Επιστροφή στο Forum : Eurobasket 2005
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
Εγω ένα έχω να πω, οτι την Εθνική και τον Γιαννάκη καλά θα κάνουν να τους αφήσουν ήσυχους.
Η ομάδα ΟΝΤΩΣ έχει και δυνατότητες, και χαρακτήρα και το έδειξε σήμερα με το παραπάνω.
Ειμαστε στο παγκόσμιο, είμαστε ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ, και προχωράμε.
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ!!!
βλέποντας το πρώτο δεκάλεπτο έλεγα οτι απο λεπτό σε λεπτό η κρατική θα βάλει ενα μεγάλο Χ (το γνωστό) πάνω δεξιά. Ευτυχώς τα παιδιά με διέψευσαν!
Μπράβο τους, άντε και τελικό!
Μπράβο στους μάγκες του Γιαννάκη, πατήσανε τους τζάμπα μάγκες που μάλλον νόμιζαν ότι θα πάρουν το παιχνίδι με τα ονόματα. Ότι και να γίνει πάντως στο Εuro2005 αυτή είναι ομάδα 5ετίας plus, δεν έχουμε δει τα καλύτερα. Τώρα έχουμε τα αποτελέσματα, θα έρθει και το (καλύτερο) basket, όπως το είπε ο coach "ελκυστικό".
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ξέρει κανείς τι ώρα είναι ο αγώνας το Σάββατο και τι ώρα είναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ την Κυριακή;;
Πρέπει να ζητήσουμε ρεπό.. :biggrin:
Ρεπό την Κυριακη? :D
Τεσπα, καρδιακούς θα μας κάνουν.....αλλα χαλάλι!
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ , ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!!
Τελικός : 25/9 -22:00
Ημιτελικοί: 24/9 19:00 και 22:00
Μπράβο στην ομάδα μας και ειδικά στον Γιαννάκη που τους μόνταρε μια χαρά!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΟΥΤΙΝΑΚΟ
:clap :clap :clap :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :greece: :greece: :greece: :greece:
Απ'ότι φαίνεται θα βρούμε Γάλλους μπροστά μας...
mastermind
22-09-05, 22:33
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! !
Θα πάθω τίποτα αν συνεχίσω να βλέπω αγώνες εθνικής, ο Γιαννάκης έχει κάνει φοβερή δουλειά,φαίνεται οτι ο άνθρωπος είναι στην θέση που του ταιριάζει!
Βλέπω καλά;;;;; Λιθουανία - Γαλλία 47 - 63!!!!!! :shock:
Μπορούμε και τελικο λοιπόν! :thumb_dup
Λοιπον ειναι μια μεγαλη ευκαιρια για να παμε τελικο.Δεν θα ειναι ευκολο οπως το πρωτο που δωσαμε με την Γαλλια αλλα αφου του νικησαμε μια φορα γιατι να μην τους νικησουμε και δευτερη εστω και δυσκολα.
Υ.Γ. : Τον Συρίγο τον είδατε πώς χοροπηδούσε ???
Ναι τον είδαμε.
Μας ήρθε μια αναγούλα βέβαια αλλα το ξεπεράσαμε.
Ευτυχώς πάντως που δεν επαληθευτηκα ότι η πορεία μας θα σταματούσε στους 8!!! :D
Μπραβο στα παιδια. Τα καταφερανε απεναντι σε μια πολυ καλη ομαδα.
Εφυγε απο το δρομο μας και η ρωσικη αρκουδα.
Παμε τωρα να ξαναφαμε "κρουασαν"!!!!
Εξαλλου, ειναι καλοι πελατες μας οι μπαγασηδες!!!http://instagiber.net/smiliesdotcom/contrib/owen/smash.gifhttp://instagiber.net/smiliesdotcom/contrib/owen/smash.gifhttp://instagiber.net/smiliesdotcom/contrib/owen/smash.gif
Βλέπω καλά;;;;; Λιθουανία - Γαλλία 47 - 63!!!!!!
Μπορούμε και τελικο λοιπόν!
Μην πολυχαιρεσαι. Το ματς με τους Γαλλους δεν θα εχει καμια σχεση με το πρωτο που παιξαμε μαζι τους.
Και εγω πιστευω οτι θα περασουμε ΑΛΛΑ θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα αυτη τη φορα.
Μην πολυχαιρεσαι. Το ματς με τους Γαλλους δεν θα εχει καμια σχεση με το πρωτο που παιξαμε μαζι τους.
Και εγω πιστευω οτι θα περασουμε ΑΛΛΑ θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα αυτη τη φορα.
Πουθενά δεν είπα ότι θα είναι εύκολο. Απλώς εξεπλάγην από το αποτέλεσμα, ήταν μεγάλη έκπληξη. Σίγουρα καμμία σχέση με το πρώτο. Απλώς το θεωρώ εφικτό, ειδικά αφού έφυγαν και οι Λιθουανοί... :cool:
ΜΑΜΑ στείλε λεφτά η Εθνική πάει καλά!!
ΟΛΟΙ το Σάββατο στις 19:00 θα είναι μπροστά απο το γυαλί! :worthy: :worthy: :worthy:
Την έχουμε στο πολύ άνετο την Γαλλιδούλα μόνο Parker έχουν και αυτός σιγα τ'αυγά..
Πιστεύω το χρυσό είναι δικό μας... :yahoo: :yahoo:
Μακαρι να μπορουσα να "πεταχτω" μεχρι το Βελιγραδι αλλα οι υποχρεωσεις δεν με αφηνουν. :(
Τυχεροι οσοι θα παρευρεθουν στον ημιτελικο ΚΑΙ στον τελικο. http://instagiber.net/smiliesdotcom/otn/wink/thumb.gif
Πάρε άδεια. Μπορείς αν θέλεις εσύ να το κανονίσεις.
Πάρε άδεια. Μπορείς αν θέλεις εσύ να το κανονίσεις.
Μολις θυμηθηκα οτι το διαβατηριο μου εχει ληξει!!! :(
Και να μπορουσα να παω, δεν προλαβαινω να το ανανεωσω.
Τηλεορασουγκα και Ουϊσκιά!!! Ετσι θα το δουμε το παιχνιδι!!! :p
Κι από την τηλεόραση καλά είναι! :thumbsup1
και αυτοί δεν τον κάναν τον ημιτελικό στο Παλατάκι να πηγαίναμε..
παντως μου κανει εντυπωση ρε παιδια, στο ποδοσφαιρο οταν πηγαμε στους 8 ηδη γινοταν πανικος, με το που περασαμε στους 4 καηκε ολη η ελλαδα!
στο μπασκετ περασαμε στους 4 και δε κουνηθικε φυλο!
γιατι τοσο αδιαφορο αθλημα ειναι?
Από δω και πέρα θα ξυπνήσουμε, μάλλον γιατί δεν περιμέναμε πολλά. :-k
και τι σημασια εχει το τι περιμεναμε?
στο ποδοσφιαρο περιμενε κανεις τιποτα?
περασαμε και στα 2 αθληματα στους 4 σε καποια φαση!
συγκρινε τι εγινε!
στο ποδοσφαιρο πανικος και στο μπασκετ τιποτα απολυτως!
και καλα επειδη το σηκωσαμε το '87 δε μας κανει τιποτα αλλο εκτος απο το χρυσο???
παντως μου κανει εντυπωση ρε παιδια, στο ποδοσφαιρο οταν πηγαμε στους 8 ηδη γινοταν πανικος, με το που περασαμε στους 4 καηκε ολη η ελλαδα!
Δεν ειναι καθολου αδιαφορο αθλημα. Ισα ισα, που στο παρελθον μας εχει χαρισει επιτυχιες, και σε συλλογικο επιπεδο και σε επιπεδο Εθνικης ομαδας.
Εγω ακομα θυμαμαι το 87' (αν και μικρος) την τεραστια επιτυχια και το κυπελλο που σηκωσαμε.
Μετα το 87' και για αρκετα χρονια, το μπασκετ ηταν στην κορυφη.
Πολλα παιδια ασχοληθηκαν τοτε με το μπασκετ και πολλοι παικτες της σημερινης Εθνικης ομαδας, ειχαν σαν ειδωλα τους τον Γκαλη, τον Γιαννακη, τον Φασουλα και τα αλλα παιδια.
Οι εποχες αλλαξαν. Οι επιτυχιες σταματησαν να ερχονται, εγιναν και πολλα λαθη με τις τοτε Ελληνοποιησεις ξενων παικτων, και σιγα σιγα ο κοσμος αρχισε να απομακρυνεται απο τα γηπεδα του μπασκετ.
Τα τελευταια χρονια, περναει μια καμψη.
Βλεπεις, ανεβηκε πολυ και το ποδοσφαιρο.
Ειναι και θεμα των ΜΜΕ. Δεν εχει την αναλογη προβολη οπως το αντιστοιχο ποδοσφαιρο.
Πιστευω αν τα καταφερουμε και παρουμε το χρυσο, τα γηπεδα μπασκετ θα αρχισουν να ξαναγεμιζουν και ο κοσμος θα αρχισει να ενδιαφερεται και παλι για το αθλημα.
Το μπάσκετ δεν έχει τόσους πολλούς ένθερμους φίλαθλους όπως το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό νομίζω ότι δεν έγινε χαμός. Θα γίνει στην συνέχεια.
Το μπάσκετ δεν έχει τόσους πολλούς ένθερμους φίλαθλους όπως το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό νομίζω ότι δεν έγινε χαμός. Θα γίνει στην συνέχεια.
offtopic<< Βρε opimis, οι απαντησεις σου ειναι τοσο συντομες, που δεν σε προλαβαινουμε!!! :mad: . Γραψε και κατι μεγαλυτερο βρε αδελφε!!! ;) >> offtopic
offtopic<< Βρε opimis, οι απαντησεις σου ειναι τοσο συντομες, που δεν σε προλαβαινουμε!!! :mad: . Γραψε και κατι μεγαλυτερο βρε αδελφε!!! ;) >> offtopic
Λίγα λόγια και καλά. Περιγράφω ότι είπες πιο πάνω, σε δυο σειρές.
Περιγράφω ότι είπες πιο πάνω, σε δυο σειρές.
Δεν το νομιζω. Εγω το ανελυσα αρκετα το θεμα και θελησα να εξηγησω τις πιθανες αιτιες που οδηγησαν τον κοσμο να απομακρυνθει απο το μπασκετ. Γιατι αν δεν το γνωριζεις, η Επισημη Αγαπημενη των Ελληνων φιλαθλων (για πολλα χρονια) ηταν η Εθνικη Ομαδα Μπασκετ και οχι του Ποδοσφαιρου.
Ετσι αναλυουμε τα θεματα Mr opimis, οχι μονο να απανταμε για να απανταμε με 1 - 2 γραμμες!!!
apos74
Κάνεις κι εσύ πρωταθλητισμό η μου φαίνεται; Αν έχεις πρόβλημα με τις απαντήσεις που δίνω, το μήκος, τις επεξηγήσεις κτλ κτλ υπάρχει κι η λύση των πμ να στα εξηγώ κατ’ ιδίαν.
Κάνεις κι εσύ πρωταθλητισμό η μου φαίνεται;
Μπαααα, εγω δεν ασχολουμαι με αθληματα!!! Προτιμω να τα παρακολουθω απο την Τελεοραση!!!
Αν έχεις πρόβλημα με τις απαντήσεις που δίνω, το μήκος, τις επεξηγήσεις κτλ κτλ υπάρχει κι η λύση των πμ να στα εξηγώ κατ’ ιδίαν.
Κανενα απολυτως προβλημα. keep on going, pal.
Το μπάσκετ δεν έχει τόσους πολλούς ένθερμους φίλαθλους όπως το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό νομίζω ότι δεν έγινε χαμός. Θα γίνει στην συνέχειαΑστιεύεσαι. Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή έχει μια δυναμική λόγω του euro. Αν κάνει 2 - 3γκέλες , αν απογοητεύσει τον κόσμο, ξέρεις τι θα γίνει;
Οσο για το basket, η Ελλάδα είναι χωρα που παράγει BASKET ανέκαθεν. Εχει τεράστειες διακρίσεις σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Καμία απολύτως σχέση με το ποδόσφαιρο, που και εκεί μπορεί να έχουμε επιδόσεις (δες Ευρωπαϊκο, δες Webley πχ) αλλά πραγματικά θέλουμε να αρχίσουμε μια τέτοια σύγκρισή;
Το basket έχει φέρει την Ελλάδα ΠΑΡΑ πολύ ψηλά στο αθλητικό στερέωμα. Είτε η Εθνική, είτε η ΑΕΚ ο Αρης, ο ΠΑΟΚ, αργότερα ο Παναθηναίκος, και ο Ολυμπιακός, και άλλες ομάδες.
Ολα αυτά στα επισημαίνω χωρις να θέλω να μειώσω σε καμία περίπτωση τα επιτεύγματα του ποδοσφαίρου αλλα και για να μην απορείς αν πχ. γίνει κατι καλό στο Eurobasket ή αργότερα στο Παγκόσμιο και βλέπεις τον κόσμο να τα καίει όλα στην Ελλάδα..
Παντως ακουω οτι γινεται ψιλοχαμος για εισιτηρια, ειδικα αφου μαθευτηκε οτι θα συναντησουμε τους πελατες (Γαλλους) στα ημιτελικα
aroutis δε ξερω για τους αλλους αλλα προσωπικα δε με καλυπτει η απαντηση σου.
ισα ισα αφου εχει τοσους ενθερμους φιλαθλους οπως λες το μπασκετ, δε θα επρεπε να τα καψουν ολα που μπηκαμε στην 4αδα και περασαμε και στο μουντιαλ?
aroutis,
το έγραψα πιο πριν, θα το γράψω άλλη μια φορά προσθέτοντας κάτι ακόμα:
1. Από τότε που στο Ελληνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης το 90% των επωνύμων των παικτών κατέληγε σε -ιτς (-ic),
2. Από τότε που στα γήπεδα έβαλαν αυτές τις πράσινες επιφάνειες έτσι ώστε να υπάρχουν διαφημίσεις με κινούμενη εικόνα,
3. Από τότε που αποκτήσαμε "έμπειρους" σχολιαστές στην καλαθοσφαίριση (κάτι που επιβεβαίωσα εχτές με τον άθλιο, παρεΐστικο, τριτοκοσμικό, και συνοικιακό σχολιασμό του αγώνα), οι οποίοι στην πραγματικότητα έχουν εξελίξει το επίπεδό τους τα τελευταία 15 χρόνια όσο έχουν εξελιχθεί οι δεινόσαυροι,
πολλοί άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από το μπάσκετ, ένας εκ των οποίων και εγώ...
(ειδικά για το σχολιασμό μου ερχόταν να σπάσω την τηλεόραση, αλλά τελικά απλά την έκλεισα)...
Τώρα βέβαια θα μου πεις κοίτα ποιος μιλάει καθώς παρακολουθώ αποκλειστικά μηχανοκίνητο αθλητισμό* (επειδή το ποδόσφαιρο είναι πιο βρώμικο από το χειρότερο βόθρο αλλά ο κόσμος εξακολουθεί να "σφάζεται" στα γήπεδα κάθε κυριακή, όταν του επιτρέπεται η πρόσβαση στο γήπεδο)...
*:όπως εξήγησα για την καλαθοσφαίριση και το ποδόσφαιρο, όχι τυχαία...
Vive le sport! (http://www.wrc.com)
το μπασκετ περασαμε στους 4 και δε κουνηθικε φυλο!
Απλούστατα στο μπάσκετ δεν είμαστε κομήτες , για δέιτε πόσες φορές εχουμε παίξει ημιτελικά! ;)
Εχουμε συνηθίσει τίς επιτυχίες και θέλουμε περισσότερα!
@kubiak έχεις δίκιο όσο αφορά το μπάσκετ σε συλλογικό επίπεδο, με την εθνική όμως τα πράγαμτα είναι διαφορετικά, επειδή εχω αρκετούς φίλους που ασχολούνται με τα φυτώρια των μικρών κατηγορίών είναι απίστευυτο πόσα παιδιά ακόμα θέλουν να μοιάσουν στον Γκάλη και στον Γιαννάκη ... ;)
Παντως ακουω οτι γινεται ψιλοχαμος για εισιτηρια, ειδικα αφου μαθευτηκε οτι θα συναντησουμε τους πελατες (Γαλλους) στα ημιτελικα
Χθές το βράδυ ακουσα στον Sport Fm ότι θα φύγουν πούλμαν για Σαββατοκύριακο με 390 € το άτομο με 2 μέρες διανυκτέρευση.
Ο αθλητισμός και οι επιτυχίες του σε εθνικό επίπεδο γιορτάζονται έξαλλα κατά πρώτο λόγο όταν ένας λαός έχει ανάγκη να νοιώσει εθνικά υπερήφανος μέσω του αθλητισμού και κυρίως όταν δεν έχει πολλούς άλλους λόγους να το κάνει πέρα από την ένδοξη ιστορία. Δεν λέω οτι έχουμε κορεστεί από το Euro2004 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά όπως και να το κάνεις δεν είμαστε τόσο διψασμένοι όσο πέρυσι.
Ένας άλλος παράγοντας είναι τα υψηλά standards που έχει βάλει το basket σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, απλά αν δεν πάρουμε κούπα δεν βγαίνουμε στο δρόμο (ακόμα και τότε οι περισότεροι θα το σκεφτούνε). Η σύγκριση με το ποδόσφαιρο που μόλις το 2004 κάναμε την πρώτη νίκη σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης είναι συντριπτική όσον αφορά την έκπληξη των "φιλάθλων", με ή χωρίς εισαγωγικά.
Τέλος δε νομίζω ότι είναι θέμα απήχησης του αθλήματος αυτού καθ' αυτού, να θυμίσω τις αμέτρητες κυρίες που αν και παραδοσιακά απεχθάνονται το ποδόσφαιρο ήταν πέρυσι στην Ομόνοια. Δε λέω πάντως, είχε πλάκα να βλέπεις κυρίες να κατεβάζουν τα απίστευτα μπινελίκια σε διαιτητές και αντιπάλους έστω και αν δεν καταλάβαιναν τις πολύ μικρές λεπτομέρειες του αθλήματος όπως το offside :-k
Πάνω απ' όλα, οε ...δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ... Σάββατο 19:00 και συνεχίζουμε.
Απλούστατα στο μπάσκετ δεν είμαστε κομήτες , για δέιτε πόσες φορές εχουμε παίξει ημιτελικά! ;)
Εχουμε συνηθίσει τίς επιτυχίες και θέλουμε περισσότερα!
@kubiak έχεις δίκιο όσο αφορά το μπάσκετ σε συλλογικό επίπεδο, με την εθνική όμως τα πράγαμτα είναι διαφορετικά, επειδή εχω αρκετούς φίλους που ασχολούνται με τα φυτώρια των μικρών κατηγορίών είναι απίστευτο πόσα παιδιά ακόμα θέλουν να μοιάσουν στον Γκάλη και στον Γιαννάκη ... ;)
Αυτό θέλω ακριβώς να πω...
Είναι λες και το μπάσκετ σταμάτησε εκεί (το 1987 εννοώ)...
Είναι λες και το μπάσκετ σταμάτησε εκεί (το 1987 εννοώ)...
Μπα μην το λές αυτό είχαμε πολλές επιτυχίες αργότερα! Και θαυμάσιες εμφανίσεις σε Πανευρωπαϊκά, Παγκόσμια κύπελλα, η εφήβων Παγκόσμια πρωταθλήτρια (για να θυμόμαστε απο που είναι και ο βασικό κορμός της σημερινής) κλπ κλπ Και συνέχεια υπάρχει, το προπονητικό team της εθνικής είναι τα παιδιά του '87!
Στο μπασκετ ευτυχώς την πάτησαν νωρίς και έμαθαν, τουλάχιστον σε επίπεδο εθνικών ομάδων!
Μπα μην το λές αυτό είχαμε πολλές επιτυχίες αργότερα! Και θαυμάσιες εμφανίσεις σε Πανευρωπαϊκά, Παγκόσμια κύπελλα, η εφήβων Παγκόσμια πρωταθλήτρια (για να θυμόμαστε απο που είναι και ο βασικό κορμός της σημερινής) κλπ κλπ Και συνέχεια υπάρχει, το προπονητικό team της εθνικής είναι τα παιδιά του '87!
Στο μπασκετ ευτυχώς την πάτησαν νωρίς και έμαθαν, τουλάχιστον σε επίπεδο εθνικών ομάδων!
Αν σου πω ότι δεν έχω ιδεά από τις επιτυχίες αυτές...
Είναι όμως ενδεικτικό ότι μετά από 18 χρόνια στη συνείδηση των μικρών, τα ονόματα των Γκάλη και Γιαννάκη είναι πρότυπα που δεν έχουν ξεπεραστεί από κάτι άλλο...
Τώρα βέβαια μπορείς να μου πεις, "εσύ έχεις avatar με αγωνιστικό εικοσαετίας", αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό... Στο WRC "θεοί" και "τέρατα" υπήρχαν και τότε (1985), και πιο παλιά, και αργότερα, και σήμερα (αναφέρομαι στο WRC και μόνο γιατί στην Ελλάδα μάλλον μία από τα ίδια, βόθροι/παράγκες/συνοικίες/γειτονιές κλπ)...
Πάντως θα συμφωνήσω ότι η τηλεόραση δεν προβάλλει καθόλου την καλαθοσφαίριση, αλλά αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι η καλαθοσφαίριση δεν φέρνει πλέον έσοδα καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον (φαύλος κύκλος)...
Σημαντικό ρόλο πιθανόν να παίζει και το ότι το πανευρωπαϊκό διοργανώνεται φθινόπωρο και όχι καλοκαίρι...
newayz, i wish the best for them...
1. Αστιεύεσαι. Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή έχει μια δυναμική λόγω του euro. Αν κάνει 2 - 3γκέλες , αν απογοητεύσει τον κόσμο, ξέρεις τι θα γίνει;
2. Οσο για το basket, η Ελλάδα είναι χωρα που παράγει BASKET ανέκαθεν. Εχει τεράστειες διακρίσεις σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Καμία απολύτως σχέση με το ποδόσφαιρο, που και εκεί μπορεί να έχουμε επιδόσεις (δες Ευρωπαϊκο, δες Webley πχ) αλλά πραγματικά θέλουμε να αρχίσουμε μια τέτοια σύγκρισή;
Το basket έχει φέρει την Ελλάδα ΠΑΡΑ πολύ ψηλά στο αθλητικό στερέωμα. Είτε η Εθνική, είτε η ΑΕΚ ο Αρης, ο ΠΑΟΚ, αργότερα ο Παναθηναίκος, και ο Ολυμπιακός, και άλλες ομάδες.
Ολα αυτά στα επισημαίνω χωρις να θέλω να μειώσω σε καμία περίπτωση τα επιτεύγματα του ποδοσφαίρου αλλα και για να μην απορείς αν πχ. γίνει κατι καλό στο Eurobasket ή αργότερα στο Παγκόσμιο και βλέπεις τον κόσμο να τα καίει όλα στην Ελλάδα..
1. Ανέκαθεν είχε δυναμική το ποδόσφαιρο. Απανταχού και εις ολο τον κοσμο ειναι το νο1 αθλημα, δικαιως.
2. μπλαμπλαμπλα....
.... και παρολαυτα το ποδόσφαιρο έιναι το νο1 άθλημα στην Ελλάδα χρόνια τώρα, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Δεν πιστευω οτι η ανοδος που θα εχει το μπασκετ φετος, έστω και η μικρή θα οφείλεται στο eurobasket, άλλωστε φαινόταν αυτη η άνοδος εδώ και 2-3 μήνες.
Αν με αυτό το basket γειτονιάς που βλέπουμε στο eurobasket νομίζουν οι υπεύθυνοι ότι θα γίνει πάλι το νο1 άθλημα, κάποιος να τους ξυπνήσει. :twisted:
τελικα απο ολα οσα διαβασα μονο αυτη η παραγραφος μου φαινεται πως καλυπτει την ερωτηση μου:
Ένας άλλος παράγοντας είναι τα υψηλά standards που έχει βάλει το basket σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, απλά αν δεν πάρουμε κούπα δεν βγαίνουμε στο δρόμο (ακόμα και τότε οι περισότεροι θα το σκεφτούνε). Η σύγκριση με το ποδόσφαιρο που μόλις το 2004 κάναμε την πρώτη νίκη σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης είναι συντριπτική όσον αφορά την έκπληξη των "φιλάθλων", με ή χωρίς εισαγωγικά.
κατι αλλο τωρα: εμεις παιζουμε στις 7 και τον αγωνα τον δειχνει στην ΕΤ-1. τον αλλον ημιτελικο δεν ειδα σε καποιο προγραμμα να τον δειχνουνε...γιατι?
ο άλλος ημιτελικός θα γίνει στις 21:00 και θα το δείξει η ΝΕΤ ή ΕΤ1 ..
aroutis,
το έγραψα πιο πριν, θα το γράψω άλλη μια φορά προσθέτοντας κάτι ακόμα:
1. Από τότε που στο Ελληνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης το 90% των επωνύμων των παικτών κατέληγε σε -ιτς (-ic),
2. Από τότε που στα γήπεδα έβαλαν αυτές τις πράσινες επιφάνειες έτσι ώστε να υπάρχουν διαφημίσεις με κινούμενη εικόνα,
3. Από τότε που αποκτήσαμε "έμπειρους" σχολιαστές στην καλαθοσφαίριση (κάτι που επιβεβαίωσα εχτές με τον άθλιο, παρεΐστικο, τριτοκοσμικό, και συνοικιακό σχολιασμό του αγώνα), οι οποίοι στην πραγματικότητα έχουν εξελίξει το επίπεδό τους τα τελευταία 15 χρόνια όσο έχουν εξελιχθεί οι δεινόσαυροι,
πολλοί άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από το μπάσκετ, ένας εκ των οποίων και εγώ...
(ειδικά για το σχολιασμό μου ερχόταν να σπάσω την τηλεόραση, αλλά τελικά απλά την έκλεισα)...
Τώρα βέβαια θα μου πεις κοίτα ποιος μιλάει καθώς παρακολουθώ αποκλειστικά μηχανοκίνητο αθλητισμό* (επειδή το ποδόσφαιρο είναι πιο βρώμικο από το χειρότερο βόθρο αλλά ο κόσμος εξακολουθεί να "σφάζεται" στα γήπεδα κάθε κυριακή, όταν του επιτρέπεται η πρόσβαση στο γήπεδο)...
*:όπως εξήγησα για την καλαθοσφαίριση και το ποδόσφαιρο, όχι τυχαία...Μα είναι γνωστό οτι η γενιά του euro 87 (μιλάω για τους αθλητές) έχτησε το οικοδόμημα που υπάρχει τώρα. Και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Το basket ως τότε ήταν ημιεπαγγελματικο at best. Οι αμοιβές των αθλητών αλλά και η νοοτροποία τους αλλαξε παντελώς. Και αν οι αθλητές αυτοί βεβαια ήταν υψηλοτάτου επιπέδου, και κακά τα ψέματα στη περίπτωση του Γκαλη του Γιαννάκη και του Φασούλα τουλάχιστον ψάχνουμε ακόμη να τους βρούμε, ίσως τα νέα παιδιά της εθνικής να δίνουν όντως ελπίδες για κάτι καλό.
Από κει και πέρα τώρα. Αυτά που αναφέρεις για εμπορευματοποιηση και ελληνοποίηση, είναι όλα γεγονός. Ομως τι να πει (οπως είπες) κανείς για το ποδόσφαιρο; Να θυμηθώ τον Batista ? Που έπαιξε στην Εθνική; Thats on top of my head. Να θυμιθώ οτι αυτά που λές για τις διαφημήσεις υπάρχουν ΚΑΙ στα γήπεδα ποδοσφαίρου; Δεν βλέπω τίποτα διαφορετικο βασικά. Επίσης κακά τα ψέματα, ολα αυτά πηγάζουν από την ανάγκη κάλυψης λειτουργικών εξόδων. Κάπως πρέπει να βγούν οι μισθοι.
Οσο για τους σχολιαστές... Ενα ονομα.. Σκουντής. Τιποτα άλλο. Αλλα δεν θα με κάνει ο εν΄λογο κύριος να απομακρυνθώ από το σπορ.. και στο ποδόσφαιρο εν τέλει υπάρχουν σπαστικοί σπορτσκαστερς..
Οσο για τους σχολιαστές... Ενα ονομα.. Σκουντής. Τιποτα άλλο. Αλλα δεν θα με κάνει ο εν΄λογο κύριος να απομακρυνθώ από το σπορ.. και στο ποδόσφαιρο εν τέλει υπάρχουν σπαστικοί σπορτσκαστερς..
"Ο Κακιουζης ειναι off-side...γκοοοοοοοοολ":shock:
1. Ανέκαθεν είχε δυναμική το ποδόσφαιρο. Απανταχού και εις ολο τον κοσμο ειναι το νο1 αθλημα, δικαιως.
2. μπλαμπλαμπλα....
.... και παρολαυτα το ποδόσφαιρο έιναι το νο1 άθλημα στην Ελλάδα χρόνια τώρα, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Δεν πιστευω οτι η ανοδος που θα εχει το μπασκετ φετος, έστω και η μικρή θα οφείλεται στο eurobasket, άλλωστε φαινόταν αυτη η άνοδος εδώ και 2-3 μήνες.
Αν με αυτό το basket γειτονιάς που βλέπουμε στο eurobasket νομίζουν οι υπεύθυνοι ότι θα γίνει πάλι το νο1 άθλημα, κάποιος να τους ξυπνήσει.μπλα μπλα μπλα.
Διάβασε καλύτερα το post μου. Αναφέρομαι στην δυναμική του σπορ στην Ελλάδα και μου μιλάς για "τον βασιλιά του σπορ στην Υδρόγειο".. :offtopic:
Οσο για το αν το ποδόσφαιρο είναι το #1 σπορ στην ελλάδα ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ θα σου θυμίσω τα άδεια γηπεδα στο πρωτάθλημα, τα άδεια γηπεδα (ΑΔΕΙΑ!!!) σε αγώνες της Εθνικής πριν το Euro 2004, και τα γήπεδα που ΚΑΠΟΙΑ στιγμή είχαν κόσμο στα γνωστα 7-8 derby όλη την χρονια. Μη το τρελάνουμε το θέμα τελείως.
"Ο Κακιουζης ειναι off-side...γκοοοοοοοοολ" :haha :haha :haha :haha :haha :haha
aroutis δε ξερω για τους αλλους αλλα προσωπικα δε με καλυπτει η απαντηση σου.
ισα ισα αφου εχει τοσους ενθερμους φιλαθλους οπως λες το μπασκετ, δε θα επρεπε να τα καψουν ολα που μπηκαμε στην 4αδα και περασαμε και στο μουντιαλ?Εξαρτάται...ουτε εγω κατέβηκα στην ομόνοια, και ας λατρεύω το basket. Ισως φταίει το οτι εχουμε φοβερές απαιτήσεις από το basket πλέον. Δεν είμαι σίγουρος.
Κακα τα ψέματα, σκεψου το, πόσες 4αδες , τελικούς, κυπελα έχουμε δεί από το basket ;
@ ADSLgr.com All rights reserved.