PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΕΤΤ: Νέος αντιπρόεδρος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών

nnn
05-05-08, 17:48
Νέος Αντιπρόεδρος στην ΕΕΤΤ ο κ. Μιχάλης Σακκάς

Aνέλαβε και επισήμως από τις 21/4 τα καθήκοντά του ο νέος Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ για τον Τομέα Παροχής Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, κ. Μιχάλης Σακκάς, ο οποίος από τον Αύγουστο του 2005 έως τον Απρίλιο του 2008, διετέλεσε Μέλος της Ολομέλειας της ΕΕΤΤ.35613

Ο νέος Αντιπρόεδρος είναι απόφοιτος την Ανώτατης Σχολής Μηχανολόγων-Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Έχει διατελέσει αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΘΕΛ ενώ το 2006-2007 ήταν Πρόεδρος στον ΟΑΣΑ.

Κατά το παρελθόν, ο κ. Σακκάς υπήρξε Γενικός Γραμματέας στα Υπουργεία Πολιτισμού και Παιδείας (1989-1990 και 1993) και Τεχνικός Σύμβουλος στην Εθνική Επιτροπή της Βουλής για την Προστασία του Απορρήτου των Επικοινωνιών (2000-2003). Επίσης, είναι μέλος της Ένωσης Τηλεπικοινωνιακών Μηχανικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FITCE).

Παράλληλα, υπήρξε εκδότης και συντάκτης σε τεχνικά περιοδικά και εφημερίδες ενώ άρθρα και μελέτες του έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά. Επίσης, ο κ. Σακκάς διετέλεσε επί σειρά ετών αιρετό Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και του Κεντρικού Πειθαρχικού του Συμβουλίου, καθώς και Μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων.

Δ.Τ. Ε.Ε.Τ.Τ.

A_gamer
05-05-08, 18:03
Φέρνει λίγο στο Γιωργάκη ή είναι ιδέα μου; :hmm:

lariser
05-05-08, 18:46
Άντε πάλι... Μπορεί ο άνθρωπος να είναι αξιολογότατος επιστήμονας αλλά:
1. Δεν έχει τεχνική κατάρτιση ούτε στις τηλεπικοινωνίες, ούτε στα... Ταχυδρομεία.
2. Είναι γυρολόγος. Έχει περάσει από όλες τις επιτροπές και τους δημόσιους οργανισμούς. Και σίγουρα έχει κομματικό "δόντι".

Αυτούς τους τύπους τους φοβάμαι. Μακάρι να διαψευστώ...

globalnoise
05-05-08, 18:58
Φέρνει λίγο στο Γιωργάκη ή είναι ιδέα μου; :hmm:

Φέρνει πολύ:p Απλά είναι στο πιο παχουλούτσικο:p

emeliss
05-05-08, 19:04
Δεν έχει τεχνική καρτάρτιση ούτε στις τηλεπικοινωνίες, ούτε στα... Ταχυδρομεία....
Ε όχι και έτσι. 20 χρόνια στον ΟΤΕ δεν είναι λίγα.

21century
05-05-08, 19:43
Μόνο που ας μας δώσει τα φώτα του για το μέγα σκάνδαλο της προηγούμενης διοίκησης στα ΕΛληινκά Ταχυδρομεία και εδώ που τα λέμε, σε αρκετά γραφέια των ΕΛ.ΤΑ έχουν τοποθετηθέι σε ναυλο σακούλες οι υπολογιστές και τα τερματικά αλλά εδώ και μήνες η μηχανοργάνωση δεν προχώρησε. Υπάρχει απάντηση για την καθυστέρηση?

nnn
05-05-08, 20:25
Η αγορά των ταχυδρομείων πάσχει άγρια, ας ελπίσουμε να βρει άκρη.

Wolverine
05-05-08, 20:38
Η αγορά των ταχυδρομείων πάσχει άγρια, ας ελπίσουμε να βρει άκρη.

Η αγορά των ταχυδρομείων πάσχει σε πολλές χώρες, δεν είναι μόνο στην Ελλάδα το πρόβλημα. Ακόμα και σε χώρες που φημίζονται για την οργάνωση τους τα ταχυδρομεία παρουσιάζουν προβλήματα.

nnn
05-05-08, 20:40
Η αγορά των ταχυδρομείων πάσχει σε πολλές χώρες, δεν είναι μόνο στην Ελλάδα το πρόβλημα. Ακόμα και σε χώρες που φημίζονται για την οργάνωση τους τα ταχυδρομεία παρουσιάζουν προβλήματα.
Σωστά αντιμετώπισα σοβαρό θέμα με την DHL θυγατρική των Deutsche Post και μετά από "γαλλικά" παρέλαβα ένα δέμα την περασμένη εβδομάδα.

pan34
05-05-08, 21:16
και ερωτω¨!θα αλλαξει κατι προs το καλυτερο η τα ιδια παντελακη νου τα ιδια παντελη μου

Breezaki
05-05-08, 23:00
Οι "καρέκλαδες" αλλάζουν, τα πράγματα θα αλλάξουν όμως προς το καλύτερο;;:hmm:

Wolverine
06-05-08, 00:07
Σωστά αντιμετώπισα σοβαρό θέμα με την DHL θυγατρική των Deutsche Post και μετά από "γαλλικά" παρέλαβα ένα δέμα την περασμένη εβδομάδα.

Εγώ προβλήματα είχα και με το Royal Mail και το Parcel force (η υπηρεσία για τα μεγαλύτερα δέματα του Royal Mail) και με USPS. Το μόνο καλό είναι ότι είναι ευγενικοί όταν τους παίρνεις τηλέφωνο, μετά χρειάζεται να ρίξεις και κάνα γαλλικό.

bail77
06-05-08, 00:31
Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μην είχε πρόβλημα με τα ταχυδρομεία ! , τώρα αν ο κ. Σακκας θα λυσει κατι ?

wireless_surfer
06-05-08, 01:10
έχετε χάσει δέμα που στείλατε στο εξωτερικό ? θα πρέπει να είχε πλάκα η αντιμετώπιση απο τα ΕΛΤΑ
εγω "εχασα" ενα πακετάκι, ασφαλισμένο. Με τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ μου ειπαν να παω στο ταχυδρομείο απο οπου το έστειλα και να συμπληρώσω αίτηση, θα με βοηθούσαν περισσότερο εκεί γιατι δεν φαινόταν στο σύστημα... :rainy:
Στο ταχυδρομείο τώρα, αφού εψαχναν καμια ώρα για το μπλοκ, βρήκαν ένα άδειο και μου είπαν να περάσω σε 15 μερες για να προλάβουν να τυπώσουν άλλο, αφού έπρεπε να κάνουν και αίτηση κι αυτοί.. για μπλοκ... Αυτά όλα στην 15η μέρα.
Την 25η με ειδοποίησαν απο Γαλλία οτι το παρέλαβαν (:oneup: εγγύηση αποστολής).
Απο εκεί, μου ήρθε σε μία μέρα. Με express λαμβάνω την ίδια μέρα. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα ποτέ ουτε με Γαλλία, ούτε με Αγγλία.
Επίσης περυσι το Πάσχα, έστειλα κάρτα σε φίλο σε νησί. Η κάρτα έφτασε, αλλα μετά απο 3,5 μήνες!

Το αναφέρω σαν ανέκδοτο, γιατί όπως λέτε μπορεί να τύχει στον καθένα και παντου...
αλλα "πρέπει να κάνουμε αίτηση-για να τυπώσουμε μπλοκ-για να κάνετε αίτηση" είναι πραγματικά ανέκδοτο...

viron
06-05-08, 09:55
....
2. Είναι γυρολόγος. ...

Πολύ Καλό!!!

Βύρων.

Jazzer
06-05-08, 11:21
Καλή επιτυχία Μιχάλη, θα την χρειαστείς ! :p

Kokostas
07-05-08, 03:33
Ας ευχηθούμε να είναι καλός