PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΙΜΑΙ ΜΕ 2 ΠΑΡΟΧΟΥΣ !!!

anastast
03-07-08, 11:06
:rtfm:ΕΚΑΝΕ ΑΤΙΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ....
ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ .... ΚΕΡΔΙΣΑ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ LAPTOP TOSHIBA ΠΡΙΝ 14 ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ . ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΛΕΥΘ. ΠΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ . ΩΝΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΩΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΡΤΕΣ !!!!!!
ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗΣΤΟΝ ΟΤΕ ( CONNEX) ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΒΡHΚΑΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ALTEC - OTE
EKANA AIΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ALTEC ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΦΑΞ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ 2 email ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ALTEC ? ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΩ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ LAPTOP.....
:closed:

Andrikos
03-07-08, 11:28
Καταλαβαινω την αγανακτηση σου αλλα αγανακτω κ εγω με τα κεφαλαια που πρεπει να διαβασω και μου βγαινουν τα ματια.
Διαβασε κανονες του φορουμ:rtfm:

farma
11-07-08, 20:51
Μπορεις και συνδεεσαι και και με conn-x και με altec?

baskon
19-07-08, 13:32
Ετσι και αλλιως δε γίνεται να έχεις και τους 2...Ο οτε θα εβλεπε οτι έχεις altec και θα στο λεγε..Τι να πω ομως στην Ελλαντα που βρισκομαστε?
Σε έχει χρεωσει η Αλτεκ?Αφου εχεις δωρεαν..
Περιμενε λίγο να δεις τι γίνεται και αν δε βγαλεις ακρη μια ειναι η λυση.Καταγγελια σε ΕΕΤΤ ,Αλτεκ,συνηγορο καταναλωτη και θα δεις που θα βρεις ακρη γρηγορα.

wi fi thief
22-07-08, 09:03
Ετσι και αλλιως δε γίνεται να έχεις και τους 2...Ο οτε θα εβλεπε οτι έχεις altec και θα στο λεγε..Τι να πω ομως στην Ελλαντα που βρισκομαστε?
Σε έχει χρεωσει η Αλτεκ?Αφου εχεις δωρεαν..
Περιμενε λίγο να δεις τι γίνεται και αν δε βγαλεις ακρη μια ειναι η λυση.Καταγγελια σε ΕΕΤΤ ,Αλτεκ,συνηγορο καταναλωτη και θα δεις που θα βρεις ακρη γρηγορα.

εγω ειχα altec και εκανα αιτηση στην hol (υποτιθεται οτι η hol θα φροντιζε να "αποσυνδεθω" απο την altec)

αμ δε!

για καμποσες μερες ειχα και τους δυο (μεχρι να με συμβουλεψουν απο την HOL -προς τιμην τους που κατανοουν το χαλι τους- οτι καλυτερα να φροντισω μονος μου να διακοψω απο την altec στελνοντας της fax) οπως και εκανα και ...ησυχασα (οσον αφορα το συγκεκριμενο προβλημα μιας και ο εμπαιγμος απο την hol συνεχιζεται επι ~8μηνου, αλλα αυτο ειναι αλλη πονεμενη ελληνικη ευρυζωνικη ιστορια!)

"Ποτε μην λες ποτε" στην τεχνολογικη ελλαδα και στον james bond :p

CAMEL_LIGHTS
17-08-08, 16:02
Και ποτε εβρισκαν τα φαξ στην altec γα να αρχισουν να τα βρισκουν τωρα?
Εδω χανουν και αυτα που ειναι για καινουριες συνδεσεις...............

@ ADSLgr.com All rights reserved.