PDA

Επιστροφή στο Forum : Αλλαγή κωδικού σε speetouch 536i v6

40palikj
18-06-08, 20:05
Για χαρα...
προσπαθώ να αλλάξω το password για τον default χρηση, τον Administrator και αυτό ήταν μετά μόνο με reset ξαναμπαίνω....
Τα έχω πάρει....:twisted::twisted::twisted:

Πιο συγκεκριμένα, πάω στο Toolbox->User Management και παταω πανω αριστερα στο [ Administrator ] της 1ης εικονας. Μετα με βγαζει στην 3η εικονα και παταω το Change password.

Επειρα με βγάζει στην 2η εικονα. Στο old password δεν βάζω τίποτα(δεν εβαλα ποτε τιποτα), και μετα στο New , Confirm new βάζω τον κωδικο ας πουμε 123456789.

Aύτο ηταν μετα παμε για reset. Παω να μπω μου ζηταει usr,pwd. Βαζω Administrator και 1...9 και δε με βάζει μέσα, λάθος κωδικός. Το έχω δοκιμάσει καμια 20αρια φορες...αγανακτησα....
Βάζω Adminstrator,administrator,[ Administrator ],[Administrator] φυσικα εννοειται οτι στον κωδικο έχω 1...9 αλλά και τίποτα να μην έχω στο κωδικό πάλι δε μπαίνω μεσα.....

εχει κανεις καμια ιδεα τι να κάνω(πλην αυτής του κάδου!!!:rofl:)

40palikj
22-06-08, 21:43
Ουδείς;;;;

sdikr
22-06-08, 22:34
Με τι browser;

jpan
23-06-08, 20:11
Δοκίμασε να του περάσεις καινούργιο firmware http://www.speedtouchforum.de/Daten/FW/5x6iv6/ μήπως στρώσει.

40palikj
25-06-08, 13:48
IE 7, δε νομιζω να ειναι θεμα browser....

Για firmware εχεις 3 εκει. Καθοτι ασχετος ποιο να επιλεξω...; δεν εχω ιδεα...

........Auto merged post: 40palikj πρόσθεσε 4 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Οκ, πηρα το πιο προσφατο. Αυτο μεσα εχει ενα αρχειο .bin. Τι το κανω; Πως αλλάζω το firmwareμε το νεο;

Και δεν δεχομαι σχολια ... εμπειρος ειμαι, εμπειροτατος και δε σηκωνω κουβεντα ετσι; :p

jpan
25-06-08, 18:41

........Auto merged post: 40palikj πρόσθεσε 4 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Οκ, πηρα το πιο προσφατο. Αυτο μεσα εχει ενα αρχειο .bin. Τι το κανω; Πως αλλάζω το firmwareμε το νεο;

Και δεν δεχομαι σχολια ... εμπειρος ειμαι, εμπειροτατος και δε σηκωνω κουβεντα ετσι; :p

Κατέβασε και τον upgrade wizard http://www.speedtouchforum.de/Daten/FW/upgradewizard/SpeedTouch_upgrade_wizard_R4421.zip

Βάλε το bin στο root δηλαδή στο c χύμα και τρέξε τον upgrade wizard.

Spanos
25-06-08, 19:21
user config name=Administrator password=XXXXXXXXX role=Administrator defuser=enabled defremadmin=enabled deflocadmin=enabled

Όπου ΧΧΧΧΧΧΧ βάζεις τον κωδικό που θές

saveall

sdikr
25-06-08, 20:44

Και όμως είναι!
Δοκίμασε με Ie6 ή firefox or opera

nmavro73
26-06-08, 00:49
Ειναι θέμα security του browser. Βάλε τα cookies να τα δέχεται όλα, security στο low και θα μπει. Μου χε σπάσει τα νέυρα μέχρι τις 4 το πρωί για να το βρώ αυτό

@ ADSLgr.com All rights reserved.