PDA

Επιστροφή στο Forum : πρόβλημα εγκατάστασης εκτυπωτή HP. please help

gatzos
17-06-08, 16:00
Λοιπόν εγώ δεν μπορώ να βγάλω κανένα νόημα με αυτό που συμβαίνει.
Έχω ένα πολύ-μηχάνημα hp psc 1315 all-in-one. Βάζω το cd να το κάνω εγκατάσταση και όλα βαίνουν καλώς. Βγάζει τα βήματα όλα κανονικά μέχρι που σε μια φάση πετάει “ data error (cyclic redundancy check)”. Στα ελληνικά νομίζω ότι είναι αυτό που λέει σφάλμα έλεγχος κυκλικού πλεονασμού η κάτι τέτοιο τέλος πάντως.
Υποθέτω και εγώ ότι φταίει το cd και μπαίνω στο site της ph και κατεβάζω τους drivers από εκεί και μου βγάζει πάλι το ίδιο error. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι φταίει κάποιο αρχείο των windows (π.χ.: name.dll).
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί τον χρειάζομαι τον εκτυπωτή για δουλειά???

Να και screenshot από το error μήπως φανεί χρήσιμο…

http://i42.servimg.com/u/f42/12/52/81/00/untitl12.jpg

kaster999
17-06-08, 16:15
Λοιπόν εγώ δεν μπορώ να βγάλω κανένα νόημα με αυτό που συμβαίνει.
Έχω ένα πολύ-μηχάνημα hp psc 1315 all-in-one. Βάζω το cd να το κάνω εγκατάσταση και όλα βαίνουν καλώς. Βγάζει τα βήματα όλα κανονικά μέχρι που σε μια φάση πετάει “ data error (cyclic redundancy check)”. Στα ελληνικά νομίζω ότι είναι αυτό που λέει σφάλμα έλεγχος κυκλικού πλεονασμού η κάτι τέτοιο τέλος πάντως.
Υποθέτω και εγώ ότι φταίει το cd και μπαίνω στο site της ph και κατεβάζω τους drivers από εκεί και μου βγάζει πάλι το ίδιο error. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι φταίει κάποιο αρχείο των windows (π.χ.: name.dll).
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί τον χρειάζομαι τον εκτυπωτή για δουλειά???

Να και screenshot από το error μήπως φανεί χρήσιμο…

http://i42.servimg.com/u/f42/12/52/81/00/untitl12.jpg

έχω και εγώ εκτυπωτή HP και δεν έχω αυτό το πρόβλημα!!!
το cd δεν πρέπει να έχει πρόβλημα!! αν όπως είπες και συ κάτι φταίνε στα windows σου πρωτίνω να βάλεις το cd των windows και να κάνεις επιδιόρθωση!!!!
και μόλις τελειώσει δοκίμασε ξανά να εγκαταστήσεις τον εκτυπωτή!!!:cool:

gatzos
17-06-08, 16:23
είναι μια λύση που είσος να έχει αποτέλεσμα αλλα επιδή δεν είναι σήγουρο και επιδή με την επιδιόρθοση συνήθωσ τα windows χάνουν το μπουσουλα θα προτημούσα αν υπάρχει να γίνει κάτι ποιο σύντομο....
we will see...

nnn
18-06-08, 01:01
Αυτά τα σφάλματα δείχνουν και προβλήματα στις μνήμες, σου εμφανίζει άλλα προβλήματα ο υπολογιστής.

BigBlack
18-06-08, 02:04
Κάνε έναν έλεγχο με ΟRΤΗΟS ή Memtestx86. ¨οπως λέει κι ο nnn μάλλον στη μνήμη εντοπίζεται το πρόβλημα.

ElisLasop
18-06-08, 10:38
Κάνε έναν έλεγχο με ΟRΤΗΟS ή Memtestx86. ¨οπως λέει κι ο nnn μάλλον στη μνήμη εντοπίζεται το πρόβλημα.

+1:oneup:

gatzos
18-06-08, 16:23
ok. θα το δοκιμάσω, να δώ πως λειτουργούν πρώτα.
και ποιά η λήση του προβλήματος αν είναι στη μήμη (chase μνημη βασικα, ram η άλλο???)

άλλο πρόβλημα δεν έχω. το τροφοδοτικό θέλει άλλαγμα γιατι μαρσάρει που και που για να πάρει μπός το μηχάνιμα αλλα δεν παίζει ρόλο...

nnn
18-06-08, 17:09
Κατέβασε και κάψε σε ένα CD το memtest για να ελέγξεις τις μνήμες σου.

@ ADSLgr.com All rights reserved.