PDA

Επιστροφή στο Forum : Dc++

chica_loca
18-09-05, 21:49
Επειδή δεν εχω ιδέα τι παίζει με το DC++ ..θα ηθελα καποιος να μου πει τι να αλλαξω στα connections settings για να μπορω να συνδεθώ ...tcp και udp port τι βαζω?οσο αφορά την ip address καθε φορα που αλλαζει πρεπει να πηγαινω να αντικαθιστώ εγω την καινουργια ή αλλαζει αυτόματα;
ευχαρστώ εκ τον προτέρων

dracula
19-09-05, 12:50
Καλημερα

Το www.angelos0.com μαλλον θα σε βοηθησει για ρυθμισεις (κοιτα στο μενου αριστερα)

viper2004
19-09-05, 14:51
πως κανω registration στο aggelos0 ??

dracula
19-09-05, 22:24
Αν λες για το www.angelos0.com αυτο δεν θελει registration αλλα εχει ολες τις οδηγιες και ρυθμισεις του dc++. Ακολουθησε τα και μπεις (με τις ρυθμισεις που δινονται) και στο hub.

viper2004
19-09-05, 23:23
μα μου ζηταει password η hub......

chica_loca
20-09-05, 03:21
εχω ακολουθησει πιστα ολες τις οδηγιες ,αλλα παλ...ι τιποτα. Mε κανει συνεχεια disconnected... :mad:

jog
20-09-05, 07:25
εχω ακολουθησει πιστα ολες τις οδηγιες ,αλλα παλ...ι τιποτα. Mε κανει συνεχεια disconnected... :mad:

Για ποιο λόγο σε κάνει disconected?Γιατί συνήθως γράφει!
Έλεγξε τυχόν firewalls,slots και φυσικά το share σου
:D

chica_loca
21-09-05, 01:11
το προβλημα ειναι οτι γενικα δεν συνδεεται με το προγραμμα...κανει downloading για public hubs.. και μου βγαζει στο τελος download failed:disconected.
σχετικα με firewalls,slots και share ειμαι οκ νομιζω.. :-k :-k

groove54
21-09-05, 17:17
chica_loca προσπαθησα να σου απαντησω στο PM σου αλλα τα εχεις απενεργοποιησει!! Μια προσωρινη αλλα πολυ καλη λυση ειναι να μην κατεβασεις καθολου την λιστα με τα hubs αλλα να πας στο κιτρινο αστερακι οπου ειναι τα favourite hubs εκει να βαλεις αυτα που θες ως τα αγαπημενα σου και να τικαρεις το κουτακι ωστε να συνδεονται μονα τους οταν ανοιγεις το DC++. Θα σου δωσω μερικα addresses απο hubs. Δυο απο τα καλυτερα ελληνικα hubs ειναι το angelos me address angelos0dc.no-ip.info:1411 και το dark angel με address dark-angel.no-ip.info Απλα για να ξερεις το πρωτο εχει minimum share 10 GB και το δευτερο 5 GB. Επισης ενα καλο hub με πολλους users και λιγες απαιτησεις σε share (10 GB) ειναι το ουγγρικο DIABLO με address diablohub.myip.hu:4111 Λοιπον θα πας στο favourite hubs θα πατησεις κατω κατω new και στο πεδιο address θα γραψεις αυτα που σου εδωσα. ΟΚ? Στειλε μου να μου πεις τι εγινε :cool:

XTCgr
21-09-05, 17:34
groove54 τα bold σε όλο το κείμενο δεν επιτρέπονται - επίσης κάνει κουραστική την ανάγνωση των posts

papdoux
21-09-05, 18:01
μαλλον πρεπει να βρεις αλλη διευθυνση για να κατεβαζεις τα public hubs

stefanos1999
21-09-05, 23:29
exo kanei tis rithmiseis UDP kai TCP protocol & ip στο dc++,, alla mipos mporei kaneis na voithisei gia tis rithmiseis sto telindus 1131?euxaristo

EvilHawk
21-09-05, 23:36
stefanos1999 εκτός του ότι τα greeklish απαγορεύονται στο forum, γραφουμε μόνο ελληνικά, έχεις κάνει την ίδια ερώτηση σε 2-3 διαφορετικά θέματα! Κάνε λίγο υπομονή και κάποιος θα απαντήσει στίς απορίες σου!

@ ADSLgr.com All rights reserved.