PDA

Επιστροφή στο Forum : Είχ κανείς πρόβλημα με βλάβη JetSpeed500i !?



ermis
02-10-03, 08:06
Ίσως και να έχω την πρώτη βλάβη σε JetSpeed 500i. Μετά απο μία εβδομάδα λειτουργίας το modem κάικε, και δέν ξαναλειτούργησε! Δεν ανάβει τίποτα... περιμένω τον ΟΤΕ και απορώ, μήπως πρέπει να το βάλω κι αυτό πάνω στο UPS ... Τοσα modem εχουνε περάσει απο τα χέρια μου και αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει...πιστεύω να μη μείνω χωρίς modem το Σαββατοκύριακο!!

ermis
02-10-03, 09:38
Αμεση εξυπηρέτηση απο τον ΟΤΕ, (αφου πήρα κάποια τηλ. παραπάνω) τελικά μπορεί να γίνει αντικατάσταση χέρι με χέρι αρκεί να το πάω εγώ εκεί.

dimitris1970
02-10-03, 12:28
kai mena xalase....to alaoun tzampa i mas to xreonoun?

ermis
02-10-03, 12:36
Prin pareis gia allagh dokimase na krathseis pathmeno to koumpi 5-10 sec na kanei reset kai isws ftiaxei ! To modem to antikathistoun afthimerwn kai dwrean! Ayrio tha paw to proi na to allaxw!

nnn
02-10-03, 22:13
αν έχεις ups ή μπρίζα με προστασία υπέρτασης θα σου έλεγα να βάλεις το καινούριο επάνω μόλις το πάρεις.

αν δεις το τροφοδοτικό επάνω γράφει ότι αντέχει από 100-240V,αλλά η ΔΕΗ μας συνηθίζει να κάνει αιχμές τάσης(>240V), οπότε καταλαβαίνεις.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.