PDA

Επιστροφή στο Forum : εξαφανίζονται όλα τα εικονίδια απο την επιφάνεια εργασίας...

kinezos69
22-06-08, 18:40
εξαφανίζονται όλα τα εικονίδια απο την επιφάνεια εργασίας(λειτουργικό xp).
πατάω ctr+alt+del, πατάω νέα εργασία, μετά γράφω "explorer.exe" και επανέρχεται, αλλά ξαναχάνονται μόλις πάω να ανοίξω 1-2 φακέλους ή να κάνω κάποια εργασία.

τι συμβαίνει?

vonglower
22-06-08, 18:50
Πιθανή λύση:
ιδίοτητες Οθόνης>Εμφάνιση>Εφέ> Απενεργοποίησε όλα τα εφέ

crypter
22-06-08, 19:07
κοιτα επισης ποιες αλλες διεργασιες τρεχουν με την διαχειριση εργασιων...δες αν υπαρχει τιποτα παραξενο που να μην το ειχες ξαναδει. αρχισε να στο κανει ξαφνικα η εκανες κατι και αρχισε?

ZAGNA
23-06-08, 11:42
Εφόσον αναγκάζεσαι να κάνεις εκκίνηση συνέχεια τον explorer.exe σημαίνει πως κάποιο πρόβλημα παρουσιάζεται κατα την λειτουργία του και τον σταματάει. Πήγαινε στον event viewer και δες για τίποτα errors που υπάρχουν εκεί και ενημέρωσέ μας .
(Check για ιούς έχεις κάνει?)

kinezos69
23-06-08, 12:56
Εφόσον αναγκάζεσαι να κάνεις εκκίνηση συνέχεια τον explorer.exe σημαίνει πως κάποιο πρόβλημα παρουσιάζεται κατα την λειτουργία του και τον σταματάει. Πήγαινε στον event viewer και δες για τίποτα errors που υπάρχουν εκεί και ενημέρωσέ μας .
(Check για ιούς έχεις κάνει?)

πώς πάω στον event viewer?

τσέκ θα κάνω το βράδυ που θα είμαι σπίτι.

ZAGNA
23-06-08, 13:01
Πίνακας ελέγχου --> Εργαλεία Διαχείρησης ---> Προβολή συμβάντων

kinezos69
23-06-08, 22:50
παιδιά έτρεξα ένα αρχείο "reg.reg" που με συμβούλεψε κάποιος και διορθώθηκε το πρόβλημα.

σας ευχαριστώ πάντως!!!

DIOKAM
07-07-08, 11:59
παιδιά έτρεξα ένα αρχείο "reg.reg" που με συμβούλεψε κάποιος και διορθώθηκε το πρόβλημα.

σας ευχαριστώ πάντως!!!

Μήπως είναι εύκολο να τρέξω και εγώ το REG.REG γιατί έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

@ ADSLgr.com All rights reserved.