Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα!!! χαθηκαν οι servers
ababapanos
13-09-05, 18:48
Οταν συνδεομαι με το μουλαρι, οι λιστα με τους servers ειναι κενη με αποτελεσμα να μην μπορω να συνδεθω πουθενα... τι να κανω?
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=5180
Δώστε Apply και μετά ok, και κλείστε το MorphXT. Σχεδόν τελειώσαμε. Ξεκινήστε το. Λογικά θα πάρει λίστα κακών διευθύνσεων. Αφού τις πάρει, θα περάσετε και θα ελέγξετε μία-μία τις επιλογές που βάλατε στα preferences ότι είναι σωστές και αν δεν είναι θα τις διορθώσετε όπως λέμε παραπάνω!! Ανοίξτε ένα browser και πηγαίνετε στο http://ed2k.2x4u.de/index.html και εκεί κλικάρετε σε ένα από τα links που αναφέρουν add to eMule. Θα κατεβάσει τη λίστα των servers. Κάντε σύνδεση. Αν όλα πάνε καλά, στο my info θα δείτε ότι έχετε High Id στο δίκτυο ΕD2K και στο Kademlia αρχικά θα είστε firewalled και μετά Open. Αν δεν γίνετε HighId στο δίκτυο ED2K και/ή Open στο Kademlia, έχετε πρόβλημα! Σίγουρα δεν κάνατε σωστό port mapping και/ή δεν ανοίξατε ορθά το firewall. Με το MorphXT να εκτελείται, ανοίξτε τις ρυθμίσεις, κατηγορία "Connection" και πατήστε "test ports" . Αν σας βγάλει κάποιο πρόβλημα, τότε ξεχάστε τα downloads!!!!! Λύστε πρώτα αυτό το πρόβλημα (δείτε πάνω-πάνω τα "απαιτούμενα") και μετά πάτε παρακάτω. Και θυμηθείτε, το τεστ θα πρέπει να γίνεται με ενεργό το MorphXT!
ababapanos
14-09-05, 00:57
εκανα τεστ στις πορτες και ελαβα αυτο το μηνημα ...δεν ξερω τι να κανω...
Starting TCP connection test...
TCP test failed! UDP test will not be performed.
Connection test finished.
--------------------------------------------------------------------------------
Results in detail:
TCP connection test failed.
It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule.
Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem.
sdikr σου ηρθε το πμ? ακομα δεν μου εχεις δοσει απαντηση σε ευχαρηστω!
sdikr σου ηρθε το πμ? ακομα δεν μου εχεις δοσει απαντηση σε ευχαρηστω!
ηρθέ αλλά εκείνη την στιγμή δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτούσες, και μετά το ξέχασα sorry!!
για τους server πάνε εδώ http://ed2k.2x4u.de/index.html
Για το τεστ, δες πρώτα αν συνδέσαι με σερβερ σε high id
ababapanos
14-09-05, 12:04
οχι δεν συνδεομαι σε high id.... οπου και αν συνδεθω το ενα βελακι που δειχνει πρω τα κατω ειναι κοκκινο και το αλλο κιτρινο... υπαρχει τροπος να διορθωθει αυτο?
οχι δεν συνδεομαι σε high id.... οπου και αν συνδεθω το ενα βελακι που δειχνει πρω τα κατω ειναι κοκκινο και το αλλο κιτρινο... υπαρχει τροπος να διορθωθει αυτο? Για κλεισε το firewall να δεις πως μπαινεις.Το εχεις δηλωσει(το emule) στο firewall να το επιτρεπει?Ποιες πορτες ανοιξες και που?
Καιρός να ρίξεις μια μικρή ματιά στα How to για το μουλάρι ;)
ababapanos
14-09-05, 23:42
παιδια ειμαι ασχετος με τις πορτες και με ολα αυτα... δεν ξερω ουτε πιες να ανοιξω ουτε πως για να το κανω!
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!
αν βοηθαει το μοδεμ μου ειναι το 9106
ευχαρηστω προκαταβολικα
υπάρχει How to Και για το Usr, είναι στην κατηγόρια usr robotics εδώ στο φόρουμ
ababapanos
15-09-05, 00:30
καλο το Ηοw to αλα συγκεκριμενη λυση για το προβλημα μου δεν υπαρχει? να μην καθμαι να διαβαζω σελιδες επι σελιδων?
παιδια ειμαι ασχετος με τις πορτες και με ολα αυτα... δεν ξερω ουτε πιες να ανοιξω ουτε πως για να το κανω!
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!
αν βοηθαει το μοδεμ μου ειναι το 9106
και
καλο το Ηοw to αλα συγκεκριμενη λυση για το προβλημα μου δεν υπαρχει? να μην καθμαι να διαβαζω σελιδες επι σελιδων?
δηλαδή τι θες να ερθει κάποιος αλλος χρήστης σπίτι σου να σετάρει το μόντεμ;
κατσε διάβασε αυτά που σου λεει ο σπύρος ή ξέχνα το p2p και περιορίσου στο σερφάρισμα.
φιλικά ;)
ababapanos
15-09-05, 01:09
oxi φυσικα δεν λεω να ερθει καποιος για να μου το σεταρει, απλα νομιζω οτι για ενα μοδεμ σαν το 9106 που το εχει τοσος κοσμος και ειχε τα ιδια προβληματα σαν εμενα , θα ειναι ευκολο να μου πει με 2-3 κουβεντες στα γρηγορα τι να κανω με απλα βηματακια...
αν ζηταω πολλα ζητω συγνωμη!
ρίξε μια ματια πρώτα σε αυτό http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=218062&postcount=5
ababapanos
15-09-05, 01:27
Δηλαδη αν καταλαβα καλα για να ανοιξω την πορτα TCP:4662
θα πρεπει μεσα απο το Security/Virtual Servers
να βαλω στο server name: mypc , external port start: 4662 , external port end: 4662 παλι? , protocolo: Both , internal port start : 4662 παλι? οπως και το ιδιο παλι στο internal port end ? και τελος στο server IP address 192.168.1.2 ?
ετσι πρεπει να τα βαλω για να ανοιξει η 4662 πορτα? η κανω κατι λαθος?
Ακριβώς,
καλό ειναι να βάλεις πόρτα διαφορερική απο την 4662
ababapanos
15-09-05, 01:32
ωχ με μπερδεψες λιγο τωρα ... εφοσον θελω να ανοιξει η πορτα 4662, ποια διαφορετικη πορτα να βαλω? 4663 ας πουμε? , γιατι εγω νομιζα οτι πρεπει να βαλω σε ολα το νουμερο 4662...
ababapanos
15-09-05, 01:39
τα εκανα ολα οπως τα εγραψα πριν και εβαλα σε ολα το 4662 τωρα εφοσον μου ανοιξε η πορτα δεν θα επρεπε να ειναι και τα δυο βελακια πρασινα? το βελακι που δειχνει προς τα κατω ομως ειναι ακομα κοκκινο και μονο αυτο που δειχνει προς τα πανω ειναι πρασινο... τι εκανα λαθος αραγε?
Για λόγους ασφαλείας οι ποιο πολλοί βάζουν άλλη πόρτα απο την default,
φυσικά θα σου δουλέψει αν βάλεις και την 4662
ababapanos
15-09-05, 01:44
και τοτε αν τα εκανα ολα σωστα γιατι δεν εχω high ID ακομα? τι αλο μενει να κανω για να ελπιζω?
μήπως έχεις firewall στον υπολογστη σου (ή sp2 )
ακόμα ποια είναι η ip που έχεις στο μηχανημα;
το αν είσαι με high id το λέει στην καρτέλα δεξια που σου λεει με ποιον server έχεις συνδεθει,
ababapanos
15-09-05, 01:49
firewall eχω αλλα το εχω κλειστο, sp2 εχω, τι ip εχω στο μηχανημα δεν ξερω... πως μπορω να το δω?
για αυτό σου είπα να δείς τον οδηγό
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=218060&postcount=3
Θα πρέπει ακόμα να κάνεις disable το firewall απο τα sp2
ababapanos
15-09-05, 01:58
οκ τα καταφερα και τωρα η καρτελα δεξια μου γραφει Υψηλο ID , ομως παρολα αυτα το βελακι που δειχνει προς τα κατω συνεχιζει να ειναι κοκκινο... αιζει ρολο αυτο? η ειμαι ηδη σε υψηλο ΙD , και να μην με ενδιαφερει το βελακι τι χρωμα εχει?
ΥΓ: ευχαρηστω πολυ για ολη την βοηθεια!
εισαι μια χαρά, απλά το μουλάρι αργεί λίγο (εως πολύ) να πάρει μπρός
ababapanos
15-09-05, 02:08
ευχαρηστω! αν θελετε μπορει να κλειδοθει!
Για λόγους ασφαλείας οι ποιο πολλοί βάζουν άλλη πόρτα απο την default,
φυσικά θα σου δουλέψει αν βάλεις και την 4662
Ποιά άλλη πορτα μπορούμε να βάλουμε στο "TCP"? :oops:
@ ADSLgr.com All rights reserved.