Επιστροφή στο Forum : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΕΙ,ΤΕΙ 2008
ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη την ανακοινωση των βασεων αυριο το πρωι απο το υπουργειο παιδειας...πολλα ακουγονται για αυξομειωσεις...επιτελους τελος στην αγωνια των υποψηφιων...ακουσα οτι θα μπορεις να μαθεις τα αποτελεσματα απο το site του υπουργειου??αληθευει??:hmm:
Ναι ισχύει.
Νομίζω σε αυτήν τα είχα δει εγώ http://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php, αν και μάλλον δεν πιστεύω να αντέξει το site του υπουργείου τον φόρτο, και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι down για 1-2 μέρες.
αυτο φοβαμαι και εγω....αστα να πανε...πολυ ψυχοφθορα διαδικασια....
apavlidis2
26-08-08, 10:41
αν και μάλλον δεν πιστεύω να αντέξει το site
Σιγά να μην αντέξει...
Πω.
Η σχολή μου (1η επιλογή -> Πανεπιστήμιο Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο)) έπεσε απο 16100 σε 14500 (είχα βγάλει 17400) αλλά εντάξει. :p
περασα αδερφιαααα....ολε....ολε....ολε.....:p
Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά. *(Τελικά το site του Υπουργείου μια χαρά αντέχει LOL)
(Η ανηψιά πέρασε Αθήνα, του χρόνου η κόρη...)
Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά. *(Τελικά το site του Υπουργείου μια χαρά αντέχει LOL)
(Η ανηψιά πέρασε Αθήνα, του χρόνου η κόρη...)
ευχαριστουμε πολυ...καλη σταδιοδρομια ευχομε....και πες στην κορη σου να διαβαζει,....:p
ευχαριστουμε πολυ...καλη σταδιοδρομια ευχομε....και πες στην κορη σου να διαβαζει,....:p
αν δεν ξερει και ο νικαετος ποιος ξερει?;)
συγχρητηρια σε ολους τους επιτυχοντες.Μη ξεχασετε να απολαυσετε τη μερα της εγγραφης που θα σας κυνηγανε οι παραταξεις για να τους δωσετε το νουμερο του κινητου σας.Τρελο γελιο:rofl::p
συγχρητηρια σε ολους τους επιτυχοντες.Μη ξεχασετε να απολαυσετε τη μερα της εγγραφης που θα σας κυνηγανε οι παραταξεις για να τους δωσετε το νουμερο του κινητου σας.Τρελο γελιο:rofl::p
Ας ερθει αυτη η ωρα και θα τους βαλω εγω στην θεση τους....:p
Εμένα αυτό είναι το παράπονο μου! Ποτέ δεν ήρθαν να με πλησιάσουν τα κομματόσκυλα!:cry:
Εμένα αυτό είναι το παράπονο μου! Ποτέ δεν ήρθαν να με πλησιάσουν τα κομματόσκυλα!:cry:
Κριμα ρε φιλε!σοβαρα εχασες φαση.Ξερεις τι ειναι να σου εχουν βαλει 2 ατομα το χερι στον ωμο και να σου κανουν το gps.Ουτε πρωθυπουργος να ημουνα.Οταν βγηκα απο τη γραμματεια μου την επεσε η εταιρη μεγαλη παραταξη οπου αυτοι κανανε λες και ημουν ο ριβαλντο και αυτοι ουζμπεκοι.Μονο αυτογραφο δεν μου πηραν:rofl::rofl:
Κριμα ρε φιλε!σοβαρα εχασες φαση.Ξερεις τι ειναι να σου εχουν βαλει 2 ατομα το χερι στον ωμο και να σου κανουν το gps.Ουτε πρωθυπουργος να ημουνα.Οταν βγηκα απο τη γραμματεια μου την επεσε η εταιρη μεγαλη παραταξη οπου αυτοι κανανε λες και ημουν ο ριβαλντο και αυτοι ουζμπεκοι.Μονο αυτογραφο δεν μου πηραν:rofl::rofl:
Έχω τελειώσει εδω και 1 χρόνο τα μαθήματα απο το ΤΕΙ, ξέρω πως είναι! Απλά γιατι κανένας δεν ηρθε πριν 5 χρόνια μα μου πει κατι (μόνο εγω αν ηθελα κάτι πήγαινα)
προετοιμαστε με για το τι θα αντιμετωπισω.....:p
Καταρχην δεν μας ειπες που περασες;)
Πανω κατω αυτα θα αντιμετωπισεις στην εγγραφη.Θα στην πεσουν οι παραταξεις και θα προσοαθησουν να ανοιξουν επαφες μαζι σου.Καλυτερα ομως να μην σου παραπανω και σου χαλασω την εκπληξη:p.εσυ κοιτα να εισαι φιλικος μαζι τους οπως και αυτοι.Καποια στιγμη μπορει να τους χρειαστεις(στο απευχομαι βεβαια)
Καταρχην δεν μας ειπες που περασες;)
Πανω κατω αυτα θα αντιμετωπισεις στην εγγραφη.Θα στην πεσουν οι παραταξεις και θα προσοαθησουν να ανοιξουν επαφες μαζι σου.Καλυτερα ομως να μην σου παραπανω και σου χαλασω την εκπληξη:p.εσυ κοιτα να εισαι φιλικος μαζι τους οπως και αυτοι.Καποια στιγμη μπορει να τους χρειαστεις(στο απευχομαι βεβαια)
ναι σωστα το ξεχασα πανω στον ενθουσιασμο μου...δεν περασα και σε καμια απιστευτη σχολη...αλλα ηταν ονειρο ζωης..μου αρεσει πολυ και ηταν η πρωτη μου επιλογη...
405 ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΗΜ:p.
Μπα, μη το βλεπεις απο την οπτικη του λυκειου και της ελληνιδας μανς/γιαγιας.Θα κανεις κατι που σ'αρεσει και κατι χωρις ιδιαιτερες "πνευματικες" δυσκολιες.Ρωτα και μας τι κατεβαζουμε οταν βγαινουν οι εργασιες για τη σχολη:p
Μπα, μη το βλεπεις απο την οπτικη του λυκειου και της ελληνιδας μανς/γιαγιας.Θα κανεις κατι που σ'αρεσει και κατι χωρις ιδιαιτερες "πνευματικες" δυσκολιες.Ρωτα και μας τι κατεβαζουμε οταν βγαινουν οι εργασιες για τη σχολη:p
ετσι ειναι...δυστυχως εδω στην ελλαδα επικρατει η αποψη πως καλες σχολες ειναι μονο αυτες που σε βολευουν στο δημοσιο....
ολοι το βριζουν το δημοσιο και ολοι παρακαλανε για μια θεση σε αυτο...ελεος....
αρχηγέ κράτα μικρό καλάθι. έχω 6 φίλους στα 30+ και παρακαλάνε για να μπούνε σε σχολείο. βγάζουν γύρω στα 600-700Ε το μήνα σε γυμναστήρια.
δεν το λέω να σε στεναχωρήσω αλλά για να σκεφτείς οτι και το δημόσιο μια χαρά είναι. ειδικά όταν είσαι με 600Ε...
πάντως εντυπωσιάστηκα πρόσφατα απο γνωστό μου ο οποίος είναι γυμναστής σε ΑΜΕΑ και πάει πεκίνο τώρα. κάνει ένα άθλημα με κάτι μπάλες και είναι ένας απο τους 3!!! στην ελλάδα... και λεφτά και αναγνώριση και κάνει απίστευτο κοινωνικό έργο
ΥΓ τί λένε οι εξωγήινοι στο άβαταρ;
αρχηγέ κράτα μικρό καλάθι. έχω 6 φίλους στα 30+ και παρακαλάνε για να μπούνε σε σχολείο. βγάζουν γύρω στα 600-700Ε το μήνα σε γυμναστήρια.
δεν το λέω να σε στεναχωρήσω αλλά για να σκεφτείς οτι και το δημόσιο μια χαρά είναι. ειδικά όταν είσαι με 600Ε...
πάντως εντυπωσιάστηκα πρόσφατα απο γνωστό μου ο οποίος είναι γυμναστής σε ΑΜΕΑ και πάει πεκίνο τώρα. κάνει ένα άθλημα με κάτι μπάλες και είναι ένας απο τους 3!!! στην ελλάδα... και λεφτά και αναγνώριση και κάνει απίστευτο κοινωνικό έργο
ΥΓ τί λένε οι εξωγήινοι στο άβαταρ;
οι εξωγηινοι λενε...why is he staring at us???:rofl::rofl::rofl:
πωπω φιλε με στεναχωρησες...τουλαχιστον απο το να δουλευα σε εργοστασιο με 700 ευρω καλυτερα θα ειναι στα γυμναστηρια...
να σε ρωτησω και κατι αλλο...πως διοριζονται οι γυμναστες στο δημοσιο???:hmm:
πωπω φιλε με στεναχωρησες...τουλαχιστον απο το να δουλευα σε εργοστασιο με 700 ευρω καλυτερα θα ειναι στα γυμναστηρια...
να σε ρωτησω και κατι αλλο...πως διοριζονται οι γυμναστες στο δημοσιο???:hmm:
Με τάμα. Οι αδιόριστοι γυμναστές είναι πάρα πολλοί! Έτσι βρίσκουν ευκαιρία τα γυμναστήρια και αποκτούν σκλαβάκια με πτυχίο που δουλεύουν όλη μέρα για λιγότερα από τα χρήματα που αναφέρεις.
Εργασιακές ευκαιρίες υπάρχουν και εκτός δημοσίου.
Λιγοι ειναι που ξεκινανε με μισθο >700-800 και αυτοι συνηθως κανουν ζορικο επαγγελμα ή εχουν κανα μεταπτυχιακο.Μην απελπιζεσαι τοσο.Welcome to reality:)
Λιγοι ειναι που ξεκινανε με μισθο >700-800 και αυτοι συνηθως κανουν ζορικο επαγγελμα ή εχουν κανα μεταπτυχιακο.Μην απελπιζεσαι τοσο.Welcome to reality:)αυτο ξαναπεστο.....:oneup:
@ ADSLgr.com All rights reserved.