Επιστροφή στο Forum : Αλλαγή Profile και μη λειτουργία modem
Καλησπέρα,
μετά την αναβάθμιση του Pirelli παρατήρησα πώς στην γραμμή μου δεν συγχρονίζει άλλο modem πέρα απο το pirelli. Το Fritz που έχω δεν λέει να συγχρονίσει. (αλλού που το δοκίμασα έπαιζε).
Το φαινόμενο αυτό το έχει παρατηρήσει κανείς?
Καλησπέρα,
μετά την αναβάθμιση του Pirelli παρατήρησα πώς στην γραμμή μου δεν συγχρονίζει άλλο modem πέρα απο το pirelli. Το Fritz που έχω δεν λέει να συγχρονίσει. (αλλού που το δοκίμασα έπαιζε).
Το φαινόμενο αυτό το έχει παρατηρήσει κανείς?
Όταν λες αλλού τι ακριβώς εννοείς; Σε άλλη γραμμή της On ή σε άλλη ADSL γραμμή γενικότερα;
(φαντάζομαι, είσαι σίγουρος, ότι το Fritz που έχεις είναι ANNEX-A modem, δηλαδή για PSTN γραμμές)
Όταν λες αλλού τι ακριβώς εννοείς; Σε άλλη γραμμή της On ή σε άλλη ADSL γραμμή γενικότερα;
(φαντάζομαι, είσαι σίγουρος, ότι το Fritz που έχεις είναι ANNEX-A modem, δηλαδή για PSTN γραμμές)
Το δοκίμασα σε άλλη γραμμή DSL (Altex). Το Fritz είναι Annex A.
Θα δοκιμασω και το δικό μου Fritz και θα σου πω.... μην βιαζεσαι όμως ;)
Θα δοκιμασω και το δικό μου Fritz και θα σου πω.... μην βιαζεσαι όμως ;)
Δεν βιάζομαι :)
Πρός πληροφόρηση...αφού δεν συγχρόνιζε, έβαλα το ζαντολάστιχο κ στο καπάκι το Pirelli αναβθμίστηκε σε 1.26 . Από εκεί κ πέρα δεν ξαναείδα συγχρονισμό.
Μετα την αναβάθμιση του Pirelli, εβαλα το Fritz και ειχα διακοπές ανα 10'.... θα το ξαναδοκιμασω ομως ;
To Thomson Speedtouch 585 V6 που δοκίμασα προχθές, έπαιζε μια χαρά...
Η μόνη διαφορά με το πιρέλι ήταν ότι συγχρόνιζε 1Mbit πιο κάτω, σε κάθε περίπτωση...
Και το Linksys WAG200G (έστω για 1 ώρα περίπου, καλά έπαιξε και με συγχρονισμό όπως του πιρέλι)
........Auto merged post: UltraCG7 πρόσθεσε 3 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μου κάνει εντύπωση Nemessis γιατί είμαστε και στο ίδιο DSLam.
Παρεπιπτόντως, η αναβάθμιση του DSLam (msan) της Ν.Σμύρνης ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα που μας πέρασε...
To Thomson Speedtouch 585 V6 που δοκίμασα προχθές, έπαιζε μια χαρά...
Η μόνη διαφορά με το πιρέλι ήταν ότι συγχρόνιζε 1Mbit πιο κάτω, σε κάθε περίπτωση...
Και το Linksys WAG200G (έστω για 1 ώρα περίπου, καλά έπαιξε και με συγχρονισμό όπως του πιρέλι)
........Auto merged post: UltraCG7 πρόσθεσε 3 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μου κάνει εντύπωση Nemessis γιατί είμαστε και στο ίδιο DSLam.
Παρεπιπτόντως, η αναβάθμιση του DSLam (msan) της Ν.Σμύρνης ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα που μας πέρασε...
Τι να πώ ? Δεν ξέρω. Μάλλον εγκαταστήσω ξανά το Firmware άπο την αρχή στο Fritz και θα δώ μήπως κ έφαγε κανενα κόλλημα.
Thanx!:oneup:
Και πως θα το εγκαταστήσεις εσυ το νεο firm? :hmm:
Εμένα δε συγχρόνιζε τις 2 πρώτες μέρες ενα level1 που έχω για δεύτερο, μετά την αναβάθμιση σε 1.26. Μετά τις 2 μέρες συγχρονίζει κανονικά, με τα ίδια χαρακτηριστικά γραμμής.
Και πως θα το εγκαταστήσεις εσυ το νεο firm? :hmm:
Στο Fritz εννοώ, όχι στο Pirelli :whistle::whistle:
........Auto merged post: Nemessis πρόσθεσε 7 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εμένα δε συγχρόνιζε τις 2 πρώτες μέρες ενα level1 που έχω για δεύτερο, μετά την αναβάθμιση σε 1.26. Μετά τις 2 μέρες συγχρονίζει κανονικά, με τα ίδια χαρακτηριστικά γραμμής.
χμμμ?? Για να δώ τι θα μου κάνει τις επόμενες μέρες.
Ναι αστο 2-3 μερες..και μενα μετά απο 3 μερες εστρωσε (και χωρις αναβαθμιση στο DSLAM)
Στο Fritz εννοώ, όχι στο Pirelli :whistle::whistle:
........Auto merged post: Nemessis πρόσθεσε 7 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........
χμμμ?? Για να δώ τι θα μου κάνει τις επόμενες μέρες.
Έγω έχω το fritz επάνω από τότε που συνδέθηκα στην ΟΝ και όλα είναι super...
Έκανα και αναβάθμηση στο Fritz το νέο Firmware 39-04-56 και δουλεύει ρολόι.
Από τα συγκριτικά που έκανα το Fritz συγχρονίζει 1 Μβιτ πιο πάνω από το Pirelli. Και βέβαια το μενού του Fritz σε σύγκριση με αυτό του Pirelli είναι μέρα με την νύχτα...
Βλεπετε ως παλιός πελάτης της HOL μου έμειναν μερικά κουσούρια...
Έγω έχω το fritz επάνω από τότε που συνδέθηκα στην ΟΝ και όλα είναι super...
Έκανα και αναβάθμηση στο Fritz το νέο Firmware 39-04-56 και δουλεύει ρολόι.
Από τα συγκριτικά που έκανα το Fritz συγχρονίζει 1 Μβιτ πιο πάνω από το Pirelli. Και βέβαια το μενού του Fritz σε σύγκριση με αυτό του Pirelli είναι μέρα με την νύχτα...
Βλεπετε ως παλιός πελάτης της HOL μου έμειναν μερικά κουσούρια...
Πιστευω πως γενικότερα το 7140 σου δίνει αρκετά περισσότερες λειτουργείες.
Υστερεί βέβαια στα τορρεντ.
Δεν ξερω όμως γιατι τώρα δεν λέει να συγχρονίσει.
Και το δικό μου level one, μετά την αναβάθμιση, δεν συγχρονίζει εύκολα, και όταν το κάνει, αποσυνδέεται σε λίγα λεπτά. Τι κάνανε gamoto μου ;
@ ADSLgr.com All rights reserved.