Επιστροφή στο Forum : Avast και ιός
Καλημέρα παιδιά....
Χθες είπα να κάνω ένα φορμάτ στο pc μιας και τα (s)vista είχαν αρχίσει να βαραίνουν...
κάνω εκ νέου την εγκατάσταση και βάζω τα διάφορα προγράμματα κτλ και ξαφνικά βλέπω το avast(είχε κάνει update) να μου λέει κάτι σαν αυτό: found virus in memory
τρελάθηκα...
τι εννοεί???...ελπίζω τον σκληρό γιατί άκουσα και κάτι κουφά από κάποιους για bios virus...
αμάν με αυτά τα windows:down:
razorblade1100
06-06-08, 12:17
Καλημέρα παιδιά....
Χθες είπα να κάνω ένα φορμάτ στο pc μιας και τα (s)vista είχαν αρχίσει να βαραίνουν...
κάνω εκ νέου την εγκατάσταση και βάζω τα διάφορα προγράμματα κτλ και ξαφνικά βλέπω το avast(είχε κάνει update) να μου λέει κάτι σαν αυτό: found virus in memory
τρελάθηκα...
τι εννοεί???...ελπίζω τον σκληρό γιατί άκουσα και κάτι κουφά από κάποιους για bios virus...
αμάν με αυτά τα windows:down:
μπορει και να εννοει οτι λειτουργουσε ο ιος και χρησιμοποιουσε μερος της μνημης.
τεσπα μπορεις και να αλλαξεις το avast με το nod32 που ειναι σαφως καλυτερο.
επισης σκαναρε με το spyware doctor η το spybot search and destroy (που ειναι τσαμπα)
:)
ξέρεις πιο είναι το θέμα...είμαι φοιτητής και δύσκολα θα βρω τα 50€ για το nod32(το έχω βάλει στο μάτι εδώ που τα λέμε γιατί με το λειτουργικό του Βασιλάκη δεν πάει άλλο)
όσο για τα άλλα δύο θα κάνω ένα σκανάρισμα
razorblade1100
06-06-08, 12:22
τι λειτουργικο εχεις αυτην την στιγμη? 32 η 64 bit?
vista home premium 32bit(αυτήν την στιγμή είμαι στο λαπτοπ)
razorblade1100
06-06-08, 12:34
vista home premium 32bit(αυτήν την στιγμή είμαι στο λαπτοπ)
τσεκαρε τα pm σου :p:oneup:
Μπες σε αυτό το link hxxps://license.avira.com/en/promotion-t0q1aatr05zwftftgnqr και φτιάξε promotion 6μηνη άδεια για το Avira PersonalEdition Premium. Το Avira είναι ένα από τα καλύτερα γιατί από τα περισσότερα antivirus αναγνωρίζει τους περισσότερους ιούς και είναι πολύ ελαφρύ. Και αν σου αρέσει, η άδεια για 1 χρόνο κοστίζει μόλις 20 ευρώ.
:hmm: τα Vista είναι αγορασμένα ?
Απλά αν ήταν από κάποιον "θείο" μπορεί να ήταν μολυσμένα.
Άρχισε να ψάχνεις τα προγράμματα που πέρασες μετά το format.
@ ADSLgr.com All rights reserved.