PDA

Επιστροφή στο Forum : Ενδιαφέρομαι Για Cable TV

VlameNOS
03-07-08, 11:29
Καλημέρα!
Είμαι ένας δυσαρεστημένος χρήστης Forthnet Double Play. Είχα αρκετά προβλήματα και για φασαρίες μαζί τους σχετικα με την υπηρεσία και της χρεώσεις. Μετά απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε 2 επιλογές στις οποίες βέβαια δεν μπορώ να πάρω μια οριστική απόφαση και θα ήθελα την γνώμη σας.
Η αλήθεια είναι οτι πάνω απο όλα με ενδιαφέρει η ταχύτητα του Upload, θέλω να είναι στο 1mbit κοιτώντας στα διάφορα post παρατήρησα οτι η ταχύτητα του upload είναι 512... ισχύει κάτι τέτοιο ή εγώ έχω διαβάσει λάθος?.
Επίσης σχετικά με την τηλεόραση θα ήθελα να ρωτήσω επειδη θα συνδεθεί σε HD-Ready οθόνης υπάρχει στο modem υποδοχή HDMI ή Componet? Επίσης σχετικά με την ποιότητα της εικόνας την κρίνεται ικανοποιητική, καλύτερη απο την απεικόνιση της κανόνικης TV?
Σχετικα μέ την τηλεφωνία έχετε προβλήματα με κλήσεις σε 801 ή κινητά ή θόρυβο?
Και τέλος μένω στο νέο ηράκλειο, αντιμετωπίζει κανείς κάποια προβλήματα στην περιοχή και περίπου ο χρόνος ενεργοποίησης ποσο περίπου πέρνει.
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν όλα αυτά έχουν απαντηθεί σε άλλα Topic αλλά όσα topic κοίταξα δεν με κάλυψαν.

kanenas3
03-07-08, 13:27
1) Το upload στο νέο πακέτο είναι άγνωστο ακόμα. Περιμένουμε να αναβαθμιστούνε οι πρώτοι ώστε να μαθουμε. Στο παλιό πακέτο είναι 512 + 192 για το τηλέφωνο που στους περισσότερους αν όχι όλους είναι ξεκλείδωτο.

2) Στο cabletv μαζί με το ρούτερ σου δίνουν και μια ακόμα συσκευή που τη συνδέεις στην τηλεόραση. Αυτή συνδέεται με SCART. Γενικά πάντως μη θεωρείς την τηλέοραση κάτι φοβερό. Έχει ελάχιστα κανάλια (χωρίς ελληνικούς υπότιτλους) και λίγες ταινίες. Επίσης δεν έχει ούτε τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια.

3) Αν δεν έχει πρόβλημα η γραμμή σου το τηλέφωνο είναι μια χαρά. Μπορείς να καλέσεις κανονικά 800 & 801 (τουλάχιστον σε όσα έχω δοκιμάσει) αλλά δεν μπορείς να καλέσεις 3-5ψήφια. Σε κάποια δουλεύει βάζοντας μπροστά κωδικό πόλης.

4) Σχετικά με τον χρόνο ενεργοποίησης δε νομίζω ότι μπορεί να σου απαντήσει κάποιος συγκεκριμένα.

subzer0
03-07-08, 14:57
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά εδώ θα δεις τους τρόπους συvδεσμολγίας του αποκωδικοποιητή(υπάρχει στο πακετο που σου στέλνει η Vivodi).
39903
και εδώ από το site του cableTV .http://www.cabletv.gr/1308_001.pdf
Τα υπόλοιπα είναι όπως στα λέει η ο kanenas3.
Πάντως χτες που προσπάθησα να πάρω το 181818(Εθνική Τράπεζα) άκουγα το μήνυμα "Τhe number you have dialed does not exist". Από άλλα δεν έχω εικόνα.

pan.nl
03-07-08, 22:04
Προσωπικά, αν το σκεφτόμουν για Vivodi θα επέλεγα το Telefonet+ (http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=125). 19,90 € έναντι 29,90 € του Cable TV - 10 € παραπάνω μηνιαίως δεν τα αξίζει με τίποτα η τηλεόραση του Cable TV - το είχα και στο λέω εκ πείρας. Νομίζω πως δε θα βρείς κάτι φθηνότερο που να περιλαμβάνει και απεριόριστες κλήσεις και εως 24 Mbits internet.

alex61gr
06-07-08, 10:25
περιμενοθμε τον σεπτεμβρη το πακετο με νοβα της 4νετ... δεν αξιζει τιποτα αυτο που κυκλοφορει

kanenas3
06-07-08, 11:13
περιμενοθμε τον σεπτεμβρη το πακετο με νοβα της 4νετ... δεν αξιζει τιποτα αυτο που κυκλοφορει

Βγήκε ανακοίνωση...;

kaplan
11-07-08, 12:59
Φαντάζομαι οτι η τιμή για nova μέσω ιντερνετ θα είναι ίδια με αποκωδικοποιητη.:lol:

@ ADSLgr.com All rights reserved.