PDA

Επιστροφή στο Forum : Έλλειψη από αγριογούρουνα

WAntilles
11-10-05, 21:43
Μαθαίνω ότι στο τελευταίο (μάλλον) δυστυχώς τεύχος του Αστερίξ που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, θα αρχίσει για ανεξήγητους λόγους να υπάρχει έλλειψη από αγριουγούρουνα τριγύρω από το μικρό Γαλατικό χωριό, και το ηθικό του Οβελίξ θα καμφθεί επικίνδυνα. :mrgreen:

blend
11-10-05, 21:45
Δεν ισχύει και για τον Καλαμπόκα αυτό έτσι?? :scared:

:mrgreen:

EvilHawk
11-10-05, 22:19
Ελπίζω όχι, γιατί τηντελευταία φορά κάποιοι εφυγαν πεινασμένοι! :cry:

sdikr
11-10-05, 22:20
Ελπίζω όχι, γιατί τηντελευταία φορά κάποιοι εφυγαν πεινασμένοι!

εγώ γιατί νομίζω οτι φύγαν διψασμένοι :mrgreen:

mastermind
11-10-05, 22:22
Πιοτό δεν είχε άλλο...απο φαγητό καλά πήγαμε!!

pelasgian
11-10-05, 22:23
ναι ρε, τη τελευταία φορά μας φλομώσαν στις πατάτες, τις σαλάτες και τις πίτες και δεν είχε κοντοσούβλια/κοκκορέτσια και φρέσκες ζουμερές πανσέτες. Πες να μη μας ξηγηθεί πάλι αλμυρό φυστίκι, γιατί θα τον φυστικώσω!

Πες του ότι ερχόμαστε για ΚΡΕΑΣ! Είμαστε όλοι μας αρπακτικά (ξέρεις τι ψάρια τρώνε οι πιγκουίνοι; ) και τρώμε πολύ ΚΟΚΚΙΝΟ κρέας, γι'αυτό και έχουμε όρεξη για καυγάδες online.

Προσωπικά εγώ τσακίζω τα γουρούνια, γι'αυτό και είμαι πολύ περίφανος που είμαι Χ.Ο. και όχι μουσουλμάνος :twisted:

Α, και ΜΠΟΛΙΚΟ κρασάκι για τη Βάλια. (Και όχι εκείνη τη μάπα το κόκκινο που είχε που ήταν λες και έριξαν μισό μπουκάλι Ava για πιάτα μέσα!).

sdikr
11-10-05, 22:24
ναι ρε, τη τελευταία φορά μας φλομώσαν στις πατάτες, τις σαλάτες και τις πίτες και δεν είχε κοντοσούβλια/κοκκορέτσια και φρέσκες ζουμερές πανσέτες. Πες να μη μας ξηγηθεί πάλι αλμυρό φυστίκι, γιατί θα τον φυστικώσω!

το τζατζίκι ξέχασες!!!

πω πω γιατί να μην έχω μια φωτογραφική!!

ακού εκεί του τελειώσαν τα φαγητά και οι μπύρες!!

WAntilles
11-10-05, 22:31
Μη βγαίνετε οφ-τόπικ και μου τρομάζετε τ' αγριογούρουνα γιατί θ' αρχίσουν οι φάπες. :mrgreen:

@ Πελασγόν

Είδες εδώ:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=22240

τη νέα σου διακόσμηση; :mrgreen:

Νικαετός
11-10-05, 22:35
LOL , κρίμα για τον ...Αστερίξ . Δηλαδή την τελευταία φορά στον Καλαμπόκα όλοι είχαν έλθει με το ΡΑΜ υπό μάλης , τώρα θα έχουμε τον Αστεριξ???

WAntilles
14-10-05, 16:26
Πολύ καλό !!! :mrgreen:

tzanerman
14-10-05, 19:32
To πηρα και το διαβασα και μου φανηκε παρα πολυ παιδικο... Και δεν ειμαι περοστασιακος αναγνωστης, τα εχω σχεδον ολα... Τουλαχιστον δεν ειναι χειροτερο απο την Λατραβιατα, το χειροτερο αλμπουμ μεχρι τωρα...

@ ADSLgr.com All rights reserved.