Επιστροφή στο Forum : THOMSON TG585V7 Firmware 7.4.3.2 International
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
THOMSON TG585V7 Firmware 7.4.3.2 International (http://rapidshare.com/files/131144022/7.4.3.2_tgupg_zyw47.200.rar)
Το εβαλα και βλεπω διορθωσεις !!:yahoo:
Credits: Thanx to iet8 frοm whirlpool forums!!
:clap:
Για δώσε λεπτομέρειες...μας ενδιαφέρει;)
Περιεχει τον wizard,
διορθωνει το θεμα των restore απο αρχειο ρυθμισεων,
ΕΙΝΑΙ INTERNATIONAL!!!!!!! -REGION: WORLD;),
το LED του WiFi αναβει οπως θα επρεπε μετα απο reboot,
συγχρονισμος οπως το 7.4.2.6 UK, δλδ super...
Το φορεσα, το τσεκαρα κανα μισαωρο και την εκανα.
Μολις εχω κι αλλα νεα θα τα παραθεσω;)
Δουλεύει με DMT Tool?
μου βγάζει το μήνυμα όταν προσπαθώ να κάνω connect:
"Firmware 7.4.3.2.0 is not supported"
:nono::nono::nono:
Δουλεύει με DMT Tool?
μου βγάζει το μήνυμα όταν προσπαθώ να κάνω connect:
"Firmware 7.4.3.2.0 is not supported"
:nono::nono::nono:
Δεν δοκιμασα..:(
Με την επιλογη untested firmware ή κατι τετοιο που εχει το dmt...?
Kαποιος θα μας απαντησει..:hmm:
Εγω ειμαι happy χωρις DMT...:sneer:
Θα το δοκιμασω κι εγω με πρωτη ευκαιρια...:oneup:
Λογικα με την untested firmware επιλογη θα ειναι ενταξει με τον DMT Tool
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να περάσω αυτό το firmware;
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να περάσω αυτό το firmware;
1) "pc static ip"
control panel,network connections..properties στην local area con..
tcp/ip v4 ->properties
ip 10.0.0.10 π.χ.
subnet 255.255.255.0
gateway & dns 10.0.0.138
dns2 empty
sos: Κλειστες οι δικτυακες εφαρμογες πχ messengers κτλ, ΟΧΙ απο ασυρματο αλλα μεσω καλοδιου ethernet..
2) τρεχεισ το setup.exe και κανεις allow sto firewall αν σε ρωτησει.
αν σε ρωτησει ομως το firewall , μετα το allow, κλειστο και ξανα τρεξε το setup.
επιλεγεις γλωσσα, του δειχνεις το αρχειο bin μεσα στο builds (το firmware δλδ),
kai στη συνεχεια θα σου πει succesffully kati.
μπορει να σου πει οτι δεν μπορεσε να επαναφερει τις προηγουμενες σου ρυθμισεις αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα.
στο τελος, μεσα στο 192.168.1.254 ή episis sto 10.0.0.138(router's web interface)
καπου θα λεει πλεον, version 7.4.3.2 ;)
ΥΓ. μετα απο τετοια, παντα κανω ρεστορε το factory defaults και το ξανασεταρω:oneup:
Λογικα με την untested firmware επιλογη θα ειναι ενταξει με τον DMT Tool
Ειναι εντάξει ευχαριστώ
:oneup::oneup:
........Auto merged post: vaskgr πρόσθεσε 2 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........
1) "pc static ip"
tcp/ip v4 ->properties
ip 10.0.0.10 π.χ.
subnet 255.255.255.0
gateway & dns 10.0.0.138
dns2 empty
sos: Κλειστες οι δικτυακες εφαρμογες πχ messengers κτλ, ΟΧΙ απο ασυρματο αλλα μεσω καλοδιου ethernet..
αν σε ρωτησει ομως το firewall , μετα το allow, κλειστο και ξανα τρεξε το setup.
μπορει να σου πει οτι δεν μπορεσε να επαναφερει τις προηγουμενες σου ρυθμισεις αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα.
στο τελος, μεσα στο 192.168.1.254 ή episis sto 10.0.0.138(router's web interface)
ΥΓ. μετα απο τετοια, παντα κανω ρεστορε το factory defaults και το ξανασεταρω:oneup:
Αν κάνεις όλα τα παραπάνω που λέει ο φίλος και δεν σου περάσει δοκίμασε μαζί με όλα αυτά να κάνεις restart τον υπολογιστή σε "safe mode with networking".
Σε μένα μόνο έτσι περνάει.
:oneup::oneup::oneup:
1) "pc static ip"
tcp/ip v4 ->properties
ip 10.0.0.10 π.χ.
subnet 255.255.255.0
gateway & dns 10.0.0.138
dns2 empty
Ευχαριστώ πολύ. Τα κατάφερα!:oneup:
Καπου διαβασα οτι μπορεις στο 585v7 να κανεις αλλαγη στο SNR με το DMT Tool και να αποθηκευσεις το configuration στην flash του router. Και οτι αυτο δεν αλλαζει παρα μονο εαν γινει reset στο router.
Εαν ισχυει θα με ενδιεφερε να μαθω το πως μιας και μολις προσφατα πηρα το εν λογω router και εχω περασει και το 7.4.3.2 International χαρις στις οδηγιες του φιλου charis_k (να σε καλα φιλαρακι).
DMT Tool εχω κατεβασει το 0.7.3.5 και με τσεκαρισμενη την επιλογη allow untested firmware versions καταφερα να κανω Login. Παρακατω δεν ξερω τι γινεται..
Καπου διαβασα οτι μπορεις στο 585v7 να κανεις αλλαγη στο SNR με το DMT Tool και να αποθηκευσεις το configuration στην flash του router. Και οτι αυτο δεν αλλαζει παρα μονο εαν γινει reset στο router.
Εαν ισχυει θα με ενδιεφερε να μαθω το πως μιας και μολις προσφατα πηρα το εν λογω router και εχω περασει και το 7.4.3.2 International χαρις στις οδηγιες του φιλου charis_k (να σε καλα φιλαρακι).
DMT Tool εχω κατεβασει το 0.7.3.5 και με τσεκαρισμενη την επιλογη allow untested firmware versions καταφερα να κανω Login. Παρακατω δεν ξερω τι γινεται..
Να 'σαι καλα φιλε:oneup:
ΠΟΛΥ ενδιαφερον αυτο με τη flash που αναφερεις. Αν γινετε θα το κανω αμεσως. Γιατι ετσι ειναι λιγο "καπως" καθε φορα να θελει 3rd party utility :(
Τελικά γίνεται αλλαγή του SNR (με οποιονδήποτε τρόπο) ή όχι; Αν έχει κάποιος οδηγίες ας μας πει.
Να 'σαι καλα φιλε:oneup:
ΠΟΛΥ ενδιαφερον αυτο με τη flash που αναφερεις. Αν γινετε θα το κανω αμεσως. Γιατι ετσι ειναι λιγο "καπως" καθε φορα να θελει 3rd party utility :(
Το λινκ το βρηκα, ειναι αυτο (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=138391&page=4) και το αναφερει ο Αndrikos στο ποστ #95
Αμα βγαλετε ακρη γραψτε και εδω τιποτα να δουμε και οπως λεει και ο φιλος kanenas3 εστω γραψτε και τπτ οδηγιες για το πως αλλαζουμε SNR στο 585v7 με το DMT Tool κι ας μην το κραταει. Με ενδιαφερει γιατι το δικο μου με 7.4.3.2 International περασμενο επανω συνδεεται συνεχεια με 11-12 με αποτελεσμα να κλειδωνω στα 1.021 / 11.338, ενω με το vigorακι που ειχα κλειδωνε και κραταγε την συνδεση με 5-8 με αποτελεσμα να εχω μονιμως πολυ καλυτερη ταχυτητα.
Το DMT παίζει έτσι και αλλιώς ανεξάρτητα από το firmware. Αυτό που δεν παίζει μετά τη σειρά 6.1 είναι η ρύθμιση του SNR.
Η εμπειρία πάντως δείχνει ότι τα νέα firmware στις περισσότερες περιπτώσεις δίνουν καλύτερα αποτελέσματα από ότι το 6.1 με το DMT. Κυρίως η σειρά 7.4 είναι απίστευτη από άποψη σταθερότητας.
Τώρα για το πρόβλημα που λες ότι συγχρονίζει χαμηλότερα από ότι το Vigor είναι λίγο παράξενο αλλά υποθέτω ότι κάτι δε του αρέσει στη γραμμή σου και κρατάει ψηλά το SNR για σταθερότητα...
Πακετο δλδ.. Δεν το ειχα καταλαβει οτι μετα την σειρα 6.1 δεν παιζει η ρυθμιση του SNR και οτι ειναι μονο για να παιρνεις ματι.. Δλδ αλλος τροπος απο αυτος δεν υπαρχει να του αλλαξεις το SNR και να το κρατησει, εστω μεχρι το επομενο reboot. Απο τελντετ τιπουτις?
Γιατι οντως το vigorακι κραταγε σαν σκυλος ακομα και με 3-4 χωρις να εχω κανει εγω τιποτα, και εννοειται οτι με αυτο το SNR κλειδωνε πολυ πιο ψηλα. Τωρα που το εγραφα αυτο ετρεξα το DMT απο περιεργεια και βλεπω οτι πρωτη φορα απο τοτε που το εχω παρει κλειδωσε με SNR 6. To screen απο το DMT ειναι αυτο. Τι ακρη βγαζετε γιατι εγω δεν καταλαβαινω μια τι λεει. Εκτος των αλλων, σε καποιους αλλους ειδα στα screenshots τους οτι εχει πληροφοριες και στα 2 κατω γραφηματα. Αυτο πως γινεται?
Το λινκ το βρηκα, ειναι αυτο (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=138391&page=4) και το αναφερει ο Αndrikos στο ποστ #95
Αμα βγαλετε ακρη γραψτε και εδω τιποτα να δουμε και οπως λεει και ο φιλος kanenas3 εστω γραψτε και τπτ οδηγιες για το πως αλλαζουμε SNR στο 585v7 με το DMT Tool κι ας μην το κραταει. Με ενδιαφερει γιατι το δικο μου με 7.4.3.2 International περασμενο επανω συνδεεται συνεχεια με 11-12 με αποτελεσμα να κλειδωνω στα 1.021 / 11.338, ενω με το vigorακι που ειχα κλειδωνε και κραταγε την συνδεση με 5-8 με αποτελεσμα να εχω μονιμως πολυ καλυτερη ταχυτητα.
Εγω με το 585v7 εχω snr 9-9.5 περιπου και συγχρονιζω γυρο στα 1000Κb πιο πανω απο το USR9108a V1.3 & περιπου 2000+Kb πιο πανω απο linksys wag200g & bautec.
Γι'αυτο λατρευω το "my precious" TG585v7....:thumb_dup
Απο σταθεροτητα, με pppoa,
585v7 και USR9108a RULES.
Αλλα ενα (http://www.thomsontelecompartner.com/dsl-modems-gateways/products/product-detail.php?id=161) εχει ΟΛΑ τα καλα μεχρι & στην εμφανιση...:oneup:
...
Μολις εχω κι αλλα νεα θα τα παραθεσω;)
Λοιπον, με το 7,4,2,6 UK εβλεπα αλλαγες στo download rate απο μερα σε μερα χωρις να βλεπω live τουλαχιστον disconnect & φυσικα χωρις να κανω restart ,
που και με ΟΝ ειχα μονο τοτε που ειχε 8εμα το δικτυο & εφυγα.
so far βλεπω οτι μενει καρφωμενο και αναλυωτο για μερες μεχρι να κανω restart...
Πριν στα log μονο νεα ΙΡ εβλεπα...:hmm:
καιρός να δοκιμάσω κι εγώ τη νέα έκδοση
Software Release R7.4.4 Γιαυτο μιλαμε?? και εαν ναι που το βρισκουμε??
Σε μένα σε σχέση με την έκδοση 7.4.2.6 που κλείδωνε στα 17.150 Kbps, τώρα κλειδώνει στα 18.700 Kbps χωρίς προβλήματα ή αποσυνδέσεις και με SNR 6,5 οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον charis_k που μας έδωσε την είδηση του καινούριου firmware.
Software Release R7.4.4 Γιαυτο μιλαμε?? και εαν ναι που το βρισκουμε??
THOMSON TG585V7 Firmware 7.4.3.2 International (wizzard incl.) (http://rapidshare.com/files/131144022/7.4.3.2_tgupg_zyw47.200.rar)
αυτο το εχω βαλει ηδη φιλε αλλα σε ευχαριστω για την απαντηση :oneup:
kadronarxis
03-08-08, 21:44
H προηγούμενη έκδοση(αν και δεν την τσέκαρα αρκετά) είχε πρόβλημα με συχνά restarts του ρούτερ.
Με το 7.4.3.2 είναι όλα coool....
41758
freestyler
27-08-08, 10:59
Thanks για το firmware. Θα το περάσω σήμερα/αύριο.
Samael_667
28-08-08, 19:42
Τα αγγλικά firmwares παίζουν γενικά ή έχουμε disconnects κτλ?
Είδα ότι βγήκε το 7.4.4.7 (http://www.thomson.net/GlobalEnglish/SelfService/dsl-modems-download/Pages/default.aspx) για UK.
Τα αγγλικά firmwares παίζουν γενικά ή έχουμε disconnects κτλ?
Είδα ότι βγήκε το 7.4.4.7 (http://www.thomson.net/GlobalEnglish/SelfService/dsl-modems-download/Pages/default.aspx) για UK.
Σε άλλους παίζει σωστά και σε άλλους όχι! Δεν ξέρω τι διαφορές έχει ως προς τη σταθερότητα της γραμμής αλλά κάτι πρέπει να είναι λίγο διαφορετικό για έχει προτιμήσεις σε κάποιες ελληνικές γραμμές και κάποιες να μη θέλει να τις δει.
Από εκεί και πέρα οι εμφανείς διαφορές είναι τα default VPI/VCI που είναι 0/35 και κάτι τέτοια...
Δοκίμασε και πες μας!
Samael_667
30-08-08, 19:37
Το δοκίμασα και σε μένα (σε ADSL1 DSLAM) και σε ένα φίλο μου (ADSL2+ 24Mbps)
Σε μένα με το που άνοιξε επέλεξε μόνο του ANSI T1.413 κι ανέβασε το SnR από 4.5 σε 13.5
(με το International 7.4.3.2 δοκίμαζε να συνδεθεί σε ANSI αλλά μετά από 2-3 αποτυχημένες επέλεγε G.992.1)
Μετά από reboot επέλεξε G.992.1 με ολόιδια στατιστικά με το 7.4.3.2
Στην ADSL2+ γραμμή, ακριβώς τα ίδια, και με τα δύο firmwares.
Πάντως στη δικιά μου γραμμή το ANSI έκοψε περίπου 10ΚΒ/s από το max download, αλλά μείωσε τραγικά τα HEC & CRC errors (ίσως λόγω καλύτερου SnR?)
Άσχετο, το Output Power μπορούμε να το πειράξουμε με κάποιο τρόπο, ή το επιλέγει πάντα μόνο του το router?
Το δοκίμασα και σε μένα (σε ADSL1 DSLAM) και σε ένα φίλο μου (ADSL2+ 24Mbps)
Σε μένα με το που άνοιξε επέλεξε μόνο του ANSI T1.413 κι ανέβασε το SnR από 4.5 σε 13.5
(με το International 7.4.3.2 δοκίμαζε να συνδεθεί σε ANSI αλλά μετά από 2-3 αποτυχημένες επέλεγε G.992.1)
Μετά από reboot επέλεξε G.992.1 με ολόιδια στατιστικά με το 7.4.3.2
Στην ADSL2+ γραμμή, ακριβώς τα ίδια, και με τα δύο firmwares.
Πάντως στη δικιά μου γραμμή το ANSI έκοψε περίπου 10ΚΒ/s από το max download, αλλά μείωσε τραγικά τα HEC & CRC errors (ίσως λόγω καλύτερου SnR?)
Άσχετο, το Output Power μπορούμε να το πειράξουμε με κάποιο τρόπο, ή το επιλέγει πάντα μόνο του το router?
Το ANSI T1.413 το επιλέγουνε συχνά πυκνά τα Alcatel σε adsl1 dslam. Το έκανε και το 585v6 και το 780WL πριν μου αλλάξουν κόμβο.
Το Power αλλάζει όπως και το SNR, που σημαίνει 585v6 με firmware μέχρι 6.1
Να κάνω μια ερωτησούλα... Για την εγκατάσταση του fw, κατεβάζω το rar και τρέχω το setup; Στο archive βρήκα το αρχείο του fw. Με τον κλασσικό upgrade wizard που παίζει στο v6, κάνει upgrade. Αν ναι, τι από τα δύο να προτιμήσω;
1) "pc static ip"
tcp/ip v4 ->properties
ip 10.0.0.10 π.χ.
subnet 255.255.255.0
gateway & dns 10.0.0.138
dns2 empty
καπου θα λεει πλεον, version 7.4.3.2
Thanks! Στα network settings έχω τα setting από το v6, δηλαδή
192.168.1.1
255.255.255.0
192.168.1.254
που είναι βασικά τα ίδια...
Τελικά τι γίνεται με το 7.4.4.7? Το δοκίμασε κανείς άλλος?
Χτές είχα κάνει αναβαθμιση στα 4 mbps. Παρόλο πού κλειδώνα στα 4 κατέβαζα με την ταχύτητα του 1 πού είχα προηγούμενως. Με το πού έβαλα πάνω το 7.4.3.2 κατεβάζω με 450-500 kbps περίπου. :respekt:
Χτές είχα κάνει αναβαθμιση στα 4 mbps. Παρόλο πού κλειδώνα στα 4 κατέβαζα με την ταχύτητα του 1 πού είχα προηγούμενως. Με το πού έβαλα πάνω το 7.4.3.2 κατεβάζω με 450-500 kbps περίπου. :respekt:
Χωρίς να θέλω να σε δυσαρεστήσω το οτι κατέβαζες με 1 φταίει που σε έπιανε το software φίλτρο του OTE και σε έκοβε στο 1. Απλά σήμερα το ρυθμίσανε στα 4 και πλέον πιάνεις την ταχύτητα που πληρώνεις.
Το είχα σκεφτεί αυτό, αλλά μου έκανε εντύπωση πού λίγα λεπτά πριν αλλάξω το firmware κατέβαζα για 1 mbps και με το πού άλλαξα κατέβαζα για 4. Και για όλα αυτά μιλάμε για 1μισή με 2 το βράδυ ε.
ε, προφανώς έπεσες πάνω στην αλλαγή!!
η ώρα δεν εχει σημασία, οι αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα στον οτε.
εχει αναφερθει στο φορουμ απο οτετζη, υπολογιστης τις κανει, δε θυμαμαι τωρα πως λενε το συστημα, κατι απο Ν νομίζω. τελος παντων, δεν εχει σημασια, αν διαβαζει καποιος σχετικος, ας μας πει.
(παντως ειναι προφανες οτι δεν μπορει η αλλαγή firmware να τετραπλασίασε την ταχύτητα..)
παντως ειναι προφανες οτι δεν μπορει η αλλαγή firmware να τετραπλασίασε την ταχύτητα..
Είναι προφανές επίσης ότι πρέπει να μιλάμε για δαιμωνιώδη σύμπτωση την ίδια στιγμή πού έγω αναβάθμισα το firmware να ενημερώθηκε και το προφίλ..
freestyler
04-09-08, 11:03
Δεν το έχω δοκιμάσει με άλλο firmware (με το που το αγόρασα έβαλα την έκδοση σε αυτό το thread) αλλά με το συγκεκριμένο πετάει. (όπως έγραψα και στο άλλο thread (http://adslgr.com/forum/showthread.php?p=2301255#post2301255))
Δεν νομίζω να καλυτερέψει τίποτα άλλο ακόμα και σε μελλοντικές εκδόσεις.
Δεν το έχω δοκιμάσει με άλλο firmware (με το που το αγόρασα έβαλα την έκδοση σε αυτό το thread) αλλά με το συγκεκριμένο πετάει. (όπως έγραψα και στο άλλο thread (http://adslgr.com/forum/showthread.php?p=2301255#post2301255))
Δεν νομίζω να καλυτερέψει τίποτα άλλο ακόμα και σε μελλοντικές εκδόσεις.
Αυτό είναι το καλό με τα Alcatel. Πάντα λέγαμε ότι καλύτερο δε γίνεται και όμως καταφέρνουν να το κάνουν καλύτερο από τα 5.x μέχρι το 7.x! :oneup:
Νεο firmware ?
firmware für TG585(i) v7 (ehemals Speedtouch) Modelle:
7.4.4.7 deutsch : TG585v7_GeChGen_R7447_rel.bin
8.2.1.5 deutsch : TG585v7_GeChGen_R8215_final.zip
Όντως... Τα φοβάμαι τα Deutch. Στο v6 μια πίκρα και μισή ήταν... Αν βγει International κάτι κάνουμε.
Ακυρο το 8.2.1.5 deutsch : TG585v7_GeChGen_R8215_final.zip το εκατεστησα και η γλωσσα ειναι γερμανικα τουλαχιστον ετσι εβγαλε σε εμενα
Ακυρο το 8.2.1.5 deutsch : TG585v7_GeChGen_R8215_final.zip το εκατεστησα και η γλωσσα ειναι γερμανικα τουλαχιστον ετσι εβγαλε σε εμενα
Βρε έχει επιλογή για τη γλώσσα! Ψάξτε ψηλάαα! :p
με επιλογη τα αγγλικα σαν γλωσσα το εβαλα ειπαμε δεν το κανω πρωτη φορα
με επιλογη τα αγγλικα σαν γλωσσα το εβαλα ειπαμε δεν το κανω πρωτη φορα
Και ακόμα τα βγάζει στα γερμανικά;; :hmm:
ναι αν και το εκανα μονο μια φορα δεν ξερω μηπως θελει και αλλη αλλα το interface της σελλιδας ειναι στα γερμανικα
@ ADSLgr.com All rights reserved.