PDA

Επιστροφή στο Forum : Καταρρέει ο μύθος του Iphone!

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

21century
26-08-08, 10:30
Αναλυτικά, οι πέντε λόγοι για τους οποίους πρέπει κανείς να αποφύγει την αγορά του iPhone 3G, είναι οι εξής, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του John Sullivan:
1. Είναι κακό για τους προγραμματιστές: Το iPhone μπλοκάρει εντελώς το freeware. Οι προγραμματιστές θα πρέπει να πληρώσουν τέλη αδειοδότησης στην Apple, η οποία είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει ποια προγράμματα θα μπορούν να τρέξουν στο iPhone και ποια όχι.
2. DRM: Το iPhone χρησιμοποιεί και υποστηρίζει τεχνολογίες DRM.
3. Ένδειξη θέσης: Χάρη στη λειτουργία GPS, το iPhone κάνει εφικτή την ανά πάσα στιγμή εύρεση της θέσης του κατόχου του αλλά και την παρακολούθηση της διαδρομής που αυτός ακολουθεί. Και μάλιστα, χωρίς ο κάτοχός του να το καταλαβαίνει.
4. Δεν υπάρχουν ελεύθερα formats: To iPhone δεν παίζει ελεύθερα DRM formats, όπως είναι, για παράδειγμα, το OGG [μια ανοικτού κώδικα εναλλακτική λύση για το MP3].
5. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις: To iPhone επουδενί δεν είναι ακτύπητο. Σύμφωνα με τον John Sullivan, υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές έναντι του iPhone 3G, που σέβονται περισσότερο την προσωπική ελευθερία του κατόχου τους από το κινητό της Apple.
Και όμως το iphone πιάνει φωτιά
Νέα προβλήματα για το τελευταίο 3G iPhone της Apple μετά τις αναφορές που έχουν ξεκινήσει ότι πιάνουν φωτιά! Η πιο δημόσια αναφορά εδώ, δείχνει ένα καπνιστό και νεκρό iphone προς τέρψιν του τοπικού τύπου.
Φαίνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε κατά τη φόρτιση, κάτι που θα μπορούσε να είναι είναι απλά πρόβλημα της μπαταρίας που μπορεί να συμβεί σε κάθε συσκευή. Ωστόσο το iphone αποδεικνύεται ήδη buggy και με χαμηλή ποιότητα λήψης εξατίας ενός ανώριμου chipset.
Άγνωστο αποτελεί το γεγονός γιατί χρησιμοποιήθηκε το συγκεκριμένο chipset παρ' όλο ότι ήταν γνωστό ότι δημιουργούσε προβλήματα στους πρώτους χρήστες (early adapters) στην Ευρώπη για 4χρόνια. Ένα software update για να λύσει τα προβλήματα λήψης έκανε τα πράγματα χειρότερα και δημιουργεί προβλήματα στο GPS σύστημα της συσκευής. Η Apple παραμένει σιωπηλή για όλα αυτά τα προβλήματα και μερικοί παρατηρητές αναρωτιούνται εαν θα υπάρξει απόσυρση του προιόντος.
Πηγές: Fudzilla , www.pcw.gr/forum

xolloth
26-08-08, 10:45
μυθοs ειναι μονον για τουs appl-αδεs,εμειs οι υπολοιποι που βλεπουμε ουδετερα ,εχουμε διαπιστωσει οτι ολοs ο ντοροs δεν ειναι παρα marketing και τιποτα αλλο.
πολυs λογοs για ενα υπερεκτιμημενο κινητο,μια μετριοτητα.

kanenas3
26-08-08, 10:52
Άντε πείσε εσύ τα θύματα ότι δεν είναι η τελειότερη κατασκευή που έχει υπάρξει ποτέ. Το πολύ πολύ να μαλώσεις με τον κολλητό σου :p

bathan
26-08-08, 11:07
Πολύ φασαρία για το τίποτε, σίγουρα ενσωματώνει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά αλλά όχι να δωσεις ένα μισθό για να το πάρεις.
Με τίποτε λοιπόν

neeklia
26-08-08, 12:09
Μόλις πάρουν μυρωδιά το thread οι fan της apple, θα ξαναρχίσει και πάλι η γνωστή και ατέρμονη συζήτηση...

sonic
26-08-08, 12:19
1. Είναι κακό για τους προγραμματιστές: Το iPhone μπλοκάρει εντελώς το freeware. Οι προγραμματιστές θα πρέπει να πληρώσουν τέλη αδειοδότησης στην Apple, η οποία είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει ποια προγράμματα θα μπορούν να τρέξουν στο iPhone και ποια όχι.
E,και; Αυτός που πήρε Apple νοιάζεται για freeware νομίζετε;

Βλ. πιο πάνω

3. Ένδειξη θέσης: Χάρη στη λειτουργία GPS, το iPhone κάνει εφικτή την ανά πάσα στιγμή εύρεση της θέσης του κατόχου του αλλά και την παρακολούθηση της διαδρομής που αυτός ακολουθεί. Και μάλιστα, χωρίς ο κάτοχός του να το καταλαβαίνει.

Αυτό δεν χρειάζεται να έχεις gps, και με την υπάρχουσα gsm τεχνολογιά γίνεται.

4. Δεν υπάρχουν ελεύθερα formats: To iPhone δεν παίζει ελεύθερα DRM formats, όπως είναι, για παράδειγμα, το OGG [μια ανοικτού κώδικα εναλλακτική λύση για το MP3].

Επανάληψη του 2 με ολίγον από το 1. Κοινώς, "δεν έχω τι να πω, αλλά πρέπει να πώ κάτι κακό".

5. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις: To iPhone επουδενί δεν είναι ακτύπητο. Σύμφωνα με τον John Sullivan, υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές έναντι του iPhone 3G, που σέβονται περισσότερο την προσωπική ελευθερία του κατόχου τους από το κινητό της Apple.

Στο μόνο που συμφωνώ, αλλά εναλλακτικές που το κοντράρουν στα ίσια δεν υπάρχουν ακόμα.

Σημ. δεν έχω iphone, δεν είμαι φαν της Apple.

haHa
26-08-08, 12:23
Πολλες ανακριβειες περιεχει το αρθρο, ευγε σε αυτον που το ποσταρε !!

nikostheater
26-08-08, 18:25
Αναλυτικά, οι πέντε λόγοι για τους οποίους πρέπει κανείς να αποφύγει την αγορά του iPhone 3G, είναι οι εξής, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του John Sullivan:
Και όμως το iphone πιάνει φωτιά
Νέα προβλήματα για το τελευταίο 3G iPhone της Apple μετά τις αναφορές που έχουν ξεκινήσει ότι πιάνουν φωτιά! Η πιο δημόσια αναφορά εδώ, δείχνει ένα καπνιστό και νεκρό iphone προς τέρψιν του τοπικού τύπου.
Φαίνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε κατά τη φόρτιση, κάτι που θα μπορούσε να είναι είναι απλά πρόβλημα της μπαταρίας που μπορεί να συμβεί σε κάθε συσκευή. Ωστόσο το iphone αποδεικνύεται ήδη buggy και με χαμηλή ποιότητα λήψης εξατίας ενός ανώριμου chipset.
Άγνωστο αποτελεί το γεγονός γιατί χρησιμοποιήθηκε το συγκεκριμένο chipset παρ' όλο ότι ήταν γνωστό ότι δημιουργούσε προβλήματα στους πρώτους χρήστες (early adapters) στην Ευρώπη για 4χρόνια. Ένα software update για να λύσει τα προβλήματα λήψης έκανε τα πράγματα χειρότερα και δημιουργεί προβλήματα στο GPS σύστημα της συσκευής. Η Apple παραμένει σιωπηλή για όλα αυτά τα προβλήματα και μερικοί παρατηρητές αναρωτιούνται εαν θα υπάρξει απόσυρση του προιόντος.
Πηγές: Fudzilla , www.pcw.gr/forum
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Καλο αστειο!

RyDeR
26-08-08, 20:44
Ας πρόσεχαν οι άλλες εταιρίες...

Μετά απο τόσα χρόνια ενέργειας στον τομέα, μετά απο τόσες χιλιάδες κινητά ήρθε ένα και τα κατέρριψε όλα. Ίσως είναι marketing, δεν λέω... ας προσπαθούσαν και οι υπόλοιπες εταιρίες.

Φυσικά, πολλοί ξέρουν οτι δεν είναι μόνο το marketing. Άλλοι ακόμη παραπονιούνται για κάποιες "σοβαρές" ελλείψεις... Δηλαδή, αν δεν υπήρχαν αυτές οι ελλείψεις τι θα γινόταν; Θα έκλειναν οι υπόλοιπες εταιρίες; :hmm:

ownagE_
26-08-08, 20:50

:rofl:
Post of the day.-

Mouse Potato
26-08-08, 21:16
Ας πρόσεχαν οι άλλες εταιρίες...

Μετά απο τόσα χρόνια ενέργειας στον τομέα, μετά απο τόσες χιλιάδες κινητά ήρθε ένα και τα κατέρριψε όλα. Ίσως είναι marketing, δεν λέω... ας προσπαθούσαν και οι υπόλοιπες εταιρίες.

Φυσικά, πολλοί ξέρουν οτι δεν είναι μόνο το marketing. Άλλοι ακόμη παραπονιούνται για κάποιες "σοβαρές" ελλείψεις... Δηλαδή, αν δεν υπήρχαν αυτές οι ελλείψεις τι θα γινόταν; Θα έκλειναν οι υπόλοιπες εταιρίες; :hmm:

Σκόπιμα υπάρχουν αυτές οι ελλείψεις. Για μένα μόνο η Apple (άντε και η m$ :p) θα μπορούσε να βγάλει GPS που να χρειάζεται και Internet για να δουλέψει και εκτός αυτού η συσκευή να πουλάει ικανοποιητικά. Η Apple πάντα προσπαθούσε να διαμορφώσει τις υπάρχουσες τεχνολογίες και να τις κάνει "εντελώς" user friendly. Όλο αυτό σε συνδιασμό μ' ένα καλό marketing κάνει θαύματα έστω κι αν το τελικό προϊον δεν είναι το high end (για πολλούς)

Ένα νέο flame βλέπω να ξεκινάει και εδώ :whistle:

arkara
26-08-08, 23:14
εχουμε διαπιστωσει οτι ολοs ο ντοροs δεν ειναι παρα marketing και τιποτα αλλο.

Νομίζω είναι γνωστό αυτό είναι κάτω του μετρίου

DrEthernet
27-08-08, 00:33
Το iPhone παραμένει ένας μύθος για όσους δεν έχουν ένα. Για τους υπόλοιπους είναι μια πραγματικότητα.

arkara
27-08-08, 00:38
Το iPhone παραμένει ένας μύθος για όσους δεν έχουν ένα. Για τους υπόλοιπους είναι μια πραγματικότητα.

επειδή το και το έχω δεί και το έχω δουλέψει και όχι για λίγο, θα μπορούσα να πω ότι είναι εφιάλτης και όχι μύθος.

Mouse Potato
27-08-08, 03:54
επειδή το και το έχω δεί και το έχω δουλέψει και όχι για λίγο, θα μπορούσα να πω ότι είναι εφιάλτης και όχι μύθος.

Μάλλον τότε το δούλεψες πολύ λίγο... ;)

Eaglos
27-08-08, 10:38
Πόσο είπαμε ότι έχει; 500-600 Ευρώ;

Χωρίς κάρτα μνήμης;
Χωρίς ραδιόφωνο;
Από παιχνίδια τι έχει;
Ελληνικά υποστηρίζει;
Αναφορά μυνημάτων υπάρχει;

RyDeR
27-08-08, 10:41
Μάλλον τότε το δούλεψες πολύ λίγο... ;)

Προφανώς. ;)

Πόσο είπαμε ότι έχει; 500-600 Ευρώ;

Χωρίς κάρτα μνήμης;
Χωρίς ραδιόφωνο;
Από παιχνίδια τι έχει;
Ελληνικά υποστηρίζει;

Πως είπαμε; Δεν πήγες ποτέ να το δείς απο κοντά; Δεν πήγες ποτέ σε κάποιο κατάστημα Vodafone; :crazy:

ownagE_
27-08-08, 10:52
Χωρίς κάρτα μνήμης;

8/16GB δε σε φτάνουν?

Χωρίς ραδιόφωνο;

Υπάρχουν εξαιρετικές εφαρμογές για Radio μέσω WiFi με άπειρους σταθμούς κάθε είδους.

Από παιχνίδια τι έχει;

Πάρα πολλά.
Θα σου πω μερικά και χτύπα τα στο tube με iphone keyword για να τα δεις. ;)

Super Monkey Ball
Crash Nitro Cart
Quake4iphone
Labyrinth
Pool
Space Monkey
Cro Mag Rally
Enigmo
Texas Hold Em

..και διάφοροι emulators (για gba, psx, genesis κλπ.)

Ελληνικά υποστηρίζει;

Στο επόμενο firmware θα έχει επίσημα ελληνικά (έτσι λένε δηλαδή).
Ως τώρα τα περνούσαμε εμείς απ'έξω.

Όχι, δεν έχει.
Υπήρχε πάλι απ'έξω.

neeklia
27-08-08, 10:54
Έτυχε να πέσω πάνω σε αυτό το videaki (http://www.youtube.com/watch?v=NZyYjQHcXEU) στο YouTube. Αυτά που αναφέρονται στο video ισχύουν?

Ρωτάω πραγματικά απο περιέργεια και όχι για να πικάρω τους Iphone-άδες σε περίπτωση που ισχύουν.

ownagE_
27-08-08, 11:01
Έτυχε να πέσω πάνω σε αυτό το videaki (http://www.youtube.com/watch?v=NZyYjQHcXEU) στο YouTube. Αυτά που αναφέρονται στο video ισχύουν?

Ρωτάω πραγματικά απο περιέργεια και όχι για να πικάρω τους Iphone-άδες σε περίπτωση που ισχύουν.

Ναι, στο θέμα κάμερα πάσχει.
Δεν έχει flash, έχει όμως video-recording (2 apps πλέον - Cycorder + iPhone Video Recorder).

MMS λαμβάνει/στέλνει πάλι με app (SwirlyMMS).

Το Bluetooth δεν είναι για αποστολή αρχείων παρά μόνο για BT Headset.
Μπορείς να στείλεις αρχεία όμως με 3G/WiFi (μέσω mail).

Copy/Paste δεν έχει ακόμα.
Στο επόμενο firmware.
Υπάρχει φυσικά ξανά εφαρμογή που δίνει copy/paste.

flamelab
27-08-08, 11:09
@Τheos: Clipboard είναι αυτό το app (δηλαδή ενσωματώνεται σε menu) ή external τελείως (ολόκληρη εφαρμογή) ;;

ownagE_
27-08-08, 11:10
Δεν το έχω βάλει καν. :oops:
Θα το κοιτάξω και θα σου πω.

RASTAVIPER
27-08-08, 11:27
8/16GB δε σε φτάνουν?
Υπάρχουν εξαιρετικές εφαρμογές για Radio μέσω WiFi με άπειρους σταθμούς κάθε είδους.

Δεν το ήξερα βρε φιλαράκι να πω στην εταιρεία που δουλεύω εγώ και όλος ο κόσμος να βάλει ένα Access Point ώστε να μπορεί το Iphone να παίζει ραδιάκι!!!:p:p:p:closed:
Αν είναι έτσι βάζω και το e-radio.gr και ακούω μέσω ίντερνετ στο pc μου..

ownagE_
27-08-08, 11:35
@Τheos: Clipboard είναι αυτό το app (δηλαδή ενσωματώνεται σε menu) ή external τελείως (ολόκληρη εφαρμογή) ;;

Τελικά τίποτα.
Ένα "app" που βρήκα τώρα δεν είναι app :p
Είναι javascript για τον Safari, άρα άθλιο.
Υπάρχουν όμως 2 εφαρμογές που περιμένουν approval στο AppStore.

Ελπίζω όμως να το φέρει η Apple επίσημα το copy/paste, είναι πολύ χρήσιμο. (http://www.macrumors.com/2008/07/25/hints-at-iphone-copy-and-paste-in-firmware-2-1/)

flamelab
27-08-08, 11:38
Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί δεν έβγαλαν το clipboard από το MacOSX mobile:what:

Μάλλον θα εκανε dependency conflict με κάτι άλλο και βγήκε.

RyDeR
27-08-08, 11:38
Τελικά τίποτα.
Ένα "app" που βρήκα τώρα δεν είναι app :p
Είναι javascript για τον Safari, άρα άθλιο.
Υπάρχουν όμως 2 εφαρμογές που περιμένουν approval στο AppStore.

Ελπίζω όμως να το φέρει η Apple επίσημα το copy/paste, είναι πολύ χρήσιμο. (http://www.macrumors.com/2008/07/25/hints-at-iphone-copy-and-paste-in-firmware-2-1/)

Μέχρι να κάνουν approve τις apps, θα βγεί το 2.1 f/w. :p

Άσχετο: Είδατε την νέα εφαρμογή του Facebook που ετοιμάζουν; Είναι απίστευτη. :cool:
Άσχετο2: Δοκίμασε κανείς το Shazam; Μιλάμε τα σπάει το πρόγραμμα και είναι και free. :cool:

haHa
27-08-08, 11:45
Το shazam ειναι κορυφη!!

Ακομα και αν δεν εχω ιντερνετ εκεινη την στιγμη, το γραφω το τραγουδι με το recorder και οταν βρεθω σε μερος με internet και υπολογιστη, βαζω τον υπολογιστη να παιξει αυτο που εγραψα(το στελνω με εμαιλ απο το iphone) και τοτε τρεχω το shazam και μου λεει ποιο κομματι ειναι!

Eaglos
27-08-08, 11:51
Δεν το ήξερα βρε φιλαράκι να πω στην εταιρεία που δουλεύω εγώ και όλος ο κόσμος να βάλει ένα Access Point ώστε να μπορεί το Iphone να παίζει ραδιάκι!!!:p:p:p:closed:
Αν είναι έτσι βάζω και το e-radio.gr και ακούω μέσω ίντερνετ στο pc μου..

Είδες, για όλα υπάρχει λύση απλά είτε πρέπει να ψάχνεις δεξιά και αριστερά για εφαρμογές, είτε να περιμένεις το επόμενο firmware είτε να ψάχνεις Wifi για να ακους ραδιόφωνο ;)

Βάλε και την συμφέρουσα τιμή που το πουλάνε. 199 Ευρώ το πιο φθηνό με 8GB Ram και 90 Ευρώ πάγιο το μήνα.....

ownagE_
27-08-08, 11:58
Είδες, για όλα υπάρχει λύση απλά είτε πρέπει να ψάχνεις δεξιά και αριστερά για εφαρμογές, είτε να περιμένεις το επόμενο firmware είτε να ψάχνεις Wifi για να ακους ραδιόφωνο ;)

Βάλε και την συμφέρουσα τιμή που το πουλάνε. 199 Ευρώ το πιο φθηνό με 8GB Ram και 90 Ευρώ πάγιο το μήνα.....

Ρε παίδες, μην το πάρετε.
Κανείς δε σας αναγκάζει.
Και μόνο που ασχολείστε κάτι δείχνει :whistle:

RyDeR
27-08-08, 11:59
Το shazam ειναι κορυφη!!

Ακομα και αν δεν εχω ιντερνετ εκεινη την στιγμη, το γραφω το τραγουδι με το recorder και οταν βρεθω σε μερος με internet και υπολογιστη, βαζω τον υπολογιστη να παιξει αυτο που εγραψα(το στελνω με εμαιλ απο το iphone) και τοτε τρεχω το shazam και μου λεει ποιο κομματι ειναι!

:rofl:

Εγώ έκανα review-request ώστε να το βάλουν σε επόμενη έκδοση.

Πάντως βολεύει. :)

xolloth
27-08-08, 12:25
η φιλοσοφια τηs apple,λενε οι appl-αδεs,ειναι να μην τα βαλει ολα τωρα γιατι τι θα βαλει στην επομενη εκδοση;
μα ειμαστε σοβαροι!
εν ετει 2008 επιτρεπεται να βγαζει κινητο των 550 ευρω με τοσεs ελειψειs και να την δικαιολογειτε απο πανω,αντι να την σνομπαρετε πρωτοι εσειs οι ιδιοι οι fan τηs;
τι παει να πει οτι για ολεs τιs ελειψειs υπαρχουν οι αντιστοιχεs εφαρμογεs στο διαδυκτιο.
εαν εβγαζε αυτο το κινητο η νοκια η η ericsson ,θα τιs ειχατε θαψει τωρα που τολμησαν να βγαλουν τετοιο ελειπεs κινητο με τοσα λεφτα.
εδω ομωs κανετε την παπια και δικαιολογειτε τα αδικαιολογητα.
βαζω στοιχημα οτι μολιs περασουν 1-2 μηνεs ,οι αριθμοι των πωλησεων θα δειξουν οτι απετυχε παταγωδωs στην Ευρωπη.
για το οτι θα σαs παρει και τα σωβρ...κα η voda ,το αφηνω ασχολιαστο,γιατι θα αρχισετε να το σχολιαζετε μονοι σαs οταν θα σκασουν μυτη οι πρωτοι λογ/σμοι.

haHa
27-08-08, 12:30
να βγαζει κινητο των 550 ευρω με τοσεs ελειψειs και να την δικαιολογειτε απο πανω
Αν εβλεπες τι ελλειψεις εχουν τα αλλα κινητα των 500 ευρω συγκρινομενα με το iPhone , θα καταλαβαινες γιατι οι πολλες ελλειψεις του iPhone δεν ενοχλουν εμας τους κατοχους του.
(γιατι πολυ απλα οι ελλειψεις του αντισταθμιζονται απο τα πολλα πλεονεκτηματα κλπ που εχει.)

mrsaccess
27-08-08, 12:39
Έχω το shazam εδώ και πολύ καιρό στο nokia. Αν το βάλω να κάνει tag και δεν έχει σύνδεση στο δίκτυο τότε απλά ηχογραφεί και στη λίστα με τα tagged κομάτια μου βγάζει το ηχογραφημένο κομμάτι με την ένδειξη «tag now» ώστε όταν έχω πάλι κάλυψη να το βρει. ;)

RyDeR
27-08-08, 12:43
Έχω το shazam εδώ και πολύ καιρό στο nokia. Αν το βάλω να κάνει tag και δεν έχει σύνδεση στο δίκτυο τότε απλά ηχογραφεί και στη λίστα με τα tagged κομάτια μου βγάζει το ηχογραφημένο κομμάτι με την ένδειξη «tag now» ώστε όταν έχω πάλι κάλυψη να το βρει. ;)

Να σου πω την αλήθεια, δεν δοκίμασα να το δουλέψω χωρίς να είναι συνδεμένο. Θα δοκιμάσω τώρα. :p

Δεν γίνεται σ'εμάς αυτό (ακόμη μάλλον). :)

mrsaccess
27-08-08, 12:47
Σε μένα προσπαθεί αρκετή ώρα να συνδεθεί (μέσω gprs/3g) και αν δεν τα καταφέρει (πχ γιατί δεν του έχεις βάλει σωστές ρυθμίσεις ή δεν πιάνει) τότε κάνει αυτόματα αυτό που ανεφερα.

Clouseau
27-08-08, 12:48
Εγώ το έχω 3 μέρες και ομολογώ ότι με έχει προβληματίσει λίγο. Θέλει πολύ χρόνο να ασχοληθεί κανείς για να το μάθει καλά. Πάντως αν είναι.... κλειδωμένο.... δεν αξίζει. :twisted:

Ευτυχώς που παίρνει MMS και video recorder...

RyDeR
27-08-08, 12:50
Σε μένα προσπαθεί αρκετή ώρα να συνδεθεί (μέσω gprs/3g) και αν δεν τα καταφέρει (πχ γιατί δεν του έχεις βάλει σωστές ρυθμίσεις ή δεν πιάνει) τότε κάνει αυτόματα αυτό που ανεφερα.

Όχι εμένα απλά παραπονιέται οτι δεν μπόρεσε να στείλει το κομμάτι. ;)

Ακόμη δεν υπάρχει αυτη η λειτουργία, ελπίζω σύντομα. :)

arkara
27-08-08, 13:19
Το μόνο καλό που έχει είναι ότι μπορείς να του βάλεις τερματικό και να συνδεθείς με ssh στο σπίτι σου και να κάνεις δουλειά

ownagE_
27-08-08, 13:21
Το μόνο καλό που έχει είναι ότι μπορείς να του βάλεις τερματικό και να συνδεθείς με ssh στο σπίτι σου και να κάνεις δουλειά

Ναι, όντως.
Είναι το μόνο καλό. :rolleyes:

flamelab
27-08-08, 13:22
Εχει τερματικό ήδη. Τον Darwin Terminal με εντολές Unix για εμάς τους καμμένους :p

RyDeR
27-08-08, 14:16

Ναι, όντως.
Είναι το μόνο καλό. :rolleyes:

Παίζει να τ'αγόρασα μόνο για αυτό.... :whistle:

Εχει τερματικό ήδη. Τον Darwin Terminal με εντολές Unix για εμάς τους καμμένους :p

Ναι, απλά δεν υπάρχει η εφαρμογή-frontend για να γράψεις τις εντολές. :p

Clouseau
27-08-08, 16:01
Είναι αλήθεια ότι αν ξεκλειδωθεί το iPhone χάνεται η εγγύηση?

ownagE_
27-08-08, 16:12
Είναι αλήθεια ότι αν ξεκλειδωθεί το iPhone χάνεται η εγγύηση?

Ας πούμε πως είναι αλήθεια (που δεν το νομίζω - ειδικά αν το έχεις πάρει νόμιμα απο τη Vodafone).
Του περνάς ενα μη-πειραγμένο firmware και ωπ, έχουμε ενα κλειδωμένο iPhone ξανά. :p

Antonis94
27-08-08, 16:15
Άλλο ένα υπερεκτιμημένο και πολυδιαφισμένο καρπουζάκι .

ownagE_
27-08-08, 16:19
Άλλο ένα υπερεκτιμημένο και πολυδιαφισμένο καρπουζάκι .

Επόμενοοος..

johnieXXX
27-08-08, 16:32
σαν καθαρά ουδέτερος χρήστης...

MMS λαμβάνει/στέλνει πάλι με app (SwirlyMMS).

αλήθεια, υπάρχει άλλο κινητό στην εποχή μας που δεν στέλνει MMS από την μάνα του και να πρέπει εγώ να του βάλω εφαρμογή?? καλά, είμαστε σοβαροί τώρα???

Το Bluetooth δεν είναι για αποστολή αρχείων παρά μόνο για BT Headset.
Μπορείς να στείλεις αρχεία όμως με 3G/WiFi (μέσω mail).

αυτό τώρα τι λαλακία είναι?? να πρέπει ντε και καλά να βρίσκομαι σε χώρο με WiFi για να στείλω αρχεία σε κάποιον φίλο μου?? υπάρχει και η επιλογή με 3G βέβαια αλλά αυτή δεν κοστίζει??
μπορούσαν να βάλουν υπέρυθρες..:rofl:

Copy/Paste δεν έχει ακόμα.
Στο επόμενο firmware.
copy-paste έχει ακόμα και ένα γελίο w300i που έχω στο υποτυπώδες file manager που έχει...

ownagE_
27-08-08, 16:36
copy-paste έχει ακόμα και ένα γελίο w300i που έχω στο υποτυπώδες file manager που έχει...

Δεν εννοούμε copy/paste αρχείων.......

johnieXXX
27-08-08, 16:40
οκ, τότε βγάλε ένα

τα άλλα δεν είναι σημαντικές ελλείψεις όμως ρε Thee??

ownagE_
27-08-08, 17:05
οκ, τότε βγάλε ένα

τα άλλα δεν είναι σημαντικές ελλείψεις όμως ρε Thee??

Είναι.
Όχι όμως για μένα.
Δηλαδή, δεν χρειάζομαι το bluetooth και ποτέ δεν έχω στείλει MMS.
Το μόνο που με χαλάει ειναι η ποιότητα της κάμερας και το τραγικό ηχείο του iPhone.
Εμένα με καλύπτει το iPhone, εσάς όχι.
Έτσι είναι.
Αυτό δε σημαίνει ότι ειναι μετριότητα, όταν μάλιστα έχει την πλέον αποκρίσιμη, ζωντανή, εντυπωσιακή οθόνη.

RyDeR
27-08-08, 17:15
Είναι.
Όχι όμως για μένα.
Δηλαδή, δεν χρειάζομαι το bluetooth και ποτέ δεν έχω στείλει MMS.
Το μόνο που με χαλάει ειναι η ποιότητα της κάμερας και το τραγικό ηχείο του iPhone.
Εμένα με καλύπτει το iPhone, εσάς όχι.
Έτσι είναι.
Αυτό δε σημαίνει ότι ειναι μετριότητα, όταν μάλιστα έχει την πλέον αποκρίσιμη, ζωντανή, εντυπωσιακή οθόνη.

Και 'γω μια απο τα ίδια.

Το Bluetooth με χαλάει πάντως, έτσι είχα πάθει και με ένα Nec N411 που είχα παλιότερα.

Προτιμώ να έχω άλλα πράγματα πολύ καλύτερα και ας χάσω κάτι... :)

@ ADSLgr.com All rights reserved.