PDA

Επιστροφή στο Forum : Περί TaxisNet...

kubiak
05-10-05, 12:54
.

Έχετε γραφτεί;
Το χρησιμοποιείτε; ( αν ναι ποιες υπηρεσίες; )
Σχόλια;

.

sdikr
05-10-05, 12:56
Ναι,
Υποβολή Φορολογικής δήλωσης,
Αργό ;)

hedgehog
05-10-05, 12:58
Αργό
Απο το να πάω στο ταχυδρομείο γρηγορότερο :p

kubiak
05-10-05, 13:18
.

Αξίζει κάποιος να γραφτεί για τις υπηρεσίες:

1.e-Εισόδημα
2.έκδοση πιστοποητικών
3.e-Κ.Β.Σ.
4.e-Οχήματα

.

nickg78
05-10-05, 13:35
Κι εγώ από εκεί έκανα υποβολή φορολογικής δήλωσης.
Πολύ καλό και εύχρηστο, σε 10 λεπτά είχα ξεμπερδέψει. ;)

EvilHawk
05-10-05, 13:43
Χρησιμοποιώ όλες τίς υπηρεσίες και θα ήθελα και άλλες !

frap
05-10-05, 13:56
Το χρησιμοποιώ από τότε που το είχαν βγάλει σε BETA! ;-) Τότε να δεις αργοπορία... τώρα είναι πανάλαφρες οι σελίδες συγκριτικά.

Πιστεύω πως είναι από τα μεγαλύτερα βήματα που έκανε ποτέ αυτή η χώρα ενάντια στον συγκεντρωτισμό και την γραφειοκρατεία...

Νικαετός
05-10-05, 14:00
Από την πρώτη στιγμή για την φορολογική μου δήλωση .

vagskarm
05-10-05, 15:37
Κι εγώ το χρησιμοποιώ για φορολογική δήλωση (2 φορές ήδη), πραγματικά βήμα εμπρός για την χώρα μας

chat1978
05-10-05, 15:38
Το ξέρεται ότι είχε βραβευτεί ώς η καλύτερη αντίστοιχης κατηγορία εφαρμογή στην ευρώπη και το ελληνικό κράτος σκεφτόταν πέρσυ πολύ σοβαρά να την καταργήσει?

opimis
05-10-05, 16:13
Πολύ καλή υπηρεσία κι εύκολη. Επειδή η δική μου δήλωση εισοδήματος είναι πιο περίπλοκη, με αυτήν ασχολείται το λογιστήριο. Εγώ καταθέτω μέσου της υπηρεσίας τις δηλώσεις φίλων και συγγενών, εδώ και 4 χρόνια! Μια φορά δοκιμαστικά, πήρα και φορολογική ενημερότητα για έναν φίλο μου.

Re-Ti-Re
05-10-05, 16:26
Το ξέρεται ότι είχε βραβευτεί ώς η καλύτερη αντίστοιχης κατηγορία εφαρμογή στην ευρώπη και το ελληνικό κράτος σκεφτόταν πέρσυ πολύ σοβαρά να την καταργήσει?
Εξάγουμε τεχνογνωσία δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά.
Από που έμαθες ότι υπήρχε περίπτωση να καταργηθεί :?:

chat1978
05-10-05, 16:56
Μου το είπε ο λογιστής μου ο οποίος αν και σχετικά άσχετος με υπολογιστές είχε βολευτεί πάρα πολύ.
Κοίτα το ότι πήρε την πρώτη θέση νομίζω το είχα διαβάσει σε κάποιο άρθρο και το πιστεύω καθώς λειτουργικά είναι κορυφή για όσο δηλαδή έχω δεί εγώ. Πάντα σε σύγκριση με την τρελή γραφειοκρατία της εφορίας μας.

Re-Ti-Re
05-10-05, 17:23
Από όσα ξέρω καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν σκέφτηκε να καταργήσει οποιαδήποτε υπηρεσία μέσω του internet. Τους συμφέρει αφάνταστα.

Υπήρξαν κατά καιρούς προβλήματα (σιγά μην δεν υπήρχαν για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει πουθενά). Το ποιο ωραίο ήταν όταν δεν άντεχε το δίκτυο, δεν περίμεναν τόση μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

chat1978
05-10-05, 17:43
Χωρίς να υπερασπίζομαι την άποψη του λογιστή, γιατί δεν την έχω διασταυρωμένη επέτρεψε μου να διαφωνήσω.

Επειδή ήμουν στην ανάπτυξη ενός μεγάλου αυτοματοποιημένου σύστηματος για το δημόσιο, και ενώ το πιλοτικό πρόγραμμα "πέταξε" για τουλάχιστον χρόνο είχε μείνει χωρίς να πέξει και μάλιστα δεν ξέραμε ενα θα παίξει.
Και επειδή και στο στρατό τα ίδια, έχω να πω ότι απλά στο δημόσιο δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Από τους πολιτικούς μέχρι του υπαλλήλους. Και το λέω από πλευράς αποτελέσματος γιατί μια χαρά ξέρουν. ΞΑΠΛΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝ και ΓΛΥΨΙΜΟ.

Και γιαυτό που φαίνεται πολύ πιθανό να θέλαν να το κόψουν.
Εδώ το ξέρεται ότι οι φορολογικές δηλώσεις από taxis και κανονικά είναι σε άλλη βάση??? Αν είναι δυνατόν. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον ότι δεν το έχουν αποδεχθεί πλήρως!

coftaras
05-10-05, 20:38
Και εγω το χρησημοποιω αρκετα συχνα λογω δουλειας.Ειναι αρκετα βολικο στην χρηση του αν και θα μπορουσε να ειχε περισσοτερα πραγματα.Εχω γλιτώσει αρκετο χρονο απο το να τρεχω στην εφορια ,ιδιατερα στην καταθεση φορολογικων δηλωσεων ,ΦΠΑ,ΚΕΠΥΟ .

aragorn
05-10-05, 22:04
Χρησιμοποιώ όλες τίς υπηρεσίες και θα ήθελα και άλλες !

Κι εγώ!
Και μάλιστα είμαι από τους πρώτους χρήστες του!

nnn
05-10-05, 23:49
Από την πρώτη χρονιά για τη δήλωση μου και της υπόλοιπης οικογένειας.

Δεν είχε ακουστεί τίποτα περί κλεισίματος.
Το πρόβλημα ήταν/είναι η μικρή χωρητικότητα της βάσης του και το πεπαλαιωμένο Hardware του(όταν το πήραν ήταν ήδη παλιό μοντέλο).

Από ό,τι έχω ακούσει ετοιμάζεται η αναβάθμιση του.

giwrgosth
06-10-05, 23:18
Από τότε που ξεκίνησε (3 ή 4 χρόνια) υποβάλω ηλεκτρονικά τη φορολογική μου δήλωση και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, άσε που παίρνω και την επιστροφή φόρου 2-3 μήνες πριν τους άλλους ;)
Πολύ καλό και μακάρι το δημόσιο να το έχει σαν παράδειγμα!

kotsosp
07-10-05, 11:03
Κι εγώ το χρησιμοποιώ από την πρώτη χρονιά επίσημης λειτουργίας του. Τα καλύτερα είναι ότι δεν τρέχεις εφορία, ταχυδρομείο κλπ. και παίρνεις την επιστροφή σε 20 περίπου μέρες από την κατάθεση της δήλωσης.

arakis
07-10-05, 11:44
To χρησιμοποιω και γω απο την αρχη του,τρομερα βολικο.Κυριακη πρωϊ με καφεδακι κανω την δηλωση μου,χαλαρα.Ειχα ομως ενα προβλημα με την εφορια του Χαλανδριου που μενω.Οι εφοριακοι που κανουν τις διασταυρωσεις και τους ελεγχους δεν εχουν στο γραφειο τους κομπιουτερ!!!!!!!!!!!!!και νομιζαν οτι εχω να κανω
δηλωση εδω και κατι χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τους εδειξα βεβαια τα εκκαθαριστικα και εκανα την δουλεια μου.
Ελλας το μεγαλειο σου!!!!!!

WAntilles
07-10-05, 14:43
To χρησιμοποιω και γω απο την αρχη του,τρομερα βολικο.Κυριακη πρωϊ με καφεδακι κανω την δηλωση μου,χαλαρα.Ειχα ομως ενα προβλημα με την εφορια του Χαλανδριου που μενω.Οι εφοριακοι που κανουν τις διασταυρωσεις και τους ελεγχους δεν εχουν στο γραφειο τους κομπιουτερ!!!!!!!!!!!!!και νομιζαν οτι εχω να κανω
δηλωση εδω και κατι χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τους εδειξα βεβαια τα εκκαθαριστικα και εκανα την δουλεια μου.
Ελλας το μεγαλειο σου!!!!!!

- "Οι διαδιγκασίες αμπλομποιούνται." :mad
- "Η ΜΠολιντεία αρωγός του μπολίτη." :mad

supermario
07-10-05, 14:45
- "Οι διαδιγκασίες αμπλομποιούνται." :mad
- "Η ΜΠολιντεία αρωγός του μπολίτη." :mad

Ουγκ!!! Μι Νταρζαν, γιου Ντζειν!!! :thumbdown

sdikr
07-10-05, 14:53
- "Οι διαδιγκασίες αμπλομποιούνται."
- "Η ΜΠολιντεία αρωγός του μπολίτη."

Γκουχ γκουχ!!
Το taxisnet και η εφορία ήταν απο πρίν ;)

WAntilles
07-10-05, 15:42
Ουγκ!!! Μι Νταρζαν, γιου Ντζειν!!! :thumbdown

Δεν τό 'πιασες το υπονοούμενο.

Δεν βλέπεις Μητσιχώστα; :mrgreen:

supermario
07-10-05, 15:52
Δεν τό 'πιασες το υπονοούμενο.

Δεν βλέπεις Μητσιχώστα; :mrgreen:

Μπα... Σπανια βλεπω tv

GoofyX
07-10-05, 23:25
Κι εγώ το χρησιμοποιώ από τότε που άνοιξε, για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων (Ε1, Ε9 τώρα) και την υποβολή των συγκεντρωτικών πελατών (e-ΚΒΣ). Καλό είναι (ίσως λίγο αργό που ανέφερε κάποιος), αλλά έχει μερικά βήματα ακόμα. Για παράδειγμα, έπρεπε φέτος να κάνω διορθωτική δήλωση στο Ε1 (έκανα μια βλακεία στην αρχική που υπέβαλα μέσω internet), αλλά για αυτή έπρεπε να πάω στην ίδια την εφορία. Γιατί να μην μπορώ να το κάνω μέσω του taxisnet πάλι; Άσε που όταν πήγα να το κάνω μου ζητούσαν Ε3 που δεν είχα υποβάλει ακόμη (τον Ιούνιο θα το υπέβαλλα).

@ ADSLgr.com All rights reserved.