PDA

Επιστροφή στο Forum : i-call πάνω σε γραμμή hol?

armandogr
04-07-08, 19:49
Θέλω να βάλω i-call. Έχω γραμμή adsl vodafone και σκέφτομαι να αλλάξω σε hol. Θα μπορώ να βάλω i-call? Ή το απαγορεύει η εταιρία;

gogos888
04-07-08, 19:56
Δεν απαγορεύει τίποτε. Internet στην γραμμή θέλει http://www.i-call.gr/ ;)

nmavro73
08-07-08, 22:27
Η πόρτα που θέλει το software του i-call ειναι δεσμευμένη για τη HOL και δεν μπορείς να συνδεθείς. Δεν αφήνει χρήση άλλου VoIP.

maxorfo
08-07-08, 22:53
Αυτό ισχύει για το double play. Για σκέτο internet δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός.

giorgos_gr
08-07-08, 23:59
Εγώ χρησιμοποιώ το i call se dp της hol με το linksys spa 921 αλλά μόνο για εξερχόμενες προς το παρών, δεν έχω καταφέρει να δουλεψει και για εισερχομενες μαλλον γιατι η πόρτα 5060 ειναι δεσμευμενη απο το νετφαστερ για την τηλεφωνια της hol.Πάντως το spa 921 με (i call) έχει καλύτερη ποότητα από το κανονικο μου τηλεφωνο...

fotski
01-10-08, 12:53
Παίδες τα φώτα σας.
Μέχρι εχθές είχα altec ιντερνετ (με ΑΡΥς του OTE) και i-call (μέσω linksys pap2).
Εχθές ενεργοποιήθηκε ιντερνετ μέσω hol, αλλά το pap2 αρνείται να συνδεθεί στο λογαριασμό του i-call.
Τις ρυθμίσεις στο pap2 τις άφησα ίδιες, στο jetspeed που μου φέρανε έκανα κάποιες extra ρυθμίσεις που περιγράφονται στο site του i-call αλλά......τίποτα.

Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ,

ΥΓ Αλήθεια στο router της hol δοκίμασα να συνδεθώ με άλλo provider, αλλά αρνείται. Όντως ισχύει αυτό ή κάνω κάτι λάθος;

nm96027
01-10-08, 13:09
Απο την hellas online εχεις shared LLU adsl ή douple play?

fotski
01-10-08, 13:12
shared LLU adsl

dio3
01-10-08, 15:01
Και εγώ που έχω double play από τη hol με router το fritz!box έχω πρόβλημα με τη χρήση του SIP account μου σε λογαριασμούς όπως i-call, voipdiscount κτλ μέσα από το κινητό μου (e51). :sorry:

Υπάρχει κάποιος τρόπος με ρυθμίσεις μέσα από το ρούτερ να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα? Αν ενεργοποιούσα την υπηρεσία evoice της hol θα γινόταν δουλειά? Βασικά με ενδιαφέρει η χρήση SIP account από το κινητό μου που συνδέεται ασύρματα στην adsl μου. Ευχαριστώ.

@ ADSLgr.com All rights reserved.