PDA

Επιστροφή στο Forum : Fritz!Box 7140 Annex A - B ΝΕΟ firmware



Teo072
12-05-08, 15:17
Μόλις πέρασα το καινούριο firmware 39.04.56 για το Annex A που έχω εγώ και 30.04.56 για το Annex B.
Εγώ δεν είδα καμιά διαφορά προς το παρόν, το μόνο που παρατήρησα είναι οτι στο Event Log βγαίνει το μήνυμα στα Γερμανικά της IP address που παίρνω με την HOL.
Κατά τα άλλα ο συγχρονισμός με το Dslams είναι πάνω κάτω ο ίδιος.
Παρόλα αυτά τα καινούρια Firmware κάνουν τα εξείς και είναι τα ίδια χαρακτηριστικά για Annex A και B :

New Features:

- Support for seamless rate adaption
- Optimized compatibility towards different network-providers

To Link για τα Firmwares εδώ :
http://www.avm.de/en/frame/frame.php?destination=http%3A%2F%2Fwebgw.avm.de%2Fdownload%2FDownload_en.jsp%3Flang%3Den%26preferlang%3Den%26os%3Dany%26 product%3DFRITZ%21Box+Fon+WLAN+7140+Annex%26category%3Dfritzbox

nekronomikon
12-05-08, 19:52
και σε μενα δεν αλαξε τιποτα.μονο τα γερμανικα στο event log

geros54
05-01-09, 19:31
τεο072 σε καλισπεριζω,κατεβασα και εγω το καινούριο firmware 39.04.57 αλλα δεν ειναι exe. και επειδη ειμαι νεος δεν μπορεσα να το περασω ,μηπως μπορεις να με βοηθησεις?Ευχαριστω.

maxorfo
05-01-09, 21:01
Δεν το τρέχουμε μέσα από τα windows, αλλά μέσα από το web interface του FBF, πηγαίνοντας από overview -> Settings -> System -> Firmware Update. Από το "Browse" βρίσκουμε το φάκελλο που το έχουμε σώσει και πατάμε το κουμπί "update".

nekronomikon
19-01-09, 20:48
κατεβασα το καινουριο Firmware 39.04.59.ξερει κανεις αν δουλευει σωστα? μηπως μου δημιουργησει προβληματα. τωρα εχω το 39.04.56

africa_twin
20-01-09, 09:15
κατεβασα το καινουριο Firmware 39.04.59.ξερει κανεις αν δουλευει σωστα? μηπως μου δημιουργησει προβληματα. τωρα εχω το 39.04.56

Και που βρήκες το 39.04.59; :hmm: εδώ (http://www.avm.de/en/frame/frame.php?destination=http%3A%2F%2Fwebgw.avm.de%2Fdownload%2FDownload_en.jsp%3Flang%3Den%26preferlang%3Den%26os%3Dwinvis ta%26product%3DFRITZ%21Box+Fon+WLAN+7140+Annex%26category%3Dfritzbox) λέει πως το τελευταίο είναι το 39.04.57

nekronomikon
20-01-09, 10:22
βλακεια εκανα γιατι ειδα το γερμανικο. ευχαριστω παντως :)

africa_twin
20-01-09, 19:49
Πληροφοριακά η τελευταία 39.04.57 είναι πολύ σταθερή με την Otenet που έχω και σου προτείνω να την κατεβάσεις και να κάνεις update ;)

nekronomikon
21-01-09, 00:15
εγω εχω hol anex A .τωρα τελευταια παω σα χελωνα και κολαει πολλες φορες στο ανοιγμα των σελιδων

maxorfo
21-01-09, 02:27
Σ' αυτό δεν πρέπει να φταίει το ρούτερ.
Έχεις δοκιμάσει OpenDNS ή άλλες σταθερές DNS server διευθύνσεις;

nekronomikon
23-01-09, 10:58
δεν ξερω πως να χρησιμοποιησω το DNS

maxorfo
23-01-09, 16:21
Η σύνδεση router 7140 - pc γίνεται ενσύρματα ή ασύρματα;

nekronomikon
24-01-09, 01:32
ενσυρματα και ξερω που ειναι το dns αλλα δενξερω να το χρησιμοποιησω

maxorfo
24-01-09, 01:58
Τσεκάρεις το "Use the following DNS server addresses" και στα πεδία γράφεις:
Preffered DNS server: 194.30.220.114
Alternate DNS server: 194.30.220.117
Οι πιό πάνω διευθύνσεις είναι από την Τ.Υ. της HOL.

Η διαδικασία για να βάλεις τις OpenDNS διευθύνσεις περιγράφεται στο https://www.opendns.com/smb/start/device/windows-xp, για τα XP και στο
https://www.opendns.com/smb/start/device/windows-vista, για τα Vista

Δοκίμασε να δεις με ποιό πάει καλύτερα.
Προσωπικά έχω κρατήσει το πρώτο σετ διευθύνσεων

........Auto merged post: maxorfo πρόσθεσε 7 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Κάτι που παρέλειψα.
Αν βάλεις τις πιό πάνω διευθύνσεις, θα μπαίνεις στο web interface του 7140 χρησιμοποιώντας 192.168.178.1 ή 192.168.178.254, όχι το fritz.box

nekronomikon
24-01-09, 22:58
Σ' εφχαριστω πολυ. Εκανα οτι μου ειπες και θα το δοκιμασω. Στο Use Dynamic DNS τoυ fritz αλλαζω τιποτα?

maxorfo
25-01-09, 00:15
Όχι, εκεί δεν πειράζεις κάτι.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.