PDA

Επιστροφή στο Forum : Νέες φθινοπωρινές προσφορές και μείωση τιμών στις 24μηνες συνδέσεις



aesir
14-10-04, 12:46
|HOL|Νέες προσφορές αλλά και μείωση τιμών στις 24μηνες συνδέσεις φέρνει ο Οκτώβριος για τους συνδρομητές της Hellas On Line.
Με τις νέες μειωμένες κατά 20% τιμές στις 24μηνες συνδέσεις στα πακέτα HOL Home AnyAccess 100 και 200 (που αντιστοιχούν στις ταχύτητες σύνδεσης PSTN 56, ISDN 64 και 128 καθώς και ADSL 128 και 256) η πρόσβαση στο Internet με ADSL από την HOL ξεκινάει από μόλις 9 € το μήνα.



Οι προσφορές δεν σταματούν εκεί. Με κάθε εξάμηνη συνδρομή στα πακέτα HOL AnyAccess 100 και 200 (νέα ή ανανέωση) η HOL δίνει επιπλέον ένα μήνα σύνδεσης δωρεάν, ενώ με κάθε 12μηνη στα ίδια πακέτα τρεις μήνες επιπλέον, δωρεάν.



Η Hellas On Line θέλει να διευκολύνει όλους τους συνδρομητές της στην αναβάθμιση της σύνδεσης που έχουν. Έτσι όσοι συνδρομητές της HOL συνδέονται με PSTN και αποφασίσουν να αναβαθμίσουν σε ISDN ή ADSL θα λάβουν ως δώρο από την Hellas On Line το τέλος ενεργοποίησης. Το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε περίπτωση θα πιστωθεί στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι eMoney του συνδρομητή για να το ξοδέψει όπως επιθυμεί, είτε αγοράζοντας επιπλέον χρόνο σύνδεσης είτε χρόνο ομιλίας με τη νέα υπηρεσία τηλεφωνίας μέσω internet της Ηellas On Line, ΗΟL eVoice. Υπενθυμίζουμε πως με τα πακέτα HOL AnyAccess, τα οποία συνδυάζουν όλους τους τρόπους σύνδεσης, ο συνδρομητής δεν αλλάζει πακέτο όταν αναβαθμίζει τη σύνδεσή του, ούτε αναγκάζεται να ενημερώσει την HOL, ή να προβεί σε κάποια άλλη διαδικασία.

@ ADSLgr.com All rights reserved.