Επιστροφή στο Forum : Eurobasket 2005
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
Το καλύτερο δώρο ενόψει της επερχόμενης ξενιτειάς μου!!!!!!
Θα έχω να λέω πολλά..... By the way, άρτι αφιχθείς από Ομόνοια..... Πανικός, αλλά όχι όπως άλλες εποχές! Μου φαίνεται πως αρχίσαμε να μπουχτίζουμε!!!!!!!
Ναι αυτό είδα κι εγώ εδώ στην Θεσσαλονίκη. Ναι μεν πολλοίς κόσμος μαζεύτηκε αλλά ο παλμός δεν ήταν όπως στο μουντιάλ! Γι΄ αυτό δεν μείναμε πολύ ώρα.
πολύ συγκινητικές οι δηλώσεις του Νίκου Ζήση, συμμαθητής της αδελφής μου. Ο αδέλφος του 2 χρόνια μεγαλύτερος μου ,ήμασταν στο ίδιο λύκειο
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΟΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟ!!!!!
Στο Πασαλιμάνι πάντως έγινε ο κλασσικός χαμός, αν και όντως διέκρινα ένα μπούχτισμα, τα τραγούδια λιγότερα, ο κόσμος έφυγε λίγο πιο νωρίς, τα αμάξια κόρναραν λιγότερο, έφυγα με την πρώτη χωρίς να πέσω σε μποτιλιάρισμα... τεσπα, αν πάρουμε βόλλευ βλέπω εμένα και καμμιά 10ρια γραφικούς να πανηγυρίζουμε... :D
πολύ συγκινητικές οι δηλώσεις του Νίκου Ζήση, συμμαθητής της αδελφής μου. Ο αδέλφος του 2 χρόνια μεγαλύτερος μου ,ήμασταν στο ίδιο λύκειο
ο αδερφός του απο τι πέθανε?
Καταρχάς, συγχαρητήρια στα παιδιά που μας έκαναν πάλι περήφανους!
Μετά το Euro πέρσι και τώρα αυτό είμαστε πάλι πρωταθλητές....
Άραγε πόσο απέχουμε για να πρωταγονιστίσουμε και σε τομείς άλλου όπως της τεχνολογίας;;;;
Γιατί είμαστε τόσο πίσω και τι πρέπει να αλλάξει;;;;
Είναι θέμα υποδομών, νοοτροπίας, μαλ...... ;;;;;;;
Τα δυο τελευταια... Και κυριως το τελευταιο... :(
ο αδερφός του απο τι πέθανε?
σε τροχαίο ατύχημα
Το περίεργο που άκουσα εχθές απο φίλο στην Γερμανία, μετά την λήξη του αγώνα οι Ελληνες της Γερμανίας δεν βγήκαν να πανηγυρίσουν...
Περίμενα να τα κάνουν ανω κάτω .. :twisted:
Ναι αυτό είδα κι εγώ εδώ στην Θεσσαλονίκη. Ναι μεν πολλοίς κόσμος μαζεύτηκε αλλά ο παλμός δεν ήταν όπως στο μουντιάλ! Γι΄ αυτό δεν μείναμε πολύ ώρα.
Πήραμε και το μουντιάλ ? :p
supermario
26-09-05, 10:57
Ενα μπραβο στην Εθνικη ομαδα και απο μενα(οχι πως το χρειαζεται)!!!!!!
Επαιξαν μπασκετ και εκαναν τον τελικο, περιπατο.
Νομιζω πως στα 2 τελευταια παιχνιδια της Εθνικης ο Παπαλουκας ειναι μακραν ο καλυτερος παικτης της Εθνικης. Απορω πως και τον αφησαν να παει στο εξωτερικο....
Η FIBA μας εχει στην 9η θεση παγκοσμιως. Δεν ξερω αν εχουν ανανεωθει τα rankings μετα και το χθεσινο...
Εκ παραδρομής:oops: και ίσως προφητικό!!! :lol: :cool:
ΠηΡαμε;;;
ή
ΠηΓαμε;;;
Γιατί... κάτσε να πάμε... και μετά το έχουμε στο τσεπάκι μας :thumb_dup
Γιατί... κάτσε να πάμε... και μετά το έχουμε στο τσεπάκι μας
Πες ότι πήγαμε κιόλας.:thumb_dup Κι ελπίζω αυτήν την φορά η ελληνική αποστολή να κλείσει το ξενοδοχείο της για ολόκληρο μήνα. :cool:
Στο τάβλι αλήθεια ξέρει κανείς τι κάναμε?/
Έμαθα ότι ο δικός μας Χασομέρης Καφενόβιος έπαιζε με ένα Ιρανο στον τελικο:P
Mε χάλασε gmt , που ήλθαν με την Aegean !
Mε χάλασε gmt , που ήλθαν με την Aegean !Γιατι σε χαλασε;;;
Δεν ξέρω ...περίμενα Airbus της Ολυμπαικής !
Δεν ξέρω ...περίμενα Airbus της Ολυμπαικής !Ποιας Ολυμπιακης...ποια ειναι η κυρια; :p
Δεν ξέρω ...περίμενα Airbus της Ολυμπαικής !
Ήταν κουρασμένα τα παιδιά και θα ήθελαν να φτάσουν στην ώρα τους στην Αθήνα ρε Νικόλα !!! :twisted: :twisted:
Θα ακολουθήσει μήπως το ίδιο θεατρικό σε ανοιχτεί τιμητική εκδήλωση, με τους πολιτικούς να θέλουν να κλέψουν λίγο από την λάμψη τους; :twisted:
Θα ακολουθήσει μήπως το ίδιο θεατρικό σε ανοιχτεί τιμητική εκδήλωση, με τους πολιτικούς να θέλουν να κλέψουν λίγο από την λάμψη τους; :twisted:Μπα, δεν νομιζω...εξαλλου εχουν να βγαλουν τονους χρημα απο τα DVD που ερχονται...
Διόλου απίθανο ...Το συνηθίζουν άλλωστε LOL .
εγώ θα προτείνω η κυβέρνηση να κάνει πρόβλεψη για κονδύλι που θα διατίθεται σε καπνογόνα,βεγγαλικά κτλ...eurovision στην αθήνα, παγκόσμιο στην ιαπωνία,mundial στην γερμανία(αν πάμε)...όλο και κάποια νεα επιτυχία θα έχουμε :p
:worthy: :worthy: http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=3057&stc=1 :thumb_dup
Αχ τι θυμήθηκα τώρα.
Το 1987 κατέβηκα στην ομόνοια φορώντας μόνο το μαγιό και σαγιονάρες.
Γύρισα στο σπίτι μόνο με το μαγιό………..
Γύρισα στο σπίτι μόνο με το μαγιό………..
Πάλι καλά που γύρισες και με το μαγιό σου :lol: :lol::lol:
Δεν το πιστευω ακομα.
Γυρισε η Εθνικη, και στο αεροδρομιο τους περιμενανε καμια 200 να πω, 300 να πω, φιλαθλοι.
Οχι και ετσι ρε μαμωτο.
Ναι το ξερω, ηταν εργασιμη, τα σχολεια εχουν ανοιξει, αλλα δεν δικαιολογειται να ειναι μονο τοσος λιγος κοσμος για να τους αποθεωσει.
Περιμενα τουλαχιστον 10.000 κοσμος να βρισκεται απο νωρις στο αεροδρομιο.
Κριμα, κριμα.
Θυμαμαι στο Euro 2004 οταν γυρισε η Εθνικη ποδοσφαιρου και το πουλμαν ειχε κολλησει για ωρες λογω των πολλων χιλιαδων φιλαθλων που πηγαν στο αεροδρομιο για να τους υποδεχθουν.
Τοσο μεγαλη διαφορα? Τι να πω. Κριμα για αλλη μια φορα.
και βέβαια υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά...το μαρτυράνε και τα κασέ των παικτών εδώ δεν έχουμε τόσο μεγάλή διαφορά αξίας με τις άλλες ομάδες δυο τρία ονομάτα υπήρχαν αλλα μόνοι τους δεν κάνουν και τίποτα...ενω εμείς είχαμε και έχουμε καλή ποιότητα σε όλες τις θέσεις...
εκτός και αν μετράνε σαν παιχταράδες ο bucherer o rohler o arigbabu και o maras....
ήταν μέσα στα φαβορί η ομάδα μας...
Δεν το πιστευω ακομα.
Περιμενα τουλαχιστον 10.000 κοσμος να βρισκεται απο νωρις στο αεροδρομιο.
Κριμα, κριμα.
.
Υπερβολικός είσαι. Εγώ περίμενα να είναι κάπως έτσι. Το euro2004 ήταν διαφορετικό.
Μην απορείτε που είχε λιγότερο κόσμο και ενθουσιασμό από ότι πέρσυ στο ποδόσφαιρο. Μπράβο στα παιδιά της εθνικής μπάσκετ και πανάξιοι ήταν και μεγάλη η δόξα τους καθώς και η χαρά που μας προσφέρανε, αλλά κακά τα ψέματα άλλο το μπάσκετ και άλλο το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο ήταν είναι και θα είναι ο βασιλιάς των σπόρ και ο παντοτινός καημός του Έλληνα. Άλλωστε στο μπάσκετ είναι η δέυτερη φορά που το πήραμε, που σε καμία περίπτωση το γεγονός αυτό δε μειώνει τη χαρά και την επιτυχία των παικτών μας, απλά , πόσοι πιστέυεται πραγματικά ότι θα ξαναδούμε ευρωπαικό στο ποδόσφαιρο ? Επίσης , τι πιστέυεται ότι είναι πιο πιθανό να ξανασυμβει απο τα δύο ? Εγώ πιστέυω ότι στο μπάσκετ σίγουρα θα είναι πιο έυκολο να ξαναδούμε τέτοια επιτυχία παρά στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ μπορούμε και παγκόσμιο. Στο ποδόσφαιρο.... (?)
Υπερβολικός είσαι. Εγώ περίμενα να είναι κάπως έτσι. Το euro2004 ήταν διαφορετικό.
Ε οχι και υπερβολικος. Θα πρεπει να θυμασαι το 87' τι ειχε γινει. Καμια σχεση με σημερα.
Και ενταξει, δεν ειπα οτι θα επρεπε να ζησουμε τις ιδιες στιγμες αλλα οχι και ετσι. Οχι και τοσο αδιαφορια για μια ομαδα που εφερε το Ευρωπαϊκο κυπελλο ξανα στην Ελλαδα.
Εδω ρε, 7000 Ελληνες ταξιδεψαν ως το Βελιγραδι, τι μου λες τωρα.
Να σου πω και κατι αλλο? Κατα την γνωμη μου, ΑΝ το αεροπλανο που μετεφερε την Εθνικη μας απο το Βελιγραδι, ειχε προσγειωθει στη Θεσσαλονικη, θα εβλεπες εντελως διαφορετικη εικονα. Πιστευω οτι ο κοσμος θα ηταν πολλαπλασιος απο τον κοσμο που τους υποδεχθηκε στο Ελευθεριος Βελιζελος.
Μην απορείτε που είχε λιγότερο κόσμο και ενθουσιασμό από ότι πέρσυ στο ποδόσφαιρο.
Μα φιλε moralas, εδω δεν μιλαμε απλως για λιγοτερο κοσμο. Μιλαμε για αδιαφορια.
Μερα με την νυχτα ειναι η διαφορα. Οχι και ετσι.
Μόνος σου το έιπες ότι πήγε τόσος κόσμος στο Βελιγράδι και μη μου πεις ότι ήταν μόνο απο τη Θεσσαλονίκη , γιατί δε θα συμφωνήσω. Θα συμφωνήσω όμως ότι αν το αεροπλάνο πήγαινε στη Θεσσαλονίκη θα είχε σίγουρα περισσότερο κόσμο. Για πολλούς λόγους, ένας από τους οποίους είναι ότι ο κόσμος εκεί διψάει πιο πολύ. Άλλα καλώς ή κακώς η εθνική ομάδα πάει στην πρωτέυουσα μιας χώρας, όπως γίνετε σε όλο τον κόσμο. Πάντως αδιαφορία δε θα το έλεγα, εγώ κρέμασα από προχθές την σημαία μου στο μπαλκόνι και στο σπίτι μου έγινε ο χαμός μετά τη λήξη του υελικού, αν και ομολογώ ότι δεν πήγα για πανιγύρια στο κέντρο λόγω της εξεταστικής και του διαβάσματος.
Να σου πω και κατι αλλο? Κατα την γνωμη μου, ΑΝ το αεροπλανο που μετεφερε την Εθνικη μας απο το Βελιγραδι, ειχε προσγειωθει στη Θεσσαλονικη, θα εβλεπες εντελως διαφορετικη εικονα. Πιστευω οτι ο κοσμος θα ηταν πολλαπλασιος απο τον κοσμο που τους υποδεχθηκε στο Ελευθεριος Βελιζελος.
Συνεχίζεις να εθνικίζεις.
Θα σε παραπέμψω στα πολύ σοβαρά και μετρημένα λόγια του Συρίγου στο δελτίο του Μέγκα εχθές, πριν από τον αγώνα:
- Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, θα παρακαλούσα να λείψουν οι εθνικιστικές κορώνες περί ελληνικής φυλής και γονιδίων. Εάν κερδίσουν, θα έχουν πολύ απλά κερδίσει αυτό το συγκεκριμένο προπονητικό τιμ και αυτή η συγκεκριμένη ομάδα. Είναι απλά ένα παιχνίδι, είναι αθλητισμός. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Συνεχίζεις να εθνικίζεις.
Εδω κανεις λαθος φιλτατε wan. ;)
Η Θεσσαλονικη θεωρειται η μπασκετομανα της Ελλαδας. Ο κοσμος εδω, αγαπαει το μπασκετ, ισως πιο πολυ απ'οτι εκει κατω στην Αθηνα.
Μην ξεχνας την μεγαλη ομαδα του Αρη που πρωταγωνιστησε στα γηπεδα της Ελλαδας αλλα και της Ευρωπης. :worthy:
Ποσα παιδια (ακομα και της σημερινης Εθνικης μας ομαδας) ειχαν σαν ινδαλμα τον Γκαλη, τον Γιαννακη ακομα και τον Φασουλα (αν και παοκτσης, ηταν καλος :D ).
Γι'αυτο ακριβως αναφερθηκα στην Θεσσαλονικη και οχι για εθνικιστικους ή αλλους σκοπους.
Αμεσως να με παρεξηγησεις βρε... :whip:
@apos
Βρε συ, οταν ηρθε η ομαδα ποδοσφαιρου ηταν απογευμα καλοκαιρι, αρα ολος ο κοσμος που πηγε στις εκδηλωσεις δεν ειχε να παει σε δουλεια/σχολειο/πανεπιστημιο/φροντιστηριο οπως ειχε η συντριπτικη πλειοψηφια σημερα, Δευτερα πρωι...
Επισης κακως συγκρινουμε το '87 με το '05, τοτε ημασταν παραπολυ διψασμενοι για διακρισεις οπως την χθεσινοβραδυνη... Αν δεν ειχαν κερδισει χθες το βραδυ σημερα ξερεις τι θα λεγαμε οι περισσοτεροι; Σιγουρα οχι "δεν πειραζει, νεα ομαδα ειναι, και η δευτερη θεση καλη ειναι, επιτυχια".
Απολαύστε τους !!!
http://www.fiba.com/images/web/News/Photos/2005/09/25/_192/050925_gre_o.jpg
John_Nastos
26-09-05, 22:40
Καλά με το ζορι θα αναγκάσουμε τον κόσμο να βγει να πανηγυρίσει;
Όποιος θέλει βγαίνει στους δρόμους. Τόσο απλό είναι. Δεν θα φτάσουμε στο σημείο να κατακρίνουμε τον κόσμο γιατι δεν πανηγυρίζει. Δεν είναι χρέος κανενός άλλωστε.
Καλά με το ζορι θα αναγκάσουμε τον κόσμο να βγει να πανηγυρίσει;
Όποιος θέλει βγαίνει στους δρόμους. Τόσο απλό είναι. Δεν θα φτάσουμε στο σημείο να κατακρίνουμε τον κόσμο γιατι δεν πανηγυρίζει. Δεν είναι χρέος κανενός άλλωστε.
Κανενας δεν μιλησε για το αν βγηκε ο κοσμος στους δρομους για να πανηγυρισει ή οχι.
Στους δρομους βγηκανε αρκετοι και πανηγυρισανε, αυτο ειναι δεδομενο.
Εγω απλα ανεφερα οτι ο κοσμος που πηγε στο αεροδρομιο για να υποδεχθει την Εθνικη ομαδα, ηταν παρα πολυ λιγος, ΚΑΙ σε σχεση με το 87', Και σε σχεση με το Euro 2004.
Ηταν λογικο να μην υπαρχει ο αναλογος κοσμος (λογω Δευτερας μεσημερι, λογω σχολειων, λογω εργασιας και λογω μη τοσο μεγαλου ενδιαφεροντος) αλλα οχι και ετσι.
Εδω στην Παπαριζου που κερδισε την Eurovision, οταν ηρθε στην Ελλαδα, την περιμενανε πολυ περρισσοτεροι ανθρωποι για να την υποδεχθουν.
Και ειναι κριμα, γιατι τα παιδια δωσανε τα παντα για να φερουν την κουπα στην Ελλαδα και τους αξιζε μεγαλυτερη υποδοχη απο ολους εμας που χαρηκαμε την κατακτηση του χρυσου.
Φιέστα κι έτσι δεν παίζει; :(
Ο apos εχει δίκιο.
Στην Θεσσαλονίκη θα είχαν πολυ καλύτερη υποδοχή. Εδω απλα ηταν υποτονική και είναι κρίμα.
Στη Θεσσαλονίκη το basket είναι απλά ένα ΑΛΛΟ πράγμα. Η πόλη αυτή είναι δεμένη μαζί του. Δεν χρειάζεται να τα εξηγούμε αυτά, οποιος κατάλαβε κατάλαβε.
John_Nastos
27-09-05, 10:05
Ο κόσμος θα τρέξει όταν δει ότι κερδίθηκε κάτι σημαντικό και δύσκολο. Το χρυσό στο μπάσκετ δεν είναι πλέον τόσο συνταρακτικό όσο στο παρελθόν. Τόσο το ίδιο το άθλημα (που έχει χάσει απίστευτα σε δημοτικότητα) όσο και η έννοια της πρωτιάς στην ευρώπη (Που δεν είναι πια κάτι καινούργιο). Ίσως σε κάποια άλλη πόλη να εκτιμούν το μπάσκετ ως άθλημα περισσότερο. Δεν διαφωνώ.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΡΙΡΙ.FINAL CCOUNTDOWN ΛΕΓΕΤΕ!
Hμαρτον. Αν δεν το έλεγες ακόμα θα έψαχνα τι είναι αυτό το τιρινίνι που άκουγα από τους μουσικά απαιδευτους!!!
Η FIBA μας εχει στην 9η θεση παγκοσμιως. Δεν ξερω αν εχουν ανανεωθει τα rankings μετα και το χθεσινο...
Στην 8η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIBA ανέβηκε η Ελλάδα
H ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΔΑ
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ
1 ΗΠΑ
2 ΣΕΡΒΙΑ
3 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
4 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
5 ΙΣΠΑΝΙΑ
6 ΙΤΑΛΙΑ
7 ΡΩΣΙΑ
8 ΕΛΛΑΔΑ
9 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ