Επιστροφή στο Forum : Eurobasket 2005
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
μπλα μπλα μπλα.
Διάβασε καλύτερα το post μου. Αναφέρομαι στην δυναμική του σπορ στην Ελλάδα και μου μιλάς για "τον βασιλιά του σπορ στην Υδρόγειο".. :offtopic:
Οσο για το αν το ποδόσφαιρο είναι το #1 σπορ στην ελλάδα ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ θα σου θυμίσω τα άδεια γηπεδα στο πρωτάθλημα, τα άδεια γηπεδα (ΑΔΕΙΑ!!!) σε αγώνες της Εθνικής πριν το Euro 2004, και τα γήπεδα που ΚΑΠΟΙΑ στιγμή είχαν κόσμο στα γνωστα 7-8 derby όλη την χρονια. Μη το τρελάνουμε το θέμα τελείως.
Kαι τι πάει να πει ότι ηταν αδεια τα γήπεδα ρε φίλε; Πλάκα μου κάνεις; Γιατί στο μπάσκετ γεμάτα ήταν;
Δεν ξες τους λόγους που ήταν άδεια τα γήπεδα;;;;
Εκτός από τη χρυσή εποχή του μπάσκετ 87-97 τα γήπεδα ήταν και είναι ακόμα και σήμερα άδεια.
Όλοι με το ποδοσφαιρο ασχολούνται. Μια χαρά το διάβασα το ποστ σου, εσύ μάλλον δεν διάβασες το δικό μου. Ειναι πρώτο σπορ και εδώ μέσα. Στην Ελλάδα...
Ελεος δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και να κάνω αντιπαράθεση στα αυτονόητα τώρα.
Το ποδοσφαιρο ήταν και ειναι ο βασιλιάς και στην Ελλάδα.
Οποιος θέλει το καταλαβαίνει, αλλιώς μπορεί να πιστευει ότι θέλει.
Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με αυτό το θέμα στο παρόν τόπικ...
Καλη επιτυχια στην εθνική μας αύριο.
@bayer7.
Τα γήπεδα basket στην Ελλάδα έχουν αδειάσει τα τελευταία 3-4 χρόνια και σίγουρα το πρόβλημα του ποδοσφαίρου και των εισητηρίων είναι διαφορετικό απο αυτό με του basket. Θα σου εξηγούσα ποιο είναι αλλα επειδή ο τονος της απάντησης σου είναι επιεικώς αχαρακτήριστος δεν θα μπω στον κόπο.
Ο καθένας έχει μία αποψη. Κράτα την δική σου, να έχω την δική μου.
--
Α.
συμφωνώ με τον aroutis πρίν το Euro στους αγώνες την Εθνικής δεν πήγαινε ΚΑΝΕΙΣ! Τώρα με Καζακστάν και κάνουν sold out!
Δεν μας βλεπω καλα με τους Γαλλους.. Βγαλανε Σερβια και Λιθουανια, ελπιζω οχι και εμας..
Καλη επιτυχια στην Εθνικη!!
To υπέρ μας είναι , πως παρόλο που οι μεταξύ μας αγώνες είναι πάντα ντέρμπυ , τους έχουμε για πελάτες .
Βέβαια οι παραδόσεις είναι για να σπάνε , αλλά ας ελπίσουμε πως αυτό δεν θα συμβεί σήμερα !
Δεν μας βλεπω καλα με τους Γαλλους.. Βγαλανε Σερβια και Λιθουανια, ελπιζω οχι και εμας..
Τους πιάσαμε στον ύπνο στο πρώτο παιχνίδι και τους κερδίσαμε εύκολα, δεν θα έινια το ίδιο εύκολο τώρα αλλά ξέρουν ότι μπορούν να τους κερδίσουν!
Στους τελευταίους 18 αγώνες μας έχουμε ένα 16 - 2 υπέρ μας . (και αν δεν κάνω λάθος τα 2 ήταν σε φιλικά παιχνίδια και όχι σε επίσημα )
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα , γιατί και τους Ρώσους είχαμε να τους κερδίσουμε από το 87 ...
Τουλάχιστον, έστω και για μισό παιχνίδι, παίξαμε επιθετικό μπάσκετ. Την εθνική στο παιχνίδι με τη Ρωσία τη χάρηκα πολύ. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι όση καλή άμυνα και αν παίζεις, αν δεν μπορείς να βάλεις τη μπάλα στο καλάθι, τότε είναι άχρηστη η άμυνα.
Τους Γάλλους πιστεύω ότι τους έχουμε. Είδα τα παιχνίδια τους και μπορώ να πω ότι Σερβία και Λιθουανία δε μου φάνηκαν τίποτα το τρομερό. Εγώ αυτούς που φοβάμαι πολύ είναι τους Γερμανούς. Διαόλου κάλτσα... Ελπίζω να τους αποκλείσουν οι Ισπανοί. Οι Ισπανοί μας ταιριάζουν περισσότερο σαν ομάδα.
Άντε καλή επιτυχία στην εθνική μας!
@aroutis...
Sorry για τον τόνο του μηνύματος μου.. Όντως ήταν λίγο επιθετικός. :cry:
Τέσπα δεν θέλω να συνεχίσω την αντιπαραθέση, αφού ο καθένας έχει τις απόψεις του, απλά ξαναδιάβασα το post μου και όντως φαίνεται κάπως...
@bayer7..
Κανένα πρόβλημα, άλλωστε, παντα μπορουμε να συμφωνούμε στην διαφωνία μας.. και ένα forum απόψεων είναι ακριβώς για τη συζήτηση αυτών των απόψεων.
Φιλικα.
Την Γαλλία ΑΝ το πιστεψουμε, αν δεν φοβηθούμε, αν δεν έχουμε τρακ, αν δεν μας τσακίσει το βάρος του υποψηφιου τελικού, την περνάμε. Το βάρος βρίσκεται ΠΡΩΤΑ από ολα στους Γάλλους, που μας ξαναβρίσκουν μπροστα, και έχουμε ένα ψυχολογικό αβανταζ.
Ομως η Γερμανία είναι φοβερή ομάδα. Αν και πιστεύω οτι ΚΑΙ αυτή μας ταιριάζει, (καπως σαν τη Ρωσία), το πρόβλημα είναι οτι έχουν killer instinct πολύ πιο ανεπτυγμένο από τους Ρώσους.
Συμφωνώ οτι μακάρι να τους πετάξει έξω η Ισπανία. Πάντως, εδώ που είμαστε ήδη είμαστε ψηλά.
Πράγματι οι περιγραφές των εκφωνητών της ΝΕΤ είναι επιεικώς αχαρακτήριστες! :evil: :mad:
Καλή μας επιτυχία σε λίγο! :thumbsup1
Πέταξαν οι Γάλλοι όξω τον εφιάλτη μας των τελευταίων 10 χρόνων με το όνομα Λιθουανία;
Καλό, πολύ καλό.
Γιατί ανέκαθεν με τους Λιθουανούς είχαμε κόμπλεξ.
Όπως είχαμε κόμπλεξ και απέναντι σε Σέρβους και Κροάτες που είναι ήδη εκτός.
Οι Γάλλοι πάντα ήταν του χεριού μας, και από τις άλλες 2 ομάδες, μόνο οι Ισπανοί ξέρουν μπάσκετ.
Οι Γερμανοί ανέκαθεν ήταν ξυλοκόποι.
Καταπληκτικό παιχνίδι!
Για να δούμε τί μας επιφυλλάσει το τέλος! ;)
Απαπα πανικός στο παιχνίδι! Έχω βαρέσει δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές το γραφείο! Μακάρι να τα καταφέρουμε!
Αυτά τα τρίποντα τι τους αφήνουν και τα βάζουν;
Πολυ δυσκολα τα πραγματα παιδια, ιδιως οταν ειμαστε και τοσο αστοχοι στις ελευθερες βολες...
Μαλλον το χασαμε το παιχνιδι...
Θα μας τρελάάάάάάάάάάάάάνουν!!!!!!
Μάλλον η σεμνή τελετή , έλαβε τέλος . Άντε για το χάλκινο τώρα .
Λυπαμε που το λεω αλλα game is over.Χασαμε.Το βλεπω εξαιρετικα δυσκολο να νικησουμε.
Μάλλον τελείωσε το παιχνίδι!
Δεν πειράζει παίζουμε για μετάλλιο και είμαστε και στο mundobasket!
Είναι ομάδα με μέλλον, έχουμε να δούμε πολλά απο αυτούς!
40" 4 πόντοι... ένα θαύμα μόνο!!! ένα θαύμα!!!
Αν δεν ακουστεί η κόρνα! :lol:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Μεσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
?????????????????????????????ti Egine??????????????????????
Tommy_Angelo
24-09-05, 20:51
Τελικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
ΔΕΕΝΝΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΑΑΩΩΩΩΩ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑ !!! :respekt: :respekt: :respekt: :worthy: :worthy:
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
Πω πω τι σύγκινήσεις είναι πάλι αυτές απο την Εθνική μας!
Πωπωπω - πωπωπω - Τι τσ... ήταν αυτό....
Ρεε Τι Γινεται Με Την Ελλαδαρα Τα Τελαυταια Χρονια ????
:d:d
:worthy: :worthy: :worthy:
:respekt:
Αν συνεχισουμε έτσι θα αρχίσω τις :injection
Είπαμε αν δεν ακουστεί η κόρνα! Αχαχχαχχαχχαχ μπράβο τίποτα άλλο, ένα μεγάλο μπράβο!
Χαιρομαι που δεν βγηκα αληθινος.... :thumb_dup :thumb_dup :thumb_dup
Μαλλον ειναι η σειρα του μπασκετ μετα τον ποδοσφαιρο περσι... ;)
Μόνο οι Ρώσοι είχαν κάνει τέτοια ανατροπή , από το -9 στην νίκη , επί των Γιουγκοσλάβων ... α , ρε Ελλαδάρα !!!
Να ρε που γίνονται και θαύματα!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap :clap
mouxaxa εκτεθήκατε :p
Υου all seem so silly now :lol:
Jedi ο Διαμαντίδης. :cool:
Master ο Γιαννάκης. :cool:
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ, ΤΟ :xΑ:xΗ:xΕΝΟ
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
Η μεγαλύτερη ανατροπή πραγματικά στην ιστορία του Ευρωπαικού μπάσκετ.ΜΠΡΑΒΟ τους :respekt: :respekt: :respekt:
(Αυτή η ομάδα έχει ΨΥΧΗ).
Ειμαστε Στον Τελικο!!!!!!!
{αληθεια Ποτε Ειναι?}
:yahoo: ΤΕΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :yahoo:
:greece: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!:greece:
αυτό το μαμημένο τρίποντο έπρεπε να μπει!
αφου δεν επαθα καρδιακο σε αυτον τον αγωνα δυσκολα το κοβω!!!
ευγε ελλαδαρα!!!
παμε γερα να παρουμε και εδω την κουπα!
@ ADSLgr.com All rights reserved.