PDA

Επιστροφή στο Forum : Οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ…του πλανήτη γη

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125

Burning Skies
18-10-08, 00:02
Eσύ λέγε ό,τι θέλεις. Είναι γνωστή η «συμπάθειά» σου για τον Σκόρδα.

Το θέμα είναι ότι ο Σκόρδας είναι ο μόνος μαζί με τον Τσακίρη ίσως του Πανιωνίου που έχουν άποψη για το πώς να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά. Αλλά ποιος τους ακούει... Αν γινόταν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ο Σκόρδας θα βλέπατε πολλά καλά. Αλλά πού... Ο καθένας τον αντιμετωπίζει με καχυποψία.

Να τη χαίρεστε την Σούπερ Κλίκα σας.

Πιστεύω ότι ήμουν σαφής... Ο Σκόρδας έκανε μια δήλωση που θεωρούσε ότι ήταν σύμφωνη με τα επιχειρηματικά του συμφέροντα. Το ίδιο έκανε και όταν απειλούσε τον Παπαδόπουλο ότι θα τον βάλει στο ψυγείο προκειμένου να μπλοκάρει την μεταγραφή του. Στην πρώτη περίπτωση οι επιδιώξεις του Σκόρδα τυγχάνει να ταυτίζονται με το συμφέρον του αθλήματος ενώ στην δεύτερη σαφέστατα όχι.
Δεν θα πω μπράβο λοιπόν σε έναν επιχειρηματία για το ότι υποστήριξε το συμφέρον του, καλά κάνει αλλά δεν θα πάρει και τα εύσημα γι' αυτό. Μπράβο θα του πω αν υποστηριξει τα συλλογικά συμφέροντα ΚΟΝΤΡΑ στα δικά του.

Για την ιστορία πάντως σαφώς και είμαι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών. Το θέμα είναι όμως ότι κατανοώ την επιχειρηματική λογική του Κόκκαλη όπως και του Σκόρδα, όπως και οποιουδήποτε άλλου παράγοντα. Πρέπει να χωνέψουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι business όσο και να επιθυμούμε κάτι διαφορετικό.

Dimitris_80
18-10-08, 00:06
Πιστεύω ότι ήμουν σαφής... Ο Σκόρδας έκανε μια δήλωση που θεωρούσε ότι ήταν σύμφωνη με τα επιχειρηματικά του συμφέροντα. Το ίδιο έκανε και όταν απειλούσε τον Παπαδόπουλο ότι θα τον βάλει στο ψυγείο προκειμένου να μπλοκάρει την μεταγραφή του. Στην πρώτη περίπτωση οι επιδιώξεις του Σκόρδα τυγχάνει να ταυτίζονται με το συμφέρον του αθλήματος ενώ στην δεύτερη σαφέστατα όχι.
Δεν θα πω μπράβο λοιπόν σε έναν επιχειρηματία για το ότι υποστήριξε το συμφέρον του, καλά κάνει αλλά δεν θα πάρει και τα εύσημα γι' αυτό. Μπράβο θα του πω αν υποστηριξει τα συλλογικά συμφέροντα ΚΟΝΤΡΑ στα δικά του.
Μπορείς να μου πεις από πού έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα; Γιατί το έχεις δέσει σκοινί-κορδόνι αυτό; Ποιος σου το είπε αυτό; Το contra.gr και το sport24.gr που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά σου ως Ολυμπιακό;

Ούτε παραμερίστηκε ούτε τίποτα. Απλά έγιναν κάποιες φιλολογικές συζητήσεις. Στην προετοιμασία μετείχε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα έφευγε κανονικά για Αυστρία. Τέρμα επιτέλους με το παραμύθι.

Και μη μου πεις γιατί το υπαινίχτηκε ο Μπάγεβιτς. Γιατί αυτός έψαχνε αφορμή να φύγει από τότε που του αρνήθηκε ο Σκόρδας να πάει στο βάζελο. Έχει τη γυναίκα του με καρκίνο στην Αθήνα και ήθελε να είναι δίπλα της. Άιντε αρκετά με τον Αβραάμ. Αίντε χαρείτε τον στην εθνική σας που πατώνει στη Θεσσαλονίκη και κανείς δεν ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει. Και αν θέλετε πείτε τους και κομπλεξικούς επειδή δεν ενδιαφέρονται. Λες και έχουν άδικο.

Burning Skies
18-10-08, 00:09
Ούτε παραμερίστηκε ούτε τίποτα. Απλά έγιναν κάποιες φιλολογικές συζητήσεις. Στην προετοιμασία μετείχε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα έφευγε κανονικά για Αυστρία. Τέρμα επιτέλους με το παραμύθι.

I rest my case... :worthy: :rofl:

ΥΓ. Και επειδή μπερδεύεσαι προσωπικά δεν ήθελα τον Παπαδόπουλο στον Ολυμπιακό και δεν παρακολουθώ τα συγκεκριμένα site (πλην της στήλης του paparazzi :p...)

Spanos
18-10-08, 00:13
Βρε Παπ θα «λαίται και θα κλαίται». :lol: (με προφορά σαλονικιώτικη παρακαλώ) Τέλος πάντων τέρμα νομίζω το όφτοπικ με τον Παπ.

Γιατί δεν τον παίρνει ο Άρης; Όρο να μη πάει σε μεγάλη ομάδα έχει οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα :p

Burning Skies
18-10-08, 00:14
Τα υπόλοιπα όμως και πάλι δεν τα σχολίασες... Είναι σύμφωνες με τα συμφέροντα του Σκόρδα οι σημερινές του δηλώσεις ή όχι ;;;; Αν είναι όντως σύμφωνες δεν είναι κοροϊδία να τον επευφημούμε για το ότι προώθησε τα συμφέροντά του;;;

Dimitris_80
18-10-08, 00:17
Τα υπόλοιπα όμως και πάλι δεν τα σχολίασες... Είναι σύμφωνες με τα συμφέροντα του Σκόρδα οι σημερινές του δηλώσεις ή όχι ;;;; Αν είναι όντως σύμφωνες δεν είναι κοροϊδία να τον επευφημούμε για το ότι προώθησε τα συμφέροντά του;;;
Μόνο τα δικά του συμφέροντα υπερασπίστηκε ή μήπως ΟΛΩΝ των ομάδων πλην των τριών της Αθήνας; Ήταν ή δεν ήταν υγιές αυτό που είπε προς όφελος ΟΛΩΝ των ομάδων πλην των τριών;

Burning Skies
18-10-08, 00:27
Μόνο τα δικά του συμφέροντα υπερασπίστηκε ή μήπως ΟΛΩΝ των ομάδων πλην των τριών της Αθήνας; Ήταν ή δεν ήταν υγιές αυτό που είπε προς όφελος ΟΛΩΝ των ομάδων πλην των τριών;

Μα έχει λογική αυτό που λες;;;; Πες πχ.ότι από την μία είμαι εγώ που είμαι μισθωτός και απαιτώ την σκληρή φορολογία των εφοπλιστών για να αυξηθούν οι μισθοί των μισθωτών (άρα και ο δικός μου). Από την άλλη πες ότι έχουμε έναν εφοπλιστή που να απαιτεί το ίδιο κόντρα στα συμφέροντά του. Ποιος αξίζει λοιπόν τα εύσημα από τους 2 , εγώ ή ο εφοπλιστής;;;; Έπιασες λοιπόν τι εννοώ;;;
Καλά κάνει ο Σκόρδας που υποστηρίζει την κεντρική διαχείριση, καλά κάνει και ο Κόκκαλης που δεν την υποστηρίζει (επιχειρηματίες είναι και οι 2). Το συμφέρον του αθλήματος είναι με την κεντρική διαχείριση αλλά δεν αξίζει κανείς τους μπράβο αφού απλούστατα υποστηρίζουν τα συμφέροντα τους. Αν βγει ο ΠΑΟ και υποστηρίξει ανοιχτά την κεντρική διαχείριση (και όχι η ΑΕΚ που επίσης δεν βγάζει πολλά μόνη της από τα τηλεοπτικά) τότε είναι που θα πω μπράβο γιατί θα το αξίζει...

Spanos
18-10-08, 00:34

Μα οι δύο της Αθήνας είναι με τον Πηλαδάκη, μονο ο Ολύμπιακός έχει αποχωρήσει και πιθανόν ο Marfin ΠΑΟΚ

Αν βγει ο ΠΑΟ και υποστηρίξει ανοιχτά την κεντρική διαχείριση (και όχι η ΑΕΚ που επίσης δεν βγάζει πολλά μόνη της από τα τηλεοπτικά) τότε είναι που θα πω μπράβο γιατί θα το αξίζει...

Τζίγκερ, Κανελλόπουλος είπαν οτι στηρίζουν τη Λίγκα. Βέβαια αν φύγει και άλλος πχ ΠΑΟΚ ε τότε το θέμα της κεντρικής διαχείρισης θα διαλύσει αφού καταρχήν θα αποσύρει την προσφορά ο Alpha - Nova

Burning Skies
18-10-08, 00:55
Τζίγκερ, Κανελλόπουλος είπαν οτι στηρίζουν τη Λίγκα. Βέβαια αν φύγει και άλλος πχ ΠΑΟΚ ε τότε το θέμα της κεντρικής διαχείρισης θα διαλύσει αφού καταρχήν θα αποσύρει την προσφορά ο Alpha - Nova

- Κανελλόπουλος είναι λογικό να την στηρίζει αφού και η Άεκ θα κερδίσει από την κεντρική διαχείριση
- Δεν έχω δει δήλωση του Τζίγγερ. Επιπρόσθετα τώρα που είπες αυτό για τον Marfin-ΠΑΟΚ μου δημιουργούνται περίεργοι συνειρμοί... ;)

Spanos
18-10-08, 01:02
- Δεν έχω δει δήλωση του Τζίγγερ. Επιπρόσθετα τώρα που είπες αυτό για τον Marfin-ΠΑΟΚ μου δημιουργούνται περίεργοι συνειρμοί... ;)

Έτσι έγραψε σήμερα η SportDay

http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v1/contra.download.akamai.com/30245/newspapers/17102008/sportday_l.jpg

και αυτό δείχνει η μέχρι στιγμής στάση της ΠΑΕ στο συμβούλιο. Τώρα αν βάλουν τον Marfin ΠΑΟΚ επίτηδες για να αποσυρθεί η Nova δε ξέρω, θα δείξει και το κυριακάτικο παιχνίδι.

Burning Skies
18-10-08, 01:10
Έτσι έγραψε σήμερα η SportDay

http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v1/contra.download.akamai.com/30245/newspapers/17102008/sportday_l.jpg

και αυτό δείχνει η μέχρι στιγμής στάση της ΠΑΕ στο συμβούλιο. Τώρα αν βάλουν τον Marfin ΠΑΟΚ επίτηδες για να αποσυρθεί η Nova δε ξέρω, θα δείξει και το κυριακάτικο παιχνίδι.

Πώς με πιάνεις....:p
Το λευκό πάντως που έριξαν στην συνεδρίαση για την διακοπή του πρωταθλήματος το καλοκαίρι όπως και το πρόσφατο στις εκλογές της ΕΠΟ ευνοεί την δημιουργία τέτοιων συνειρμών. Ο ΠΑΟ μου δείχνει ως τώρα ότι συντάσσεται με το κατεστημένο με τη διαφορά ότι δεν το κάνει ανοιχτά όπως ο ΟΣΦΠ αλλά έμμεσα (για επικοινωνιακούς βέβαια λόγους). Φυσικά βοηθάει και το ότι δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο που να δικαιολογεί τον ΠΑΟΚ ή την Ξάνθη να απορρίπτουν την κεντρική διαχείριση αφού είναι σίγουρο ότι αυτή θα αυξήσει τα έσοδά τους.
Θα δείξει...

Gordito
19-10-08, 23:58
Δεν μπορω, αν δεν το πω θα σκασω.

Τον Κοκε μας τον εχετε κανει παιχταρα, τεχνιτη κτλ κτλ

Τα λετε ακομα αυτα;

Dimitris_80
20-10-08, 16:06
Δεν μπορω, αν δεν το πω θα σκασω.

Τον Κοκε μας τον εχετε κανει παιχταρα, τεχνιτη κτλ κτλ

Τα λετε ακομα αυτα;
Είναι ντεφορμέ και παίζει απελπιστικά μόνος του μπροστά. Δεν τον βοηθά ο τρόπος παιχνιδιού μας. Είναι θέμα προπονητή αυτό. Την μπαλιά που έβγαλε μόνο του τον Χαβίτο ανάμεσα σε 4 παίκτες την είδες;

Αμφιβάλλω αν είδες καν φάσεις από τον αγώνα. Απλά σημείωσες ότι για άλλο ένα ματς δεν έβαλε γκολ, θα είπαν και καμιά κουβέντα στην Α.Κ. οπότε θα το έδεσες σκοινί-κορδόνι.

Gordito
20-10-08, 16:08
Oχι.
Για να πω την αληθεια νομιζα οτι ηταν ο Κοκε που εχασε το τετ-α-τετ.

Τα αλλα που λες ειναι οτι ναναι.

Cacofonix
20-10-08, 16:25
Α ρε Κέλεμεν....Καρκίνος έχεις γίνει...

karakou
20-10-08, 16:32

Eπιτρέπεται ρε να μη κάνει έξοδο ο τερματζής στο πρώτο γκόλ και να το τρώει απο τη μικρή περιοχή του; Είναι δυνατόν; Φανταστείτε πόσο χάλια τέρμας θα είναι ο Σηφάκης για να είναι βασικός αυτός ο Κελεμέν.:hmm:
Προετοιμασία έχει κάνει ξέρει κάποιος;

Cacofonix
20-10-08, 16:35
Έχω φανέλλα Κέλεμεν από τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο. Με βλέπω να βάζω μονοτική ταινία για να μην με κοροϊδεύουν...

Τοίχος δεν ξέρει να στήνει, εξόδους δεν ξέρει να κάνει, στα τετ-α-τετ τα τρώει, τι τον κρατάμε;

karakou
20-10-08, 16:37
Έχω φανέλλα Κέλεμεν από τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο. Με βλέπω να βάζω μονοτική ταινία για να μην με κοροϊδεύουν...

Τοίχος δεν ξέρει να στήνει, εξόδους δεν ξέρει να κάνει, στα τετ-α-τετ τα τρώει, τι τον κρατάμε;

Κ εγώ έχω φανέλα Λιολιδης.:haha
:p απο ένα ευρωπαικό

agrelaphon
20-10-08, 16:45
Oχι.
Για να πω την αληθεια νομιζα οτι ηταν ο Κοκε που εχασε το τετ-α-τετ.

Τα αλλα που λες ειναι οτι ναναι.
Μας πρίξανε με τον Ρεκόμπα. Δεν λέω, πολύ καλός παίχτης, αλλά την μαγική πάσα του Κόκε την κάνανε γαργάρα. Ο άνθρωπος θέλει άλλον έναν Κόκε μπροστά να συνεργαστεί :(

Μας έσωσε μερικές φορές όμως... :hmm:

Burning Skies
20-10-08, 17:05
Μας πρίξανε με τον Ρεκόμπα. Δεν λέω, πολύ καλός παίχτης, αλλά την μαγική πάσα του Κόκε την κάνανε γαργάρα. Ο άνθρωπος θέλει άλλον έναν Κόκε μπροστά να συνεργαστεί :(

Ο Ρεκόμπα δεν έμεινε όμως στην μια καλή πάσα. Έδειξε συνέπεια σε όλη την διάρκεια που αγωνίστηκε, μάγεψε με ενέργειές ουσίας και έκανε κάθε οπαδό άλλης ομάδας να ζηλεύει που δεν τον έχει στο ρόστερ του.

Cacofonix
20-10-08, 17:08
Μας έσωσε μερικές φορές όμως... :hmm:
Με κοροϊδεύεις;:hmm:

Gordon`s
20-10-08, 18:49
Καρκίνος καρκίνος...
Έχει καιρό που το έχουμε καταλάβει όλοι, αλλά κάποιοι δεν λένε να το καταλάβουν.

Γμ την ομάδα μας...

Spanos
20-10-08, 18:52
Τρείς πέφτουν φέτος;

Dimitris_80
20-10-08, 19:05
Τρείς πέφτουν φέτος;
Nαι. Γρία, σέρρας, βούλης. Το (π)ανθρακικό θα το παλέψει.

Spanos
20-10-08, 19:28
Nαι. Γρία, σέρρας, βούλης. Το (π)ανθρακικό θα το παλέψει.

Απο τις γριές έχετε τρείς βαθμούς παραπάνω και δύο απο τη θράκη, ξέρεις πως με μια νίκη-ήττα γυρίζουν ολα....τούμπα:whistle:

Dimitris_80
20-10-08, 19:33
Απο τις γριές έχετε τρείς βαθμούς παραπάνω και δύο απο τη θράκη, ξέρεις πως με μια νίκη-ήττα γυρίζουν ολα....τούμπα:whistle:
Eπίσης απέχουμε και 5 βαθμούς από την 4η θέση. Έχουμε παίξει ήδη με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ. Η μόνη εκτός προγράμματος ήττα ήταν από τον Εργοτέλη, ο οποίος όμως φέτος εμφανίζεται πιο ισχυρός.

Δεν έχει παίξει τόσο άσχημα ο Άρης φέτος. Απλά δεν είναι - προς το παρόν - ο περσινός εντυπωσιακός Άρης.

Spanos
20-10-08, 21:39
Eπίσης απέχουμε και 5 βαθμούς από την 4η θέση. Έχουμε παίξει ήδη με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ. Η μόνη εκτός προγράμματος ήττα ήταν από τον Εργοτέλη, ο οποίος όμως φέτος εμφανίζεται πιο ισχυρός.

Δεν έχει παίξει τόσο άσχημα ο Άρης φέτος. Απλά δεν είναι - προς το παρόν - ο περσινός εντυπωσιακός Άρης.

Δυο νίκες , μια με το ζόρι στο 90+ με τις γριές και με με Λειβαδιά, σε 7 αγώνες δεν είναι άσχημα και ακόμα δεν έχεις κατέβει Αθήνα;:hmm:

Κινδυνεύεις απλα δε το έχεις πάρει χαμπάρι, μπορεί κάποιες νίκες που υπολογίζεις να κάνει να μη έρθουν για πολλους λόγους (μάγια, διαιτησία, κακή απόδοση). Κάποια ομάδα που είχε βγεί και ΟΥΕΦΑ έψαχνε έναν βαθμό πέρσι σε όλο το δεύτερο γύρο και όλοι έλεγαν έλα μωρέ κάπου θα τον πάρει, δε πέφτει, έχει άκρες ο πρόεδρος, μας ευννοεί η Νέα Δημοκρατία και τελικά φουντάρισε.:whistle:

........Auto merged post: Spanos πρόσθεσε 115 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Επίσης μια και μιλήσαμε πρίν λίγες μέρες για αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές ΠΑΕ - παικτών κλπ ορίστε και μια είδηση επι του πιεστηρίου

Διώχνουν με το ζόρι τον Αουρέλιο επειδή ζήτησε τη φανέλα του Εστογιάνοφ....:lol:

http://www.sport24.gr/html/ent/810/ent.257810.asp

Burning Skies
20-10-08, 21:45
Επίσης μια και μιλήσαμε πρίν λίγες μέρες για αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές ΠΑΕ - παικτών κλπ ορίστε και μια είδηση επι του πιεστηρίου

Διώχνουν με το ζόρι τον Αουρέλιο επειδή ζήτησε τη φανέλα του Εστογιάνοφ....:lol:

http://www.sport24.gr/html/ent/810/ent.257810.asp

Αν αληθεύει η είδηση τότε ο Garlic έχει ξεφύγει περισσότερο απ' ότι νόμιζα.

viardon
20-10-08, 23:27
Αν αληθεύει η είδηση τότε ο Garlic έχει ξεφύγει περισσότερο απ' ότι νόμιζα.

Είχαμε τον έναν παπαγάλο φαίνεται αποκτήσαμε και άλλον....

Garlic onion rings kebab soultan να'ουμ και δε μαζεύτεται...... :clap:

Στον Αουρέλιο δόθηκε 2η ευκαιρία (κακώς) παρόλο που είχε υπογράψει προσύμφωνο μία μέρα πρίν τον τελικό κυπέλλου με άλλη ομάδα.
Σα να σου λέει στα @@ μου σας γράφω τουρίστας είμαι έψω ήδη μαζέψει βαλίτσες.
Το παλικάρι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ και το φωνάζουμε εδώ και καιρό.
Μπορεί απο ένδειξη σεβασμού όντως να ζήτησε τη φανέλα.... αλλά ρε φίλε στο ημίχρονο είναι σα να λές μου πήρες το πορτοφόλι... κάτσε να σου δώσω και κάτι κέρματα που έχω στην τσέπη.
Είναι σα να παρατάς τα όπλα και να παραδίδεις τη σημαία στον "εχθρό".

Τα μμε λένε οτι αυτός είναι ο λόγος που τον στέλνουν στην ευχή της Παναγίας.
Επιτρέψτε μου να πώ οτι όσοι το αναπαράγουν κάνοντάς το θέμα ή πρόβατα είναι ή απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα.

Είναι δυνατόν ο παίκτης να αξίζει να τον πιστεύεις και να πάρεις την απόφαση να τον διώξεις καθαρά και μόνο για αυτό το λόγο !!!!!!!!

Αντε στείλτε κανα μήνυμα σε τίποτα ραδιοφωνικούς παραγωγούς γιατί κουράσατε κύριοι.

Καλή νύχτα και καλή τύχη:whistle:

Spanos
20-10-08, 23:33
Είναι δυνατόν ο παίκτης να αξίζει να τον πιστεύεις και να πάρεις την απόφαση να τον διώξεις καθαρά και μόνο για αυτό το λόγο !!!!!!!!

Μα αυτό λέμε, οτι η όλη φάση είναι μια δικαιολογία για να σουτάρουν τον παίκτη παρόλο που έχει συμβόλαιο και το τιμάει αφού συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και στους αγώνες. Το αν είναι καλός ή οχι αυτό είναι πρόβλημα του Άρη που τον απέκτησε και αφού δεν είναι καλός γιατί τον βάζει ο Ερνάντεθ;

Στον Αουρέλιο δόθηκε 2η ευκαιρία (κακώς) παρόλο που είχε υπογράψει προσύμφωνο μία μέρα πρίν τον τελικό κυπέλλου με άλλη ομάδα.

Ε αφού είχε υπογράψει προσύμφωνο και δεν έκανε για τον Άρη γιατί τον κρατησαν και τώρα ψάχνουν αστείες δικαιολογίες για να τον διώξουν;

ysand
20-10-08, 23:47
Περι Αουρέλιο:

Το παληκάρι δεν την παλεύει. Το έδειξε πέρσυ, του δώσαμε 2η ευκαιρία, το έδειξε και φέτος. Τον στηρίξαμε όσο δεν πάει και είναι σε κάθε ματς ο χειρότερος παίχτης από τους 10 που είναι μέσα γιατί..

Περι Κέλεμεν:

...υπάρχει καιο τερματοφύλακας, που ο θεός να οτν κάνει τερματοφύλακα δηλαδή. Το λέω τόσο καιρό και θα το ξαναπώ, είναι άμπαλος ο άνθρωπος, καρκίνος, σου ανεβαίνουν οι σφυγμοί και μόνο με τη σκέψη ότι οι αντίπαλοι θα κάνουν σουτ προς το τέρμα. Στις στημένες φάσεις δε το συζητάμε... και έχουμε φάει πολλά γκολ από αυτές.

Πιστεύω ότι πρέπει να καθαρίσει η ομάδα από τις αποτυχημένες παλιές προσθήκες.
Εγώ θα έδιωχνα επίσης και τον Φελίπε γιατί δε μου φαίνεται να έχει δώσει απολύτως τίποτα 1,5 χρόνο τώρα.

Τέλος, ναι, υπάρχουν άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα, και το βλέπουμε χρόνια τώρα...

Burning Skies
21-10-08, 00:03
Είχαμε τον έναν παπαγάλο φαίνεται αποκτήσαμε και άλλον....

Garlic onion rings kebab soultan να'ουμ και δε μαζεύτεται...... :clap:

Σα να σου λέει στα @@ μου σας γράφω τουρίστας είμαι έψω ήδη μαζέψει βαλίτσες.
Το παλικάρι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ και το φωνάζουμε εδώ και καιρό.
Μπορεί απο ένδειξη σεβασμού όντως να ζήτησε τη φανέλα.... αλλά ρε φίλε στο ημίχρονο είναι σα να λές μου πήρες το πορτοφόλι... κάτσε να σου δώσω και κάτι κέρματα που έχω στην τσέπη.
Είναι σα να παρατάς τα όπλα και να παραδίδεις τη σημαία στον "εχθρό".

Τα μμε λένε οτι αυτός είναι ο λόγος που τον στέλνουν στην ευχή της Παναγίας.
Επιτρέψτε μου να πώ οτι όσοι το αναπαράγουν κάνοντάς το θέμα ή πρόβατα είναι ή απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα.

Αντε στείλτε κανα μήνυμα σε τίποτα ραδιοφωνικούς παραγωγούς γιατί κουράσατε κύριοι.

Καλή νύχτα και καλή τύχη:whistle:

Είπα "αν αληθεύει η είδηση". Με το ύφος της απάντησης σου πάντως αυτό ακριβως μου δείχνεις...
Φταίω εγώ όμως που το avatar σου μου φέρνει γέλιο;;; Τι άποψη θα είχες εσύ αν έβλεπες κάποιον γαύρο με avatar τον Κρόκους ή βάζελο με avatar τον Τζίγγερ. Έχω πει ότι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των Ελλήνων οπαδών είναι η προσωπολατρία που συχνά-πυκνά εκφράζουν και η οποία τους αποτρέπει να κρίνουν με σοβαρότητα ενώ ταυτόχρονα τους φανατίζει. Όσο βλέπω να αρπάζεσαι άγρια όποτε πιάνω στο στόμα μου "το είδωλο σου" τόσο πιο δύσκολο θα είναι για μένα να μην σε τσιγκλίζω...:twisted:

ΥΓ. Καλύτερα συνειδητοποιημένος παπαγάλος παρά αυλικός....

viardon
21-10-08, 10:19
Μα αυτό λέμε, οτι η όλη φάση είναι μια δικαιολογία για να σουτάρουν τον παίκτη παρόλο που έχει συμβόλαιο και το τιμάει αφού συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και στους αγώνες. Το αν είναι καλός ή οχι αυτό είναι πρόβλημα του Άρη που τον απέκτησε και αφού δεν είναι καλός γιατί τον βάζει ο Ερνάντεθ;

Ε αφού είχε υπογράψει προσύμφωνο και δεν έκανε για τον Άρη γιατί τον κρατησαν και τώρα ψάχνουν αστείες δικαιολογίες για να τον διώξουν;

Ο λόγος που εκνευρίζομαι είναι οτι ένα Χ site γράφει οτι τον διώχνουμε για το θέμα της φανέλας και το παίρνετε όλοι εσείς και το αναπαράγετε σα να είναι επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Οτι και να γίνει απο τη διοίκηση το αντιμετωπίζουν όλοι με μισό μάτι.

........Auto merged post: viardon πρόσθεσε 13 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Είπα "αν αληθεύει η είδηση". Με το ύφος της απάντησης σου πάντως αυτό ακριβως μου δείχνεις...
Φταίω εγώ όμως που το avatar σου μου φέρνει γέλιο;;; Τι άποψη θα είχες εσύ αν έβλεπες κάποιον γαύρο με avatar τον Κρόκους ή βάζελο με avatar τον Τζίγγερ. Έχω πει ότι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των Ελλήνων οπαδών είναι η προσωπολατρία που συχνά-πυκνά εκφράζουν και η οποία τους αποτρέπει να κρίνουν με σοβαρότητα ενώ ταυτόχρονα τους φανατίζει. Όσο βλέπω να αρπάζεσαι άγρια όποτε πιάνω στο στόμα μου "το είδωλο σου" τόσο πιο δύσκολο θα είναι για μένα να μην σε τσιγκλίζω...:twisted:

ΥΓ. Καλύτερα συνειδητοποιημένος παπαγάλος παρά αυλικός....

Βάζεις δηλαδή ένα "αν αληθεύει" μπροστά απο τα λεγόμενά σου και όλα μέλι γάλα;

Εσύ πιστεύεις δηλάδή οτι ο Σκόρδας και οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί του, πετάνε αετό;;;;
Δηλάδή οτι ο Χ Αουρέλιο είναι ένα διαμάντι αλλα επειδή κοιμηθήκαμε και ξυπνήσαμε στραβά είπαμε ένα ωραίο πρωινό να τον διώξουμε;;;;

Βιάζεσε να βγάλεις συμπεράσματα, να με χαρακτηρίσεις και να υποδείξεις ποιά είναι τα πιστέυω μου τα είδωλά μου και οι απόψεις μου.
Μπορεί να έβαλα το avatar αυτό γιατί θέλω να κάψω ζωντανό το Σκόρδα για το κακό που έχει κάνει στον ΑΡΗ μας.....

Κόπτεσται όλοι για το καλό του ΑΡΗ και το πόσο κακό κάνει ο Σκόρδας.
Γιατί δε πάτε απο τη Λέσχη ή να πείτε σε φίλους σας Αρειανούς να γραφτού μήπως και σώσουν τον Αρη;;

ΥΓ. Δε λέω οτι είναι αλάνθαστος. Ολοι κάποια στιγμή κρίνονται.... :twisted:

Dimitris_80
21-10-08, 15:21
Πολλοί βλέπω ότι κόπτονται για το καλό του Άρη. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Ο φίλτατος Μπέρνινγκ βάζει μία παράθεση «αν αληθεύει» και μας γράφει την ιστορία του και το κατεβατό του που αυτό και μόνο του σημαίνει ότι το έδεσε σκοινί-κορδόνι αυτό που είπε ο ίδιος «αν αληθεύει». Ήθελε νά'ξερα αν ξόδεψε την ίδια φαιά ουσία για το ενδεχόμενο «αν δεν αληθεύει». Εκεί δε μας έγραψε τις σκέψεις του.

Όσοι πιστεύετε ότι ο Αουρέλιο φεύγει για τη φανέλα του Εστογιάνοφ, απλά δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ Άρη. Δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ τον παίκτη Αουρέλιο, δεν έχετε ιδέα από τον αγωνιστικό Άρη.

Ο συγκεκριμένος παίκτης λοιπόν - για να μάθετε όσοι δε γνωρίζετε - ποτέ μα ΠΟΤΕ (με εξαίρεση ίσως καναδυό παιχνίδια πέρσι) δεν απέδειξε ότι μπορεί να παίζει βασικός στον Άρη. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ως ομάδα που δεχόμαστε το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα κάποιων παικτών σαν κάτι το φυσιολογικό, του δώσαμε πολλές ευκαιρίες ΚΑΙ φέτος. Μας έκανε τη στραβή που υπέγραψε σε άλλη ομάδα ενώ είχε ήδη συμβόλαιο με μας, δε τον κυνηγήσαμε στη ΦΙΦΑ για να διεκδικήσουμε χρήματα και τον δεχτήκαμε πίσω στην ομάδα σα να μη συνέβαινε τίποτα. Ο παίκτης συνέχισε να έχει αρνητική απόδοση, οπότε τι το ποιο φυσιολογικό από το να του αναγγείλουμε ότι δε τον υπολογίζουμε για τη συνέχεια και ότι είναι καλύτερο για αυτόν να ψάχνει ΑΠΟ ΤΩΡΑ ομάδα;

Δε καταλαβαίνω πού το παράξενο. Σόρυ δηλαδή που δε θέλουμε έναν παίκτη και δε μας κάνει. Και εκεί θα ζητήσουμε την άδειά σας γιατί δε τον θέλουμε; :confused:

Μπράβο στον Σκόρδα που ήδη παίρνει πρωτοβουλίες. Οι παίκτες μας έχουν μεγάλη αγωνιστική αξία, απλά δεν έχουν βρει την κατάλληλη χημεία ακόμα. Θα την βρούν και να είστε σίγουροι ότι θα δείτε έναν πολύ καλό Άρη και φέτος.

Burning Skies
21-10-08, 16:42
Βάζεις δηλαδή ένα "αν αληθεύει" μπροστά απο τα λεγόμενά σου και όλα μέλι γάλα;

Σαφώς... Σχόλιο για παράγοντα έκανα και μάλιστα εξέφρασα την αβεβαιότητα μου για το αν αυτό ισχύει ή όχι. Δεν έκανα υποθέσεις για το ποιόν κάποιου εδώ μέσα ή της οικογενείας του για να δικαιολογείται η αντίδραση.

Εσύ πιστεύεις δηλάδή οτι ο Σκόρδας και οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί του, πετάνε αετό;;;;

Ειλικρινά (και βάσει των προσφάτων κινήσεών του) αυτό ακριβώς πιστεύω για τον Σκόρδα. Τόσες φορές έχω πει τι πιστεύω: Αυτός είναι που έσωσε τον Άρη αλλά και αυτός είναι που θα τον καταστρέψει...

Βιάζεσε να βγάλεις συμπεράσματα, να με χαρακτηρίσεις και να υποδείξεις ποιά είναι τα πιστέυω μου τα είδωλά μου και οι απόψεις μου.
Μπορεί να έβαλα το avatar αυτό γιατί θέλω να κάψω ζωντανό το Σκόρδα για το κακό που έχει κάνει στον ΑΡΗ μας.....

Δεν βιάζομαι καθόλου. Γι'αυτό και έκανα τώρα το σχόλιο ενώ έχεις τόσο καιρό το avatar. Οι αντιδράσεις σου όταν κάποιος τολμήσει να μιλήσει για τον πρόεδρο σου επαληθεύουν απόλυτα τις υποθέσεις μου.

Κόπτεσται όλοι για το καλό του ΑΡΗ και το πόσο κακό κάνει ο Σκόρδας.

Δεν κόπτομαι για το καλό του Άρη αλλά κόπτομαι για το καλό του θεάματος και της καλής μπάλας. Όσο λοιπόν έχουμε καραγκιόζηδες παράγοντες (με πρώτο απ'όλους τον δικό μου) που βάζουν την πάρτι τους πάνω απ' όλα αλλά ταυτόχρονα καταφέρνουν να παραμυθιάσουν τον κόσμο ΔΕΝ πρόκειται να δω καλή μπάλα.

........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 3 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ο φίλτατος Μπέρνινγκ βάζει μία παράθεση «αν αληθεύει» και μας γράφει την ιστορία του και το κατεβατό του που αυτό και μόνο του σημαίνει ότι το έδεσε σκοινί-κορδόνι αυτό που είπε ο ίδιος «αν αληθεύει». Ήθελε νά'ξερα αν ξόδεψε την ίδια φαιά ουσία για το ενδεχόμενο «αν δεν αληθεύει». Εκεί δε μας έγραψε τις σκέψεις του.

Ψάχνω ακόμη να βρω που είναι το κατεβατό που έγραψα αλλά δεν μπορώ να το βρω. Μπορείς να με βοηθήσεις;;; :whistle:

opimis
21-10-08, 17:06
...

Δεν κόπτομαι για το καλό του Άρη αλλά κόπτομαι για το καλό του θεάματος και της καλής μπάλας. Όσο λοιπόν έχουμε καραγκιόζηδες παράγοντες (με πρώτο απ'όλους τον δικό μου) που βάζουν την πάρτι τους πάνω απ' όλα αλλά ταυτόχρονα καταφέρνουν να παραμυθιάσουν τον κόσμο ΔΕΝ πρόκειται να δω καλή μπάλα.

Κόψε κάτι, που ενδιαφέρεσαι για το καλό του ποδοσφαίρου, όταν έμμεσα και άμεσα πολλές φορές αποδέχεσαι τις παράνομες και κάτω από τα τραπέζια βρομοδουλειές της ομάδα σου… με την δικαιολογία ότι έτσι γίνεται σ όλο τον κόσμο!!!

Όταν διαβάζω κάτι τέτοιες φανφάρες από και καλά ψευτοφιλάθλους, δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Burning Skies
21-10-08, 17:35
Κόψε κάτι, που ενδιαφέρεσαι για το καλό του ποδοσφαίρου, όταν έμμεσα και άμεσα πολλές φορές αποδέχεσαι τις παράνομες και κάτω από τα τραπέζια βρομοδουλειές της ομάδα σου… με την δικαιολογία ότι έτσι γίνεται σ όλο τον κόσμο!!!

Όταν διαβάζω κάτι τέτοιες φανφάρες από και καλά ψευτοφιλάθλους, δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά του "αναγνωρίζω" και του "ενστερνίζομαι";;;; :whistle:

agrelaphon
21-10-08, 20:33
...Το αν είναι καλός ή οχι αυτό είναι πρόβλημα του Άρη που τον απέκτησε και αφού δεν είναι καλός γιατί τον βάζει ο Ερνάντεθ;
...

και να ήταν ο μόνος... :whistle:

Cacofonix
21-10-08, 22:01
Θέλω τον Γενάρη τον Κέλεμεν στον πάοκ, ζητάω πολλά;

opimis
21-10-08, 22:34
Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά του "αναγνωρίζω" και του "ενστερνίζομαι";;;; :whistle:
Αφού τις αναγνωρίζεις, να μην τις ενστερνίζεσαι κιόλας

Burning Skies
21-10-08, 23:11
Αφού τις αναγνωρίζεις, να μην τις ενστερνίζεσαι κιόλας

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το να βάζεις παράγοντες ως avatar και να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου για την πάρτι τους δείχνει ότι ενστερνίζεσαι ότι και να σου πασάρουν - και όχι το να είσαι επιφυλακτικός απέναντι στους επιχειρηματίες των ομάδων (πόσο μάλλον αφού με τις πράξεις τους σου δίνουν κάθε δικαίωμα γι' αυτό).

Burning Skies
26-10-08, 22:09
Συγχαρητήρια για την νίκη. Είχατε πάθος - εμείς όχι ...

agrelaphon
26-10-08, 22:11
AΡΗΣ - Οσφπ 1-0 . Άνετα :cool:
Skies, τελικά στο ποδόσφαιρο δεν μετράει ποιός έχει το πιο μεγάλο... μπάτζετ!

Burning Skies
26-10-08, 22:26
AΡΗΣ - Οσφπ 1-0 . Άνετα :cool:
Skies, τελικά στο ποδόσφαιρο δεν μετράει ποιός έχει το πιο μεγάλο... μπάτζετ!

Πώς δεν μετράει;;; Θυμήσου πόσες νίκες έχεις απέναντι στον ΟΣΦΠ και από πότε είχες να τον κερδίσεις στο Χαριλάου. Πάντα θα έχουμε αποτελέσματα όπου χάνει το φαβορί (αν δεν υπήρχαν εκπλήξεις τότε θα κερδιζαν όλοι στο στοίχημα). Η συνέχεια στις νίκες και η σταθερότητα των αποτελεσμάτων είναι που δείχνει το αν μετράνε τα μπάτζετ ή όχι...

Συγχαρητήρια και πάλι για την νίκη.

karakou
26-10-08, 23:21
Πολύ καλή η ομάδα αλλά έχουμε εμφανές πρόβλημα στην άμυνα και ο κοκός είναι ντεφορμέ.
Αναμένουμε την ίδια απόδοση απο το Σηφάκη και στη συνέχεια;).

Burning Skies
26-10-08, 23:26
Πολύ καλή η ομάδα αλλά έχουμε εμφανές πρόβλημα στην άμυνα και ο κοκός είναι ντεφορμέ.
Αναμένουμε την ίδια απόδοση απο το Σηφάκη και στη συνέχεια;).

Πράγματι ο Σηφάκης ήταν πολύ καλός :oneup:

viardon
27-10-08, 00:08
Το ξεβράκωμα του θρύλου...
Ανάλυση αύριο....

Burning Skies
27-10-08, 00:12
1-0 εντός έδρας=ξεβράκωμα του αντιπάλου;;
Το ακούσαμε και αυτό. :p

baldrick
27-10-08, 00:38
Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που άκουσα από τον ρεπόρτερ του Άρη. "Αν έπαιζε ο Άρης έτσι σε όλους τους αγώνες θα χτύπαγε πρωτάθλημα" . Γι αυτό όμως δεν θα δείτε ποτέ πρωτάθλημα γιατί έτσι παίζεται μόνο με τον Ολυμπιακό. Το κόμπλεξ σε όλο του το μεγαλείο. Περιμένετε πότε θα πείτε ότι ξεβρακώσατε τον Ολυμπιακό ακόμα και αν είστε τελευταίοι. Συγχαρητήρια αυτό είναι ο ορισμός της μεγάλης ομάδας... Άντε και την άλλη βδομάδα να σας δω πως θα ξεβρακώσετε την Λάρισα, να δω αν θα τρέχετε έτσι.

Burning Skies
27-10-08, 01:24
Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που άκουσα από τον ρεπόρτερ του Άρη. "Αν έπαιζε ο Άρης έτσι σε όλους τους αγώνες θα χτύπαγε πρωτάθλημα" . Γι αυτό όμως δεν θα δείτε ποτέ πρωτάθλημα γιατί έτσι παίζεται μόνο με τον Ολυμπιακό. Το κόμπλεξ σε όλο του το μεγαλείο. Περιμένετε πότε θα πείτε ότι ξεβρακώσατε τον Ολυμπιακό ακόμα και αν είστε τελευταίοι. Συγχαρητήρια αυτό είναι ο ορισμός της μεγάλης ομάδας... Άντε και την άλλη βδομάδα να σας δω πως θα ξεβρακώσετε την Λάρισα, να δω αν θα τρέχετε έτσι.

Ακριβώς...

@ ADSLgr.com All rights reserved.