Επιστροφή στο Forum : Αρχονταρίκι. Ορθόδοξο Φόρουμ
Θα ηθελα να καταθεσω την προταση μου για οσους και οσες ενδιαφερονται, η οποια ακουει στο ονομα 'Αρχονταρικι'. :respekt:
Προκειται για ενα Ελληνικο Χριστιανικο Ορθοδοξο Φορουμ, το οποιο διαπιστωσα οτι εχει πολυ χρησιμο υλικο. Εμαθα πραγματα που δε γνωριζα! :)
:clap::clap::clap:
Jesus Christ All-Mighty... :)
nkalomiris
14-06-08, 17:17
Το link δεν βγάζει πουθενά.
Το μετάνιωσαν;
:nono:
Απο το προτεινομενο forum:
1.01 Δικαιώματα μέλους μπορούν να αποκτήσουν μόνο Χριστιανοί/ές Ορθόδοξοι/ες.
1.05 Δεν επιτρέπεται η αναφορά μη Χριστιανικών Ορθόδοξων forums/portals/sites/blogs και η εγγραφή σε αυτά με έμεσο ή άμεσο τρόπο.
1.06 Οποιοσδήποτε δικτυακός τόπος αναφέρεται σαν πρόταση ή πηγή, πρέπει να είναι εγκεκριμένος από την Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη ώστε να διασφαλίζεται το Ορθόδοξο του περιεχομένου του.
1.10 Μπορείτε να υπογράφετε μόνο με userbars χριστιανικών ορθόδοξων δικτυακών τόπων, με εδάφια της Αγίας Γραφής ή και τα δύο μαζί!
2.03 Δεν επιτρέπονται εξειδικευμένες αναφορές σε "σκοτεινά θέματα".
Σημείωση
Η εκπομπή της Πειραϊκής Εκκλησίας 91.2 Fm 'Πατερικόν Κυριακοδρόμιον' συγχρονίζεται κάθε Κυριακή συν Θεώ, με το 'Ευαγγέλιο και τον Απόστολο της Κυριακής' ώστε οι ενδιαφερόμενοι/ες ταυτόχρονα να διαβάζουν και να ακούνε την ανάλυση των εδαφίων.
Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία.
Ο Τριαδικός Θεός ας μας σκεπάζει με την Αγία Χάρη Του.
Aσχετα αν μιλαμε για την επικρατουσα θρησκεια του τοπου μας, δε νομιζετε οτι θα επρεπε να αποφευγετε δημοσιες προσκλησεις σε αντιστοιχα forum, που ευκολοτατα εμπιπτουν σε κατηγορια hate-forum κ βασιζουν μεχρι κ τους επισημους κανονες τους σε ρατσιστικη θεωρηση κ οξυτατη λογοκρισια?
Κ επιτελους οι πιστοι την εχουν κερδισει τη μετα θανατον ζωην, δε θα πρεπε το forum να απευθυνεται πρωτιστως σε απιστους, μπας κ βολευτουν κ αυτοι?
Η Σημειωση ειναι υπερβολικα σουρεαλιστικη για να τη σχολιασει κανεις, το μονο που περναει απο το μυαλο ειναι οτι ετσι κ οντως ισχυει η Χριστιανικη διδασκαλια, ατομα σαν τον Site Owner θα βρασουν σε πολυ βαθυ καζανι...:evil:
Φανερός Πράκτωρ
15-06-08, 01:34
1.05 Δεν επιτρέπεται η αναφορά μη Χριστιανικών Ορθόδοξων forums/portals/sites/blogs και η εγγραφή σε αυτά με έμεσο ή άμεσο τρόπο.
1.06 Οποιοσδήποτε δικτυακός τόπος αναφέρεται σαν πρόταση ή πηγή, πρέπει να είναι εγκεκριμένος από την Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη ώστε να διασφαλίζεται το Ορθόδοξο του περιεχομένου του.
1.10 Μπορείτε να υπογράφετε μόνο με userbars χριστιανικών ορθόδοξων δικτυακών τόπων, με εδάφια της Αγίας Γραφής ή και τα δύο μαζί!
Σημείωση
Η εκπομπή της Πειραϊκής Εκκλησίας 91.2 Fm 'Πατερικόν Κυριακοδρόμιον' συγχρονίζεται κάθε Κυριακή συν Θεώ, με το 'Ευαγγέλιο και τον Απόστολο της Κυριακής' ώστε οι ενδιαφερόμενοι/ες ταυτόχρονα να διαβάζουν και να ακούνε την ανάλυση των εδαφίων.
ου 666 ου 666 ου 666...
Όταν βλέπω τέτοιο δογματισμό από διάφορους "θεοσεβούμενους" ανθρώπους μου έρχεται ειλικρινά να γίνω άθεος, ή κάτι άλλο τέλος πάντων..
Άκου εκεί χριστιανικό φόρουμ και να απαγορεύεται η αναφορά οτιδήποτε μη Χριστιανικού.. Καλά τη θρησκεία τους/μας την έχουν μελετήσει καθόλου?
(Θα προσέθετα και άλλα σχόλια αλλά δεν θέλω να υποβιβάσω το θέμα ούτε να προσβάλλω κανένα)
Προσωπικα ειμαι υπερ! :oneup:
Δε καταλαβαινω γιατι πρεπει ολα να ειναι 'ανοικτα' και οι αμφισβητιες να πρεπει παντου να εισχωρουν! Το φορουμ ειναι Χριστιανικο Ορθοδοξο και ζητει Χριστιανους Ορθοδοξους ως μελη. Το βρισκω απολυτα λογικο. Τωρα αν ο οποιοσδηποτε θεωρει τον εαυτο του κατι αλλο απο Χ.Ο. δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να απαιτει να μπορει να γινει μελος εκει! Ετσι και αλλιως το υλικο που παρουσιαζεται εκει, δε νομιζω να αφηνει πολλα περιθωρια για ο,τιδηποτε αλλο πλην εισφορας υλικου (ευχες, κανονες, βιοι Αγιων κτλ). ;)
Προβλέπεται τρελλό moderating στο εν λόγω forum. Δικαίωμά τους να δημιουργήσουν "club", πλην όμως θα περίμενα να είναι λίγο πιο ανοικτά μυαλά.
θα εχει και οδηγους στο πως να γινεις παπας ας πουμε??
Άκου εκεί χριστιανικό φόρουμ και να απαγορεύεται η αναφορά οτιδήποτε μη Χριστιανικού.. Καλά τη θρησκεία τους/μας την έχουν μελετήσει καθόλου?
Πιο πανω εγιναν επιλεκτικες αναφορες στον κανονισμο και 'ξεχαστηκε' να αναφερθει οτι ειναι μελος της Ορθοδοξης Χριστιανοσυνης, της οποιας τα μελη πρεπει να πληρουν τις εξης προυποθεσεις συν τοις αλλοις:
5.Αιτίες απόρριψης νέων συνδέσμων και αφαίρεσης υπαρχόντων.
Τα αιτήματα για προσθήκη ή αλλαγή περιγραφής μπορούν αν απορρίπτονται από τους επιμελητής χωρίς παροχή περαιτέρω εξηγήσεων. Λόγω πιθανών αλλαγών στο περιεχόμενο ή την εμφάνιση των συμμετεχόντων ιστοχώρων, οι επιμελητές μπορούν να επανεξετάζουν οποιοδήποτε ιστοχώρο ανά πάσα στιγμή. Ως αποτέλεσμα, ένας ιστοχώρος μπορεί να κρυβεί ή να αφαιρεθεί από τον Κατάλογο, αν υπάρχουν ικανοί λόγοι γι' αυτό. Οι ακόλουθες περιπτώσεις θα οδηγήσουν σε αφαίρεση του υπάρχοντος ή απόρριψη του νέου συνδέσμους:
* Το περιεχόμενο του ιστοχώρου δεν έχει καμία σχέση με τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό
* Ο ιστοχώρος συνδέεται με κάποια κάποια μή Ορθόδοξη Χριστιανική (κατ' όνομα) ομολογία
* Το περιεχόμενο του ιστοχώρου είναι οικουμενιστικής, διαθρησκειακής, νεωτεριστικής φύσης
* Το περιεχόμενο του ιστοχώρου περιέχει θρησκειακό και ψευδομυστικιστικό υλικό μη Χριστιανικής, αποκρυφιστικής ή παγανιστικής φύσης
* Το περιεχόμενο του ιστοχώρου περιέχει διάδοση προπαγάνδα ή υλικό σχίσματος που βαθαίνει τις υπάρχουσες εκκλησιαστικές διαιρέσεις και συγχύσεις
* Το περιεχόμενο του ιστοχώρου περιέχει υλικό που δε συμβιβάζεται με τη Χριστιανική ηθική
* Το περιεχόμενο του ιστοχώρου περιέχει συνδέσμους σε μη Ορθόδοξες, αντιχριστιανικές ή αντιεκκλησιαστικές διαδικτυακές πηγές
* Ο ιστοχώρος είναι εξ ολοκλήρου δωμάτιο ή πεδίο συζητήσεων ή άλλη σελίδα που λειτουργεί μόνο ως εργαλείο διαδικτυακής επικοινωνίας
* Ο ιστοχώρος είναι υπο κατασκευή χωρίς οποιοδήποτε υπάρχον περιεχόμενο
* Ο ιστοχώρος περιέχει μεγάλο αριθμό λαθών, λανθασμένων συνδέσμων ή έχει απρεπή εμφάνιση
* Ο ιστοχώρος είναι απροσπέλαστος
* Ο ιστοχώρος έχει κλείσει ή έχει αλλάξει τη διεύθυνσή του χωρίς ειδοποίση.
Οποτε εκ των πραγματων δε μπορει να υπαρχει αναφορα σε ο,τιδηποτε ξενο με την Ορθοδοξια.
Αυτοι φιλε, οντως φαινεται οτι εχουνε μελετησει την θρησκεια μας. Εμεις την εχουμε μελετησει που βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα; ;)
θα εχει και οδηγους στο πως να γινεις παπας ας πουμε??
Ναι, τωρα τον ετοιμαζει ο Wantilles, διπλα στον οδηγο του Debian θα τον ποσταρει
Αυτοι φιλε, οντως φαινεται οτι εχουνε μελετησει την θρησκεια μας. Εμεις την εχουμε μελετησει που βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα; ;)
Ισως κ να εχεις δικιο, αν κ ο mpardsu εννοουσε φανταζομαι τη θρησκεια κατα Χριστον κ οχι κατα Χριστοδουλον. Απλη συνωνυμια τα δυο τους, κανενας λογος για προστριβες.
Συγγνωμη κ απο μερους μου για την παρεμβαση, συνεχιστε ελευθερα το θεοπνευστο εργο διαχωρισμου των ανθρωπων - κ αν βρειτε κανεναν Ασωτο Υιο σφαξτε αυτον αντι για το μοσχο το σιτευτο, ετσι που τα εχει κανει ο Αλογοσκουφης δεν ειμαστε για σπαταλες...:whistle:
Οποτε εκ των πραγματων δε μπορει να υπαρχει αναφορα σε ο,τιδηποτε ξενο με την Ορθοδοξια.
Aπό που και ως που φαίνεται ότι την έχουν μελετήσει?
πως την έχουν μελετήσει? με παρωπίδες και φουλ δογματισμό??
από που και ως που είναι θρησκεία μας? Με το ζόρι και το στανιό μήπως?:whistle:
και στο κάτω κάτω ποιοι είναι οι Αυτοι??? τους ξέρουμε κι από χτες?
Αnyway περίεγοι μέθοδοι για προσυλιτισμό...
Γίνετε πελάτες της εκκλησίας co. ,( EΠΕ, ΑΕ, κ.ο.κ.) μπορείτε :)
Οι θεολόγοι (και λοιποί του συναφιού, όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι) θα σας σώσουν τη ζωή,
αλλά και την τσέπη σας από περιτά βάρη :rofl: επίσης θα σας βοηθήσουν
να χάσετε δημιουργικά;) τον όποιο ελεύθερο χρόνο σας.
Ναι, τωρα τον ετοιμαζει ο Wantilles, διπλα στον οδηγο του Debian θα τον ποσταρει
Ισως κ να εχεις δικιο, αν κ ο mpardsu εννοουσε φανταζομαι τη θρησκεια κατα Χριστον κ οχι κατα Χριστοδουλον. Απλη συνωνυμια τα δυο τους, κανενας λογος για προστριβες.
Συγγνωμη κ απο μερους μου για την παρεμβαση, συνεχιστε ελευθερα το θεοπνευστο εργο διαχωρισμου των ανθρωπων - κ αν βρειτε κανεναν Ασωτο Υιο σφαξτε αυτον αντι για το μοσχο το σιτευτο, ετσι που τα εχει κανει ο Αλογοσκουφης δεν ειμαστε για σπαταλες...:whistle:
:oneup:
Φιλαρακι, οι ανθρωποι ειναι αυτοβουλα πλασματα. Αν μπαινουν σε κατηγοριες το κανουν μονοι τους, δε τους βαζει κανεις. Εσυ γουσταρεις να εισαι για την παρτυ σου πχ. Με γεια σου με χαρα σου. Επειδη ομως δε γουσταρουν ολοι να ακολουθουν το δρομακι που εχεις διαλεξει, δε σε κανει καλυτερο. Γκε-γκε? :cool:
Αφου χωρις παρεξηγηση φαινεσαι ασχετος (και εγω ακομα πιο πολυ απο εσενα βεβαια) τι θελεις και κανεις κριτικη στα του Χριστου και του Χριστοδουλου; Διοτι χωρις παραξηγηση, δεν νομιζω να εχεις σπουδασει σε καπoια Ιερατικη ή Θεολογικη σχολη... Φυσικα αυτο δε σημαινει οτι δικαιωμα κριτικης εχουν οι παραπανω, διοτι με βαση την Ορθοδοξια κανεις δε μπορει να κανει κριτικη, διοτι αυτο ειναι δουλεια του Θεου. Οχι των ανθρωπων... :whistle:
Ειλικρινα, δεν εχω καμια διαθεση προστριβης, μου κανει ομως εντυπωση ο τροπος σκεψης μερικων!
Εμένα μου κάνει εντύπωση ο τρόπος και το ύφος που απάντησες .... :whistle:
AddictedToChaos
15-06-08, 13:28
Σημείωση
Ε ρε σαπίλα λέμε.... :lol:
Αν γραφτώ και καταπατήσω όλα τα παραπάνω, μου δίνετε ένα free ticket to hell;
Το χρειάζομαι, γι'αυτό :cool:
Και εμενα. :cool:
Σύμφωνα με τους κανόνες του Αρχονταρικίου μπορείς να έχεις λινκ προς το adslgr ή userbar(αν υπήρχε τέτοιο);
Ας σταματήσουμε να ποστάρουμε σε αυτό το νήμα λοιπόν για να θαφτεί στο index, στην αφάνεια.
οτι αξίζει στους ΧΟ σκοταδιστές
........Auto merged post: no_logo πρόσθεσε 1 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Σύμφωνα με τους κανόνες του Αρχονταρικίου μπορείς να έχεις λινκ προς το adslgr ή userbar(αν υπήρχε τέτοιο);
πλάκα κάνεις έτσι; :rofl::rofl:
Φιλαρακι, οι ανθρωποι ειναι αυτοβουλα πλασματα. Αν μπαινουν σε κατηγοριες το κανουν μονοι τους, δε τους βαζει κανεις. Εσυ γουσταρεις να εισαι για την παρτυ σου πχ. Με γεια σου με χαρα σου. Επειδη ομως δε γουσταρουν ολοι να ακολουθουν το δρομακι που εχεις διαλεξει, δε σε κανει καλυτερο. Γκε-γκε? :cool:!
Συμφωνώ. Το αρχονταρίκι διαφωνεί με το παραπάνω. Δεν θεώρησα ποτέ ότι είμαι καλύτερος.
Αφου χωρις παρεξηγηση φαινεσαι ασχετος (και εγω ακομα πιο πολυ απο εσενα βεβαια) τι θελεις και κανεις κριτικη στα του Χριστου και του Χριστοδουλου; Διοτι χωρις παραξηγηση, δεν νομιζω να εχεις σπουδασει σε καπoια Ιερατικη ή Θεολογικη σχολη... Φυσικα αυτο δε σημαινει οτι δικαιωμα κριτικης εχουν οι παραπανω, διοτι με βαση την Ορθοδοξια κανεις δε μπορει να κανει κριτικη, διοτι αυτο ειναι δουλεια του Θεου. Οχι των ανθρωπων... :whistle:
Αν κοιτάξεις δεν ανέφερα καν τον Χριστόδουλο. Όσον αφορά την κριτική επίσης συμφωνώ και διαφωνεί το συγκεκριμένο forum. Ή καλύτερα (λόγο)κρίνει.
Sorry κιόλας αλλά με τέτοιες διατυπώσεις πιο πιθανόν είναι να ακούσω εκεί μέσα "Allahu Akbar ΒΟΟΜ!" παρά Αγαπάτε αλλήλους, μη κρίνεις ινα μη κριθείς κτλ.
Ειλικρινα, δεν εχω καμια διαθεση προστριβης, μου κανει ομως εντυπωση ο τροπος σκεψης μερικων!
Τότε γιατί κάνεις προσωπικές επιθέσεις? :rolleyes:
Τέλος πάντων, προκειμένου να μην γίνομαι αντιφατικός, καλά κάνουν οι άνθρωποι του αρχονταρίκι και βάζουν τέτοιους κανόνες εφόσον τους εκφράζουν. Ίσως ήταν λάθος μου που τους σχολίασα γιατί έτσι μόνο τα δικά μου πιστεύω καταρρίπτω και κάνω το ίδιο πράγμα με εκείνους.
@applebite: :respekt::rofl::rofl:
πλάκα κάνεις έτσι; :rofl::rofl:
Καθόλου! Γιατί ο Jem να βάζει ότι userbar γουστάρει εδώ όταν εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να βάλουμε εκεί (όχι ότι θα ασχοληθούμε, αλλά από θέμα αρχής)
Δυστήχως το παρόν φόρουμ είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ που θέλετε να κάνετε διαφήμιση
οπότε σύμφωνα με τους δικούς σας κανόνες :lock:
@ ADSLgr.com All rights reserved.