Επιστροφή στο Forum : Βοήθεια μουσικής και ιδέες για πάρτυ!!!!!!!
Πότε ειναι το πάρτυ?
Κατεβαίνεις απο Σλοβακία να πάμε; :p
nickolas2005
20-06-08, 00:28
Kάτω ειμαι και εχω ψιλοξενερώσει...:p
Λοιπον..το πάρτυ είναι 5 Ιουλιου....σε δυο εβδομάδες σχεδόν....
Παιδιά έχω ένα προβληματάκι όμως με το καρπούζι.....Έκοψα ένα κομμάτι απο τη μία πλευρά του καρπουζιού για να χωρέσει το στόμιο του μπουκαλιού αλλα το π΄ροβλημα ειναι οτι το έχωίδη μιάμιση μέρα και η βότκα δεν λέει να μπεί μέσ;α..Όση ποσότητα είχε το μπουκάλι τόση έχει ακόμα...δεν μπαίνει μέσα στο καρπούζι...:bot:
Ηταν ένα δοκιμαστικό καρπούζι για να το δωκιμάσουμε πριν το παρτυ...:yahoo:
Αλλα δοκίμασα λίγο καρπούζι με βότκα και ηταν...................τελειο.....πολύ νόστιμο!!!!και σου δίνει μια ελαφριά γεύση βότκα και καρπούζι..ειναι πολύ δροσιστικό και σίγουρα θα ξετρελαθεί και ο ποιό "δύσκολος" της παρέας...!!!:thumb_dup
Όσο για το καρπούζι..έχετε καμιά λύση να μου δώσετε?
Σπασε το καπακι ασφαλειας...
Όσο για το καρπούζι..έχετε καμιά λύση να μου δώσετε?
αχαχα παμε για εγχειρηση καρπουζιου :rofl::rofl:
δοκιμασε απο την τρυπα που εκανες για το μπουκαλι να κανεις απο μεσα και αλλες τρυπες στο εσωτερικο του καρπουζιου με κατι μυτερο οπως το ξυλαρακι απο ενα σουβλακι :p και αρχισε να κανεις μικρες τρυπες στο εσωτερικο του καρπουζιου μπας και βελτιωθει η ροη (επισης βεβαιωσου οτι δεν μπουκωνει το στομιο του μπουκαλιου οταν το εχεις βαλει μεσα γιατι λιγος αερας πρεπει να μπαινει για να μπορει να βγει εξω το ποτο :p:rofl:
Σπασε το καπακι με τι μπιλια.Μην δοκιμασεις να κανεις τρυπες οπως ειπε ο φιλος παραπανω το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να κανεις μικρες λιμνουλες απο βοτκα που θα αρχισουν να τρεχουν οταν αρχισει το κοψιμο.Η σαρκα του καρπουζιου λειτουργει σαν σφουγγαρι.
Μην σε ανυσηχει και αερα περνει και η βοτκα θα απορροφηθει.Απλα σπασε το καπακι ασφαλειας-μπιλια στο μπουκαλι.(προσεχτικα)
Εγώ πείραρα ένα μικρό καρπουζάκι για δοκιμαστικό...μήπως φταίει αυτο...??:hmm:
Όσο για το μπουκάλι πείρα την μικρή βότκα που δεν έχει μπίλια και την έβαλα απο μία τρύπα μέσα στο καρπούζι που είχα αφερέσει και απο μέσα λίγο κόκκινο για να μπορέσει να τρέξει...αλλα το είχα δύο μέρες μέσα στο καρπούζι και μόνο όταν το κουνούσα έτρεχε λίγο αλλα μετά έβγαινε έξω απο το καρπούζι...
:rolleyes:
Αλλα εχτές το κοψαμε σε κομματάκια για να το φάμε και είχε περάσει λίγη βότκα στο κέντρο.....ηταν όντος πολύ νόστιμο και παρόλου που δεν είχε περάσει πολυ βότκα το αποτέλεσμα της μέθεις ήταν ορατό ακόμα και με λίγα κομματια....μεθάει πολύ ευκολα..!!!και το σκυλάκι μας ζήλεψε και ήθελε και αυτό να φαει καρπουζι....τι το ήθελε....μολις εφαγε λιγο.....:rofl: αρχιζε να ζαλιζετε και να μην μπορει να βάζει στόχο σε τιποτα....χιχι....αλλα ήθελε να συξνεχίσει να τρωει...χαχα:rofl::up:
Όσο για το θέμα του καρπουζιού..λέτε να φταίει οτι πείρα απο τα μικρα????:hmm:
........Auto merged post: mairi67 πρόσθεσε 6 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Νομίζω demian_ οτι ήμαστε καλά παιδια.......θα μας πεις τωρα για τα σφηνάκια Lamborghini....
Παιδιά να σας ρωτήσω και κάτι ακομα...
Έχω δει σε πολλά πάρτυ που βάζουν σε μια "γυάλα"(οχι με ψάρια ομως) κάποιο κοκτέιλ οπου μπορεί ο καλεσμένος να πάρει ε την κουτάλα απο μέσα και να το βάλει στο ποτήρι του....Ξέρεις κανένας πώς λέγετε και πώς φτιάχνετε αυτο το ποτό...??:hmm::oops:
:worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:
Είμαστε καλά παιδιά, πές μας για τα σφηνάκια Lamborghini. :oneup: :oneup:
:worthy:
Χρειάζονται και Z5500 για τέτοιες καταστάσεις. :rolleyes:
Τα πήρες ? :p
Όχι δεν το πήρα και δεν ξέρω και τι είναι αυτο?το Ζ5500?
Έχω δει σε πολλά πάρτυ που βάζουν σε μια "γυάλα"(οχι με ψάρια ομως) κάποιο κοκτέιλ οπου μπορεί ο καλεσμένος να πάρει ε την κουτάλα απο μέσα και να το βάλει στο ποτήρι του....Ξέρεις κανένας πώς λέγετε και πώς φτιάχνετε αυτο το ποτό...??
punch λεγετε (η παντσ τωρα στα εγγλεζικα δεν θυμαμαι πως γραφεται αλλα ειναι σαν χυμος με αλκοολ..ψιλοχαλια δηλαδη καλυτερα 2-3 μπουκαλια bacardi η ursus rotter σε ενα τεραστιο μπολ με sprite η ανθρακουχο...
α οριστε και συνταγες http://allrecipes.com/Recipes/Drinks/Punch/Main.aspx
http://www.recipezaar.com/recipes.php?categ=course%2Cbeverages%2Cpunch
http://ourmarriage.com/html/punch_recipes.html :p:p:p:p
Όχι δεν το πήρα και δεν ξέρω και τι είναι αυτο?το Ζ5500?
βασικα ρωτουσε τον ryder (νομιζω) και τα Z5500 ειναι κατι θεικα ηχεια των 200+ευρω αν θυμαμαι καλα:lol:
punch λεγετε (η παντσ τωρα στα εγγλεζικα δεν θυμαμαι πως γραφεται αλλα ειναι σαν χυμος με αλκοολ..ψιλοχαλια δηλαδη καλυτερα 2-3 μπουκαλια bacardi η ursus rotter σε ενα τεραστιο μπολ με sprite η ανθρακουχο...
α οριστε και συνταγες http://allrecipes.com/Recipes/Drinks/Punch/Main.aspx
http://www.recipezaar.com/recipes.php?categ=course%2Cbeverages%2Cpunch
http://ourmarriage.com/html/punch_recipes.html :p:p:p:p
βασικα ρωτουσε τον ryder (νομιζω) και τα Z5500 ειναι κατι θεικα ηχεια των 200+ευρω αν θυμαμαι καλα:lol:
Άραξε , σιγά μην είναι και τα καλύτερα. :rofl: :p:p
Άν δεν είναι αυτα καλα τότε ποια είναι Tiven?...γιατι δεν είμαι, απο ότι έχετε καταλαβει, και πολύ σχετική με αυτα..Τι θα μπορούσα να κανώ για κάτι ομαδικό εκτός απο τα καρπουζάκια που λέγαμε..:hmm::yahoo:
Άν δεν είναι αυτα καλα τότε ποια είναι Tiven?...γιατι δεν είμαι, απο ότι έχετε καταλαβει, και πολύ σχετική με αυτα..Τι θα μπορούσα να κανώ για κάτι ομαδικό εκτός απο τα καρπουζάκια που λέγαμε..:hmm::yahoo:
Να βάλεις εμένα για DJ :p:p:p:p
Πάρε πυροτεχνήματα :rofl::rofl::p:p:p
Πάρε πυροτεχνήματα
:rofl: κατα προτιμηση κινεζικα...εκει να δεις γελιο :rofl::rofl:
:rofl: κατα προτιμηση κινεζικα...εκει να δεις γελιο :rofl::rofl:
Ναι εκτός από λάμψεις και χρώματα βλέπεις χέρια , πόδια και λοιπά στον αέρα... :rofl::rofl::rofl:
Τα πήρες ? :p
Συνονόματε ήταν να τα πάρω, μέχρι που είδα το μέγεθος του subwoofer (που αγγίζει το μέγεθος μιας CRT τηλεόρασης 14-15 ιντσών) και κατάλαβα πως δεν πρόκειται να τα χωρέσω ποτέ στο δωμάτιο που είμαι τώρα - έτσι αγόρασα ένα PS3. :p
Σήμερα, ίσως δείξει αν θα αλλάξω δωμάτιο (και μπορέσω να πάρω τα ηχεία). :whistle: :p
Ναι εκτός από λάμψεις και χρώματα βλέπεις χέρια , πόδια και λοιπά στον αέρα... :rofl::rofl::rofl:
:rofl:
Συνονόματε ήταν να τα πάρω, μέχρι που είδα το μέγεθος του subwoofer (που αγγίζει το μέγεθος μιας CRT τηλεόρασης 14-15 ιντσών) και κατάλαβα πως δεν πρόκειται να τα χωρέσω ποτέ στο δωμάτιο που είμαι τώρα - έτσι αγόρασα ένα PS3. :p
Σήμερα, ίσως δείξει αν θα αλλάξω δωμάτιο (και μπορέσω να πάρω τα ηχεία). :whistle: :p
Εγώ έχω το δωμάτιο αλλά δεν έχω τα λεφτά να τα πάρω! :rofl: :rofl:
Βάζω το δωμάτιο , βάζεις τα λεφτά ? :rofl::rofl::rofl:
Θα πάρουμε ps3 εντός εβδομάδας μάλλον , ψήνω τον πατέρα μου - τρελένεται για Metal Gear και τώρα που βγήκε καινούριο βρήκα ευκαιρία :rofl::rofl:
Εγώ έχω το δωμάτιο αλλά δεν έχω τα λεφτά να τα πάρω! :rofl: :rofl:
Βάζω το δωμάτιο , βάζεις τα λεφτά ? :rofl::rofl::rofl:
Θα πάρουμε ps3 εντός εβδομάδας μάλλον , ψήνω τον πατέρα μου - τρελένεται για Metal Gear και τώρα που βγήκε καινούριο βρήκα ευκαιρία :rofl::rofl:
Πήρα PS3 είπαμε, δεν παίζουν πλέον λεφτά. :rofl: :p
Μην δεν πάρεις το Battlefield όταν βγεί! :rtfm: :p
mairi ναι το λαθος ειναι οτι το καρπουζι προφανως ειναι μικρο και επισης οχι και τοσο ωριμο,οποτε η σαρκα του ειναι σφιχτη και δεν αφηνει να περασει η βοτκα.Οσο γινεται μεγαλυτερο καρπουζι και πες εκει στο κυριουλη που τα πουλαει να ειναι οσο γινεται πιο ωριμο.Ζαχαρωμενο που λεμε και στο χωριο μου.Συγνωμη για την παραλειψη...
Σφηνακια Lambo ζητησε ο λαος...
Παμε λοιπον....
Υλικα(2-3 ατομα):
Βοτκα(οποια σας αρεσει)
Cointreau(αν το εγραψα σωστα)
Ενα ακομα λευκο(οτι σας αρεσει,τζιν.ρουμι κλπ)
Grand Marnier
Blu Curacao
Eνα ποτηρι ψηλο με μεγαλο ανοιγμα(Πχ του μαρτινι ή σαμπανιας)
Καλαμακια
Ενα σφηνοποτηρο
Αναπτηρας
Εκτελεση:
Παιρνετε το σαμπανομαρτινοποτηρο και βαζετε ισες δοσεις απο τα λευκα και στην κορυφη σταζετε Grand Marnier με τη βοηθεια απο ενα κουταλακι η καλαμακι.
Αναβετε την μολοτοφ και αφηνεται να απλωθει η φλογα σε ολη την επιφανεια.Εχεται το σφηνοποτηρο ετοιμο γεματο με Blu Curacao.Αρχιζεται και σβηνεται την μολοτοφ με το CuracaoμΤην ιδια στιγμη που το ποτηρι φλεγεται και το Blu Curacao πεφτει στο ποτηρι οι τολμηροι ποτες με το καλαμακι ανα χειρας το χωνουν μεσα στη φλογα και το ποτο και αρχιζουν να ρουφανε μεχρι τελους ωστε η φλογα με το φαντασμογορικο της θεαμα αποστειρωση το στομα απο τους ποτες...
Με τις υγειες σας.Ποτε μονοι σας το ανω σφηνακι.Ποτε αφου ειστε ηδη κουρουμπελα απο αλλα ξυδια...
Μαλιστα....ευχαριστω για το καρπουζι και οσο για τα σφηνακια Lambo μου φαινονται λιγο dangerus....και δεν ξερω κατα πόσο είναι δυνατον και εφικτό να τα φτιάξω...
Επίσεις τα ποτα Cointreau,Blu Curacao, αυτα τα έχει και το μάρκετ??γιατι δεν τα είχα βρεί οταν πήγα..??:hmm:
mairi ναι το λαθος ειναι οτι το καρπουζι προφανως ειναι μικρο και επισης οχι και τοσο ωριμο,οποτε η σαρκα του ειναι σφιχτη και δεν αφηνει να περασει η βοτκα.Οσο γινεται μεγαλυτερο καρπουζι και πες εκει στο κυριουλη που τα πουλαει να ειναι οσο γινεται πιο ωριμο.Ζαχαρωμενο που λεμε και στο χωριο μου.Συγνωμη για την παραλειψη...
Σφηνακια Lambo ζητησε ο λαος...
Παμε λοιπον....
Υλικα(2-3 ατομα):
Βοτκα(οποια σας αρεσει)
Cointreau(αν το εγραψα σωστα)
Ενα ακομα λευκο(οτι σας αρεσει,τζιν.ρουμι κλπ)
Grand Marnier
Blu Curacao
Eνα ποτηρι ψηλο με μεγαλο ανοιγμα(Πχ του μαρτινι ή σαμπανιας)
Καλαμακια
Ενα σφηνοποτηρο
Αναπτηρας
Εκτελεση:
Παιρνετε το σαμπανομαρτινοποτηρο και βαζετε ισες δοσεις απο τα λευκα και στην κορυφη σταζετε Grand Marnier με τη βοηθεια απο ενα κουταλακι η καλαμακι.
Αναβετε την μολοτοφ και αφηνεται να απλωθει η φλογα σε ολη την επιφανεια.Εχεται το σφηνοποτηρο ετοιμο γεματο με Blu Curacao.Αρχιζεται και σβηνεται την μολοτοφ με το CuracaoμΤην ιδια στιγμη που το ποτηρι φλεγεται και το Blu Curacao πεφτει στο ποτηρι οι τολμηροι ποτες με το καλαμακι ανα χειρας το χωνουν μεσα στη φλογα και το ποτο και αρχιζουν να ρουφανε μεχρι τελους ωστε η φλογα με το φαντασμογορικο της θεαμα αποστειρωση το στομα απο τους ποτες...
Με τις υγειες σας.Ποτε μονοι σας το ανω σφηνακι.Ποτε αφου ειστε ηδη κουρουμπελα απο αλλα ξυδια...
Α έχω πιεί αρκετά τέτοια...
Δεν ήξερα οτι τι λένε Lamborghini. :p
Είναι πολύ ωραίο το θέαμα της φλόγας, γενικά πίνουμε διάφορα φλεγόμενα σφηνάκια. :p
Τελικα απο που μπορω να πάρω τα ποτά??:p
Τελικα απο που μπορω να πάρω τα ποτά??:p
Κάβα / Supermarket ? :lol:
Να σας πω και κατι αλλο..
Τα σφηνοπότηρα απο πάγο πώς σας φαίνονται??ειναι καθόλου καλη ιδέα??
Το λεω αυτο γιατί βλέπω οτι εχει πέσει το ενδιαφέρων σας και οι ιδέες σας...
Απο Το Σάββατο θα αρχίσω να στήνω πισινες,τέντες,στρώματα,ομπρέλες,και όλα αυτα τα σχετικα..καμία αλλη πρόταση για το τί θα έκανε καλήτερο το πάρτυ?
Είναι πολύ καλή ιδέα, φρόντισε να φτιάξεις πολλά όμως. ;)
Το λεω αυτο γιατί βλέπω οτι εχει πέσει το ενδιαφέρων σας και οι ιδέες σας...
Απο Το Σάββατο θα αρχίσω να στήνω πισινες,τέντες,στρώματα,ομπρέλες,και όλα αυτα τα σχετικα..καμία αλλη πρόταση για το τί θα έκανε καλήτερο το πάρτυ?
Η παρουσία μελών του φόρουμ :p
Εγγυημένη διασκέδαση και με λιγα lt παραπάνω μπύρας ( 10 για απλή και 15 για σουπερ/ ατομο ) προσφέρουμε και Online ψυχολογική υποστήριξη στους χυλοπιτασμένους :lol: :rotfl:
Η παρουσία μελών του φόρουμ :p
Εγγυημένη διασκέδαση και με λιγα lt παραπάνω μπύρας ( 10 για απλή και 15 για σουπερ/ ατομο ) προσφέρουμε και Online ψυχολογική υποστήριξη στους χυλοπιτασμένους :lol: :rotfl:
Σωστός!!! :oneup::oneup::oneup::oneup: :rofl::rofl::rofl:
Εγώ λέω να κάνει το πάρτυ την παρασκευή , να πάμε κατευθείαν μετά την συνάντηση !! :rofl::rofl::rofl:
Ακομα ενα πρόβλημα...τα σφηνοπότηρα απο πάγο δεν μπορω να τα φτίαξω...είδα μια συνταγή που βάζεις νερό στο μεγάλο ποτήρι και μέσα του βάζεις ενα μικρότερο ποτηράκι και αυτο με νερο.οταν γαγώσουν και τα βγάζεις τα βάζεις κάτω απο την βρύση...το πρόβλημα ειναι οτι σπαει ο πάγος και το δεύτερο πρόβλημα είναι το μικρό ποτηράκι μέσα που δεν λέει να βγει...καμια ιδέα περι αυτό..?:hmm:
Ακομα ενα πρόβλημα...τα σφηνοπότηρα απο πάγο δεν μπορω να τα φτίαξω...είδα μια συνταγή που βάζεις νερό στο μεγάλο ποτήρι και μέσα του βάζεις ενα μικρότερο ποτηράκι και αυτο με νερο.οταν γαγώσουν και τα βγάζεις τα βάζεις κάτω απο την βρύση...το πρόβλημα ειναι οτι σπαει ο πάγος και το δεύτερο πρόβλημα είναι το μικρό ποτηράκι μέσα που δεν λέει να βγει...καμια ιδέα περι αυτό..?:hmm:
Α τα κάνεις χειροκίνητα; :hmm: :p
Ψάξε να βρείς κάτι σαν αυτό (http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/2069?cat_id=104). ;)
κοπελια εχεις πισινα ,κηπο κτλ κ φωναξες μονο 30 ατομα?19 ετων?
να ηταν καμμια 100σταρια να γινει μαχη να αξιζε...
βεβαια οχι απογεμα βραδυ γινονται τα καλα...
βαζεις καλο ηχο,φωτα,κοσμο κ τελος τα αλλα ερχονται ουτε παγοσφηνακια κ παιχνιδια...
19 ετων κ θα παιξετε παιχνιδια?
κοπελια εχεις πισινα ,κηπο κτλ κ φωναξες μονο 30 ατομα?19 ετων?
να ηταν καμμια 100σταρια να γινει μαχη να αξιζε...
βεβαια οχι απογεμα βραδυ γινονται τα καλα...
βαζεις καλο ηχο,φωτα,κοσμο κ τελος τα αλλα ερχονται ουτε παγοσφηνακια κ παιχνιδια...
19 ετων κ θα παιξετε παιχνιδια?
Τι σε νοιάζει εσένα τι θέλουν να κάνουν ?
Όπως είχα πει θα΄έχω πισίνα αλλα όχι στον κήπο.(γιατι δεν υπάρχει)Θα την έχω στην ταράτσα του σπιτιού μου..Εντάξη..μου δώσατε πολλοι απο εδώ αρκετές ιδέες και σας ευχαριστώ όλους..!!!Αν και μερικα απο αυτά που γράψατε όπως τα σφηνάκι lambo...δυστιχός δεν τα κατάφερα....πάντος σας ευχαριστώ όλους...Σε μια βδομάδα ειναι το πάρτυ και θέλω να γίνει οσο το δυνατόν ποιο τέλειο....Όσο για τα άτομα όσους εχω πει εκείνη την μερα εχουν αλλες υποχρεώσεις(γαμοι,διακοπες,κα.)για αυτό γυρω στα 30-40 άτομα θα έρθουν...Διστιχός δεν έχω και πάρα πολλούς φίλους..αλλα αυτούς που έχω ειναι λίγοι και καλοί..και το προτημώ...!!!
Παιδια να ρωτήσω και κάτι ακόμα....τα ποτά να τα βάλω στο ψυγείο να είναι κρύα η θα ζεσταθούν μέχρι να πιουνε και να βγάλω μόνο παγάκια???:hmm:
Παιδια να ρωτήσω και κάτι ακόμα....τα ποτά να τα βάλω στο ψυγείο να είναι κρύα η θα ζεσταθούν μέχρι να πιουνε και να βγάλω μόνο παγάκια???
ψυγειο και παγακια βαλε, να γινει της αλασκας εκει μεσα :lol: :sneer:
Tα άσπρα ποτά στο ψυγείο (βοτκα/τζιν/τεκίλα/ρούμι). Mη βάλεις κανα ουίσκυ στο ψυγείο :p
Tα άσπρα ποτά στο ψυγείο (βοτκα/τζιν/τεκίλα/ρούμι). Mη βάλεις κανα ουίσκυ στο ψυγείο :p
Εκτός αν ειναι κάνα 12άρι Τσίβας να'ουμ. Το οποίο πινεται ΜΟΝΟ με κοκα και πολύ πάγο για να καταλάβεις οτι ειναι 12άρι :p
Γιατί όχι ουίσκι στο ψυγείο?:hmm: εχω βάλει όλα τα ποτά μεσα και τα βαρελακια μπύρας και το κρασι...όλα...να δω που θα χωρέσουν τα καρπουζια..:rofl: ούτε μικρό μπουκαλάκι μπύρας δεν χωράει μεσα...χιχι....:lol: Εχω παραγγείλει και τις θήκες για τα παγοσφηνάκια και φουσκοτό ψυγείο και θα αρχίσω να κάνω σφηνάκια....πολλα....:yahoo::yahoo: α...ξέχασα να πω οτι και την κατάψυξη την γέμισα παγάκια....να δώ που θα χωρέσουν τα σφηνάκια και η τουρτα..χιχι....:rofl: Πάντος ευχαριστώ όλους εδω μέσα για τις πληροφορίες για το πάρτυ μου γιατί τα περισσότερα απο το πάρτυ θα τα κάνω χάρη σε εσάς...:oops::worthy:
Να ρωτήσω και όποιος ξέρει ας με βοηθήσει...για το πάνς που μου δώσατε μια συνταγή...κάποια ποτά δεν μπόρεσα να τα βρώ...μπορώ να βάλω άλλα ποτα μέσα ή υπάρχει καμια συνταγή ποιο εύκολη??:hmm:
Όσο για τα καρπούζια δεν ελπίζω να με προδώσουν.....και γίνω ρόμπα...:p:rolleyes: γιατί στιρίζομαι και σε αυτά...!!!:drunk::blabla:
Πάντος με βοηθήσατε πολυ,...Ξανά ευχαριστώ..!!:1000ballo:worthy::worthy:
Ουίσκι παγωμένο ? Μπλιαχ :p
o μονος λογος για να βαλεις μπουκαλια στο ψυγειο ειναι για να ειναι κρυα τα σφηνακια..κυριως τεκιλα,βοτκα,νορθ,archers ειναι τα κλασικα σκετα..
@τινεν δεν βλεπω να σε ρωτησα
o μονος λογος για να βαλεις μπουκαλια στο ψυγειο ειναι για να ειναι κρυα τα σφηνακια..κυριως τεκιλα,βοτκα,νορθ,archers ειναι τα κλασικα σκετα..
@τινεν δεν βλεπω να σε ρωτησα
Ούτε εσένα ρώτησε για το αν εγκρίνεις το να παίξουν παιχνίδια.
Χαζό troll.
Καλα ας μην βγο.υμε εκτός θέματος....
Τέλεια τα σφηνάκια απο πάγο!!!!!!!Τελεια....πειρα την θήκη και κάνω συνέχεια για να έχω πολλά....ΤΕΛΕΙΑ!!!
Σας ευχαριστώ για τις ιδεες σας!!!:up::yahoo:
Πάλι καλά. Ενα πάρτυ για τους φίλους του φόρουμ δεν θα ήταν χρήσιμο σε Αθήνα και Πελοπόννησο ώστε να γνωριστούμε καλύτερα/
Ενα πάρτυ για τους φίλους του φόρουμ δεν θα ήταν χρήσιμο σε Αθήνα και Πελοπόννησο ώστε να γνωριστούμε καλύτερα/
εννοεις περα απο τις απλες συναντησεις; :hmm:
Καλα ας μην βγο.υμε εκτός θέματος....
Τέλεια τα σφηνάκια απο πάγο!!!!!!!Τελεια....πειρα την θήκη και κάνω συνέχεια για να έχω πολλά....ΤΕΛΕΙΑ!!!
Σας ευχαριστώ για τις ιδεες σας!
τι τελικα εγινε το παρτυ η τεσπα ποτε ειναι να γινει; :p
Το πάρτυ δεν έγινε ακόμα..είναι αυτό το Σάββατο που εχω και τα γεννεθλια μου...κανω ετοιμασιες τωρα....
Όταν γίνει θα σας πώ τα αποτελέσματα και τί θα γίνει...Πιστεύω να θέλετε να μαθετε...:p:rolleyes:
:closed::lock:
[αδιακριτος]και τι εγινε; πως πηγε; δεν θα μας πεις; πετυχε το καρπουζι;[/αδιακριτος]
:p:p:p:p:p:p:p:p
[αδιακριτος]και τι εγινε; πως πηγε; δεν θα μας πεις; πετυχε το καρπουζι;[/αδιακριτος]
:p:p:p:p:p:p:p:p
Λοιπόν....έγιναν όλοι λιώμα μέσα σε λίγα λεπτα....απο τα ποτά που ειχα εκει...σε λιγότερο χρόνο απο 15 λεπτακια.....φαντασου τι έγινε στη συνέχεια.....με τα παγοσφήνακα και στο τέλος με το καρπούζι.....το καρπούζι δεν ήξεραν οτι είχε βοτκα μεσα..:rofl: και φάγαν όλοι και ....... πίτα γιναν όλοι....πέφταν,χτυπούσαν,κολυμπούσαν.....χαμος..!!!ηταν πολύ ωραίο πάρτυ αν και κανένας δεν θυμάται πως ήταν η τούρτα αφού ηρθε η τούρτα μετα το καρπουζι και εγώ θυμάμαι μονο τα κερακια που έσβησα....χαμος γινόταν..!!!:twisted:
Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν!!!!!!!!ευχαριστώ.!!:worthy::lock:
panagiotoula
04-04-09, 22:22
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
........Auto merged post: panagiotoula πρόσθεσε 8 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιο μελος εδω.....τι κανετε? θελω να με βοηθησετε σε κατι. Τον αυγουστο θα παω 14χρονων και θα κανω ενα παρτακι με τους φιλους μου! το μονο προβλημα ειναι η μουσικη......μου αρεσουν πολλα κομματια αλλα δεν μπορω να τα κατεβασω γιατι δεν ξερω πως λεγονται...:( Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε και να μου προτεινετε διαφορα ξενα και ελληνικα τραγουδια?? Και αν θελετε να μου πειτε και ιδεες για το στυσιμο του παρτυ!!!:):p
Στις σελιδες αυτου του τοπικ Το επίσημο: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή... (v.2009) (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=269463) θα βρεις παρα πολλες προτασεις για τραγουδια και τα περισσοτερα εχουν και λινκ στο youtube για να τα ακουσεις αμεσα να δεις αν σου αρεσουν. :p
Τωρα για ιδεες για το παρτυ γραφει και αρκετες στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος. :)
@ ADSLgr.com All rights reserved.