PDA

Επιστροφή στο Forum : Παράκληση για συμβουλές

Λυράρης
18-05-08, 14:19
Καλησπέρα παιδιά εντελώς τυχαία την τετάρτη το βράδυ μου έγινε μια προσφορά απο την altec στα 24mgb με πολύ δελεαστικό ποσό.Ξέρω πως αυτή την ταχύτητα δεν πρόκειτε να την πιάσω ποτέ αλλά ή τιμή είναι αντίστοιχη με την τιμή που δίνει ο ΟΤΕ τα 4mgb.Τί με συμβουλεύετε να κάνω;

Ευχαριστώ.

Giama
18-05-08, 17:09
19,90 Ευρώ/μήνα κοστίζουν τα 24Mbps στην Altec, ισχύει για όλους, δεν είναι ειδική προσφορά. Και με πακέτο Jetpack σου βγαίνουν ακόμη φτηνότερα οι πρώτοι μήνες (13,80/μήνα οι πρώτοι 5 μήνες).

Σ'αυτή την τιμή είναι πολύ καλά, αν ψάχνεις δηλαδή το φτηνότερο πήγαινε.

Λυράρης
18-05-08, 17:18
Καλησπέρα σε όλους.

Παιδιά είμαι νέο μέλος στο adslgr.com και θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά στην προσφορά που μου έκανε η altec.
Λοιπόν μου πρότειναν μιας και τον άλλο μήνα τελειώνει η δωρεάν σύνδεση για ένα χρόνο που έχω με την εν λόγο εταιρία στα 1mgb να αναβαθμίσω την σύνδεσή μου σε 24 mgb με πολύ δελεαστική τιμή συγκριτικά με άλλες εταιρίες.Ξέροντας λοιπόν οτι δεν θα πιάσω ποτέ τέτοια ταχύτητα αλλά θα πληρώνω το ποσό που θα πλήρωνα στον ΟΤΕ για 4 mgb πιστεύετε πως θα ήταν καλό να επιχειρήσω μια τέτοια κίνηση;
Στο κάτω , κάτω ανα πάσα στιγμή έχω δικαίωμα διακοπής βρε αδερφέ.

Ευχαριστώ.

Λυράρης
18-05-08, 17:27
Φίλε Giama έχω ήδη το δωρεάν 1 χρόνο που έδινε η altek και μου προτείναν συγκεκριμένα στην τιμή 19.90 Ευρώ το μήνα όπως λες κι εσύ κάνοντας μου δώρο τους 4 μήνες απο τους 12.
Η τιμή αυτή όμως δεν ξέρω αν είναι με το φπα και θέλω να σιγουρευτώ αν δεν μου στέλνει ξεχοριστά χρέωση ο ΟΤΕ για το ADSL.
Έχεις υπόψη σου κάτι επί του θέματος αυτού;

Ευχαριστώ!

Giama
18-05-08, 18:03
Η τιμή των 19,90 είναι τελική με ΦΠΑ και δεν θα έχεις κάποια άλλη πρόσθετη χρέωση στο λογαριασμό του ΟΤΕ. Άλλωστε ούτε τώρα έχεις, έτσι δεν είναι;

Λυράρης
18-05-08, 20:20
Τώρα δεν έχω αλλά είπα μήπως επειδή ήταν προσφορά με το φορητό pc που είχα πάρει.
οπότε να μην ανησυχώ για άλλες χρεώσεις.Πιστεύω πώς όπως μου είπες κι εσύ σαν τιμή εφόσον είναι καλή θα πρέπει να δεχτώ την προσφορά και με δεδομένο οτι είμαι πολύ κοντά στο dslam σίγουρα δεν θα έχω 24mgb αλλά κάτι καλήτερο τουλάχιστον απο μια 4mgb του οτε και πολύ πιο ακριβή σύνδεση.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά.

Λυράρης
19-05-08, 16:05
Ευχαριστώ πολύ καλήφθηκα.

@ ADSLgr.com All rights reserved.