PDA

Επιστροφή στο Forum : Νεκρη Γραμμη χωρις σημα ADSL 2



giunz
22-05-08, 23:01
Ο κωδικος πελατη που έχω ειναι 200803010013.Σημερα εκανα μια ακομα απο τις πολλες δηλωσεις βλαβης.Ειναι η τριτη φορα που λαμβανω απαντηση πως η βλαβη "εχει προοθηθει στον ΟΤΕ".Κατα την πρωτη εβδομάδα ενεργοποιησης,απο την πρωτη κιιολας μερα μου ειπατε πως γινεται ενα βραχυκυκλωμα στον βρογχο και για αυτο δεν μπορω να μου προσφερεται τις υπηρεσιες που εμπλέκει το συμβολαιο.Υστερα απο επανηλημενες καθημερινες ενοχλησεις το προβλημα λυθηκε "προσωρινως" μετα απο μια βδομαδα.Μαλιστα ειχα ζητησει να επικοινωνησει ενας υπευθυνος μαζι μου αλλα "ουτε φωνη ουτε ακροαση"...

Μετα απο 2 μηνες,καπου στις 9-5-2008 το προβλημα του βραχυκυκλωματος υποτιθεται οτι λυθηκε ολοκληρωτικα και μαλιστα με καλεσατε 2 φορες για να επιβεβαιοσεται για το αν ειμαι ευχαριστημενος με την συνδεση μου.

Δυστυχως ομως ,συμφωνα με εσας το προβλημα βραχυκυκλωματος επανηλθε στις 14-5-2008,στις 16 υποτιθεται οτι ο Οτε σας απαντησε πως ελυσε το προβλημα αλλα τελικως εκανε λαθος και ξαναπροοθησατε το προβλημα οποτε και φατασαμε στη Δευτερα.Εκεινη τη μερα ζητησα να μιλησω ξανα με εναν υπευθυνο,εδωσα το κινητο μου επειδη υποτιθεται πως δεν ηταν παρον αλλα και παλι δεν ελαβα καμια κληση.Το μεσημερι,στις 2 η ωρα λυθηκε το προβλημα και μαλιστα ειχα τη διπλασια ταχυτητα απο πριν 10Mbit.

Ενα ακομα προβλημα εμφανιστηκε την Τριτη που λυθηκε με ενα full reset to factory settings αλλα ξαναεμφανιστηκε το προβλημα το βραδυ και χρειαστηκε να ακολουθησω την ιδια διαδικασια απο μονος μου μιας και εχω πλεον βαρεθει να καλω συνεχως στο τεχνικο τμημα.

Σημερα,Πεμπτη ενα προβλημα επανηλθε που συμφωνα με τα λεγομενα σας ειναι και παλι ενα προβλημα που πρεπει να χειριστει ο ΟΤΕ και το οποιο βρισκεται στο βρογχο.Ζητησα και σημερα να μιλησω με καποιον υπευθυνο,επανειλημενως αλλα και παλι...για μαντεψτε...ΝΑΙ δεν πηρε κανενας τηλεφωνο."Ειναι απασχολημενοι με τα meeting"...Ειναι τοσο δειλοι που δεν τολμουν να αφιεροσουν 5 λεπτα απο το χρονο τους για να με αντιμετωπισουν?????

Τι πρεπει να κανω για να λυθει το προβλημα μια και καλη???Για να μη χρειαστει να εχω αναγκη το τμημα σας για τους επομενους τουλαχιστον 3 μηνες?????

Δεν χρειαζεται να αναφερω το γεγονος πως το τηλεφωνο αλλα και το internet ειναι βασικα για ενα σπιτι(αλλα ναι το ανεφερα),ποσο μαλλον το δευτερο για εναν φοιτητη...

Αληθεια,ειμαι ο μονος που εχει προβλημα στην περιοχη του κομβου(Χαλανδρι)???

Περιμενω αυριο να επικοινωνησει ενας υπευθυνος μαζι μου στον αριθμο που σας εχω δωσει.

giunz
25-05-08, 23:29
Σημερα,Κυριακη,και το προβλημα δεν εχει λυθει απο καποιο τεχνικο....Παρ'ολα αυτα για ενα περιεργο λογο συνδεθηκε ξαφνικα μονο του.Μπορει να μου εξηγησει καποιος για ποιο λογο φτιαχτηκε μονο του αν γινεται βραχυκυκλωμα???Εκτος κι αν μπορειτε να το εξηγησετε με καποιο θαυμα ή απλα να το αποδωσετε στη τυχη.Ο υπευθυνος ακομα να επικοινωνησει μαζι μου...

Netone4
13-06-08, 17:49
Αγαπητέ giunz,

έχει δωθεί απάντηση εδώ :

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=187514

Φιλικά ,

Netone 4

@ ADSLgr.com All rights reserved.