PDA

Επιστροφή στο Forum : firtz box fon με 7140



Alex1001
18-05-08, 20:05
Παιδιά καλησπέρα.. θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος γιατί το 7140 κλειδώνει λίγο πιο χαμηλά από το fritz box fon και πιο συγκεκριμένα το απλό fritz κλειδώνει στα 3300/510 ενώ το 7140 3100/480 ξέρει κανεις..? έχω κάνει αρκετά connect-disconnect αλλα το αποτέλεσμα δεν αλλάζει

georgep138
19-05-08, 15:12
Τι firmware έχεις στα 2 fritz ?

Alex1001
19-05-08, 21:01
στο FRITZ!Box Φον 06 04 24 το fritz wlan χτες το πήρα ότι είχε πάνω αλλα δεν θυμάμαι πιο είχε πρέπει να το συνδέσω ξανά να δω..

pio πρέπει να έχω?

παίζει κάτι με τα καινούρια firmware.. κάτι παράπονα διάβασα στο site..

and64
20-05-08, 11:37
Γενικά το 7140 κλειδώνει χαμηλότερα από τα παλιά fritz. Δοκίμασα στην γραμμή μου (hol full llu) το παλιό fritz που έχω (δεν είναι καν fon, είναι το εντελώς απλό) και μου έβγαλε 2,5 mbit διαφορά attainable και 2-3 db attenuation (προς το καλύτερο εννοείται;))

Ax0R7aG0z
20-05-08, 18:08
Τα Fritz, απ'οτι έχα παρατηρήσει, αναφέρουν το user data rate, δηλαδή τι μένει για το χρήστη χωρίς το overhead της γραμμής. Πχ συγχρονίζει στα 2048 αλλα αναφέρει 1855 user rate. Και γενικά δεν είναι και τόσο κακό να συγχρονίζει λίγο χαμηλότερα αλλα πολύ σταθερότερα πιστεύω. Να αναφέρω οτι έχω το 7140 και το "κλασσικό", "σκέτο" Fritz!box, αυτό με τις 2 ethernet και τη USB.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.