PDA

Επιστροφή στο Forum : 2 γραμμες σε ενα pc

billerot
04-07-08, 15:58
γεια χαρα σε ολους. εχω ελευθερη τη γραμμη του σπιτιου απο κατω μου και αναρρωτιεμαι αν γινεται να την εκμεταλλευτω. να βαλω κατω ενα ασυρματο router σε ξεχωριστη τηλ γραμμη, και στο σπιτι μου αλλο router στη δικη μου γραμμη..αρα να μπορεσω να εχω διπλασια ταχυτητα απο αυτη που εχω τωρα..γινεται με καποιο τροπο? δηλ να ενωσω 2 adsl γραμμες σε 1 pc.

Arikos
04-07-08, 16:39
γεια χαρα σε ολους. εχω ελευθερη τη γραμμη του σπιτιου απο κατω μου και αναρρωτιεμαι αν γινεται να την εκμεταλλευτω. να βαλω κατω ενα ασυρματο router σε ξεχωριστη τηλ γραμμη, και στο σπιτι μου αλλο router στη δικη μου γραμμη..αρα να μπορεσω να εχω διπλασια ταχυτητα απο αυτη που εχω τωρα..γινεται με καποιο τροπο? δηλ να ενωσω 2 adsl γραμμες σε 1 pc.

Αν καταλαβαίνω σωστά έχεις 2 διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμους; υπάρχει ενεργοποιημένο adsl και στις 2; απο όσο γνωρίζω δεν μπορείς ταυτόχρονα να χρησιμοποιείς 2 διαφορετικά dsl στην ίδια γραμμη. Είτε θα συνδέεσαι ασύρματα είτε ενσύρματα.

Exetleos
11-07-08, 10:20
Από όσο γνωρίζω υπάρχουν κάποια μοντέλα router της cisco στην αγορά που μπορούν να χειριστούν 2 DSL συνδέσεις . Νομιζω ότι μόνο έτσι μπορείς να κάνεις κάτι ....

elakbar
12-07-08, 20:53
φιλε μου υπαρχουν πολοι τροποι να κανεις αυτο που θες. ενας τροπος ειναι να βρει καποια router που κανουν αυτη τη δουλεια, ειναι λιγο ακριβα αναλογα την εταιρεια. ο δευτερος τροποσ ειναι να στησεις μηχανημα server ωστε να δεχεται τις 2 γραμμες και να εχει εξοδο σε switch η στον υπολογιστη σου. Ετσι δουλευουν και οι royter πανω κατω

Blergh
22-07-08, 12:05
Εδώ έχεις 2 επιλογές, την εξείς 1 :rofl:

Πές οτι βάζεις 2 adsl συνδέσεις στον υπολογιστή σου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δρομολογίσεις το traffic σου άνάλογα την πόρτα ή priority, απο διαφορετική σύνδεση.
π.χ. το download apo http/ftp/p2p να γίνεται απο την 1η σύνδεση, και το υπόλοιπο traffic, όπως msn, http (web browsing), να βγαίνει απο την 2η σύνδεση. Ολα αυτά τα καθορίσει ενας router (software ή hardware)

Αν όμως εσύ θέλεις να χρησημοποιείς και τις 2 συνδέσεις σαν 1, αυτό γίνεται μόνο με hardware routing που υποστηρίζει 2 συνδέσεις ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ θα πρέπει να το υποστηρίζει και ο provider.

Επειδή μέχρι τώρα κανείς πωλητής απο τους 5 μεγαλύτερους provers δεν ήξερε καν τι σημαίνει η λέξη, έχω ρωτήσει τα παιδιά εδώ να μου απαντήσουν εάν ξέρουν.

@ ADSLgr.com All rights reserved.