PDA

Επιστροφή στο Forum : Κλείνει η υπηρεσία MediaMax / The Linkup

harris
11-07-08, 12:28
Η υπηρεσία MediaMax / The Linkup κλείνει. Μετά από διαδοχικές αλλαγές ονόματος της υπηρεσίας, ξεκινώντας από Streamload, σε MediaMax και τέλος σε The Linkup δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τα διάφορα, τεχνικά και όχι μόνο προβλήματα που αντιμετώπισε για πολύ καιρό. Το αποκορύφωμα ήρθε όταν, ενώ προσπαθούσαν να στήσουν καινούριο λογισμικό διαχείρησης, οι τεχνικοί απέτυχαν παταγωδώς, σβήνοντας τα μισά αρχεία που φιλοξενούσε η υπηρεσία!

Πρόσφατα η εταιρεία άλλαξε ξανά όνομα σε «The Linkup», στήνοντας ξανά από το μηδέν καινούρια πλατφόρμα λειτουργείας της υπηρεσίας. Όμως δεν κατάφεραν ποτέ να μεταφέρουν τα αρχεία από την παλιά πλατφόρμα του MediaMax στην καινούρια του The Linkup.

Έτσι εχθές απέστειλαν στους συνδρομητές τους το παρακάτω e-mail, βάζοντας ένα τέλος σε μια μάλλον άδοξη ιστορία.

MediaMax / The Linkup is closing

We regret to inform you that we will be closing The Linkup service on Friday, August 8 at 5:00 pm PDT.

Please login to your account and download any files that you wish to keep before Friday, August 8 at 5:00 pm PDT.

The Linkup is no longer accepting any uploads or new accounts, and no further charges will be made to your credit card. After August 8, your account will not be accessible, all your personal information will be deleted (username, billing information, history, etc), and your files will be deleted.

It was not possible to satisfactorily complete the move of files from MediaMax to The Linkup as we had expected, and as a result cannot offer a service that meets your expectations and our business requirements. This is a very disappointing outcome for us, and we know it has been a frustrating experience for many of our customers. We are very sorry that we have not been able to continue our service as we had envisioned.

Sincerely,
The Linkup Team

nnn
12-07-08, 00:25
Οι "τεχνικοί¨ που έσβησαν τα αρχεία απλά θέλουν κρέμασμα, αν είναι δυνατόν.

pelopas1
12-07-08, 01:26
για αυτο μου ηρθε τετοιο μυνημα χτες στο e-mail μου, και λεω αλλο ενα spam thread :rolleyes::rolleyes:

προς το τελος της η mediamax ειχε γινει απο ακριβη εως εξωφρενικα ακριβη οσο αφορα το μεγεθος των αρχειων που σου οριζε να κατεβασεις/ανεβασεις:mad:

harris
12-07-08, 01:27
προς το τελος της η mediamax ειχε γινει απο ακριβη εως εξωφρενικα ακριβη οσο αφορα το μεγεθος των αρχειων που σου οριζε να κατεβασεις/ανεβασεις:mad:

Νομίζω πως γενικά, με όλες αυτές τις συνεχείς εταιρικές ανακατατάξεις, είχε μείνει πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό. :hmm:

pelopas1
12-07-08, 01:35
harris

εαν θυμαμαι καλα, για 500mb ζηταγανε 60-80$

βεβαια ειχα να χρησιμοποιησω την υπηρεσια απο περσυ τον μαρτιο-απριλιο...οποτε οι τιμες μου ειναι λιγο θολες να θυμηθω

ξεκινησε καλα η εταιρια , αλλα οπως το λες ο ανταγωνισμος δυστυχως φερνει θυματα εμας(αποδιοπομπαιοι τραγοι), και οχι αυτους

harris
12-07-08, 01:38
εαν θυμαμαι καλα, για 500mb ζηταγανε 60-80$

βεβαια ειχα να χρησιμοποιησω την υπηρεσια απο περσυ τον μαρτιο-απριλιο...οποτε οι τιμες μου ειναι λιγο θολες να θυμηθω

Κι εγώ έχω πάνω από 1 χρόνο να το χρησιμοποιήσω... να σκεφτείς ότι το είχα για επαγγελματικούς λόγους (ανταλλαγή φωτογραφικών αρχείων δεκάδων+ ΜΒ) αλλά εδώ και καιρό έκανα την δουλειά μου το rapidshare, και με κόστος αστείο συγκριτικά ;)

pelopas1
12-07-08, 01:53
ναι αλλα στις αρχες ανεβαζανε συλλογες(ολων των ειδων););)
και μερικες ηταν καρασπανιες ;);)

harris
12-07-08, 01:56
ναι αλλα στις αρχες ανεβαζανε συλλογες(ολων των ειδων););)
και μερικες ηταν καρασπανιες ;);)

:lol::lol::lol:

@ ADSLgr.com All rights reserved.