PDA

Επιστροφή στο Forum : Ειστε ικανοποιημενοι απο τη Forthnet?



Gregory
15-10-03, 20:20
Εχω ενα φιλο που εχει προβλημα στις ταχυτητες με DSL forthnet 384... Το προβλημα του ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ, ενω το βραδυ κατα τις 11-12 φτιαχνει κανονικοτατα η ταχυτητα και παιζει μια χαρα. Το επομενο παλι πρωι ξαναρχιζει τα προβληματα τα ιδια. Βρισκεται 2 περιπου χιλιομετρα μακρια απο το DSLAM της Βουλας που τον καλυπτει. Πιστευει οτι δεν φταιει η Forthnet αλλα το DSLAM του που μαλλον εχει γεμισει και δημιουργει προβληματα... Επειδη ετοιμαζομαι κι εγω να βαλω Forthnet το σαββατο που μου ρχεται το DSL (επιτελους)... θελω να ξερω στα σιγουρα αν παιζει προβλημα με Forthnet η με το DSLAM του.
Σας παρακαλω να απαντησουν τα παιδια που ειναι στην περιοχη του DSLAM της Βουλας Η γενικοτερα ολοι οσοι εχουν DSL Forthnet απο οποια περιοχη να δουμε αν παιζει προβλημα τελικα απο κει. Κι επισης τα ατομα που ξερουν μηπως παιζει τελικα προβλημα με την αποσταση του απο το DSLAM...

xenbast_
15-10-03, 20:58
που'ναι ο αθλον;
αθλον; έλα να εξυπηρετήσεις το παιδί! :lol:

ibok
15-10-03, 21:03
Λοιπόν ,προσωπικά είχα Οτενετ απο πολύ παληά,όταν ακόμα υπήρχαν Providers τζάμπα όπως η X-TREME (υπήρχαν και αλλοι απλά εγώ είχα κολλήσει με την X-TREME.
Πλήρωνες μόνο την ώρα που ήσουν στο νετ στον ΟΤΕ.Αλλά ώς συνήθως εδώ σταμάτησαν τους ΤΖΑΜΠΑ για να μας δώσουν καλλίτερες υπηρεσίες.Ξεφύτρωσαν λοιπόν αρκετοι και σιγά σιγά φτάσαμε στο σήμερα.
Η Οτενετ ήδη την ISDN 64άρα την είχε κάνει στο τέλος για τα μπάζα.
Οταν έβαλα την ADSL 384/128 ( 23 Ιουλίου και γιά κανα μήνα το πολύ) κατέβαζε πάντα γύρω στο 39-40.5 απο όπου και αν κατέβαζα,αργότερα τα κατάφερε και την έκανε και δαύτη κ....λο.Πήρα FORTHNET οπωσδήποτε καλλίτερα τα πράγματα αλλά και πάλι τώρα τελευταία δεν έχω τις ταχύτητες τις αρχικές.Μετά λοιπόν απο αυτη την ιστορική αναδρομή ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ DSLAM ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ κλπ κλπ.
Και γιά να τελειώνω,αν ο ΟΤΕ δεν προβεί στις απαιτούμενες αναβαθμίσεις ΠΑΝΤΟΥ δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε ασπρη μέρα.
Αυτό που μας παρέχεται στην Ελλάδα μόνον ADSL σωστό δεν ειναι ,ΕΙΝΑΙ ADSL ΚΑΙ ΚΑΛΑ,απλά για να λέμε ότι έχουμε αυτήν την υπηρεσία και εδώ.Πρέπει να πάρεις το 512/128 για να έχεις πραγματικές ταχύτητες 384/128.
Εδώ εχω καταλήξει προσωπικά και όποιος θέλει ας με διορθώσει.
ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 384???? ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ 384 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ 256.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ.
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,αλλά ως πότε ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! :evil: :evil:
Υ.Γ. Αυτά που γράφω λένε οτι ο φίλος σου έχει δίκιο.

telis11
15-10-03, 22:16
ibok gias to stoma sou,symfono apolita (enas xarokamenos tis vivodi)

Athlon_XP
15-10-03, 22:23
Πάντως εγώ με την FORTHNET δεν έχω κάποιο πρόβλημα ταχύτητας οπότε μάλλον φταίει το DSLAM. Αλλά φυσικά αν νομίζεις ότι φταίει η FORTHNET σου προτείνω να αγοράσεις μια netcarta των 8Ε και να κάνεις δοκιμές. Τουλάχιστον έτσι θα καταφέρεις να δεις αν πραγματικά φταίει η FORTHNET η το DSLAM άσε που εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα DSLAM.

boss
16-10-03, 08:18
ibok gias to stoma sou,symfono apolita (enas xarokamenos tis vivodi)

Telis toso xali i vivo????
boreis na mou doseis perisoteres info?

psyxakias
17-10-03, 08:44
Συμφωνώ με τον Athlon_XP μάλλον φταίει το DSLam γιατί και εγώ σήμερα είχα παρόμοια προβλήματα και ας δοκιμάσα OTEnet/ACN/FORTHnet... :(

antoniost
17-10-03, 14:37
Πριν την συνδεση adsl , ειχα isdn 128 και παλιοτερα 56Κ απο την otenet.Με την adsl περασα στη Forthnet απο την οποια οφειλω να ομολογησω ειμαι ευχαριστημενος.
Οι ταχυτητες ομως πραγματι παρουσιαζουν μια πτωση κατα την διαρκεια της ημερας , η οποια κορυφωνεται γυρω στο μεσημερι, καθημερινα σχεδον.
Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος ομως ,αν αυτο ειναι προβλημα της Forthnet η του αντιστοιχου dslam .
Κατι αλλο που δεν μου αρεσε στη Forthnet , ειναι οτι οταν τους πηρα τηλεφωνο και τους ζητησα βοηθεια για την ρυθμιση του Zyxel , μου απαντησαν οτι επισημως δεν παρεχουν υποστηριξη για μοντεμ διαφορετικα απ'αυτα που δινει ο οτε.Και λεω επισημως , γιατι ανεπισημως τελικως με εξυπηρετησαν , μετα απο παρεμβαση φιλου.
Υποθετω πως και οι αλλοι ISPs κανουν το ιδιο και δεν δινουν τεχνικη υποστηριξη για μοντεμ διαφορετικα απ'αυτα του οτε , το θεμα ομως ειναι οτι ετσι ολοι γινονται , κατα καποιο τροπο, θυγατρικες του οτε και του θειου σωκρατη.

antoniost
17-10-03, 17:15
Το προηγουμενο μου μηνυμα το βλεπω "αναρτημενο" τρεις συνολικα φορες.Κατα την διαδικασια "ανεβασματος" του μηνυματος λαμβανα συνεχομενα μηνυματα λαθους απο τον server του forum με αποτελεσμα να προσπαθησω τρεις συνεχομενες φορες να το στειλω , η οποιες , απ'οτι φαινεται ,καταγραφηκαν και οι τρεις.
Πρεπει να υπαρχουν προβληματα κατα την λειτουργια της ιστοσελιδας , γιατι καποιες ωρες χθες , δεν ηταν δυνατον να να "φορτωσω" την ιστοσελιδα στον explorer.

ibok
17-10-03, 20:17
Πάντως εγώ με την FORTHNET δεν έχω κάποιο πρόβλημα ταχύτητας οπότε μάλλον φταίει το DSLAM. Αλλά φυσικά αν νομίζεις ότι φταίει η FORTHNET σου προτείνω να αγοράσεις μια netcarta των 8Ε και να κάνεις δοκιμές. Τουλάχιστον έτσι θα καταφέρεις να δεις αν πραγματικά φταίει η FORTHNET η το DSLAM άσε που εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα DSLAM.

Μα αυτό ακριβώς έγραψα και κατέληξα.Ότι δηλαδή το πρόβλημα ειναι στον ΟΤΕ και στο πόσο φορτωμένα ειναι τα DSLAM που ανήκει ο καθένας απο μας.
Και ΟΧΙ της Forthnet τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση. :cry:

adrian
18-10-03, 03:08
exo forthnet 384/128 apo ton ioulio kai einai apistefta grigori kai para poli statheri oles tis ores.

kai ego pisteyo oti einai thema DSLAM kai oxi ISP.

MyWay
30-10-03, 15:41
den exei sxesh h kathe forthnet me tis taxythtes pou paizei o kathenas , einai thema dslam an einai fortwmenos ktl ktl , gia tetoia themata ftaei o ote kai oi anuparktes anavathmiseis tou

volcan20vt
31-10-03, 22:55
Eδώ και 4 περίπου μήνες , είχα Otenet..
Σήμερα , μόλις πριν από μια ώρα , έβαλα forthnet..
Ισως να είναι ιδέα μου αλλά όλα πηγαίνουν σφαίρα!!!
Θα κάνω και τα καθιερωμένα tests και θα δω..

Υ.Γ. 384/128 η σύνδεση..
Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.. :wink:

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.