Επιστροφή στο Forum : HELP....TI 122 EURO????
Ρε παιδιά την βοηθειά σασ ....
έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση μου σε πακέτο conn-x ADSL ΟΤΕ 1Mbps από 8 απριλίου και όπωσ είναι γνωστό οι 2 πρώτοι μήνεσ είναι δωρεάν μέχρι 8 Ιουνίου και μετά αρχίζουν οι χρεώσεισ των 16,5ευρώ/μήνα....
Σήμερα ήρθε ο λογαριασμόσ του ΟΤΕ από 08/05--07/07 στα 122ευρώ....και εκέι που περιμένω να μου έχει μέσα χρεωμένο μόνο ένα ποσό των 16,5ευρώ του μήνα Ιουνίου,έχει κάτι @#$%^&*
Αναλυτικά:
Αναδρομικά:ADSL OTE (1 Mbps) προσφορά Conn-x 12/2007-Πάγια τέλη 13,379
ADSL OTE (1 Mbps) προσφορά Conn-x 12/2007-Πάγια τέλη[08/07/08--07/09-08] 23,700
Αναδρομικά:OnDSL HOME(1 Mbps) προσφορά Conn-x 12/2007-Πάγια τέλη 2,281
OnDSL HOME(1 Mbps) προσφορά Conn-x 12/2007-Πάγια τέλη[08/07/08--07/09-08] 4,040
ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΗ [08/07/08--07/09-08] 24,800
ΣΥΝΟΛΟ 70,000
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ????????:worthy::worthy::worthy:
έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση μου σε πακέτο conn-x ADSL ΟΤΕ 1Mbps από 8 απριλίου και όπωσ είναι γνωστό οι 2 πρώτοι μήνεσ είναι δωρεάν μέχρι 8 Ιουνίου και μετά αρχίζουν οι χρεώσεισ των 16,5ευρώ/μήνα....
Σήμερα ήρθε ο λογαριασμόσ του ΟΤΕ από 08/05--07/07 στα 122ευρώ....και εκέι που περιμένω να μου έχει μέσα χρεωμένο μόνο ένα ποσό των 16,5ευρώ του μήνα Ιουνίου,έχει κάτι @#$%^&*
Αναλυτικά:
ΣΥΝΟΛΟ 70,000
τοσα ειναι ,πιος σου ειπε να βαλεις οτε ?:p
70ε για 1mbps ..ντροπη
baltazar1999
05-08-08, 14:18
70ε για 1mbps ..ντροπη
Πολύ κατατοπιστική η απάντηση σου.
Ερώτηση: ποιός σου είπε ότι οι δύο πρώτοι μήνες είναι δωρεάν;
έχεις πάρει προπληρωμένο conn-x;
70ε για 1mbps ..ντροπη
Τι σχέση έχει αυτό???εγώ έχω υπογράψη σύνδεση όταν πήρα το πακέτο για 16,5ευρώ....στο OTESHOP θα μπορέσω να βγάλω κανία άκρη??
baltazar1999
05-08-08, 14:25
Αυτό μήπως είναι γιατί πληρώνεις προκαταβολικά τους 2 επόμενους μήνες?
Ερώτηση: ποιός σου είπε ότι οι δύο πρώτοι μήνες είναι δωρεάν;
έχεις πάρει προπληρωμένο conn-x;
ναι προπληρωμέο conn-x είναι για 2 μήνεσ από το ΠΛΑΙΣΙΟ...
........Auto merged post: makislar πρόσθεσε 4 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αυτό μήπως είναι γιατί πληρώνεις προκαταβολικά τους 2 επόμενους μήνες?
Για ποιό λόγο να γίνεται αυτό???μα και οι τιμέσ δεν είναι στρογγυλοποιημένεσ στα 16,5ευρώ ή 33 ευρώ...
αν είναι προπληρωμένο τότε υπάρχει προβλήμα στην τιμολόγηση, αν θες στειλε μου το τηλ σου να το τσεκαρω
θα έπρεπε να έχεις μόνο την προκαταβολή παγίων για το επόμενο δίμηνο
23,70 + 4,04 + φπα = 33.00 ευρώ (=16,50 Χ 2)
Ναι μεν πληρωνεις πολλα παραπανω με Οτε , σκεψου ομως ποσες ωρες περιμενεις στην αναμονη για τεχνικη υποστιριξη με τους αλλους παροχους λογο ελειψης προσωπικου αλλα και την ενεργοποιηση της γραμμης που τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση απο την vivodi μου ειχαν πει κατι για 1 μηνα και τελικα περασαν 3 μηνες μεχρι να γινει η ενεργοποιηση της γραμμης ενω στον οτε μου ειπαν σε μια εβδομαδα το πολυ και σε μια ημερα ειχα κανονικα adsl. Συμπερασμα : Αν θελεις να πληρωνεις παραπανω αλλα να ξερεις οτι σε περιπτωση που υπαρχει καποιο τεχνικο θεμα θα μπορεις να μιλησεις απευθειας και συντομα με το προσωπικο της εταιριας αλλιως ρισκαρεις και πηγαινεις με αρκετα φθηνοτερες υπηρεσιες σε αλλο παροχο.
Ναι μεν πληρωνεις πολλα παραπανω με Οτε , σκεψου ομως ποσες ωρες περιμενεις στην αναμονη για τεχνικη υποστιριξη με τους αλλους παροχους λογο ελειψης προσωπικου αλλα και την ενεργοποιηση της γραμμης που τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση απο την vivodi μου ειχαν πει κατι για 1 μηνα και τελικα περασαν 3 μηνες μεχρι να γινει η ενεργοποιηση της γραμμης ενω στον οτε μου ειπαν σε μια εβδομαδα το πολυ και σε μια ημερα ειχα κανονικα adsl. Συμπερασμα : Αν θελεις να πληρωνεις παραπανω αλλα να ξερεις οτι σε περιπτωση που υπαρχει καποιο τεχνικο θεμα θα μπορεις να μιλησεις απευθειας και συντομα με το προσωπικο της εταιριας αλλιως ρισκαρεις και πηγαινεις με αρκετα φθηνοτερες υπηρεσιες σε αλλο παροχο.
Δηλαδή επειδή έχουν καλή εξυπηρέτηση θα πρέπει να πληρώνω 50 ευρώ αντι για 16,5ευρώ!!!!
70ε για 1mbps ..ντροπη
τι λες ρε φίλε??
και εγώ OTE έχω και με 1Mbps και πληρώνω τον μήνα 16 ευρώ!! :)
τι μας λέτε τώρα!!
70 ευρώ δεν πληρώνεις ούτε στα 24 Mbps!! (που είναι 30 ευρώ) ;)
........Auto merged post: kaster999 πρόσθεσε 1 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........
ΣΥΝΟΛΟ 70,000
για ρώτα στον OTE για να καταλάβεις!!
δεν μπορεί κάποιο λάθος θα έγινε!! :hmm:
........Auto merged post: kaster999 πρόσθεσε 1 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Δηλαδή επειδή έχουν καλή εξυπηρέτηση θα πρέπει να πληρώνω 50 ευρώ αντι για 16,5ευρώ!!!!
όχι!! δεν γίνονται αυτά!!
ρε παιδιά τι λέτε τώρα?? :rtfm:
Μήπως είναι 50 € και όχι 70; Μήπως αφορά τρίμηνη περίοδο (8/6-7/9), έεε; Τι λέτε; (16,5 € Χ 3)
patroklosp
05-08-08, 15:37
πάρε το 134 και θα σου λύσουν όλες τις απορίες...
και εγώ έτσι είχα φρικάρει στην αρχή, αλλά μου τα εξηγήσανε αναλυτικά...
Επίσης μήπως τα 24,80 είναι το πάγιο τηλεφώνου;
Απλώς είναι τρίμηνη χρέωση για dsl
patroklosp
05-08-08, 15:45
[QUOTE=logosof;2242560]Επίσης μήπως τα 24,80 είναι το πάγιο τηλεφώνου;
Απλώς είναι τρίμηνη χρέωση για dsl[/QUOTE
τρίμηνη χρέωση για ΟΤΕ; Δεν νομίζω. Συνήθως ανά δίμηνο το πάει ο ΟΤΕ...Δεν παίρνω όρκο κιόλας...:hmm:
Η χρέωση είναι δίμηνη, συχνά στον πρώτο λογαριασμό μετά από προπληρωμένο κοννεξ (όπως του φίλου πιο πάνω) υπάρχει ένας μήνας υπόλοιπο (όπως του φίλου πιο πάνω-Ιούνιος)
πάρε το 134 και θα σου λύσουν όλες τις απορίες...
και εγώ έτσι είχα φρικάρει στην αρχή, αλλά μου τα εξηγήσανε αναλυτικά...
συμφωνώ!! :p
ναι τα εξηγησαν αλλα τα πληρωνεις...
+1
:oneup: Ακόμη κι αν έχει γίνει λάθος, θα στο διορθώσουνε σίγουρα....
Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στο 134 και μου είπαν λίγο-πολύ οτί στον λογαριασμό μου είναι πληρωμένο το ADSL μέχρι τισ 07-09-08 και πληρώνω στην ουσία και τουσ 2 επόμενουσ μήνεσ!!!!!!
Για ποιόν λόγο όμωσ γίνεται αυτό και δεν σου έρχεται κάθε δίμηνο 33ευρώ???έτσι απλά
γιατί είναι ότι νάνε!!
παράτατους!!:whistle:
τωρα βλεπω το θεμα και στην αρχη ειχα περιπου τοσα ειναι αυτα τα αναδρομικα.
Σε περίπτωση λάθους τιμολόγησης σε λογαριασμό οτε πάντως, πηγαίνεις στο oteshop, κάνεις καταγγελία και σου αφαιρούν το ποσό από τον επόμενο λογαριασμό! Τόσο απλά...
Αγαπητέ, με αφορμή την περίπτωσή σου, επεκτείνω γενικότερα αν επιτρέπεις, πως η παρατήρηση της επανάληψης λαθών στον τηλεφωνικό λογαριασμό του Οργανισμού, ιδιαίτερα σε χρήστες που έχουν και τηλεφωνία και adsl internet από τον ίδιο αυτό παροχέα, οδηγεί στη σκέψη πως:
1. Πιθανά τα ταμειακά υπολογιστικά του συστήματα έχουν προγραμματιστικές αδυναμίες. Ίσως τα μπουρδουκλώνουν με τα τόσα νέα τιμολογιακά προγράμμτα.. ίσως οι προγραμματιστικοί κώδικες των διαφόρων αρθρωμάτων να είναι buggy μεταξύ τους , που μέχρι να βρεθούν, φoρτώνεται νέος κώδικας ή διορθώνεται ο τρεχων για νέα τιμολογιακό πρόγραμμα και φτού κι από την αρχή!
2. Πιθανά πως αυτοί που καταχωρούν τα δεδομένα των αιτημάτων των πελατών στους υπολογιστές (134 ή υπάλληλοι τοπικών καταστημάτων) δεν έχουν την εκπαίδευση ή την πληρότητα/ικανότητα σκέψης, κρίσης κι επιλογής, στο να πράξουν το σωστό (έχω άποψη για αυτό αλλα δε γράφεται δημόσια).
3. Πιθανά είναι "σύστημα" του οργανισμού.... π.χ. η χρήση εντολής "περίπτωση επιστροφής χρημάτων στον πελάτη" με προσθήκη κώδικα μιας γραμμής... να γίνεται με 6 - 8 μήνες καθυστέρηση από την εκκαθάριση, τοκοφόρα για τον οργανισμό, άτοκη για τον πελάτη! Ώστε να διασφαλίζεται ο οργανισμός από μελλοντικό χρέος του συγκεκριμένου πελάτη, αφού η διαφορά βρίσεται σε εξέλιξη.. Πού να μπορέσει να το βρει ο καταναλωτής ή η ΕΕΤΤ αυτό το κολπάκι... Δεν είναι απόλυτα μη άνομο!
Ποιος σου είπε πως οι δεκο (νυν και πρώην) όντας κράτος και βαθύ κράτος μαζί, δε μηχανεύονται διάφορους τρόπους σε βάρος της τσέπης του καταναλωτή, κινούμενες σε οριακά πεδία νομιμότητας; Επίκαιρος ο θόρυβος των ημερών για την τιμολόγηση του ρεύματος, το νέο σύστημα χρέωσης και πληρωμής.
Δες ένα παράδειγμα στην περίπτωσή μου. Είμαι από τις περιπτώσεις της παρεμπόδισης της ενεργοποίησης του zisto της tellas σε λογικές προθεσμίες από τον οτε, θυμήσου το τελευταίο πρόστιμο της εεττ 9-10 εκταομμύρια, που ο οτε δεν το αποδέχεται με "οργή".
Αφού δεν έβλεπα για κανένα 6μηνο adsl internet σε περιοχή ΕΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΕΛΛΑΣ αναγκάστηκα να γυρίσω στον ΟΤΕ, με συνέδεσαν σε 8 μέρες! Τι το ήθελα! Μέσα σε ένα χρόνο περίπου (σε 7 διμηνιαίους λογαριασμούς) με χρέωσαν για υπηρεσίες τους που ποτέ δε χρησιμοποίησα περίπου 3000 ευρώ! Ενώ η πραγματική χρέωση έπρεπε να ήταν περί τα 900 ευρώ . Κι όλο φαξ και τηλέφωνα διαμαρτυρίας στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών πελατών και οργανισμού, σε συνήγορους καταναλωτή, εεττ, γενική γραμματεία καταναλωτή... ακόμα λίγο και στο Μπαρόζο !
Ενώ δέχονταν τα λάθη τους και διαβεβαίωναν γραπτά για συμψηφισμό... συνέχιζαν να στέλνουν λογαριασμούς 500-700 ευρώ, με νέα λάθη, μεγαλύτερα από τα προηγούμενα.. Κάποια στιγμή έπαψα να πληρώνω, αποφασισμένος, αν μου κόψει το τηλέφωνο ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ να κινηθώ εναντίον του δικαστικά, με τα χαρτιά της επιτροπής επίλυσης διαφορών στα χέρια, να του ρίξω μια αγωγή, να είναι όλη δική του. Ήδη είχα πληρώσει περί τις 2000 ευρώ από τα 3000 περίπου που ζητούσε ενώ χρησιμοποίησα υπηρεσίες του για 900 ευρώ περίπου. Χαρτί και μολύβι κλήση προς κλήση όλη τη χρονιά. Ακόμα και με τις αλλαγές των τιμών των πακέτων και άλλες λεπτομέρειες. Οι τύποι μου είχαν χρεώσει και δυο φορές το μόντεμ. Μία εφάπαξ και μία σε 3 δόσεις! Ποιος ξέρει ... ίσως είχαν ελείμματα στις αποθήκες τους κι ίσως τα φόρτωναν λογιστικά σε άτυχους καταναλωτές!
Κι ίσως... Άμα το εύρισκαν παρατηρητικοί καταναλωτές, ίσως απλά θα "ακύρωναν τη χρέωση"!
Τελικά δε μου το έκοψαν, 8 μήνες μετά τη μη πληρωμή, μέχρι να εξισορροπηθούν οι χρεώσεις με τις επιστροφές. Όμως μου χρέωναν 6-7 ευρώ τόκους ανά λογαριασμό σαν καθυστέρηση απλήρωτου! Οι επιστροφές των χρημάτων μου ΑΤΟΚΕΣ! Δεν προβλέπεται ίσως στη σύμβαση καταναλωτή και οργανισμού.
Για να μη τα πολυλογώ, έπρεπε να να βρω μόνιμη λύση στο πρόβλημά μου, 700 ευρώ (έστω κι από λάθος) το δίμηνο για ΟΤΕ+ADSL ούτε ο πρωθυπουργός δεν θα έφτανε!
Κόβω το adsl από τον ΟΤΕ όχι ότι δεν ήταν καλό, που δεν ήταν - όμως δεν ήταν αυτό το πιεστικό, αλλά για να γλιτώσω τις επόμενες περιπτώσεις πιθανού λάθους του λογαριασμού, προείσπραξη παγίων τελών adsl . Iδιαίτερα σε περίπτωση αλλαγής πακέτου από μεσαία σε πρήμιουμ, κακόχρονο νάχουν - τα αγγλικά τους μάραναν! Πλήρωνες τουλάχιστον 200 ευρώ σε προεισπράξεις ττων παγίων τελών 2-4 μηνών για πρημιουμ, πλήρωνες και αναδρομικά του, πλήρωνες μπροστά πάγια τέλη και για το μεσαίο πακέτο! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΜΗ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ 2-4 ΜΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ;
Κι η απάντηση καραμέλα: Θα ρυθμιστεί σε επόμενο λογαριασμό! (στην πραγματικότητα εννοούσαν "επόμενους 7- 8 μήνες και βάλε)
Πήγα λοιπόν στο adsl - μόνο adsl σε ιδιώτη πάροχο και εδώ και 6 μήνες βρήκα την υγεία μου, Πληρώνω το μήνα με ebanking 17,9 ευρώ, κι έχω μέχρι στιγμή ίντερνετ, φτού μη ματιαστώ!
Και πριν 10 μέρες μου ήρθε και ο πρώτος λογαριασμός του ΟΤΕ με χρέος 65 ευρώ το δίμηνο!
Έκανα αμέσως φωταψία στην πολυκατοικία! Να το μάθει κι η γειτονιά. Κερνούσα! Για πρώτη φορά μετα το 2000 ο λογαριασμός του ΟΤΕ ξαναέγινε διψήφιος! (αναλογικά, μετατρέποντας δραχμές σε ευρώ)
Αγαπητέ, κλείνοντας, θα σου συνιστούσα:
1. Να κοιτάς πάντα προσεκτικα το λογαριασμό. Τον φουσκώνουν -το θυμάμαι αυτό από το 1970 στις εφημερίδες και στα τότε 2 μοναδικά κανάλια, στις μαζικές διαμαρτυρίες καταναλωτών! Η μόνη επιτρεπή για δημοσίευση λαϊκή αντίδραση στα κανάλια της εποχής! Από τότε κι ίσως και πιο νωρίς φούσκωνε ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ τους λογαριασμούς!!!
2. Στην παρούσα φάση, καλύτερα χωριστά τηλέφωνο και adsl , αν έχεις επιλέξει να έχεις τηλεφωνία από τον ΟΤΕ. Οι διαφορές των παρόχων adsl μεταξύ τους είναι μικρές κι ανεκτές.
Αν ενεργοποιηθείς με ιδιωτη isp, μπαίνεις στη σειρά, βάζεις τον κατάλογο του μηνιαίου σου προϋπολογισμού σε τάξη.
Δεν θα επιλέξω ποτέ μελλοντικά οποιαδήποτε doubleplay ή troubleplay κλπ κλπ συνδρομή, αν προσειπράττονται πάγια τέλη, όπως κάνει σήμερα ο "οργανισμός"
Και δεν είναι μπελάδες οι πολλοί λογαριασμοί σε υπηρεσίες αυτής της κατηγορίας. Όλες πληρώνονται - τακτοpοιούναι με το ebanking και με το τηλέφωνο. Δε χρειάζετα να υποβληθείς στην ταλαπωρία πήγαιονε στο κατάστημα κλπ κλπ
Το ίδιο είχα πάθει και εγώ
Ενώ με έλεγαν ότι είναι λάθος και θα μου αφαιρέσουν τα χρήματα , τίποτα κάθε 2μηνο τα ίδια
και που δεν πείρα τίποτα ο ΟΠΤΕ μου έλεγε ότι φταίει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ο Γερμανός μου έλεγε ότι φταίει ο ΟΤΕ ώσπου βαρέθηκα πήγα στην forthnet και ησύχασα.
Ά μετά την διακοπή με έστειλαν πίσω τα λεφτά ( φαίνεται κατάλαβαν την βλακεία τους)
Ελπίζω σε σένα να το καταλάβουν ποιο νωρίς
Mπα. Όλα αυτά στον Αξιόπιστο? Δεν το πιστεύω:p
Αναλυτικά:
ΣΥΝΟΛΟ 70,000
Καταρχάς ποιος σου είπε ότι οι 2 πρώτοι μήνες είναι δωρεάν; :hmm:
(για προπληρωμένο πακέτο από συνεργαζόμενο δίκτυο του ΟΤΕ μιλάς; )
Η χρέωση conn-x στο 1 Mbps είναι πράγματι 16.5 ευρώ/μήνα ;)
Τα αναδρόμικά αφορούν την χρέωση από την ημέρα ενεργοποίησης ως την έκδοση του παρόντος λογαριασμού.
Αυτό συμβαίνει γιατί τα πάγια τα προπληρώνεις.
Αντί να φας 10 λεπτά να γράψεις το thread γιατί δεν έπαιρνες ένα τηλ στο 134;
Πιο εύκολο είναι :)
........Auto merged post: Fusmoker πρόσθεσε 8 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Να στο κάνω σαφές.
16.5 ευρώ/μήνα (connx) + 15 (πάγιο PSTN) = 31.5 ευρώ/μήνα ΕΦΟΣΟΝ μιλάμε μόνο για adsl
Και οχι 50 ευρώ/μήνα που λες ;)
(αν έχεις γραμμή ISDN είναι +5 ευρώ οπότε και πάλι 36.5 ευρώ/μήνα)
(τα οποία φυσικά δεν είναι λίγα)
baltazar1999
08-08-08, 11:11
Το trolling πάει σύννεφο. :down:
Σου το ειπαν και αλλοι. Δεν βαρεθηκες;
@ ADSLgr.com All rights reserved.