PDA

Επιστροφή στο Forum : πρόβληματα ταχυτητας?



waste
10-10-03, 15:59
εχετε παρατηρησει και στην αθηνα προβληματα ταχυτητας? διοτι εγω μολις εβαλα τελλας και με το που ανοιγω το μοντεμ μου με βγαζει στην εκπληκτικη ταχυτητα των 11kbps. και τρελαθηκα...

μου ειπαν οτι εχουν καποιο προβλημα και ειναι θεμα ωρων αλλα αυτα τα προβληματα τα εχουν συχνα?

το καταλαβαινω ειναι νεα εταιρια και θα εχει προβληματα αλλωστε ειναι τοσο πιο φθηνη που εαν δεν εχει τρελα προβληματα θα τα παμε μια χαρα

TiO
10-10-03, 16:02
to 11kbps to blepeis sto modem? 'h se download? an symbainei to prwto tote pare sto 122 na elexoun thn grammh sou...

waste
10-10-03, 16:29
σε download . στο μοντεμ πως το βλεπω τι ταχυτητα πιανω? γιατι το jetspeed λεει 384/128 στο adsl baudrate στο actual baudrate εχει 0

TiO
10-10-03, 16:30
exeis problhma me thn syndesh sou ... pare to 122

waste
10-10-03, 17:09
αχ θειε θεε τι μας κανεις... μολις το κοτσαρα το jetspeed πανω σενα αρχαιο Hub το σκασμενο δουλεψε σαν τρελο

TiO
10-10-03, 17:40
ee??

shaq141a
10-10-03, 23:30
ee
A ρε Θειο :twisted: :twisted:

waste
11-10-03, 02:58
εγω να δειτε βρε παιδια ποσα εε, εκανα. δεν μπορουσα να το πιστεψω. εκτος δηλαδη κι εαν το μοντεμ δεν αγαπουσε τη θυρα μιας παλιας καρτας δικτυου... αλλα απο ποτε οποιοδηποτε περιφεριακο ethernet δεν συνεργαζεται με realtek τσιπακια?

δεν εχω καμια αλλη εξηγηση να δωσω, εκτος κι εαν ηταν προβλημα της τελλας και λυθηκε μεσα στα 5λεπτα που εμεινα εκτος για να συνδεσω τα καλωδια...

shaq141a
11-10-03, 22:08
Μπα
Για πες πόσα έπιασες καμια 45ρια ΚΒ/s :?:

waste
12-10-03, 00:30
να σε πω ειναι και σαββατοκυριακο αλλα τα 330-360KBPS τα χτυπα ευκολα . δεν ειμαι υπερβολικος να ζηταω και τα ρεστα. το κεντρο μου ειναι μακρυα αλλωστε (ακροπολη) κι εγω μενω σχεδον παντειο.

αντε σιγα σιγα να κανω και το jetspeed να δουλεψει με ολα τα προγραμματα. (μεχρι να τσατιστώ και να πεταξω ενα IPCOP επανω να τελειωνω)

α ρε θειε που ηθελες χαμπακι 10αρι για να δουλεψεις σωστα...

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.