Καυτατζόγλειο,δεν θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει η σοβαρή διοίκηση σου για την ασφάλεια σας και να σας εξυπηρετήσει έχοντας ανοιχτό το Βικελίδης?
Ήταν σε ελεύθερο κανάλι,δεν υπήρχε πρόβλημα για τα δικαιώματα όπως με το Supersport.
Υγ3: Όσο τα περί ηθικής για το θέμα Μπάγεβιτς/παικτών,πως έφυγε ο Πρίτας από τον Ηρακλή και πήγε στον Άρη?:whistle:
Υγ4: Τι καταλάβατε από την συνέντευξη τύπου του οδοντίατρου?
Δεν θέλει να πάει ο Μπάγεβιτς στον ΠΑΟ ή θέλει?Είναι ηθικά σωστός(σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδοντίατρου) ο Μπάγεβιτς ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Τον Μπάγεβιτς τον φάγαμε στην μάπα και γνωρίζουμε,καιρός να μάθετε και σεις.
Υγ5: Σαν ενιαίος Άρης,ο μπασκετικός Άρης είναι ή δεν είναι ανήθικος μιας και παίρνει τον Ματσόν?
Από την στιγμή που έχει συμβόλαιο ο προπονητής αυτός με μία άλλη ομάδα,πως πάτε και μιλάτε μαζί του? :rofl:
Υγ6: Αντί να μιλήσει για το κύπελλο για τα όσα τραγελαφικά έκαναν πριν και κατά την διάρκεια του και να κάνει την αυτοκριτική του,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είναι η προεδράρα σας!
Burning Skies
22-05-08, 15:33
Εγώ από αυτά που είπε ο Σκόρδας σήμερα καταλαβαίνω πως ο Μπάγεβιτς μάλλον πλησιάζει στον ΠΑΟ. Γιατί από το "δεν τον αφήνω ούτε με 100 εκ." που έλεγε χθες σήμερα το άλλαξε και λέει "Αν ο κύριος Μπάγεβιτς θέλει να πάει στον ΠΑΟ, δεν έχει παρά να το πει σε εμένα."
Μα ήταν αναμφισβήτητο ότι ο Μπάγεβιτς φλέρταρε με τον ΠΑΟ. Απλώς ο Σκόρδας ξεπερνώντας την "πεισματάρικη" χθεσινή στάση είπε να το παίξει πιο πονηρά και να πετάξει το μπαλάκι στον Μπάγεβιτς. Αν τώρα ο Ντούσαν βρεθεί στον ΠΑΟ θα έχει να λογοδοτήσει στον κόσμο... ;)
«Αν ο κ. Μπάγεβιτς θέλει να μείνει στον Άρη, θα μείνει. Αν δε θέλει, ο Άρης θα κάνει καταγγελία στη ΦΙΦΑ».
Tαδε εφη mr Σκορδας...Τωρα εαν ο μπαγεβιτς που τοσο καιρο διεψευδε και ηταν ολο ναι μεν αλλα και ξερω γω φυγει και παει στον ΠΑΟ μετα να μην αναρωτιεται γιατι θα τον βριζουν παλι.Μονος του δημιουργει αυτη την αντιπαθεια και δεν ειναι τυχαιο οτι σε ολες σχεδον τις ομαδες που εχει παει οταν εφυγε δεν τα ειχε καλα με τον κοσμο.
Burning Skies
22-05-08, 16:12
«Αν ο κ. Μπάγεβιτς θέλει να μείνει στον Άρη, θα μείνει. Αν δε θέλει, ο Άρης θα κάνει καταγγελία στη ΦΙΦΑ».
Tαδε εφη mr Σκορδας...Τωρα εαν ο μπαγεβιτς που τοσο καιρο διεψευδε και ηταν ολο ναι μεν αλλα και ξερω γω φυγει και παει στον ΠΑΟ μετα να μην αναρωτιεται γιατι θα τον βριζουν παλι.Μονος του δημιουργει αυτη την αντιπαθεια και δεν ειναι τυχαιο οτι σε ολες σχεδον τις ομαδες που εχει παει οταν εφυγε δεν τα ειχε καλα με τον κοσμο.
Μόνο από τον Ολυμπιακό έφυγε σαν κύριος και αυτό οφείλεται στα καραγκιοζιλίκια του Κρόκους...
Ο άνθρωπος είναι γραφικός, έταξε πρωτάθλημα ενώ έχει ήδη αποφασίσει οτι του χρόνου στην Αθήνα θα κατέβουν στον τελικό...με το κιλό το πουλάνε το παραμύθι; Με ποιόν θα πάρεις ρε Σκορδά πρωτάθλημα και κύπελλο, εδω δε μπορούν να το πάρουν ομάδες με δεκαπλάσιο μπάτζετ βλέπε ΑΕΚ, Παναθηναικό.
........Auto merged post: Spanos πρόσθεσε 71 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Άντε τελείωσε το σίριαλ του ματιασμένου γάμου
Δήλωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς
Ο προπονητής του Αρη Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για όλη αυτήν την κατάσταση που δημιουργήθηκε θέλω να διευκρινίσω τα εξής: Εχω συμβόλαιο με την ομάδα μου και το σέβομαι. Στον Αρη όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανα τη δουλειά μου όσο μπορούσα καλύτερα και αυτό σκοπεύω και θέλω να συνεχίσω να κάνω. Γιατί πιστεύω στην ομάδα και θέλω να ολοκληρώσω το έργο μου. Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν επιδίωξα να μου γίνει πρόταση, αλλά όταν μου έγινε από τον Παναθηναϊκό θεώρησα σωστό να μιλήσω με τον κ. Βαρδινογιάννη και να του εξηγήσω πως έχει η κατάσταση. Θέλω να μείνω στον Αρη και να τιμήσω το συμβόλαιό μου και να εκπληρώσουμε όλους μας τους στόχους με την ομάδα μας».
http://www.arisfc.gr/index.php?SCREEN=page&PageID=667
Τωρα σε παραδεχομαι ντουσαν,το ειπες και το εκανες,οχι οπως αλλες φορες...:oneup:Πλακα θα εχει να δουμε τι θα γραψουν ολες εκεινες οι φυλλαδες που
επι 1,5 μηνα τωρα ειχανε κλεισμενο τον μπαγεβιτς στον ΠΑΟ και πρηζανε ολο τον κοσμο για τις αποκλειστικες τους πληροφοριες οτι ο ντουσαν θα ειναι ο νεος προπονητης του ΠΑΟ...:whistle:
YΓ Συγχαρητήρια επιστολή Γκαγκάτση
Συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης Λάμπρο Σκόρδα έστειλε ο ομόλογός του στην ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, με αφορμή την εξαιρετική στάση των ανθρώπων των κιτρινόμαυρων, στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/199671.html
@Spanos άμα εσύ από αυτό που διάβασες κατάλαβες ότι έταξε πρωτάθλημα, τότε τι να πω...
@ErrOr Και εγώ τον πάω το Γκουγκουλιά, αλλά για Α' εθνικη είναι απλά ένας μέτριος επιθετικός. Ψυχάρα, αρειανός, αλλά μέτριος επιθετικός για Α' ειναι η γνώμη μου. Επίσης, η οποιαδήποτε διοίκηση θα έδινε 1,2 εκ για Αμορόζο και θα έδιωχνε τον Γκουγκουλιά. Ο Ματσόν επίσης ήταν σίγουρο ότι δε θα συνεχίσει με την φορτιτούντο όταν τον πλησίασαν.
Και τέλος διάβασε τη δήλωση μπάγιεβιτς αυτή την ώρα σε όλα τα σαιτς
http://www.balla.gr/default.asp?pid=96&&la=&artid=56441
Spanos τώρα το είδα. Με πρόλαβες.
@Spanos άμα εσύ από αυτό που διάβασες κατάλαβες ότι έταξε πρωτάθλημα, τότε τι να πω...
Στόχος σύμφωνα με τα λεγόμενα για του χρόνου είναι ο τελικός κυππέλου πάλι και...το βήμα παραπάνω. Το βήμα παραπάνω αφου φέτος βγήκες ΟΥΕΦΑ είναι Πρωτάθλημα ή τουλάχιστον Τσ.Λ.
http://www.balla.gr/default.asp?pid=96&&la=&artid=56441
Spanos τώρα το είδα. Με πρόλαβες.
Το είχαν πει απο νωρίς οτι 17:00~17:30 θα ανέβει δήλωση βάτραχου στο σαιτ του Άρη και καραδοκούσα :p
Burning Skies
22-05-08, 18:22
Στόχος σύμφωνα με τα λεγόμενα για του χρόνου είναι ο τελικός κυππέλου πάλι και...το βήμα παραπάνω. Το βήμα παραπάνω αφου φέτος βγήκες ΟΥΕΦΑ είναι Πρωτάθλημα ή τουλάχιστον Τσ.Λ.
Αλίμονο βρε αν πρόεδρος ομάδος δεν δηλώνει πάντα ως στόχο του το βήμα παραπάνω... Απολύτως λογικό και θεμιτό το βρίσκω...
Μετά το προτελευταίο post του ysand είπα δεν θα ξαναγράψω γιατί μερικοί από σας έχετε μεγάλο πρόβλημα...
Αλλά επειδή τέθηκε το θέμα του πουλήματος,θυμήθηκα κάτι...
Όντως επειδή έχεις σοβαρή διοίκηση δεν πουλάς,αφήνεις ελεύθερους!
Βλέπε Γκουγκουλιά,Κυριάκο...
Αλήθεια η σοβαρή σου διοίκηση πήρε τον Αμορόζο 1,2 εκ και άφησε ελεύθερο τον Γκουγκουλιά....
Πόσα γκολ έβαλε ο Γκουγκουλιάς στον Πανσερραικό?
Πήγε τον Ιανουάριο και μέχρι στιγμής είναι 1ος σκόρερ με 11 γκολ!
Δεν σου έκανε και δεν τον έβαζες καθόλου.Τώρα κάνεις ανανέωση τον Κόκε με τα 10 γκολ στην σεζόν.
Εμένα δεν με χαλάει,για μένα καλώς πράξατε και πήγε στην Πανσερραικάρα,εσείς θα έπρεπε να αναρωτιέστε γιατί έγινε αυτό.
Ξέρω τι θα μου πείτε,Β' Εθνική κτλ κτλ...Θα τον δούμε του χρόνου στην Σούπερκλικα με τον Πανσερραικό πόσα θα βάλει και τι θα λέτε.
Προσωπικά το παλικαράκι αυτό αν και Αρειανός,τον γουστάρω σαν παίκτη.
O Γκουγκουλιάς ήταν συμμαθητής με τον αδερφό μου. Αρειανός ΔΕΝ είναι το παλικάρι. Πρόκειται για εξαίρετο παιδί, που αγάπησε όμως πολύ την ομάδα του Άρη. Δυστυχώς όμως δεν ήταν για τον Άρη και για υψηλό επίπεδο. Για τον Πανσερραϊκό είναι πολύ καλός. Για τον Κυριάκο τι να πω; Δε κάνει το παιδί.
Υγ1: Χτίζεις ομάδα με τον Χαζίτο,μπουγάτσα,Σιστόν!ΟΚ!
Μ αυτούς μέχρι 4ος και με το ζόρι.
Μετά μου λες ότι δεν είσαι ειρωνικός... :down: Χαβιέ Χαβίτο λέγεται ο παίκτης και τον γουστάρουμε. Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως για τον ενδιαφέρον που δείχνεις για την ομάδα μας. Και μόνο που ξέρεις όλο το ρόστερ μας με κάνει περήφανο ως οπαδό. Εγώ δε ξέρω καν την 11άδα του συμπολίτη, πώς να την ξέρω άλλωστε...
Υγ2: Θυμήθηκα και κάτι ακόμα...
Γιατί στον τελικό κυπέλλου δεν λειτούργησε το matrix στο Βικελίδης,όπως θέλατε να λειτουργήσε στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ?:whistle:
Δεν χωρούσατε στο Καυτατζόγλειο,δεν θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει η σοβαρή διοίκηση σου για την ασφάλεια σας και να σας εξυπηρετήσει έχοντας ανοιχτό το Βικελίδης?
Ήταν σε ελεύθερο κανάλι,δεν υπήρχε πρόβλημα για τα δικαιώματα όπως με το Supersport.Γιατί πολύ απλά μας πρόλαβε ο δήμος Θεσσαλονικέων και μπήκε γιγαντοοθόνη στην Αριστοτέλους.
Υγ3: Όσο τα περί ηθικής για το θέμα Μπάγεβιτς/παικτών,πως έφυγε ο Πρίτας από τον Ηρακλή και πήγε στον Άρη?:whistle:Τι σχέση έχει ο Πρίττας με τον Μπάγεβιτς; Έμεινε ελεύθερος και συνέχισε την καριέρα του στον Άρη. Εμείς τον κλέψαμε με ανήθικο τρόπο μήπως; Μα σε τι συγκρίσεις μπαίνεις... Έλεος.
Υγ4: Τι καταλάβατε από την συνέντευξη τύπου του οδοντίατρου?
Δεν θέλει να πάει ο Μπάγεβιτς στον ΠΑΟ ή θέλει?Είναι ηθικά σωστός(σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδοντίατρου) ο Μπάγεβιτς ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Τον Μπάγεβιτς τον φάγαμε στην μάπα και γνωρίζουμε,καιρός να μάθετε και σεις.
Σε διέψευσε με τις ίδιες του τις δηλώσεις ο Μπάγεβιτς. Σταράτος και ευθύς στα όσα είπε. Να δούμε τι θα γράφουν αύριο οι φυλλάδες. Από τη συνέντευξη τύπου του προέδρου του Άρη κατάλαβα ή μάλλον επιβεβαιώνονται και οι πιο αδαείς ότι επιτέλους ο Άρης έχει πρόεδρο που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανέβηκε πολύ στην εκτίμηση όλων μετά τα γεγονότα με ανανεώσεις Κόκε, Γκαρσία, Αβραάμ, Ρονάλντο, παραμονή Μπάγεβιτς. Και επιπλέον έκανε ρόμπα ξεκούμπωτη τον δημοσιογραφίσκο της Α.Κ., ο οποίος πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχει μέρος να κρυφτεί με την εξέλιξη των γεγονότων.
Υγ5: Σαν ενιαίος Άρης,ο μπασκετικός Άρης είναι ή δεν είναι ανήθικος μιας και παίρνει τον Ματσόν?
Από την στιγμή που έχει συμβόλαιο ο προπονητής αυτός με μία άλλη ομάδα,πως πάτε και μιλάτε μαζί του? :rofl:
Καλά πλάκα μας κάνεις; Η Φορτιτούντο έχει προπονητή κανονικά. Απλά πληρώνει αποζημίωση στον Ματσόν γιατί τον έδιωξε πριν λήξει το συμβόλαιό του. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Έλεος ρε συ... Σε έχω για σοβαρό άνθρωπο. Αλλά αυτά που ακούς στα ράδια, αυτά αναπαράγεις απότι βλέπω...
Υγ6: Αντί να μιλήσει για το κύπελλο για τα όσα τραγελαφικά έκαναν πριν και κατά την διάρκεια του και να κάνει την αυτοκριτική του,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είναι η προεδράρα σας!
Απλά θα σε παραπέμψω στην συγχαρητήρια επιστολή της ΕΠΟ προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης. Μα πόσο εύκολα διαψεύδονται τα λεγόμενά σου με τα γεγονότα....
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10584&subid=2&tag=7738&pubid=1064517
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2063000&postcount=8559
Γιανα μη κανω doubleposts... Περαστικά σε όσους νομίζαν οτι ο Bajevic θα πήγαινε στον ΠΑΟ... 3η (και φαρμακερή) χυλόπιττα του Πρίγκηπα στον ΠΑΟ ..
Και σε καλή μεριά..
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/199671.html
@ErrOr Και εγώ τον πάω το Γκουγκουλιά, αλλά για Α' εθνικη είναι απλά ένας μέτριος επιθετικός. Ψυχάρα, αρειανός, αλλά μέτριος επιθετικός για Α' ειναι η γνώμη μου. Επίσης, η οποιαδήποτε διοίκηση θα έδινε 1,2 εκ για Αμορόζο και θα έδιωχνε τον Γκουγκουλιά. Ο Ματσόν επίσης ήταν σίγουρο ότι δε θα συνεχίσει με την φορτιτούντο όταν τον πλησίασαν.
Και τέλος διάβασε τη δήλωση μπάγιεβιτς αυτή την ώρα σε όλα τα σαιτς
Το εάν είναι χειρότερος από αυτούς που έχεις θα φανεί του χρόνου...(δεν σου βάζω ότι το ρόστερ του Πανσερραικού είναι υποδεέστερο της ομάδας σου και δεν θα έχει τις ανάλογες βοήθειες)
Σίγουρο δεν ήταν τίποτα,όσο για τον Μπάγεβιτς τι να σου πω.
Αν είχατε πάρει το κύπελλο θα σου έλεγα που θα ήταν και τι θα έλεγε ο οδοντίατρος.
Αυτή την δήλωση έπρεπε να την είχε κάνει όταν είχαν αρχίσει τα όργανα και όχι τώρα μετά από υπόδειξη του προέδρου σου.(θα μου πεις περίμεναν το αποτέλεσμα του τελικού)
Για μένα κακώς τον κρατάτε.Έπρεπε να τον πουλήσει ο οδοντίατρος κανά 2 μύρια(μιας και είναι άπλα οι βάζελοι και ρέει το χρήμα),να έπαιρνε έναν άλλον προπονητή με 500κ και να έπαιρνε και 3 παίκτες των 500κ και να ήταν ο πρώτος μάγκας.
Τώρα λόγο μη κατάκτησης κυπέλλου,γίνονται αυτά που γίνονται.
@minovg
Δεν είπα ότι ήταν για υψηλό επίπεδο(ήταν καλύτερος από τους υπάρχοντες παίκτες σου),απλά είπα ότι τον άφησες ελεύθερο και πήγες έδωσες στον Αμορόζο 1,2 εκ και τον είχες για να πουλάς φανέλες.
Κρατάς τον Φελίπε,Χαβίτο και τους ανανεώνεις κιόλας!(πόσα γκολ έβαλαν?και αυτά από σπόντα)
ΟΚ!Δεκτό για το Χαζίτο(απλά το λέει ένας φίλος μου Αρειανός και του πάει)
Όλες τις ομάδες τις βλέπω!Πάνω κάτω γνωρίζω το ρόστερ στις ομάδες της Α' και Β' Εθνικής.
Πρώτη φορά το βλέπεις αυτό?
Μην μου λες δεν γνωρίζεις την 11αδα μου,όταν έτρωγες το τρίμπαλο τους γνώρισες :twisted:
Για το θέμα ηθικής ανάφερα τις περιπτώσεις Πρίττα και Ματσόν.
Για το εάν είναι ηθικά σωστός ο Μπάγεβιτς δεν μου είπατε...Πήγε και συναντήθηκε με τον Τζίγγερ και είπε ρωτήστε την διοίκηση του Άρη αν είναι να έρθω!
Καλά ο πουρουπουπου τον οδοντίατρο περίμενε να γίνει ρόμπα??:rofl::rofl:
Αααα τώρα ο Γκαγκάτσης είναι καλόπαιδο!
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!:whistle:
@Spanos
Δεν είναι μόνο θέμα budget το να μπορείς να είσαι σε ""υψηλό"" επίπεδο,θα σου θυμίσω το τελευταίο τρανταχτό παράδειγμα της πανάκριβης Σαραγόσα που έπεσε κατηγορία!
Το θέμα είναι η διαχείριση του εκάστοτε budget που έχεις,ο προπονητής και να κάνει σωστή δουλειά το τμήμα scouting σου.
Η Πόρτο και η Μονακό όταν είχαν πάει στον τελικό του ΤσουΛου τι budget είχαν?
Στην Ελλάδα άλλα πράγματα χρειάζεσαι.
...................................
Δεν είναι μόνο θέμα budget το να μπορείς να είσαι σε ""υψηλό"" επίπεδο,θα σου θυμίσω το τελευταίο τρανταχτό παράδειγμα της πανάκριβης Σαραγόσα που έπεσε κατηγορία!
Το θέμα είναι η διαχείριση του εκάστοτε budget που έχεις,ο προπονητής και να κάνει σωστή δουλειά το τμήμα scouting σου.
:oneup: Α μπράβο. Πέστα.
Προπονητής και όλο το team του.:)
Καλά τα λέει ο error σε γενικές γραμμές. Minovg, βγάλε τις παροπίδες. Μπορείς να πουλήσεις το Σέρβο στο βάζελο; Αν ναι, πρώτος μάγκας θα σαι, αν όχι φορτώσου το Σεπτέμβρη όλη τη Σερβία. ;)
@Spanos
Συμφωνώ γιαυτο άλλωστε είπα οτι ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ με τόσα λεφτά που έδωσαν ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα. Έπεσε ο Ατρόμητος που είχε τους πιο καλοπληρωμένους απο τις μικρές. Φαντάσου πόσο δύσκολο είναι όταν δεν έχεις ούτε τα λεφτά, αμα δεν έχεις ούτε άκρες είσαι για τη λακούβα. Θαύματα γίνονται στο ποδόσφαιρο αλλα μια φορά.
Gamemaniac
23-05-08, 12:22
Όμως πιστεύω ομάδες όπως ο Ajax,η Barca,η Real και μερικές αλλες και να μην ειχαν τοσο μεγαλο budget θα πήγαιναν αρκετα καλα αφού βγάζουν συνεχώς ταλέντα.Πως γινεται ο Παοκ και ο Πανιώνιος ομως που εχουν πουλήσει τοσους παιχτες να μην μπορουν να αγοράσουν εναν ή και περισσότερους νεους ταλαντουχους παιχτες και να πηγαίνουν να αγοράζουν παλτα.Ενταξει ο Παοκ να το δεχτώ οτι εχει χρεη.Ο Πανιώνιος?το ιδιο συμβαίνει και με τον Ajax.Τοσους παιχταραδες που εχει πουλήσει πως και παει τοσο ασχημα στο πρωταθλημα και στο Champions League...e?Και φιλε μου εντωμεταξυ ο Γκουγκουλιάς δεν συγκρίνεται με τον Koke.Ο Amoroso δεν εδωσε οσα μπορούσε.Πιστεύω οτι θέλουμε εναν επιθετικο σιγουρα να ειναι δίπλα στον koke γιατί ειναι μονος και να του δίνει ανάσες.O Σκόρδας ειπε οτι πρώτο μελημα ειναι να αποκτήσουμε εναν στοπερ,εναν τερματοφύλακα(αν φυγει τελικά ο Χαλκιας),ενα αριστερο μπακ-χαφ,ενα αμυντικο χαφ και εναν επιθετικο.
Μπορείτε να μου λύσετε μια απορια?Γιατι δεν παιρνει ο Rechagel τον παπαδόπουλο στην εθνική.Τι παραπάνω εχει ο Δέλλας ή ο Γκούμας?Καλα εκανε που πήρε τον Παπασταθόπουλο αλλα τους αλλους γιατι τους κραταει(ειδικά τον Γκούμα).Νομίζω γιατι παιζουν σε μεγαλες ομαδες.Μονο αν παει σε ΑΕΚ,ΠΑΟ, τον Ολυμπιακο ή σε ομάδα του εξωτερικού θα παει στην εθνκική ετσι ωστε να τον παρουν απο τον Αρη με λιγα χρήματα και να τον πουλήσουν μετά ακριβα...εθνική=ομαδα της Αθήνας και του Εξωτερικου για παντα:evil:
@Gamemaniac
Tον Γκουγκουλιά δεν τον συγκρίνω με τον koke(συγκρίνω τον αριθμό των γκολ),τον συγκρίνω με τον Χαβίτο και τον Φελίπε.Νομίζω ότι είναι σαφώς ανώτερος τους.
Συμφωνώ ότι ο Αμορόζο δεν έδωσε αυτά που θεωρητικά μπορούσε να δώσει.Σε έβαλε 1,2 μέσα όμως.
Γιατί δεν παίρνει τον Παπαδόπουλο στην εθνική?
Χμμμ,τον Μελίσση γιατί δεν τον παίρνει?Τον Νίνη?Τον Στολτίδη γιατί δεν τον έπαιρνε?Τον Ζήκο γιατί δεν τον έπαιρνε?
Ο Δέλλας και ο Γκούμας δεν νομίζεις ότι έχουν παραπάνω εμπειρία και μάλιστα με υψηλό επίπεδο?
Δηλαδή ο Ρεχάγκελ κάνει τα γούστα των ομάδων της Αθήνας?
Εντάξει είπαμε!Αυτά μπορεί να γίνονταν παλιότερα,ο Γερμανός έχει δείξει ότι δεν χαμπαριάζει από υποδείξεις τέτοιου τύπου.
Στην τελική δεν μπορείς να του την πεις!Από το πουθενά πήρες το euro 2004 και από τότε έχει κάνει τεράστια δουλειά στην Εθνική!
Τα παλτά που αναφέρεις ότι πάει και παίρνει ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι παίκτες.
Οι ταλαντούχοι και νέοι παίκτες δεν είναι έτοιμοι και πρέπει να περάσει κάποιος καιρός για να γίνουν ολοκληρωμένοι παίκτες.
Τώρα αρχίζει και γίνεται σωστή δουλειά στα τμήματα υποδομής και πάει να γίνει κάτι.
Κάθε ομάδα έχει τα καλά της και τα κακά της χρόνια.
Ο Ajax επί πολλά χρόνια ήταν πάντα σε υψηλό επίπεδο και είναι στα κάτω του,δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να κάνει το come back.
Δεν είναι μόνο ο Ajax στα κάτω του,γενικό είναι το φαινόμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Βλέπεις τους παικταράδες που υπήρχαν κάποτε?
@Spanos
Φαντάσου έπεσε ο Ατρόμητος με τέτοιες μεταγραφές,τέτοιους προπονητές και έχει και άκρες στο "παρασκήνιο" ο πάρεδρος.
Ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν έπρεπε να πέσει,έλα όμως που σκόνταψε στην λακούβα με το όνομα Κρόκους!
@cacofonix
Δεν ξέρω εάν θα φέρει την μισή Σερβία(δεν είναι κακό αυτό,εάν κάνεις την δουλειά σου σωστά).
Μην ξεχνάς ότι ο Γιάχιτς 12.000ευρώ κόστισε!Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο,αλλά είναι ένα αρκετά "πιστό εργαλείο" και κολλάει σε πολλές θέσεις.
Το θέμα είναι εάν εσείς τον δέχεστε "ηθικά" στην ομάδα σας μετά από αυτήν την συμπεριφορά του.
Εδώ που τα λέμε ο ραλίστας ήθελε να τον πάρει κοψοχρονιά!Μπορούσες να τον πουλήσεις 2 εκ ευρώ?
Αυτό θα ήταν μαγκιά του οδοντίατρου και όχι να σκούζει ότι έχει συμβόλαιο και δεν μπορεί να πάει πουθενά ο πρίγκηψ!
Υγ: Το είχα ξεχάσει,είδες!
Η υπόθεση Σκορτσιανίτη?Είναι ηθικά σωστή?Μέχρι και το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ του Ηρακλή!
Γι αυτό τα περί ηθικής του οδοντίατρου για το σωματείο σας(ιδίως στο ποδόσφαιρο) είναι "να χαμε να λέγαμε".
Όλοι,άλλοι περισσότερο,άλλοι λιγότερο,την έχουν κάνει την κουτσουκέλα τους.
@Gamemaniac
Tον Γκουγκουλιά δεν τον συγκρίνω με τον koke(συγκρίνω τον αριθμό των γκολ),τον συγκρίνω με τον Χαβίτο και τον Φελίπε.Νομίζω ότι είναι σαφώς ανώτερος τους.
Συμφωνώ ότι ο Αμορόζο δεν έδωσε αυτά που θεωρητικά μπορούσε να δώσει.Σε έβαλε 1,2 μέσα όμως.
Γιατί δεν παίρνει τον Παπαδόπουλο στην εθνική?
Χμμμ,τον Μελίσση γιατί δεν τον παίρνει?Τον Νίνη?Τον Στολτίδη γιατί δεν τον έπαιρνε?Τον Ζήκο γιατί δεν τον έπαιρνε?
Ο Δέλλας και ο Γκούμας δεν νομίζεις ότι έχουν παραπάνω εμπειρία και μάλιστα με υψηλό επίπεδο?
Δηλαδή ο Ρεχάγκελ κάνει τα γούστα των ομάδων της Αθήνας?
Εντάξει είπαμε!Αυτά μπορεί να γίνονταν παλιότερα,ο Γερμανός έχει δείξει ότι δεν χαμπαριάζει από υποδείξεις τέτοιου τύπου.
Στην τελική δεν μπορείς να του την πεις!Από το πουθενά πήρες το euro 2004 και από τότε έχει κάνει τεράστια δουλειά στην Εθνική!
Τα παλτά που αναφέρεις ότι πάει και παίρνει ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι παίκτες.
Οι ταλαντούχοι και νέοι παίκτες δεν είναι έτοιμοι και πρέπει να περάσει κάποιος καιρός για να γίνουν ολοκληρωμένοι παίκτες.
Τώρα αρχίζει και γίνεται σωστή δουλειά στα τμήματα υποδομής και πάει να γίνει κάτι.
Κάθε ομάδα έχει τα καλά της και τα κακά της χρόνια.
Ο Ajax επί πολλά χρόνια ήταν πάντα σε υψηλό επίπεδο και είναι στα κάτω του,δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να κάνει το come back.
Δεν είναι μόνο ο Ajax στα κάτω του,γενικό είναι το φαινόμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Βλέπεις τους παικταράδες που υπήρχαν κάποτε?
@Spanos
Φαντάσου έπεσε ο Ατρόμητος με τέτοιες μεταγραφές,τέτοιους προπονητές και έχει και άκρες στο "παρασκήνιο" ο πάρεδρος.
Ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν έπρεπε να πέσει,έλα όμως που σκόνταψε στην λακούβα με το όνομα Κρόκους!
@cacofonix
Δεν ξέρω εάν θα φέρει την μισή Σερβία(δεν είναι κακό αυτό,εάν κάνεις την δουλειά σου σωστά).
Μην ξεχνάς ότι ο Γιάχιτς 12.000ευρώ κόστισε!Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο,αλλά είναι ένα αρκετά "πιστό εργαλείο" και κολλάει σε πολλές θέσεις.
Το θέμα είναι εάν εσείς τον δέχεστε "ηθικά" στην ομάδα σας μετά από αυτήν την συμπεριφορά του.
Εδώ που τα λέμε ο ραλίστας ήθελε να τον πάρει κοψοχρονιά!Μπορούσες να τον πουλήσεις 2 εκ ευρώ?
Αυτό θα ήταν μαγκιά του οδοντίατρου και όχι να σκούζει ότι έχει συμβόλαιο και δεν μπορεί να πάει πουθενά ο πρίγκηψ!
Υγ: Το είχα ξεχάσει,είδες!
Η υπόθεση Σκορτσιανίτη?Είναι ηθικά σωστή?Μέχρι και το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ του Ηρακλή!
Γι αυτό τα περί ηθικής του οδοντίατρου για το σωματείο σας(ιδίως στο ποδόσφαιρο) είναι "να χαμε να λέγαμε".
Όλοι,άλλοι περισσότερο,άλλοι λιγότερο,την έχουν κάνει την κουτσουκέλα τους.
- O Xαβίτο είναι πλάγιος επιθετικός, δεν είναι σέντερ φορ, τι τον συγκρίνεις με τον Γκουγκουλιά;
- Ο Φελίπε έχει την κάθετη πάσα, είναι τρεχαλατζής, ταχύτατος. Επίσης δεν έχει σχέση με τον Γκουγκουλιά. Αν θες να συγκρίνεις Γκουγκουλιά σύγκρινέ τον με τον Παπάζογλου. Είναι ακριβώς στο ίδιο στυλ. Ε προτιμήσαμε τον Θανάση, ο Ντούσαν δηλαδή. Και του έχουμε εμπιστοσύνη.
- Αναφέρεσαι στον Σκορτσιανίτη. Βλέπω πήγες πολλά χρόνια πίσω. Άρα δεν έχεις βρει κάτι άλλο. Είπαμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Άρης αλλάζει, γίνεται ενιαίος και δυνατός. Εσύ αναφέρεσαι στο πολύ παρελθόν.
- O Xαβίτο είναι πλάγιος επιθετικός, δεν είναι σέντερ φορ, τι τον συγκρίνεις με τον Γκουγκουλιά;
- Ο Φελίπε έχει την κάθετη πάσα, είναι τρεχαλατζής, ταχύτατος. Επίσης δεν έχει σχέση με τον Γκουγκουλιά. Αν θες να συγκρίνεις Γκουγκουλιά σύγκρινέ τον με τον Παπάζογλου. Είναι ακριβώς στο ίδιο στυλ. Ε προτιμήσαμε τον Θανάση, ο Ντούσαν δηλαδή. Και του έχουμε εμπιστοσύνη.
- Αναφέρεσαι στον Σκορτσιανίτη. Βλέπω πήγες πολλά χρόνια πίσω. Άρα δεν έχεις βρει κάτι άλλο. Είπαμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Άρης αλλάζει, γίνεται ενιαίος και δυνατός. Εσύ αναφέρεσαι στο πολύ παρελθόν.
ΟΚ minovg!
Σου αρέσουν ο Χαβίτο και ο Φελίπε που έχουν ταράξει τις διαφημιστικές πινακίδες περισσότερο από τον Γκουγκουλιά!
Δηλαδή αυτά που έκανες πριν κάποια χρόνια δεν ισχύουν!ΟΚ!
Στα πόσα χρόνια για σας παραγράφονται τα ηθικά "αδικήματα"?
Βρήκα και άλλα παραδείγματα,αλλά και εκείνα δεν σου κάνουν.
Δεν συμφωνούμε τι να κάνουμε.:p
Υγ: Ακόμα δεν πήρα απάντηση για το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης Μπάγεβιτς...:whistle:
Είναι ηθικά σωστός ο Μπάγεβιτς που πήγε και μίλησε με τον Τζίγγερ?ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Υγ: Ακόμα δεν πήρα απάντηση για το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης Μπάγεβιτς...:whistle:
Είναι ηθικά σωστός ο Μπάγεβιτς που πήγε και μίλησε με τον Τζίγγερ?ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
OXI, δεν είναι ηθικό. Είναι σαφές ότι κωλοτριβόταν να πάει στο βάζελο. Aλλά το αποτέλεσμα μετράει. Τιμάει το συμβόλαιό του και μένει στον Άρη. Και αυτό μου αρκεί προς το παρόν.
OXI, δεν είναι ηθικό. Είναι σαφές ότι κωλοτριβόταν να πάει στο βάζελο. Aλλά το αποτέλεσμα μετράει. Τιμάει το συμβόλαιό του και μένει στον Άρη. Και αυτό μου αρκεί προς το παρόν.
ΟΚ!
Είδες ποια είναι η διαφορά μας.
Σε μας αν γινόταν αυτό,με την πρώτη δήλωση-κρυφτούλι ο πρίγκηψ θα είχε πάρει πόδι.(και σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα,βλ. ΑΕΚ παλιότερα που την είχε κάνει στο ημίχρονο από τα βρισίδια)
ΡΕ συ error τομάτε να μιλάτε για ηθική; Αντε ρε πάτε να δώσετε κανα παιχνίδι στην Καλαμαριά για να πέσει ο ΑΡΗΣ.
Για το γεγονός και μόνο ότι σας σώσαμε στο μπάσκετ φέτος, θάπρεπε να προσέχεις πολύ τα λόγια σου.
ΑΡΗΣ - REEBOK
23/05/2008
Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει σήμερα τη σύναψη νέας συμφωνίας με την Reebok, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικών ειδών στον κόσμο, με μεγάλη παράδοση πρωτοποριακής τεχνολογίας και εξαιρετικό design στην παραγωγή των αθλητικών ειδών.
Η εταιρία Reebok, που είναι μέλος του adidas Group, έχει ήδη ξεκινήσει την λειτουργία της στην Ελλάδα από 1/1/2008 με πολύ δυναμισμό και φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια , και θεωρεί την Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ , με την εξαιρετική δυναμική , φετινή απόδοση , πιστούς φιλάθλους , άψογη οργάνωση και εμπνευσμένη ηγεσία , βασικό πυλώνα ανάπτυξης στην περιοχή.
http://www.arisfc.gr/index.php?SCREEN=page&PageID=668
ΡΕ συ error τομάτε να μιλάτε για ηθική; Αντε ρε πάτε να δώσετε κανα παιχνίδι στην Καλαμαριά για να πέσει ο ΑΡΗΣ.
Για το γεγονός και μόνο ότι σας σώσαμε στο μπάσκετ φέτος, θάπρεπε να προσέχεις πολύ τα λόγια σου.
Είχα πει σε προηγούμενο post μου...
Όλοι,άλλοι περισσότερο,άλλοι λιγότερο,την έχουν κάνει την κουτσουκέλα τους.Το παιχνίδι το "είχαμε δώσει" στον Απόλλωνα για να πέσει ο Άρης ή για να σωθεί ο Απόλλωνας?
Είσουν ήδη πεσμένος με 9 βαθμούς κάτω από τον Απόλλωνα!
Εσείς μας σώσατε στο μπάσκετ? :rofl::rofl::rofl:
Δηλαδή που κέρδισα ΟΣΦΠ,Πανιώνιο,Πανελλήνιο κτλ κτλ κτλ δεν μετράνε!
Άντε να το έλεγε αυτό ΑΕΚτσής να έλεγα "Πάει στα κομμάτια!Αν έχαναν θα έπεφτα!",αλλά να το λες εσύ κομμάτι δύσκολο.(άσε που και η ΑΕΚ καιγόταν για τα play offs)
Να προσέχω τα λόγια μου?Για ποιο λόγο?:rofl:
Ξέχασες τις δηλώσεις Ζουράρη; Για μια σύσκεψη που έγινε εκείνες τις ημέρες όπου λήφθηκε η απόφαση να χάσετε... Και να σου θυμίσω ότι εκείνο το χρονικό σημείο, ο Ζουράρης προτείνονταν από πολλούς για πρόεδρος της ομάδας σου.
Ακόμη κι αν -όπως ισχυρίζεσαι- έγινε για να σωθεί η Καλαμαριά, ΕΣΤΗΣΕΣ τον κwλο σου. Υπόδειγμα ηθικής!!!!!!
(Οι 9 βαθμοί προέκυψαν μετά την τιμωρία και την αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια με το ηρακλή. Οταν έγινε το παιχνίδι η διαφορά ήταν 2).
Ναι εγώ σε έσωσα στο μπάσκετ επειδή κέρδισα αγορ και κολοσσό τις τελευταίες 3 αγωνιστικές. Αν έκανα αυτό που έκανε η ομαδούλα σου στη καλαμαριά θα είχες πέσει ό,τι κι αν έκανε η αεκ.
Την άλλη φορά σε χαρακτήρισα Γκαίμπελς. Σήμερα θα σε χαρακτηρίσω Γκαιμπελίσκο. Ούτε μικρά παιδιά δεν πείθεις πλέον...
edit: τον
Ξέχασες τις δηλώσεις Ζουράρη; Για μια σύσκεψη που έγινε εκείνες τις ημέρες όπου λήφθηκε η απόφαση να χάσετε... Και να σου θυμίσω ότι εκείνο το χρονικό σημείο, ο Ζουράρης προτείνονταν από πολλούς για πρόεδρος της ομάδας σου.
Ακόμη κι αν -όπως ισχυρίζεσαι- έγινε για να σωθεί η Καλαμαριά, ΕΣΤΗΣΕΣ τον κwλο σου. Υπόδειγμα ηθικής!!!!!!
(Οι 9 βαθμοί προέκυψαν μετά την τιμωρία και την αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια με το ηρακλή. Οταν έγινε το παιχνίδι η διαφορά ήταν 2).
Ναι εγώ σε έσωσα στο μπάσκετ επειδή κέρδισα αγορ και κολοσσό τις τελευταίες 3 αγωνιστικές. Αν έκανα αυτό που έκανε η ομαδούλα σου στη καλαμαριά θα είχες πέσει ό,τι κι αν έκανε η αεκ.
Την άλλη φορά σε χαρακτήρισα Γκαίμπελς. Σήμερα θα σε χαρακτηρίσω Γκαιμπελίσκο. Ούτε μικρά παιδιά δεν πείθεις πλέον...
edit: τον
Τσέκαρε την περίοδο εκείνη http://www.insports.gr/index.php?s=1&c=1&p=13&newxp=3&cat=3
Ο Απόλλων Καλαμαριάς στα 9 τελευταία παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΟΚ) είχε πάρει 17 πόντους!
Η δική σου ομάδα στα 9 τελευταία παιχνίδια είχε πάρει 9 πόντους!
Μην ψάχνεις να βρεις άλλοθι για τον υποβιβασμό σου τότε.
Τους χαρακτηρισμούς ξέρεις...
/mode on
ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙ
/mode off
Υγ: Τα ΙΕΚ Σουπερ-3 από τι βλέπω έχουν κάνει τρελή δουλειά.
Από τη συνέντευξη τύπου του προέδρου του Άρη κατάλαβα ή μάλλον επιβεβαιώνονται και οι πιο αδαείς ότι επιτέλους ο Άρης έχει πρόεδρο που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανέβηκε πολύ στην εκτίμηση όλων μετά τα γεγονότα με ανανεώσεις Κόκε, Γκαρσία, Αβραάμ, Ρονάλντο, παραμονή Μπάγεβιτς. Και επιπλέον έκανε ρόμπα ξεκούμπωτη τον δημοσιογραφίσκο της Α.Κ., ο οποίος πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχει μέρος να κρυφτεί με την εξέλιξη των γεγονότων.
Αν και δε μ' αρέσει το στύλ του Σκόρδα, έτσι όπως τα λέει ο minοvg είναι.Μπορεί ο Σκόρδας να μην είναι κανένας φραγκάτος, μπορεί το στύλ του καμμιά φορά να ταιριάζει σε πρόεδρο της δεκαετίας του '80, αλλά οι κινήσεις του έχουν βάλει τα γυαλιά σε πολλούς σε αυτή την πόλη και κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κόσμου.Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Πάλι χαζούς τους έκανε τους ειδήμονες της δημοσιογραφίας με τις έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες.Και δεν είναι η πρώτη φορά.
........Auto merged post: Gila1899 πρόσθεσε 4 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Το παιχνίδι το "είχαμε δώσει" στον Απόλλωνα για να πέσει ο Άρης ή για να σωθεί ο Απόλλωνας?
Είσουν ήδη πεσμένος με 9 βαθμούς κάτω από τον Απόλλωνα!
Εκτέθηκες...και καλό είναι να μην συνεχίσεις να επιμένεις ότι η διαφορά ήταν 9 βαθιμοί γιατί δεν ήταν και θα εκτεθείς περισσότερο:whistle:
πάοκ χάσε για το λαό σου!!
Εκτέθηκες...και καλό είναι να μην συνεχίσεις να επιμένεις ότι η διαφορά ήταν 9 βαθιμοί γιατί δεν ήταν και θα εκτεθείς περισσότερο:whistle:
Σωστός!Γράψε λάθος!Δεν ήταν,έγινε!
Δεν έφτασες με 9 βαθμούς διαφορά,ήταν 8 οι βαθμοί και "μπορούσες" να σωθείς...:whistle:
Έχεις δίκιο.
Σωστός!Γράψε λάθος!Δεν ήταν,έγινε!
Δεν έφτασες με 9 βαθμούς διαφορά,ήταν 8 οι βαθμοί και "μπορούσες" να σωθείς...:whistle:
Έχεις δίκιο.
Δηλαδή μας λες ότι στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ήμουν αδιάφορος, καθώς σύμφωνα με εσένα είχα ήδη πέσει;:whistle:
Δηλαδή μας λες ότι στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ήμουν αδιάφορος, καθώς σύμφωνα με εσένα είχα ήδη πέσει;:whistle:
Αυτό κατάλαβες?
Φυσικά και δεν είσουν αδιάφορος,υπήρχαν και άλλες ομάδες για υποβιβασμό.(Ο Απόλλωνας ήταν στην ποιο καλή θέση σε σχέση με τους υπολοίπους της ουράς)
Απλά σου λέω ότι η ομάδα(άλλο οι οπαδοί) δεν κοιτούσε να ρίξει τον Άρη όπως νομίζετε.
Δηλαδή φταίει ο ΠΑΟΚ που έπεσε ο Άρης τότε?
Αν θα έπεφτε ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ φέτος,θα έφταιγε ο Άρης που είχε χάσει με 30 πόντους στο Παλαί από το Ρέθυμνο ή Κολοσσό(δεν θυμάμαι καλά) και μας κέρδισε στο τελευταίο ματς στην έδρα μας?(δεν πιστεύω ότι μπήκε σε τέτοια διαδικασία ο Άρης!Ξαναλέω άλλο τι θέλουν οι οπαδοί)
Με το δικό σας σκεπτικό μου λέτε ότι δεν θα έφταιγε η κατάντια του ΠΑΟΚ διοικητικά,ο Άρης θα έφταιγε!
Όπως λένε μερικοί "έξυπνοι" ότι ο Ηρακλής έφταιγε που πέσατε,δεν λέγαν ότι έφταιγαν οι οπαδοί σας.
Νομίζω πως κάνεις λάθος κάπου εδώ.
Τεσπά,κακώς καθόμαστε και μιλάμε για τέτοια γεγονότα,γιατί ο καθένας έχει την δική του άποψη περί του θέματος.
Πάντως για μένα όσο δυνατότερες είναι οι ομάδες της Θεσσαλονίκης,τόσο το καλύτερο.(κάντε ένα flash back στο μπάσκετ και θα με θυμηθείτε)
Λοιπόν Γκαιμπελίσκο:
-----------------------------------------------
Πρωτάθλημα 04-05
Βαθμολογία 28ης Αγωνιστικής:
ΟΦΗ 31
Καλαμαριά 30
ΑΡΗΣ 28
29η Αγων.
ΙΩΝΙΚΟΣ- ΟΦΗ 0-0
ΑΡΗΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ 0-2
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΠΑΟΚ 2-1
30η Αγων.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΡΗΣ 3-1
ΟΦΗ-ΠΑΟ 1-2
ΑΕΚ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 3-0
Τελική Βαθμολογία:
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 33
ΟΦΗ 32
ΑΡΗΣ 28 (25 μετά την αφαίρεση 3 βαθμών)
------------------------------------------------------------
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι περισσότερο σχετικά με τους ισχυρισμούς σου...
Εντός έδρας στο μπάσκετ έχασα από Ολύμπια (με 10 πόντους) και όχι από κολοσσό ή αγορ, τους οποίους νίκησα τον μεν κολοσσο εντός με 75-64 (23η αγων) και τον αγορ εκτός με 59-70 (24η αγων). Ειρήσθω εν παρόδω ότι τους νίκησα και στον α' γύρο.
Και ξαναρωτάω: αν στηνόταν ο ΑΡΗΣ -όπως εκανες εσύ στην καλαμαριά- σ' αυτές τις 2 ομάδες έπεφτες ή όχι; Ανεξάρτητα αν εφταιγε η διοίκησή σου, ο ανάδρομος ερμής ή το πέταγμα μιας πεταλούδας στο πεκίνο.
Φτάνει τόση προπαγάνδα ρε φίλε. Εκτίθεσαι διαρκώς, δεν το καταλαβαίνεις;
ΥΓ. Αυτά για τον σ3 κράτα τα για κάποιους άλλους ...θύρα 4 :p
Δηλαδή από πέρυσι μέχρι φέτος τι άλλαξε αγωνιστικά και δεν ισχύει ότι έχω τον χειρότερο ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών?Φέτος αλλάζει ο ΠΑΟΚ.
Μα δεν είπα ότι άλλαξε κάτι, επεσήμανα απλά αυτά που λέγατε για διαφορά ενός βαθμού στην καλύτερη μας χρονιά, ενώ προβλέπατε ότι την επόμενη δεν θα υπάρχουμε στη λίγκα κι εσείς θα μεγαλουργούσατε! Η κάνω λάθος; Μόνο εγώ τα άκουγα;
Για το φιλοξενούμενο της πόλης σε παραπέμπω στο παραπάνω μήνυμα μου.
Οκ αφού σ ενοχλεί δεν θα ξανά γράψω την λέξη! Τι θα αλλάξει όμως στην ιστορία της ομάδα σου, αν δεν το γράψω εγώ;
Κλασσική περίπτωση το Άρης ...παοκ,μήπως είσαι σουπεράς και πήρες γραμμή από τον σούπα 6!
Αν σε βολεύει την μια να με κατατάσσεις στους σουπεράδες την άλλη στους ιερολοχίτες και την παρ άλλη στους ορκισμένους απολλωνιστές, όπως είπα, καταλαβαίνω ότι έτσι βολεύεσαι.
Σε χαλάει να γίνεται συζήτηση?
Υπάρχει κανένας κανόνας στο τι θα λέμε?Δεν σβήνει η πίκρα μου με τις αποτυχίες της ομάδας σου,εσείς τα κάνατε αυτά και τα ξεχάσατε μέσα σε 2 χρόνια που είσασταν και σηκώσατε κεφάλι!
Σου είπα να μην γράψεις η να κάνεις κουβέντα; Το αντίθετο μάλιστα!
Εδώ μέσα έχουν μπει πολλά βίντεο, τα οποία είχαν σαν θέμα “δεν ξεχνώ…”. Δεν κατάλαβα όμως, πρέπει να απαξιώσουμε όλες τις προσπάθειες που έκανε η ομάδα από τότε μέχρι σήμερα, για να σου φανεί εσένα ότι δεν ξεχνώ; Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα είμαι κολλημένος στα χρόνια της απαξίωσης και δεν θα χαίρομαι τις επιτυχίες της ομάδας μου.
Έτσι χάσατε το κύπελλο μέσα στην Θεσσαλονίκη με την υπέρ ομάδα σας και τώρα λέτε δεν τρέχει τίποτα!
Όντως με λανθασμένο τρόπο πιστέψαμε σ αυτό το κύπελλο, όπως είχα πει ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Κατά την δική σου λογική, θα έπρεπε να κράξουμε τους πάντες και τα πάντα, αναιρώντας κατά μια έννοια την δική μας ευθύνη.
Εμείς αν χάναμε το κύπελλο μέσα στην Θεσσαλονίκη με κατεβασμένα τα χέρια απέναντι στον ΟΣΦΠ,ακόμα και με αυτόν τον 9ο ΠΑΟΚ,δεν θα υπήρχε Σάντος/Καυτατζόγλειο τώρα!
Το ότι δεν θα υπήρχε Σάντος μπορώ να το καταλάβω, γιατί θα ήταν μια αντίδραση της διοίκηση σας στην αποτυχία, το καυτατζόγλειο όμως; Μπορείς να μου εξηγήσεις αναλυτικότερα τι εννοείς;
Υγ3: Ωραίος opimis!Από τι βλέπω συγκρίνεις τον Ζουρλάρι με τον πρόεδρο σου!
Βρήκες το σωστό μέτρο σύγκρισης.
Με εκπλήσσει που αυτό κατάλαβες!!! Τελικά δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση, αν με κάποιο τρόπο μάθαινα ότι ήσουν από κάτω και φώναζες στο Ζαγοράκη “να τος να τος ο πρωθυπουργός…” :twisted:
@YiorgosX ΟΚ!Φταίει ο ΠΑΟΚ που έπεσες και φταίει και ο ΠΑΟΚ που έχασες το κύπελλο!
@Opimis Έχεις δίκιο για το ότι πιστέψαμε λανθασμένα(λόγω "καλών" μεταγραφών,βάση "ονομάτων") ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα και να μπούμε στην 5άδα και θα μπορούσαμε(υποθετικά) να είμαστε και πάνω από τον Άρη.(εκείνη την εποχή είχατε μία πτώση στην απόδοση σας)
Στην ιστορία της ομάδας μου δεν θα αλλάξει τίποτα,αλλά ο τρόπος(ξέρεις τι εννοώ) είναι που με χαλάει.
Αν είναι έτσι(όπως σου προείπα) θα μπορούσα και εγώ να αναφέρω τα των Εβραίων κτλ και δεν θα έπρεπε να σε πειράζει.
Στους σουπεράδες σε κατέταξα γιατί με το Άρης-παοκ μου θύμισες το στυλ της γραφής του σουπα3.
Σωστός για το να μην είσαι κολλημένος με το να απαξιώνεις την ομάδα σου!Έχεις δίκιο σ αυτό.(και είναι συνήθες στις ομάδες της πόλης μας να το κάνουν όλοι οι οπαδοί στις ομάδες τους)
Ναι ήταν λανθασμένος ο τρόπος που πιστέψατε και εκεί έχω την ένσταση μου.
Γιατί στο συγκεκριμένο θέμα έπρεπε να """κράξετε""" τον πρόεδρο σας για το ότι δεν "προστάτεψε" όπως έπρεπε την ομάδα σας κρατώντας χαμηλούς τόνους.
Αντιθέτως κατέβηκε στον Λευκό Πύργο και πανηγύριζε με πυρσούς πριν το ματς,λες και ήταν δεδομένο!(γι αυτό και τον σχολιάζω αρνητικά)
Έπρεπε να κράξετε τα ΜΜΕ της πόλης για το "κακό" που έκαναν με το να παρουσιάζουν την ομάδα σας φαβορί και όχι να κράζετε τον ALPHA για το ότι δεν έδειχνε την κερκίδα σας κτλ κτλ..
Όχι,δεν θα ήταν αντίδραση της διοίκησης αλλά του κόσμου απέναντι στον προπονητή.(μετά το φετινό χάλι και τις αντιδράσεις που υπήρξαν,ακόμα είναι προπονητής της ομάδας μου)
Ακόμα και τον Ζαγοράκη θα κράζαμε,εάν συμπεριφερόταν έτσι!(Δεν υπάρχει περίπτωση μία στο εκατομμύριο,αλλά υποθετικά λέμε τώρα ...ΑΝ!)
Το Καυτατζόγλειο??Δεν μπορεί να πάει ο νους σου?
Εσείς χάσατε το κύπελλο από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και καίγατε καθίσματα και βάζατε φωτιές.Ο ΠΑΟΚ αν έχανε το κύπελλο από τον ΟΣΦΠ στην Θεσσαλονίκη,τι λες να γινόταν?(ούτε και εδώ υπάρχει περίπτωση,αλλά λέμε ..ΑΝ!:))
Αυτό κατάλαβα και δεν με εξέπληξε καθόλου!Δεν σου θύμισε τον Ζουρλάρι ο οδοντίατρος,όταν πανηγύριζε με τους πυρσούς στο κέντρο της πόλης πριν τον τελικό?
Το παραλήρημα στην ΝΕΤ?Δεν σου θύμισε και εκεί τον Ζουρλάρι?
Υγ: Τεσπα,το κουράσαμε.
Με Κωνσταντίνου τι λέει?Θα τον πάρετε? ;)
Υγ: Τεσπα,το κουράσαμε.
Με Κωνσταντίνου τι λέει?Θα τον πάρετε? ;)
Με 500 δε τον θέλω. Με 300 το συζητάμε. :cool:
Φήμες λένε για συμφωνία Άρη-Ιβανκόφ. Ένας Βούλγαρος τερματοφύλακας που είναι o 5oς καλύτερος σκόρερ (για τερματοφύλακας) στον κόσμο. :p
http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitar_Ivankov
@YiorgosX ΟΚ!Φταίει ο ΠΑΟΚ που έπεσες και φταίει και ο ΠΑΟΚ που έχασες το κύπελλο!
Αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε!
Προφανώς και δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο, αλλά δεν περίμενα και τίποτα περισσότερο, διότι σου ήταν δύσκολο να υπερασπιστείς τις αστείες θέσεις σου.
Παρ' όλ' αυτά δεν απάντησες στην ερώτησή μου:
Σε έσωσα φέτος στο μπάσκετ ή όχι; Αν στηνόμουν -όπως έκανες στην καλαμαριά- θάπεφτες ή όχι;
@ ADSLgr.com All rights reserved.