PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα ταχύτητας vivodi full

Σελίδες : [1] 2 3 4

spirost
15-09-05, 14:07
Δυστυχώς τις τελευταίες 10 ημέρες αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα με την ταχύτητα(vivodi full 256/128).
Σε όλα τα τεστ τα οποία έχω κάνει κατ επανάληψη τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά.Περι τα 6 εως 8 κ δηλαδή όσο μια γραμμή isdn.
Το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω προκειμένου να αποκλείσω ευθύνη της vivodi ίσως αφορά μόνο εμένα για αυτό τον λόγο χρειάζομαι την βοήθεια των μελών του φόρουμ που μένουν θεσσαλονίκη εάν αντιμετωπίζουν προβήματα όπως εγώ.
Εχθές και σήμερα στάθηκε αδύνατο να μιλήσω με το τεχνικό τμήμα(σημερα περίμενα 35 λεπτά σε αναμονή χωρίς απάντηση..).
Δεν θέλω ουτε καν να σκεφτώ οτι υπάρχει ενδεχόμενο να ζήσω ξανά στιγμές δόξας με 2κ ταχύτητα όπως έγινε στο παρελθόν....

ibari
15-09-05, 14:23
Σε ποιό dslam είσαι;
Με 256/128 στο dslam Ερμού δεν έχω κανένα πρόβλημα στο d/l 27kbs σταθερά.
Με τα πινγκς έχω ένα μικρο πρόβλημα, ελπίζω να λυθεί όταν τελειώσει η vivodi με την αναβαθμιση που κάνει στη Θεσ/νίκη (σήμερα;;; ) .

nikoskar
15-09-05, 14:40
Δεν σε εχουν κανει δωρεαν μετατροπη απο 256 σε 384?

Cafeeine
15-09-05, 14:50
Μπορεί να έκανε τώρα την σύνδεση νικοςκαρ

spirost
15-09-05, 15:55
Είμαι στο dslam της ερμου,αυτη την στιγμή συγκεκριμένα έχω 3κ download!!
Έκανα ξανά δοκιμή ταχύτητας τα αποτελέσματα ιδιαίτερα αρνητικά 4κ!!
Δυστυχως η περιφημη αναβάθμιση για την θεσσαλονίκη έχει αναβληθεί 3 φορές έως τώρα με πρόσχημα την διατήρηση της ποιότητας(και οχι την αδυναμία της vivodi...).
Μόλις κατάφερα να μιλήσω μετά από αναμονή 20 λεπτών στο τεχνικό τμήμα και η απάντηση τους είναι ότι λόγω της αναβάθμισης που θα γίνει υπάρχουν προβλήμάτα γενικότερα.
Ωστόσο ο ibari δεν έχει κανένα πρόβλημα ενώ βρίσκεται στον ίδιο dslam.

nixx
15-09-05, 20:10
Spirost, τα ίδια κι εγώ (περιοχή διαγώνιος, δεν ξέρω, DSLAM Ερμού είμαι; ) στα 384.

Κάνω υπομονή και περιμένω κι εγώ.

nixx

spirost
15-09-05, 21:28
Ναι nixx είμαστε στο ίδιο dslam(ερμού).
Επικοινώνησα εκ νέου με το τεχνικό τμήμα της vivodi και μου επιβεβαίωσαν ότι σε ορισμένους συνδρομητές παρουσιάζονται δυσλειτουργείες...σε άλλους όχι!!
Δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα γιατί δεν μου εξήγησαν πως είναι δυνατόν στο ίδιο dslam να υπάρχουν συνδρομητές Α και Β κατηγορίας.
Τέλος πάντων ο υπάλληλος μου είπε ότι μέχρι την τρίτη η αναβάθμιση θα έχει τελειώσει(ως καλόπιστος και καλόβουλος άνθρωπος ελπίζω επιτέλους ότι μετά απο αναβολές διάρκειας 3 μηνών θα τελειώσει η περιβόητη αναβάθμιση και στην θεσσαλονίκη).

ill_f
15-09-05, 21:36
Ναι και μενα μου ειπαν οτι γινεται αναβαθμιση στη Θεσσαλονικη και θα τελειωσει αυριο Παρασκευη:p

ibari
15-09-05, 21:50
Σήμερα τα pings μου φτιάξανε τρελά.
Από ότι βλέπω πάντως το έχουμε λιώσει το dslam Ερμού. :)

mike_vmp
16-09-05, 01:08
Μια απο τα ιδια και απο μένα (Ειχα γραψει καμια βδομαδα πριν ενα thread)

Η ταχύτητες, το ping, λίγες φορές καλά, περισσότερες φορές μου θυμιζουν εκεινες τις εφιαλτικές μερες (μάλλον μήνες) που... συναγωνιζόμασταν τα 33.6Κ στη αλλαγή του χρόνου.

Όσο για την αναβάθμιση...από την στιγμή που το ανακοινώσανε μονο υποβάθμιση έχω υποστεί.

Γιατί ένα προβλημα να θέλει μήνες για να ξεπεραστεί και όχι μια δυο βδομάδες δεν το καταλαβαίνω...Και γιατί κανεις μα κανείς από αυτούς που τους τα στάζεις κάθε μήνα δεν σε ειδοποιεί με ένα mail για το πρόβλημα, Η΄ το κυριότερο ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ MAIL;;;;; γιατι ακόμα περιμένω μία απάντηση, μία δικαιολογία για το πρόβλημα αυτό εδώ και αρκετές μέρες. Βλέπετε το να περιμένω στην αναμονή πανω απο 10 λεπτά είναι πολυτέλεια μιας και η γραμμή πέφτει όσο ακους την Π@π@ρίζου...

Τελος παντον. Ελπιζω να αλλάξει η κατασταση,

Κεντρο Θεσ/νικης είμαι. Αγ.Σοφίας 256/128 Full LLU.

Χαιρετώ!

BoGe
16-09-05, 01:13
Σε ποιό dslam είσαι;
Με 256/128 στο dslam Ερμού δεν έχω κανένα πρόβλημα στο d/l 27kbs σταθερά.
Με τα πινγκς έχω ένα μικρο πρόβλημα, ελπίζω να λυθεί όταν τελειώσει η vivodi με την αναβαθμιση που κάνει στη Θεσ/νίκη (σήμερα;;; ) .

Dynamic έχεις;

ibari
16-09-05, 01:25
Ναι dynamic και dsl-phone.

BoGe
16-09-05, 01:32
Ναι dynamic και dsl-phone.

Μήπως παίζει ρόλο που έχεις dsl-phone;

ill_f
16-09-05, 15:16
Btw, ,μολίς ενημερωθηκα οτι η αναβαθμιση στη θεσσαλονικη πηρε παραταση για την επομενη βδομαδα...lol...

nixx
16-09-05, 19:20
Θεωρία (λέω εγώ τώρα...) :

Μήπως η μιση vivo-Θεσσαλονίκη σέρνεται, και η αναβάθμιση πήρε παράταση, λόγω έκθεσης ; Αν δεν κάνω λάθος, η vivodi είναι και από τους χορηγούς στη ΔΕΘ, και επιδεικνύει φυσικά τις υπηρεσίες της στο περίπτερό της, κλπ... Υπάρχει λέτε περίπτωση, να έχει κόψει bandwidth από όλους μας (στη Θεσσαλονίκη) για να έχει μπόλικο διαθέσιμο στην έκθεση, για να μη γίνεται ρόμπα στους επισκέπτες ; Αν το σκεφτεί κανείς, τα προβλήματα άρχισαν την εβδομάδα πριν την έναρξη της ΔΕΘ, και μας υπόσχονται ότι θα λυθούν την άλλη εβδομάδα, δηλαδή μετά το κλείσιμο της ΔΕΘ. Το βλέπετε πιθανό ; (ρωτάω εγώ τώρα... :p)

nixx

spirost
17-09-05, 11:43
Η διαδικασια που ακολουθειται για την αναβαθμιση δεν ειναι ουτε πολυπλοκη ουτε ιδιαιτερα συνθετη.
Η vivodi επικαλειται ως προσχημα για την ασχημη αποδοση του δικτυου της στη θεσσαλονικη την αναβαθμιση,λογος ο οποιος δεν ειναι καθολου πειστικος.
Ειναι αδιανοητο για μια ιδιωτικη εταιρια παροχης τηλεπικοινωνιακων υπηρεσιων να μην πληροφορει τους συνδρομητες της για τις δυσλειτουργιες που ενδεχεται να παρουσιαστουν ή παρουσιαζονται.
Κανω αναφορα στην πληροφορηση γιατι δεν χρησιμοποιουν ολοι οι χρηστες το ιντερνετ για διασκεδαση αλλα και για εργασια(με οτι συνεπαγεται αυτο).
Ωσον αφορα τον OTE η περισσοτεροι απο εμας η οποιοι εφυγαν οριστικα(εχω δεν εχω πλεον ουτε σταθερη γραμμη του οτε)οπως εγω δεν μπορω να διανοηθω τωρα ή στο μελλον να γινω ξανα συνδρομητης τους.
Μια εταιρια σκανδαλο(οτε)που με την καταπτυστη απαντητικη επιστολη στη συλλογικη διαμαρτυρια των μελων εδειξε τον τριτοκοσμικο τροπο λειτουργιας της με επιχειρηματα τουλαχιστον αστεια..
Επιστρεφοντας στο θεμα που εχει προκυψει εαν εως τις αρχες της επομενης εβδομαδας δεν εχουν αποκατασταθει πληρως τα προβληματα και δεν εχει γινει η περιβοητη αναβαθμιση,εγω τουλαχιστον θα αναγκαστω να λαβω πιο δραστικα μετρα...

chris40
17-09-05, 12:03
οταν ειχα κυκλωμα απο την vivodi και ειχα προβληματα πηγα ο ιδιος στα γραφεια τους στην θεσσαλονικη γιατι απο το τηλεφωνο δεν εβγαζα ακρη.
το αποτελεσμα ηταν τελικα να διακοψω βιαια το συμβολαιο παροτι τους ειχα προπληρωσει.

φιλικα chris 40

BoGe
17-09-05, 12:16
Περίπου πόσο καιρό έχετε πρόβλημα;

ill_f
17-09-05, 12:22
spirost εγω τους ειχα καλεσει αρκετες φορες την περασμενη εβδομαδα και το πηγαιναν απο τη μια μερα στην αλλη για την αναβαθμιση. Τελικα ενα ατομο που δουλευει στο noc της vivodi μου πε οτι περιμενουν smt1 απο τον ΟΤΕ και "το πολυ πολυ" να παρει 2 βδομαδες. Σα να λεει οτι θα πληρωνεται και ολο αυτο το μηνα και θα περνεται λιγοτερο απο τα μισα απ οτι πληρωνεται ( τουλαχιστον στην περιπτωση μου εχω 1024 και απο τις 10 το πρωι ως της 12 το βραδυ εχω λιγοτερο απο 384). Τελοσπαντων για να δουμε ποσο μακρια θα παει η βαλιτσα. Οσο πιο πολλοι με το ιδιο προβλημα παιρνουν και τους ζαλιζουν τοσο καλυτερα πιστευω :thumbsup1

skiabox
21-09-05, 00:18
Παιδια μολις εβαλα vivodi και πηγαινω με 12 kb/sec.Τι γινεται?

clopier
21-09-05, 20:45
Παιδια πραγματικα σερνομαι κατεβαζω με 5 εως 30 και ι σελιδες ακομα και με τον proxy της ειτε δεν ανοιγουν και παιρνω ενα μηνημα zero return η καπως ετσι η κατεβενουν και μετα απο 10 δευτεροπλεπτα τι γινετε .

Υ.Γ φιλος που εχει 384/128 μεσω ΟΤΕ (οπως και εγω) και μενει στο θησειο παει μια χαρα και χτυπαει 40kbyte/s .

skiabox
21-09-05, 21:06
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=339021&postcount=12

spirost
22-09-05, 17:36
Η εβδομαδα σχεδον τελειωσε,η εξαντληση των αστειων επιχειρηματων των υπαλληλων της vivodi τελειωσαν και αυτα.Η επικειμενη αναβαθμιση παρα τις ανακοινωσεις δεν εχει πραγματοποιηθει εως τωρα.Με βαση τα παραπανω και λαμβανοντας υποψη οτι αυτη την στιγμη κανω download ενα αρχειο με 3κ δεν νομιζω να εχω πολλες επιλογες..θα ζητησω διακοπη δεδομενου οτι και οι τιμες των αλλων παροχων πλεον εχουν γινει αρκετα ανταγωνιστικες.
Θα στειλω ενα μαιλ στη vivodi υπο την μορφη τελεσιγραφου και εαν εως το τελος της εβδομαδος δεν υπαρχει εξελιξη θα αναγκαστω εκ των πραγματων να αναζητησω νεα εταιρια.

ill_f
22-09-05, 18:09
Ενημερωσε μας για την απαντηση, αν λαβεις καμμια...και παλι που πηρα τηλεφωνο μου οτι μεχρι την Παρασκευη θα χει γινει η αναβαθμιση στη Θεσσαλονικη...Αν και χλωμο το κοβω, μαλλον προσπαθουν να κερδισουν χρονο, απ την μια Παρασκευη στιην αλλη το πηγαινουν.

terzo
23-09-05, 12:23
Είμαι εταιρικός χρήστης της VIVODI απο Θεσσαλονίκη (Κέντρο) με μία SDSL 1024/1024 και μία ADSL 2048/640 (Vivodi ACCESS FULL LLU και οι δυο).

Σύμφωνα με την VIVODI εδώ και ένα μήνα υποτίθεται ότι είναι να μπεί μια οπτική ίνα Αθήνα - Θεσσαλονίκη την οποία θα της παραδόση ο ΟΤΕ ο οποίος το καθυστερεί. Κάθε φορά εδώ και ένα μήνα μου λένε ότι θα μπεί απο μέρα σε μέρα.

Το ίδιο είχε γίνει τον Ιούνιο με ακριβώς την ίδια δικαιολογία. Το θέμα είναι γιατί η VIVODI δεν έκανε τότε μια μεγαλύτερη αύξηση της χωρητικότητας και μέσα σε δύο μήνες βρέθηκε πάλι η γραμμή να έχει bottleneck.

Οι γραμμές αυτη εδώ και ενα μήνα έχουν τα εξής όρια περίπου...
η 2048/640 πιάνει μέχρι 800-900bps downstream και η 1024/1024kbps πιάνει μέχρι 300-400kbps.

Υπόψην ότι είμαι εταιρικός πελάτης και έχω και 1024/1024 SDSL που υποτίθεται σου δίνουν προτεραιότητα.

H VIVODI προχωράει τεχνολογικά με την SDSL που δίνει μέχρι 2048/2048 και την ASDL που δίνει 4096/640 υπηρεσίες λίγοι έχουν. Απο την άλλη όμως έχει τρομερό πρόβλημα εξυπηρέτησης και επίσης πρόβλεψης των αναγκών. Ακόμα και το λογιστηριο τους είναι προβληματικό !

Σίγουρα αξίζει να στηρίξουμε προσπάθειες εναλλακτικές του ΟΤΕ και για αυτό τόσο καιρό υπομένω την κατάσταση. Αλλά όλα έχουν τα όρια τους.

ill_f
23-09-05, 19:58
Λοιπον, οπως αλλωστε ηταν αναμενομενο η αναβαθμιση στη Θεσσαλονίκη δεν εγινε, και αναμενεται στα μεσα της επομενης βδομαδας μολις με πληροφορησαν από το τεχνικό τμημα (Πως και δε μου παν μεχρι την άλλη Παρασκευή, πάλιωσε και γι' αυτούς το αστείο της Παρασκευης μάλλον). Τελοσπαντων, αυτο που δε καταλαβαινω ειναι, δε ξερουν ποτε θα γινει η αναβαθμιση τους, αλλα να βάζουν περισσοτερους χρηστες στα ηδη φορτωμένα δίκτυα τους (χωρίς να τους ενημερώσουν για τυχον πρόβλημα στις ταχύτητες φυσκά), ξέρουν μια χαρά! Όπως επισης ξέρουν μια χαρά να χρεώνουν τα 50 ευρώ για 1mbit οταν τα 2/3 της μερας δεν παρέχουν ουτε καν 384 (τουλαχιστον αστειο πιστευω).

shaq141a
24-09-05, 00:24
Βλέπω το γιγαντώδες συτό thread η Vivodi σέρνεται να ξαναρχίσει!

aroutis
24-09-05, 00:43
Εγω βλέπω συγκεκριμένα προβλήματα με το θέμα της αναβάθμισης στη Θεσσαλονίκη... Δε μπορώ να φανταστώ οτι θα υπάρξει πρόβλημα της μορφής που υπηρχε στο thread εκείνο.. εκτός αν εννοείς οτι η vivodi έχει γενικευμένα προβληματα σε όλη την κάλυψή της...

sdikr
24-09-05, 00:57
@shaq141a

που να είχες και vivodi δηλάδη ;)

NoYmErOs
24-09-05, 03:32
Τότε θα ήξερα καλά το μέγεθος του thread…

aroutis
24-09-05, 10:20
Πάντως τα προβλήματα αυτά λυθηκαν... ετσι δεν είναι NoYmErOs ?

Και είμαι σίγουρος οτι πολύ συντομα και η Θεσσαλονίκη θα πετάει.

NoYmErOs
24-09-05, 12:01
Καμία σχέση η vivodi εκείνων των ημερών με τώρα βέβαια .. απλά δεν πρόκειται να ξεχάσω και την κατάσταση την τότε αν και δεν είχα vivodi ( αρε Barnes :D)

apok
24-09-05, 12:14
Καμία σχέση η vivodi εκείνων των ημερών με τώρα βέβαια .. απλά δεν πρόκειται να ξεχάσω και την κατάσταση την τότε αν και δεν είχα vivodi ( αρε Barnes :D)

Που χάθηκε αυτός?
Μr 1000 ποστ καντήλια για τα pings :lol:

jimkk
24-09-05, 14:06
Παιδια επικοινωνησα με vivodi για να ρωτησω τι γινεται με την αναβαθμιση γιατι πλησιαζει σχεδον μηνας που κραταει αυτη η ιστορια-πραγματικα σερνομαστε ( εχω παρει 10 φορες τουλαχιστον τις τελευταιες 20 μερες και πηγαιναμε απο παρασκευη σε παρασκευη ) και η απαντηση που ελαβα παλι ηταν οτι δεν γνωριζουν ακριβως ποτε θα τελειωσει η αναβαθμιση- πιθανοτατα μεχρι την αλλη εβδομαδα ( ξανα τα ιδια ) . Αντι να κοιταξουν να φτιαξουν τις γραμμες τους προχωρουν σε νεες μειωσεις των τιμων και θα εχουμε ακομα μεγαλυτερα προβληματα συντομα..ωραιοι επαγγελματιες....αντε να δουμε τι θα γινει....αν μεχρι και το τελος της εβδομαδας δεν λυθει το προβλημα ....bye bye vivodi... ( μιλαω για βορειο Ελλαδα ) .

P.S. Συγχαρητηρια στο adslgr.com ειναι κορυφη.....

BoGe
24-09-05, 15:22
Στην Β. Ελλάδα όσοι έχτε Full LLU, μήπως αν βάζατε την προσφορά της HOL, δεν θα έιχατε τόσο σοβαρό πρόβλημα.
Ίσως αν η Vivodi συνδέεται με την HOL, τοπικά με άλλο κόμβο να μην έχετε όντως πρόβλημα.

jimkk
24-09-05, 19:32
BoGe μπορουμε να το κανουμε και αυτο, αλλα για πιο λογο πληρωνουμε στη vivodi????? Για adsl μουφα??? Και δεν υπαρχει ουτε μια ανακοινωση στο site της για το ποτε θα αποκατασταθει το προβλημα (θα ηταν ασχημη διαφημηση μου απαντησαν οταν τους ρωτησα). Ειλικρινα σας λεω οτι απο επαγγελματισμο μηδεν...Να δουμε τι θα μας πουν παλι την επομενη εβδομαδα που ειμαι σιγουρος οτι θα εχουμε το ιδιο προβλημα....

jimkk
24-09-05, 19:34
Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας το πει και σε μας pleaseeeee.

skiabox
25-09-05, 16:37
το προβλημα το επιβεβαιωνω και εγω επειδη εχω και ενα demo account της hol οποτε δοκιμαζω και vivodi kai hol πανω στην 512 γραμμη του οτε.μεγαλα προβληματα η vivodi.

jimkk
25-09-05, 16:55
Ασε skiabox εμας μας εχουν πεσει τα μαλλια τον τελευταιο μηνα με τη vivo.......ουτε dial up συνδεση να ειχαμε

skiabox
25-09-05, 21:34
ευτυχως δηλαδη που ειμαι χρηστης vivodi μονο μια εβδομαδα ε?τελικα το 2μηνο ειναι υποχρεωτικο?

jimkk
25-09-05, 22:55
Ατυχησες skiabox, το 2μηνο ειναι υποχρεωτικο......sorry. Περιμενε ακομα ειναι νωρις για παραπονο..μονο μια εβδομαδα το εχεις...περιμενε και θα δεις....θα ριξεις κλαμα....

BoGe
26-09-05, 00:32
Φαίνεται ότι μερικά κεφάλια ακόμα δεν άλλαξαν.
Όπως και στην Αθήνα, μια ακριβή ημερομηνία δεν θέλουν να πουν.
Μπορεί ο ΟΤΕ να θέλει χρόνο για να ολοκληρώσει την αναβάθμιση, όμως κάποιο χρονοδιάγραμμα δίνει, όπως και τελικό χρόνο παράδοσης. Πράγμα που το γνωρίζει η Vivodi, και αποφεύγει να το γνωστοποιεί.

aroutis
26-09-05, 08:41
Η απλά μια από τα ίδια με τον ΟΤΕ να μην παραδίδει τα κυκλώματα και τη vivodi να μην έχει ουσιαστική απάντηση. Γιατί απλά και χ/δ να έχεις, αν αυτό δεν ισχύει, τι νόημα έχει να το δώσείς, απλά να δειχνεις οτι δεν τηρείται;

BoGe
26-09-05, 09:39
Η απλά μια από τα ίδια με τον ΟΤΕ να μην παραδίδει τα κυκλώματα και τη vivodi να μην έχει ουσιαστική απάντηση. Γιατί απλά και χ/δ να έχεις, αν αυτό δεν ισχύει, τι νόημα έχει να το δώσείς, απλά να δειχνεις οτι δεν τηρείται;

Κάτι είχα ακούσει παλιά, ότι σε κάποια πράγματα μπορεί να κάνει και τρίμηνο ακόμα.
Ακόμα και αν ισχύει αυτό, καλό θα ήταν να βγάλει μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της που να ενημερώνει ότι από την μεριά της έχει ζητηθεί αναβάθμιση, και είναι σε αναμονή της παράδοσης από τον ΟΤΕ.

aroutis
26-09-05, 09:42
Σε αυτό έχεις δίκιο. Αν όντως υπάρχει πρόβλημα με τον ΟΤΕ καλό θα ήταν να το διευκρινήσουν. Σε τελική δεν θα ΄ταν δικό τους λάθος. Ισως απλά δεν θέλουν να πέσουν στον κυκαιώνα ανακυνωθέντων μεταξύ τους για το ποιός φταίει...

no_logo
26-09-05, 09:51
όσοι έχετε προβλήματα κάντε καταγγελίες στην ΕΕΤΤ (http://www.eett.gr/) υπάρχουν πιθανότητες μέσα από την πίεσηη να πάρετε τουλάχιστον δωρεάν μήνες μετά την διόρθωση του προβλήματος

skiabox
26-09-05, 13:01
παντως πολυ 'χοντρο' αυτο....δηλαδη να εχει προβλημα ολη η βορεια ελλαδα για μηνες!!!

sdikr
26-09-05, 13:05
παντως πολυ 'χοντρο' αυτο....δηλαδη να εχει προβλημα ολη η βορεια ελλαδα για μηνες!!!

Που το είδες το μήνες;
το πόστ ειναι απο τις 15/9

jimkk
26-09-05, 14:35
Αρχες του μηνα ξεκινησε το προβλημα...Τωρα θα ξαναπαρω τηλ. τη vivo για εναν ακομα γυρο ..... νεα ενημερωση σε λιγο...

jimkk
26-09-05, 14:48
Την Παρασκευη που μας περασε σας ειπαμε????Ακουστε απαντηση...<<Δεν γνωριζουμε ακριβως ποτε θα τελειωσει το προβλημα>>....και μετα απο λιγο .....τελεσιδικη απαντηση- την επομενη εβδομαδα θα εχει ληξει το προβλημα και αφου εριξα κατι βρισιδια μου ειπαν την οτι πιθανοτατα την επομενη Παρασκευη μετα απο 15 μερες δηλαδη.....ακουστε γελοιοτητες......και οταν ρωτησα και τι θα γινει με τη χρεωση αυτου του μηνα μου ειπαν <<δεν γνωριζουμε>> μπορειτε να στειλετε ενα e-mail να ενημερωσετε για το προβλημα!!!!!!!!!!!!!!! μου επεσαν τα μαλλια...... ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Η VIVODI. ΜΑΚΡΙΑ............................

@ ADSLgr.com All rights reserved.