PDA

Επιστροφή στο Forum : Παπούτσια για να μην χανόμαστε!!!

doryforikos
08-09-08, 01:11
Πολλές εταιρείες αρχίζουν και κάνουν μαζική παραγωγή στα λεγόμενα GPS SHOES τα οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά παπούτσια που στο κάτω μέρος τους υπάρχει ένα GPS το οποίο δείχνει το στίγμα μέσω δορυφόρου στην θέση στην οποία βρίσκεται αυτός που τα φοράει!
Αυτό σημαίνει ότι το στίγμα του ανθρώπου που τα φοράει μπορεί να εμφανίζεται σε ένα χάρτη στην οθόνη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ή σε ένα κινητό τηλέφωνο!
Η ιδέα αυτή εφαρμόστηκε σε παιδιά σχολικής ηλικίας για να μπορούν οι γονείς να ελέγχουν τις κινήσεις τους, να ξέρουν που βρίσκονται και να μην χάνονται! Όμως ιδιαίτερα χρήσιμα θα είναι και στους ενήλικες, ιδιάιτερα σε ανθρώπους που ασχολούνται με extreme sports, ή για ορειβάτες, σκιέρ, ερευνητές, κτλ.
Επίσης η ιδέα αυτή εξαπλώνεται και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα θα κατασκευάζονται λουριά σκύλων GPS, τα οποία θα βοηθούν αυτούς που θέλουν να βρουν τον αγαπημένο σκύλο τους!
Για να επανέρθουμε στα παπούτσια αυτά περιέχουν στην επιφάνεια του παπουτσιού τους ένα μπουτόν ενεργοποίησης πανικού και ένα μπουτόν on-off για ενεργοποίηση-απενεργοποίηση της συσκευής! Επίσης η ενσωματωμένη μπαταρία που βρρίσκεται στο κάτω μέρος του παπουτσιού μπορεί να φορτίζεται και μέσω θύρας USB ενός υπολογιστή, ενώ η συσκευή του GPS προστατεύεται από ένα αδιάβροχο κάλυμμα, καθώς και είναι κατασκευασμένη σε περίβλημα ικανό να αντέχει το βάρος του σώματος ενός ανθρώπου.

Tiven
08-09-08, 01:13
Πολύ ωραία.

Γίνετε όλο και πιο εύκολο για αυτούς.

Hemlis
21-10-08, 23:38
Πολύ ωραία.

Γίνετε όλο και πιο εύκολο για αυτούς.

Ποιους εννοεις ? :hmm:(εχω μια υποψια,βεβαια....)

Tiven
21-10-08, 23:41
Ποιους εννοεις ? :hmm:(εχω μια υποψια,βεβαια....)

Όλους αυτούς που θέλουν να μας ελέγχουν ;)

Προφανώς αυτούς που πιστεύεις και εσύ.

crypter
21-10-08, 23:45
ειχε δικιο τελικα ο λιακοπουλος !
http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=39516

mosaic
02-11-08, 14:47
. . . εντάξει μην τα βλέπουμε όλα καχύποπτα

Από ότι γνωρίζω εφαρμόζεται ήδη στην Ελλάδα από κάποια εταιρεία, μάλιστα αρκετά χρήσιμο
και για τους ηλικιωμένους που πάσχουν από άνοια / αλτσχάϊμερ . . .

Αλλά όχι με αυτό το σύστημα πομπό σε παπούτσι χμμ. . . αν σκεφτούμε ότι θα πρέπει να φοριέται το ίδιο ζευγάρι
(δε νομίζω να είναι πρακτικό αυτό)
αλλά με ένα (σα το μπρελόκ συναγερμού που έχουμε για το αυτοκινητικό μας)
και τοποθετείτε στις τσέπες πολύ απλά. . .

john dubi
09-11-08, 15:06
'Αντε και σε παντόφλα για τις παραλίες! :p

julian
09-11-08, 17:21
σε λιγο θα δουμε δλδ MIO AIR και ΜLS DESTINATOR AIR;;;; αν τα πλυνω τι θα γινει;; αν βρωμισουν θα βγαλει στον χαρτι του μπιγκ μπραδερ biohazard εικονιδιο;;;

OxAp0d0
09-11-08, 21:40
Εγώ προτείνω να γίνει υποχρεωτική η χρήση τους, με μεγάλες ποινές (μη σας πω εις θάνατον) σε όσους δε τα χρησιμοποιούν.

Πάνε οι παλιές καλές εποχές που έλεγες "μάνα πάω φροντηστήριο" και πήγαινες για καφεδάκι... Τώρα θα έρχονται τα περιπολικά να σε μαζέψουν.

Tiven
10-11-08, 04:46
Εγώ προτείνω να γίνει υποχρεωτική η χρήση τους, με μεγάλες ποινές (μη σας πω εις θάνατον) σε όσους δε τα χρησιμοποιούν.

Πάνε οι παλιές καλές εποχές που έλεγες "μάνα πάω φροντηστήριο" και πήγαινες για καφεδάκι... Τώρα θα έρχονται τα περιπολικά να σε μαζέψουν.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Veldrin
10-11-08, 04:54
Πολύ καλό αν χρησιμοποιηθεί για εκεί που πρέπει. Ειδικά για κάποιους ανθρώπους και για το οικογενειακό τους περιβάλλον μπορεί να είναι σωτήριο. Το θέμα είναι να χρησιμοποιείται σωστα και μόνο εκει που είναι απαραίτητο.

Art2007
11-11-08, 00:59
Στη χώρα των υποκλοπών περιμένει κανείς ότι τέτοιου ειδους τεχνολογίες θα μείνουν για πάντα μόνο προς εξυπηρέτηση των ειδικών αναγκών για τις οποίες φέρονται να σχεδιάστηκαν; Ρητορικό ήταν το ερώτημα.

gravis
21-11-08, 01:06
Δεν χρειαζεται να αγορασεις βασικα παπουτσια γι αυτην την δουλεια, κυκλοφορουν αρκετοι GPS trackers σε μεγεθος μπρελοκ, που μπορεις να τους χρησιμοποιησεις παντου, για το αυτοκινητο, για τον ανθρωπο, για το κατοικιδιο ζωο και οτι αλλο φανταστεις..

rezi
02-02-09, 16:14
παντα η ταχνολογια μπορει να χρησομοποιθει ετσι κι αλλιως.
ενα τετοιο σε για ενα ορειβατη πχ. ειναι πολυ καλο
απο τηναλλη την γνωστη που λεμε ουδεν σχολιο

Roronoa
02-02-09, 16:33
Η ιδέα αυτή εφαρμόστηκε σε παιδιά σχολικής ηλικίας για να μπορούν οι γονείς να ελέγχουν τις κινήσεις τους, να ξέρουν που βρίσκονται και να μην χάνονται!
φυσικά...και αμα κάνουν κοπάνα θα το μάθουμε και θα τα μαστιγώσουμε μετα...ειναι σοβαρή εφαρμογή αυτή τώρα; Σοβαρά, πόσο ανεξάρτητα θα γίνουν τα παιδιά των οποίων οι γονείς θα ξέρουν ανα πάσα στιγμή που θα είναι;;

Επίσης η ιδέα αυτή εξαπλώνεται και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα θα κατασκευάζονται λουριά σκύλων GPS, τα οποία θα βοηθούν αυτούς που θέλουν να βρουν τον αγαπημένο σκύλο τους!
αυτό νομίζω είναι απαραίτητο...αν το διαφημίσουν και καλά, νομίζω είμαι σίγουρος ότι θα πάνε να ο πάρουν όλοι!!! Τι άλλο μας λείπει μέσα στην οικονομική κρίση...;

Πολλές εταιρείες αρχίζουν και κάνουν μαζική παραγωγή στα λεγόμενα GPS SHOES
Σοβαρά τώρα υπάρχουν εταιρίες που θα προχωρήσουν σε παραγωγή; σε ποιά χώρα;

Το θέμα είναι να χρησιμοποιείται σωστα και μόνο εκει που είναι απαραίτητο.
Συμφωνώ απόλυτα!:oneup:

gagtzer
02-02-09, 22:02

:rofl::rofl::rofl:

n_i_kos
20-02-09, 13:16
Να μπουν GPS στα ακολουθα :evil::mad::twisted:... πανες+πιπιλες για μωρα (πιθανοι τρομοκρατες), προφυλακτικα+tampon+σερβιετες (πρισσοτερο πιθανοι τρομοκρατες), καλαμακια frappe (πιθανο πυρηνικο οπλο)... :lol::rofl:
Μαζευουν απο οπου μπορουν data, τα θετικα της τεχνολογιας δεν τους απασχολουν, αλλα σαφως υπαρχουν !

geodeath
23-02-09, 17:30
Πέρα από την πλάκα θα ήταν χρήσιμο σε ηλικιωμένους και παιδιά νομίζω.

psyxakias
23-02-09, 17:35
Έχει και τα καλά του. Πας γυμναστήριο / κολυμβητήριο, σου κλέβουν τα παπούτσια, τον εντοπίζεις, του σπας τα μούτρα. :lol:

pts
23-02-09, 17:41
Tip προς παντρεμένους με γκόμενα: Ελέγχετε καλά τα παπούτσια που σας κάνουν δώρο οι γυναίκες σας.

pronek
26-10-09, 02:18
Έχει και τα καλά του. Πας γυμναστήριο / κολυμβητήριο, σου κλέβουν τα παπούτσια, τον εντοπίζεις, του σπας τα μούτρα. :lol:

:rofl: αχα οντως αυτο θα ειναι κορυφη εαν γινεται....

@ ADSLgr.com All rights reserved.