Επιστροφή στο Forum : Μοτέρ για πόρτα του γκαράζ.
montanna.can.guy
16-06-08, 15:34
Παιδά στο σπίτι μου βάλαμε νέες πόρτες και για την πόρτα του γκαράζ(συρρώμενη) ψάχνω για ένα ηλεκτρικό μοτέρ 1.5 ίππου.
Δεν ξέρω αν είναι λογικές οι τιμές αλλα εδώ μο είπαν οτι μόνο το μοτέρ κάνει 375ευρώ :whistle:
1ον.Είναι λογική η τιμή?(Που δεν το νομίζω)
2ον.Απο που μπορώ να βρώ ένα καλό-φτηνό
3ον:Υπάρχει κάνα online shop που να πουλάει τέτοιου είδους συσκευές?
Και γενικά τι τιμή είναι κανονική για ενα μοτέρ 1,5 ίππου?
Αν μπορείς να φτιάξεις τον αυτοματισμό, τότε έχεις την δυνατότητα να γλιτώσεις χρήματα. Αν όχι, η τιμή με εγκατεστημένο το μοτέρ είναι καλή.
montanna.can.guy
16-06-08, 15:49
Η τιμή που γράφω είναι μόνο για το μοτέρ όχι για την εγκατάσταση...
Πήγαινε πάρε προσφορές από 2, 3 εταιρίες. Να ζητήσεις ολοκληρωμένη προσφορά με μοτέρ, εγκατάσταση, τηλεχειριστήρια.
Eχω βαλει τετοιες πορτες.
Η τιμη για εναν καλο μηχανισμο ειναι αυτη. Υπαρχουν και χειροτεροι που εχουν περι τα 300€ και κατω αλλα δεν αξιζουν γιατι δεν ειναι τοσο δυνατοι.
Αν υπαρχει η πορτα και θελεις να βαλει τον μηχανισμο μονο υπολογιζε κανα 500ρικο.
Μπορεις να βρεις εδω τιποτα αλλα για ιδιωτες οι τιμες θα ειναι πιο τσουχτερες (δεν αναγραφει):
http://www.doukas.com.gr/ (απο τους μεγαλυτερους εισαγωγεις)
Αλλά να μην θέλει και 3 τηλεκοντρόλ και του τα κάτσουν στα αυτιά.
Εδω εχει μηχανισμους (http://www.doukas.com.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=42463), μπορεις να παρεις τηλ και να παρραγειλεις εναν.
montanna.can.guy
καλησπερα
περναγα τετοια μοτερ και ακομα περναω ειτε για συρομενη ειτε για ανοιγομενη και μπορεις να βρεις διαφορες τιμες απο 150 ευρω μεχρι και 1000 ευρω
τα συγκεκριμενα δεν θα τα βρεις με ιπππους αλλα με το βαρος της πορτας ( αυτο θα σε ρωτησουνε δλδ οταν πας να αγορασεις )
τα 375 ευρω που βρηκες αν θες πεσμου μαρκα κ αν εχεις κ εικονα του μοτερ να σου πω γιατι ειναι πολλα πανω σε τετοιο μοτερ οπως βαρος πορτας , αν το μοτερ εχει καλα χαρακτηριστικα πχ αν μπορεις να κανεις ακομα και αυτοματο κλεισιμο ( δλδ πχ εφυγες απο το σπιτι κ αυτο μετα απο καποιον χρονο που θα το βαλεις εσυ να κλεισει μονη της γιατι πχ μπορει να μην πιασει η εμβελεια του τηλεκοντρολ ) και αλλα πολλα οπως ακομα και πια ετερια το κανει
επισησ εχει ετοιμα σετ που μπορεις ευκολα να τα βαλεις και εσυ ... οχι μεχρι τελικη εγκατασταση γιατι θα δυσκολευτεις να βαλεις την κρεμαριερα ( οδοντωτη βεργα που παταει πανω στο μοτερ ) πανω στην πορτα εκει θελει λιγο βαβουρα αλλα να τραβηξεις παροχη για ρευμα δεν ειναι δυσκολο για να γλυτωσεις μερικα λεφτα
αν θες ασε μου ενα πμ να σε βοηθήσω
montanna.can.guy
22-06-08, 01:37
Θα ξαναπεράσω απο δευτέρα να πάρω πληροφορίες για το μοτέρ και θα σε ειδοποιήσω ;)
Και η πόρτα είναι 300 κιλά
οκ φιλος οτι θες εδω ειμαι
για 300 κιλα πορτα δεν θα βρεις ακριβο παντος και μια λογικη τιμη για εμενα ειναι γυρω στα 500 ευρω αλλα καλο .
τι να το κανεις αν παρεις με 300 και καθε λιγο κ λιγακι φωναζεις τεχνικο ;
δεν λεει
@ ADSLgr.com All rights reserved.