Επιστροφή στο Forum : Χρόνια Πολλά σε όλους τους Παναγιώτηδες, τις Γιώτες, τις Παναγιώτες ...!
... τους Μάριους, τις Μαρίες, τις Μαρίτσες, τις Δέσποινες :p
Όπως και στους ... Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, - για παντρεμένες γυναίκες, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μανιώ, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μιρέλλα, Μυρελλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Μιρεϊγ, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πρέσβεια, Πρεσβεία, Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Μαρινίκη ΚΑΙ Ηλιοστάλακτη,
σήμερα, 15 Αυγούστου ...
Κοίμηση της Θεοτόκου (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%98%CE%B5%CE%BF%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%85).
Αυτή την ημέρα, καλό είναι, έστω και μία φορά στη ζωή του κάποιος, να επισκεπτεί την Παναγία της Τήνου
42300
τα χρονια μου πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα (την υψιστη γιορτη)
Χρόνια Πολλά σε όλους (Παναγιώτες/ηδες, Μαρίες/οι κ.λ.π.) ...όπου ακούς πολλές ευχές, λίγα γλυκά θα φας. :p
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους κ όλες. :)
Χρόνια πολλά ιδιαίτερα στα ακόλουθα μέλη:
flamelab
zouzouni
mraccess
chicha locca
:oops: Δεν θυμάμαι άλλους τώρα. :hmm:
ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Χρόνια Πολλά τις Καλύτερες Ευχές μου σε όλες και όλους
Σε όλα τα Εορτάζοντα μέλη του site/φορουμ
:)
όπως έγραψα και στο άλλο νήμα
. . .μας λείπουν οι εκπομπές σου @zouzouni (http://adslgr.com/forum/showpost.php?p=2258676&postcount=8533) με το δικό σου τρόπο παρουσίασης που εσύ ξέρεις . . .
Αν και τα είπα από το ραδιόφωνο, Χρόνια Καλά και από δω ;)
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
Στην Ιώτα, στον Μάριο, στο Μαράκι, στον flamelab στον panosc και σε όλα τα μέλη του φόρουμ, που γιορτάζουν σήμερα.
Χρόνια πολλά σε όλους.....;)
Xρόνια πολλα στην zouzouni, στον flamelab, και τον mraccess! Nα ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!:up:
ΥΓ Η Παναγία της Τήνου είναι αφιερωμενεη στον Ευαγγελισμο της Θεοτόκου και οχι στην Κοιμηση.;)
Xρόνια πολλα στην zouzouni, στον flamelab, και τον mraccess! Nα ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!:up:
:)
ΥΓ Η Παναγία της Τήνου είναι αφιερωμενεη στον Ευαγγελισμο της Θεοτόκου και οχι στην Κοιμηση.;)
Εχει καθιερωθεί όμως να την επισκέπτονται όλοι τώρα, αν και εγώ πήγα κάπως νωρίτερα, γιατί με τόσο κόσμο εκεί δεν αξίζει, μόνο φασαρία.
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες ! :) :) :)
Χροννια πολλά σε όλους που γιορτάζουν :respekt:
Και από μέρους μου τις καλύτερες ευχές σε όλες τις εορτάζουσες και όλους τους εορτάζοντες σήμερα.
Ένα ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις ευχές σας! :)
Όσο για την Τήνο, 3 φορές έτυχε να βρίσκομαι ανήμερα Δεκαπενταύγουστο εκεί, και πρόκειται για αξέχαστη εμπειρία - με τα καλά αλλά και τα κακά της. Όταν επιστρέψω Αθήνα θα προσπαθήσω να ανεβάσω μια φωτογραφία από αυτές που είχα τραβήξει την τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί ανήμερα, και που νομίζω ότι παρότι τραβηγμένη εντελώς ερασιτεχνικά - και ουσιαστικά στα τυφλά (απλά είχα σηκώσει την μηχανή και τράβαγα χωρίς να βλέπω τί τραβάω) δείχνει κάπως το τί επικρατεί την ώρα της λιτάνευσης της εικόνας τουλάχιστον.
Xρόνια πολλά σε όλους κ όλες , να χαίρεστε τη γιορτή σας:respekt:
:oneup:
manoulamou
15-08-08, 14:51
Χρονια Πολλα σε ολους, ειναι κατι σαν εθνικη εορτη σημερα ...
chica_loca, zouzouni, flamelab, erateinos, mrsaccess ;) κοκ
Μα είναι όνομα αυτό που έχετε; Άκου παναγιώτης και παναγιώτα! Και όλοι τους εν τω μεταξύ είναι κάτι περπατημένες μουράκλες, που έχουν μακελέψει όλα τα κοτέτσια και έχουν πνίξει όλα τα κουνέλια και θα καούν στο χριστιανικό άδη όλων των διονυσιασμένων αμαρτωλών.
Αμ το άλλο; γιορτάζω περιχαρής την ονομαστική μου εορτή και δέχομαι ποτά, γλυκά και γούτσου γούτσου, σήμερα την ημέρα του Θανάτου της Παναγίας.
Αλλοπρόσαλλοι :p
costa_percus
15-08-08, 15:07
Χρόνια πολλά σε όσους έχουν την ονομαστική τους γιορτή σήμερα, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους!
Μεγάλη γιορτή η σημερινή!
chica_loca
16-08-08, 16:56
Ήθελα να ευχαριστήσω ολους για τις ευχες σας και να δωσω και εγω με την σειρα μου τις καλύτερες τρελούτσικες ευχές σε όλες/ολους τους εορταζοντες χθες ;)
Χρονια πολλα στα παιδια αν και λιγο καθυστερημενα:oops:
Χρόνια σας πολλά ρε.
Αυτοί που μου έρχονται στο μυαλό τώρα:
flamelab, mrsaccess, chica_loca, zouzouni
... αλλά και σε όλους τους άλλους!
Να ζήσετε να σας χαιρόμαστε! :eguitar:band::rockon::superman::blabla::bot::drunk::yahoo::innocent::blabla::crazy:
Χρονια πολλα παιδια. :D :happybday:
DaveMurray
15-08-09, 01:13
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες φυσικά....
Ιδιαίτερα στην φίλη μου Γιώτα που κάνουμε μαζί την εκπομπή, στην arial (μάκια της), στην δασκάλα μου που είχα στο δημοτικό ( κα Μαρία) και που την επισκέπτομαι ακόμα από σεβασμό, και από ανάγκη για τις συμβουλές τις
Χρόνια πολλά και ευτιχισμένα.... Είθε η Χαρη Της, να φωτίζει την καρδιά σας, αλλά και την καρδιά όλων μας....
Και σε αυτές που λέει ο Dave. :p
Οι Μαριες δεν γιορταζουν? :p
Dave να σαι καλα.. μακια και σε εσενα :) :) :)
DaveMurray
15-08-09, 01:23
Γιορτάζουν, και σε θυμηθήκαμε και όλας!!!! :twisted:
Γιορτάζουν, και σε θυμηθήκαμε και όλας!!!! :twisted:
Γυναίκες ...
:p
E πως βρε παιδια.. ουτε καν στο topic δεν ειμαστε :(
To πρωτο μου δωρο μου το στειλανε παντως :p :p :p
DaveMurray
15-08-09, 01:30
arial.... :chair:
Ιδιαίτερα στην φίλη μου Γιώτα που κάνουμε μαζί την εκπομπή, στην arial (μάκια της),
είσαι στο νήμα/τοπικ :p, είναι και οι Μαρίες κάτω κάτω στο forum αν δεις στο Σήμερα Γιορτάζουν!!!
αααααα γκρρρ
Χαχαχαχαχα το Μουρης μου αρεσε !!!!
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ !!!
επίσης κι από εμένα,
Σε όλα τα Εορτάζοντα μέλη της Κοινότητας ADSLgr.com και στους δικούς μας
Ότι ποθείτε να σας έρθει στην ζωή απλόχερα!!! Χρόνια Πολλά και καλά!!!!!
:) :)
megahead13
15-08-09, 05:02
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. Στη μάνα μου, την αδερφή της κοπελιάς, που σε 2 μέρες μας φέρνει ένα νέο ανθρωπάκι :up:, στον καλό μου φίλο Παναγιώτη, σε όσους ξεχνάω αυτή τη στιγμή, σε όλους και όλες που γιορτάζουν σήμερα!
Xρονια πολλα και καλα σε ολους!:):):)
χρονια πολλα σε ολα τα παιδια και οτι επιθυμειτε!
@ ADSLgr.com All rights reserved.