PDA

Επιστροφή στο Forum : Vivodi-Δίοδος 24Mbps/512 ??

PikosApikos
07-06-08, 19:55
Το δίλημμα μου είναι το εξης....εχω σταθερό ΟΤΕ και είμαι συνδεμενος με ΟΤΕΝΕΤ ONDSLkit στα 2MB με 12 ευρώ το μήνα. Δεν σκεφτομαι να φύγω από ΟΤΕ για τηλεφωνία(δεν είμαι για τέτοιο ρίσκο προς το παρον) αλλά η προσφορά στο διοδος της VIVODI στα 24mb με τα ίδια χρήματα είναι δελεαστική. Και εδω ερχονται τα ερωτήματα:

1) Ποια η διαφορά του Διοδος Vivodi από τα κοινα προγραμματα της Vivodi όσον αφορά τις γραμμές και τους κόμβους?
2) Στο ΔΙΟΔΟΣ αναφέρει η σύνδεση πως είναι Shared LLU, σε τι διαφέρει από το Full LLU και πως αυτό μπορει να επηρέασει την απόδοση της σύνδεσης?
3)Κανείς άλλος που το δοκίμασε?

Squall
07-06-08, 19:59
2) Με Shared LLU θα εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ απο vivodi... αλλα θα εισαι ουσιαστηκα ακομα πανω στην γραμμη του ΟΤΕ του οποιου θα πληρωνεις και το παγιο.

PikosApikos
07-06-08, 20:10
Δηλαδη είναι σαν να πέρνω 24αρα και τηλεφωνια απο Vivodi και να πληρωνω αυτήν αλλά και το πάγιο του ΟΤΕ απο πάνω?

ariadgr
07-06-08, 20:21
2) Με Shared LLU θα εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ απο vivodi... αλλα θα εισαι ουσιαστηκα ακομα πανω στην γραμμη του ΟΤΕ του οποιου θα πληρωνεις και το παγιο.

Λάθος, με Shared LLU (Δίοδος) θα έχει μόνο Internet από Vivodi (τηλεφωνία μέσω OTE).

Giama
08-06-08, 12:15
Το δίλημμα μου είναι το εξης....εχω σταθερό ΟΤΕ και είμαι συνδεμενος με ΟΤΕΝΕΤ ONDSLkit στα 2MB με 12 ευρώ το μήνα. Δεν σκεφτομαι να φύγω από ΟΤΕ για τηλεφωνία(δεν είμαι για τέτοιο ρίσκο προς το παρον) αλλά η προσφορά στο διοδος της VIVODI στα 24mb με τα ίδια χρήματα είναι δελεαστική. Και εδω ερχονται τα ερωτήματα:

1) Ποια η διαφορά του Διοδος Vivodi από τα κοινα προγραμματα της Vivodi όσον αφορά τις γραμμές και τους κόμβους?
2) Στο ΔΙΟΔΟΣ αναφέρει η σύνδεση πως είναι Shared LLU, σε τι διαφέρει από το Full LLU και πως αυτό μπορει να επηρέασει την απόδοση της σύνδεσης?
3)Κανείς άλλος που το δοκίμασε?

Για το 2) σου απάντησαν

Για το 1), η διαφορά νομίζω πως είναι ότι το Δίοδος το προσφέρει σε λιγότερους κόμβους από τα άλλα, δε νομίζω να υπάρχει άλλη διαφορά από τα Shared LLU προγράμματά της.

Για το 3) δεν έχω εμπειρία να σου πω.

Πάντως δεν είναι ιδιαίτερα συμφέροντα πλέον τα πακέτα του Δίοδος, τόσο ώστε να αξίζει να ασχοληθείς με την έξτρα γραφειοκρατία-καθυστέρηση που απαιτείται.

Ρίξε μια ματιά και στο πακέτο της Altec, το Jetpack Megabit που με την προσφορά που έχει τώρα βγαίνει 118,50 Ευρώ για ένα χρόνο, με ονομαστική ταχύτητα 24/1. Με το συγκεκριμένο κερδίζεις και σε τιμή, και θα σε συνδέσουν λογικά πιο γρήγορα (κρίνοντας από το παρελθόν της Vivodi αν και για το παρόν δεν έχω εμπειρία), και έχεις διπλάσιο θεωρητικά upload.

PikosApikos
08-06-08, 16:20
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις.

Βασικά δεν με ενδιαφέρει και τόσο ο χρόνος ενεργοποιήσης οσο να ναι νταξει η γραμμη να έχω σταθερά ικανοποιητικές ταχύτητες και να μην έχω προβληματα με διακοπες , χαμηλες ταχύτητες και τέτοια..δυστυχώς εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να ζητάμε όλα όσα πληρώνουμε..αρκούμαστε σε ενα μινιμουμ,στα βασικά..και αυτά εάν είσαι τυχερός. .α ρε κατάντια.

Το ξέρω για το δίοδος αλλά την έχω ξανα κάνει την διαδικασία οπότε δεν θα χρειαστώ και πολύ χρόνο...βασικα δεν θέλω να φύγω από δίοδος γιατί δεν θέλω να μπω σε διαδικασιες με αλλαγη γραμμης τηλεφώνου απο ΟΤΕ σε Vivodi και με όλες τις πιθανές παρενέργειες....αλλιώς θα 'βαζα Telefonet+.

@ ADSLgr.com All rights reserved.