PDA

Επιστροφή στο Forum : σε σας κολλάει το samba?

arkara
27-05-08, 01:50
παιδιά βλέπω ότι το samba μου κολλάει πολύ δλδ σε σημείο που δεν μπορώ να δώ τον μοιρασμένο φάκελο που είναι στον υπολογιστή που φοράει windows.
σε σας συμβαίνει τπτ τέτοιο?
ξέρει κανείς αν είναι γνωστό bug?

........Auto merged post: arkara πρόσθεσε 108 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........

παίζει να φταίει κανένα update των windows?
η το sp3?
γιατί το windows μηχάνημα μπορεί να μπεί στο linux μηχάνημα αλλά το linux μηχάνημα δεν μπορεί να μπεί στο windows.

nikospara
27-05-08, 13:55
Περίεργο.

Τί Windows; Pro/Home κλπ;

Τα workgroups είναι τα ίδια;

vagskarm
27-05-08, 13:59
Πολύ παλιά, απ' ότι θυμάμαι, έπρεπε να εγκαταστήσω κάποια network protocols (στα βλακο-win) για να μπορεί να δει και το linux τα win. Δεν θυμάμαι όμως ποιά.

antonis_wrx
28-05-08, 00:43
σε debian υπάρχει bug και κράσαρει ο nautilus. ίσως αγγίζει και άλλες διανομές. Έχω καίρο να κάνω upgrade δεν γνωρίζω αν διορθώθηκε.

arkara
28-05-08, 00:51
τα workgroups είναι τα ίδια.
και το samba έπαιζε κανονικά.
το ζήτημα είναι ότι ξαφνικά σταμάτησε να παίζει.
άποψη μου είναι ότι το samba θα πρέπει να φάει πολύ update για να στρώσει.

WAntilles
28-05-08, 01:27
άποψη μου είναι ότι το samba θα πρέπει να φάει πολύ update για να στρώσει.

Μήπως θέλει να φάει πολύ update για να στρώσει, το αρχαίο-στάσιμο Debian Stable που χρησιμοποιείς;

arkara
28-05-08, 02:24
Μήπως θέλει να φάει πολύ update για να στρώσει, το αρχαίο-στάσιμο Debian Stable που χρησιμοποιείς;

βρε χαζούλη δεν τρέχω debian stable. :p :)

aris@debian:/etc$ cat debian_version
lenny/sid
aris@debian:/etc$ uname -a
Linux debian 2.6.24-1-686 #1 SMP Thu May 8 02:16:39 UTC 2008 i686 GNU/Linux
aris@debian:/etc$

vagskarm
28-05-08, 10:07
τώρα θυμήθηκα, τα αρχαία εκείνα χρόνια που δοκίμαζα το opensuese 7.3, αν δεν έβαζα στα win το netbui πρωτόκολλο δεν έπαιζε με τίποτα.

Σήμερα, δεν συνδέω τα high end linux μηχανήματα με σαβουρο-win

(το είχα ποστάρει σε άλλο νήμα, αλλά πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι...... :oops:)

@ ADSLgr.com All rights reserved.