Επιστροφή στο Forum : i-call πάνω σε γραμμή hol?
Θέλω να βάλω i-call. Έχω γραμμή adsl vodafone και σκέφτομαι να αλλάξω σε hol. Θα μπορώ να βάλω i-call? Ή το απαγορεύει η εταιρία;
Δεν απαγορεύει τίποτε. Internet στην γραμμή θέλει http://www.i-call.gr/ ;)
Η πόρτα που θέλει το software του i-call ειναι δεσμευμένη για τη HOL και δεν μπορείς να συνδεθείς. Δεν αφήνει χρήση άλλου VoIP.
Αυτό ισχύει για το double play. Για σκέτο internet δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός.
giorgos_gr
08-07-08, 23:59
Εγώ χρησιμοποιώ το i call se dp της hol με το linksys spa 921 αλλά μόνο για εξερχόμενες προς το παρών, δεν έχω καταφέρει να δουλεψει και για εισερχομενες μαλλον γιατι η πόρτα 5060 ειναι δεσμευμενη απο το νετφαστερ για την τηλεφωνια της hol.Πάντως το spa 921 με (i call) έχει καλύτερη ποότητα από το κανονικο μου τηλεφωνο...
Παίδες τα φώτα σας.
Μέχρι εχθές είχα altec ιντερνετ (με ΑΡΥς του OTE) και i-call (μέσω linksys pap2).
Εχθές ενεργοποιήθηκε ιντερνετ μέσω hol, αλλά το pap2 αρνείται να συνδεθεί στο λογαριασμό του i-call.
Τις ρυθμίσεις στο pap2 τις άφησα ίδιες, στο jetspeed που μου φέρανε έκανα κάποιες extra ρυθμίσεις που περιγράφονται στο site του i-call αλλά......τίποτα.
Καμιά ιδέα;
Ευχαριστώ,
ΥΓ Αλήθεια στο router της hol δοκίμασα να συνδεθώ με άλλo provider, αλλά αρνείται. Όντως ισχύει αυτό ή κάνω κάτι λάθος;
Απο την hellas online εχεις shared LLU adsl ή douple play?
Και εγώ που έχω double play από τη hol με router το fritz!box έχω πρόβλημα με τη χρήση του SIP account μου σε λογαριασμούς όπως i-call, voipdiscount κτλ μέσα από το κινητό μου (e51). :sorry:
Υπάρχει κάποιος τρόπος με ρυθμίσεις μέσα από το ρούτερ να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα? Αν ενεργοποιούσα την υπηρεσία evoice της hol θα γινόταν δουλειά? Βασικά με ενδιαφέρει η χρήση SIP account από το κινητό μου που συνδέεται ασύρματα στην adsl μου. Ευχαριστώ.
@ ADSLgr.com All rights reserved.