PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα με τα παιχνιδια μονο

sireag
05-05-08, 20:13
εχω προβλημα οταν παω να φορτωσω καποιο παιχνιδι μου βγαζει κατι ασπρες κουκιδες σαν χιονακι και αλλα διαφορα... να ξαναπερασω τους drivers τι αλλο να κανω? εχω μια crt και καρτα 3870 ατι
το pc ειναι καινουργιο
τα παιχνιδια τα ετρεχαν κανονικα πριν....

29gk
05-05-08, 20:18
Βγαλε τους drivers της καρτας, επανεκκινησε και εγκατεστησε τους πιο προσφατους που θα εχεις κατεβασει απο την ati.

kuja
05-05-08, 20:21
Δεν εχεις κανει overclocking ετσι?Οι μνημες ειναι σε διπλο καναλι η οχι?Τα παιχνιδια ετρχαν κανινικα πριν....τι?

sireag
05-05-08, 20:28
δεν εχω γνωσεις για overclocking για τις μνημες τι εννοεις? 2gb της crusial ειναι 1+1

kuja
05-05-08, 21:14
Αν εχεις 4 θυρες 2+2 βαλτες μια στην μια δυαδα το ενα dimm και την αλλη δυαδα την αλλη την dimm

Executor
06-05-08, 00:59
Κλασσική περίπτωση artifacts από υπερθέρμανση GPU λόγω του επερχόμενου καλοκαιριού το οποίο δικαιολογεί ότι "πριν" δούλευε μια χαρά.

(Μα πως τα λέω έτσι ο επιστήμονας)

sireag
06-05-08, 14:54
και τι μπορω να κανω executor γινεται τιποτα εχω ξενερωσει εντελως.... οσο για τις μνημες το ανοιξα και ειναι τοποθετημενες η μια στο ενα dimm και η αλλη στο αλλο..

psolord
07-05-08, 14:27
και τι μπορω να κανω executor γινεται τιποτα εχω ξενερωσει εντελως.... οσο για τις μνημες το ανοιξα και ειναι τοποθετημενες η μια στο ενα dimm και η αλλη στο αλλο..

ι)Καθάρισε καλά το PC απο σκόνες.

ιι) Δοκίμασε να συνδέσεις την οθόνη στην δεύτερη θύρα της κάρτας γραφικών. Μπορεί να έχει αρπάξει το ramdac της τωρινής. Αν φτιάξει έτσι μην επαναπαφθείς. Παρ'τη και πήγαινε τη πίσω να στην αλλάξουν με την αιτιολογία οτι δεν βγάζει καλό αναλογικό η μία θύρα.

ιιι) Κατέβασε και τρέξε το furmark (http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/index.php#download). Ρυθμισε το έτσι ωστε να σου πίανει το 1/4 της οθόνης σου και βγάλτο μια φωτογραφία με το κινητό σου και ανέβασε την εδώ.

ιν) Δες μήπως το καλώδιο VGA περνάει απο κάνα ισχυρό μαγνητικο πειδίο (πχ UPS) γιατι τα αναλογικά σήματα είναι ευπαθή σε τέτοιες επιδράσεις.
;)

sireag
07-05-08, 16:59
οκ θα το κανω και αυτο
κατεβασα και το atitool δειτε την εικονα αυτα μου γραφει κανω scan και 3d και βγαζει artifacts... δεν εχω κανει καμια ρυθμιση για να μην εχω αλλα.........μηπως χρειαζοταν extra ανεμιστηρακι??http://img100.imageshack.us/img100/6122/atitoolnt6.png

psolord
07-05-08, 17:06
οκ θα το κανω και αυτο
κατεβασα και το atitool δειτε την εικονα αυτα μου γραφει κανω scan και 3d και βγαζει artifacts... δεν εχω κανει καμια ρυθμιση για να μην εχω αλλα.........μηπως χρειαζοταν extra ανεμιστηρακι??http://img100.imageshack.us/img100/6122/atitoolnt6.png

Άμα σου βγάζει detected artifacts το atitool έχεις φύγει για RMA κιόλας! Τι ανεμιστηράκι να χρειάζεται? Αυτό που έχει απάνω είναι μια χαρά!;)

sireag
07-05-08, 17:14
αυτα βγαζει
35751
ελπιζω να το αλλαζουν

razorblade1100
07-05-08, 18:31
αυτα βγαζει
πας για αλλαγη κατευθειαν τους λες βγαζει artifacts και δεν φευγεις μεχρι να στο αλλαξουν. :)

psolord
08-05-08, 12:09
αυτα βγαζει
35751
ελπιζω να το αλλαζουν

Μην "ελπίζεις". Είναι υποχρεωμένοι. Έχεις τρία χρόνια εγγύηση απο την ημερομηνία αγοράς.;)
Βασικό να έχεις την απόδειξη βέβαια. Εσυ φυσικά την έχεις,ε?:twisted:

sireag
08-05-08, 14:00
φυσικα και την εχω!
ευχαριστω για την βοηθεια ολους σας!

pas2007
15-05-08, 22:09
Να υπάρχει κάνα πρόβλημα με την οθόνη? Σε άλλα Pc τι κάνει η κάρτα γραφικών?

sireag
16-05-08, 09:09
αν και ηταν παλια η οθονη φιλε pas2007 crt δεν ειχε προβλημα. Το πηγα στο μαγαζι που το πηρα και μου αλλαξαν αμεσως την καρτα γραφικων που ειχε προβλημα τελικα τωρα ολα ειναι οκ!! Ευχαριστω για την βοηθεια!

nikoslikos
19-05-08, 09:46
αν και ηταν παλια η οθονη φιλε pas2007 crt δεν ειχε προβλημα. Το πηγα στο μαγαζι που το πηρα και μου αλλαξαν αμεσως την καρτα γραφικων που ειχε προβλημα τελικα τωρα ολα ειναι οκ!! Ευχαριστω για την βοηθεια!

Πες μας το μαγαζί που έγινε η άμεση αντικατάσταση.
Τούς σωστούς επαγγελματίες πρέπει να τούς διαφημίζουμε κάνει καλό σε όλους μας ;)

21century
19-05-08, 10:05
Δοκίμασες σε αρκετά παιχνίδια αλλά και καμια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και σου κάνει ακριβώς τα ίδια?

@ ADSLgr.com All rights reserved.